Опозицията: В сглобката има разкол за мигрантите, къде видяхте ръката на Кремъл?

Натъпкани сме с нелегални престъпници, на които дават документи, за да освободят места в центровете, заяви Тошко Йорданов

Обратно в новината

Коментари - Опозицията: В сглобката има разкол за мигрантите, къде видяхте ръката на Кремъл? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ни е бонуса от Шенген. Честито!

То пък един Шенген. България винаги е страдала заради продажни плужеци.

що се злоупотребява ...инцидентите с мигранти са минимални..да се оправят първо с нашите Римляни...

PEYTSCH

Защо не коментирате прекарването на нелегални мигранти през Дунава с лодки ? 9-10месеца беше период под управата на ПП-ДБ. Или и те са яли от баницата ? По 1000 и повече евро на прекаран мигрант за черната каса на ПП-ДБ, сега се снишат и се правят на умрели лисици !

Нелегален престъпник невинен ли означава? Престъпникът ако не е легализиран със присъда, т.е. да има влязло за нея в сила съдебно решение, обвиняемият е невинен!

"От ПП-ДБ обвиниха ИТН, "Възраждане" и БСП, че плашат хората с кремълска пропаганда и са "микрофони на Митрофанова"." Мчи това е стандартната реакция на децата на ДС, сега типични болшевики ... на Байдън. Щото ДС проби при "демократите".

Депутат от "Възраждане" домъкна на трибуната част от телената ограда на границата, закърпена със.. сезал и връзки за обувки. МВР започна издирване на кого са обувките. Ъкъдимик ПодлуДенков преписал професурата от докторантурата на жена си дето не му била жена, а съжителница. Самонареклия се „Световноизвестен учен“, имал 1,000 научни цитата - 999 от които се е самоцитирал, а в последния го е цитирал по погрешка негов приятел. В последните дни Ъкъдимика раздал стотици хиляди левове на политическите кабинети като скрити бонуси за отлично несвършената работа, ама не помнел точно на кого, а и било лични данни, за които тия дето не ги знае кои са не му били дали съгласие. Иначе за 6 месеца, неговото правителство повишило ръждаемостта. Киро Парапета потвърди, но призна че фалира компанията, която трябваше да прави електроавтомобили в Ловеч. Германия си отдъхна, че няма да ѝ правим конкуренция. Сбилите се на "Витошка" мигранти и деца се познавали. Щом се познават, значи могат да се бият - единодушно заключиха разследващите инцидента. Главният прокурор Сарафов заяви, че ще се бори с корупцията. След това корупцията му звънна да се видят отново в клуб СС. Все още няма подписан маймурандум, въпреки че участниците в преговорите точно отговорят на описанието на документа.

По заповед на Рашков , Бяха премахнати Районите Управления в Свиленград и на Сръбската граница !

А по заповед на самия Радев от границата бяха махнати спецчастите, оборудвани с уреди за нощно виждане. Така започна мигрантската криза у нас. По времето на Каракачанов такава криза нямаше. Може да се справите в статистическия раздел на агенцията за бежанците.

Въпрос на време е някой примат да се взриви в името на Аллах, някъде където е пълно с хора. Затова още отсега трябва да се знае кой носи отговорност за приютяването на варвари у нас и защо не са върнати по родните им места. Ако дивакът пък ни е докаран от Австрия, то Денков и другите престъпници трябва да лежат до живот.

Най много имигранти влизаха по време на служебните кабинети с министър на МВР Рашков ! С разрешението на Радев !

виждаме ръката на боки, който построи мигрантските центрове и сега се прави на ощипан