Опозиционни части капитулират край Дамаск

Сирийската армия е прекратила бойните действия срещу терористите от групировката "Джебхат ан Нусра" в подножието на връх Хермон (Джебел еш Шейх).

Обратно в новината

Коментари - Опозиционни части капитулират край Дамаск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никакви преговори! Бойндо дупка по джихадистките тикви.

че има 8 теми с турски и турчеещи се новини.

Съветвам дир.бг да внимава с изразите. "Джебхат ан Нусра" е призната за терористична организация както от Русия и Сирия, така и от международната коалиция водена от САЩ. И да се наричат "опозиционни части" е гадно!

Мисля да спра да гледам тоя сайт - точно половината актуални новини са от ТАСС , тъжно ...

ТАСС си има сайт, не знам тия дето ми пляскат минуси какво търсят тука...

Най - коментирани - 4 новини с руски теми. Сбогом дир, почивай в мир. Ако разбера някой ден че си отново български, може да се върна...

НЕ ГО ОТВАРЯЙ БЕ,ама пусти и центове дето ти дават да мразиш РУСИЯ ,мира не ти дават

Режат им главите и толкоз! Какво само ги разкарват с автобуси насам-натам!

Джебхат ан Нусра ли са "Опозиционни части ", г-н Михайлов??

Да много правилно някой пишат добре че беше Русия, добре че тя изтрепа тази мръсна сган в Сирия.

Не е истина просто. Сега ще има нова бежанска криза , защото им отесня. И къде, при нас. Не ми стана ясно едно нещо. Защо допуснаха всички в европа и даже им казаха заповядайте. А на украйна не. И ние участваме в този цирк.

Такива са заповедите от сащ. Те за това.

Май трябва да затваряме проекта "Арабска пролет"

Тия уж се разграничиха от терористичното си минало, обаче никой не им вярва и с основание. Видимо силите на Асад бързат да сложат край на войната правят компромиси, на тези мястото им е в затвора, а не на свобода. Иначе може да стане като с пускането на Багдади от Гуантанамо.

По съща логика е ци*аните които убиват, изнасилват.... българите изобщо не престъпници, а опозионнерите.

Брей, как изведнъж "опозицията" стана "терористи от Джебхат ал Нусра" :) Ало, дир-а, какво е това отклонение от опорната точка бре.

Е, каквото ни кажат господарите от другата страна на голямата вода това пишем.

Малко умерената,по-умерената,най-умерената, хептен умерената "опозиция"...и какво излезе-пустинни бандити - хрантутници я на евреите,я на саудитците,я на катарците,я на .....абе знаете на кого и руснаците явно не искат съвсем да се сдърпат с бай Дончо като ги поизтрепят,затова му ги връщат.Халал да са му!

Първо пише "Опозиционни части", после се уточнява терористи от "Джебхат ан Нусра". Я да си припомним как се пръкнаха тези джихадисти. Нали заради тях стана скандал в САЩ, похарчили 500 млн за обучение и въоръжение на "умерени" опозиционери. А те завалиите, да минат границата в Сирия и да се обявят клон на Ал Кайда. Прелъстени и изоставени, сега никой не го е грижа за тях. Асад е бая мек с тях, за разлика от менторите им на бай Обама, които се дистанцираха, сега ще им се осигуряват автобуси. Поне ще стане преброяване на дивите зайци, може и някой забулен като жена "съветник" с бяла кожа да се вози транзит без билет в суматохата.

Само човеконенавистните западни лицемери биха наричали Ал-Кайда "опозиция".

Какви са тези "опозиционни части"? Защо направо не кажете истина е , че терористите... опа сори, умерени приятели на САЩ които рязали глави на мирни хора е капитулират

Докато има НАТО - ще има кръв, войни и насилие по Земята ! Факт ! аз казвам НЕ - на мракобесната войнолюбива креатура НАТО, обслужваща частни корпоративни интереси на американците ! Не искам НАТО в България и не искам България в НАТО !

И АЗ КАЗВАМ, КАТО КОЛЕГАТА ПОД МЕН - БРАВО НА РУСИЯ !

Дано по-скоро натовските ястреби да проумеят, че срещу руската армия частите могат единствено да капитулират, че да се възцари мир на Земята !

Ало, писачите на Дир ! Това е клон на Ал Кайда, обявен официално за терористична организация. Главорези, на които опозиция е всеки, който все още не е попаднал под ножовете им.

Сирийците, да се обединят с севернокорейците и с помоща на майчица Русия да изтрепат всички кравари по света. И после да се възстанови комунизма- като най-справенливия строй на света!

хлебарката мислила,мислила та измислила комунизма !

БРАВО НА РУСИЯ

колкото и да се напъват краставите евреи,времето им е определено,така че скоро ще се почустват библейски,разпръснати из пустинята,молещи за вода,а закрилниците им кравария ще се молят за единство,след като се разбият като ссср преди 26 години

Към контролирана от Израел територия са бягали терористите ? Като куче, което търси спасение при господаря си, когато са го подгонили.

Тази организация е в списъка с терористи а не е опозициона,там са едни от най жестоките убийци.

Това да се чува.

Всичкото главорез ще бъде изтребено до крак!

Каква е тази война-игра? Оттеглят се със семействата си с автобуси на други територии? Война и смърт до последно! Всичко да се избива и прочиства!Смешна история.....

Кое му е смешното?

начина на воюване е по детски смешен и жесток!!!

Kalin

Бавно но сигурно Сирия се прочиства.На къде ще потеглят тия после -я към към Ирак я към Европа.То само там имат шанс да оживеят още известно време.

Обърнете внимание: "...да сложат оръжие и да се преместят на автобуси заедно със семействата им в южния сирийски град Дераа или в провинция Идлиб в северозападна Сирия." И досега така процедираха с предишните анклави. Очаквам в скоро време обаче тези две провинции да преминат под контрола на правителството. Това означава , че се дава коридор на всичките тези главорези да се изнесат в Европа.

Ами сети се, браво! А когато руснаците ги трепеха, ревяхте, че не воювали срещу ИДИЛ? Сега обаче няма алтернатива за тях, освен Европа. А тя ги въоръжаваше и снабдяваше наред с съюзниците си, даваше им "гръб". Е-е, сега ще си изсърба попарката, дето си надроби. Време е да удариш една ода колко е велико да си в ЕС и НАТО.

От небето ли падаш? Кога съм подкрепял и "ревял" за Ал Кайда и опозицията?

Да наречеш Ал Кайда опозиция..........

"Етиката" на рептилите го позволява.

Вместо да ги избият до крак, ги препращат от един район в друг. Май ги подготвят за работници в Германия.

Много заложници държат, в клетки, във вериги. Американските бази в Сирия, например, са насред бежански лагери. Тактика на терористи.

Няма как, в тези населени пунктове има много цивилни. Ако ги изравнят със земята, познай какъв шум ще се вдигне.

нищо чудно че днес от козяк не работят,нямат вече храна за безобидни соросчета