Коментари - Опозицията в Турция обеща да ограничи правомощията на президента, ако спечели изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И у нас ДБ и ПП обещаха да ограничат Гешев и ДПС, ама " обещания много, обещания само"

Будали! Ако са опозиция на Ердоган трябва да обещаят да разширят правомощията му и да ги приравнят с тези на Султана. И да ги направят наследствени. Ако фане декиш и ги пуснат във властта- да постъпят по турски бре- да го изненадат из от зад. Напълно легитимно си е било и ще бъде. Ей, не са автентични туци тея в опозицията- много по европейски, по американски я дават. Ще видат власт през крив олук.

Опозицията обеща ..., ..., ако спечели изборите. Нека първо да спечелят изборите.

Ще, ще...

На соросагитките горят Корана. Петата колонка в Турция пише ръководство. Ще плетат чорапи и ще седят тревичка на ръчичка по пясъците. Съвсем скоро.

Той тоя дето изгори корана се оказа от вашите, товарищ.

Ако търсите Дикататор стил Саша Барон Коен от филна Диктатор, това е дивият Ким от С.Корея и Мустакатият Пехливан от Тюркие.

По тея места избори не се печелят а се взимат!

Дано да спечелят.

240 страници. Добре са се постарали, щото никой нормален човек да не прочете какво всъщност са написали извътре.

Нормален човек? Колко е нормално да гласуваш и даваш власт на хора, които да те управляват, на база на емоции или на "програма" от 10 точки, напомняща пионерско поръчение?

Пожелавам успех на опозицията. Разрухата на турция би ме зарадвала. Без силна президентска власт ще си закопаят държавата за някакви 10-20 години, може и по бързо. Да погледнат тук какво става, може и да премислят....

Описаните реформи на опозицията в Турция все едно Сорос ги е писал, едно към едно са вече приложени в България и виждаме до какво водят, власт на малцинството, на едно посолство и парламентарни кризи. Не че, Ердо е готин, пълен диктатор, спор няма, не е готино да те управлява подобен типаж, но тия наистина да се вземат да направят и предложат работещи реформи, а НЕ НЕОЛИБЕРАЛНИ ОКОВИ и простотии. Обаче явно нормалните партии в Турция нямат спонсори, в БГ имаме същия проблем! Грантаджиите взимат повече кинти от чужди държави, а нашата държава НИЩО не прави по въпроса да има собствена журналистика, институти, с други думи ПРОБЪЛГАРСКИ институции. В Турция същото. Горките хора, а БГ вече е покорен слуга.

Айде още една шушумига се изкенза по въпрос, който не разбира.