Коментари - Опозицията в Австрия критикува варианта за смекчаване на шенгенското вето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно на австтийците повече им пука, дали ще сме в Шенгеня от мен :)

"Необходимо е работниците, "от които спешно се нуждаем тук, в Австрия" - включително 24-часовите болногледачи, например - да могат да се движат между държавите без никакви проблеми" ОБСЛУЖВАЩИЯТ персонал им е проблемът...

Ние искаме в Европа ама те не ни искат!

ВЕТО на всички решения на ЕС заради холандските наркомани и австрийските помияри.СЪД за милярди за пропуснати ползи от България.

Европа е тук ,а не при ония наркомани и проститутки от блатото в Холандия.

С такива приятели, на кого му трябват врагове?!

Бързо включвай БТВ-то, да не си умреш прост, може да дават Иво Инджев или Соломон Паси, щели да кажат нещо важно :))

Материнская компания Правительство штата Нижняя Австрия

С ПАРЧЕТА КАТО РАПОНА , БАДЖАНАЦИТЕ МУ ОТ СИК .... СВИНЯТА И СВИНАРЯ МУ АХМЕД .... И С ПРОСТИТУТКИ КАТО МРАВОЯДА, ГНОМА И ПРОСТО КИРО ДЕТО ПИТАТ КЛАСНАТА ОТ ПОСОЛСТВОТО ЗА РАЗРЕШЕНИЕ ДА СЕ ИЗПИКАЯТ .... И АЗ НЕ ВИ БИХ ВЗЕЛ В ШЕНГЕН :))

милярди

Не сме за ШЕНГЕН.

Всички знаят, че България се управлява от политици - крадци, бандити, разбойници, мафиоти, престъпници, дори убийци. Само по време на Тиквата има неразкрити над 250 знакови убийства, хиляди рекетирани и отнети бизнеси. Същите тези хора управляват и сега, вместо отдавна да търкат наровете по затворите. Никой няма да си вкара таралеж в гащите и да ни вземе при себе си, да си вкарат сами крадци в къщата и двора си.

Срам и Позор е ПЕЕВСКИ ЗА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА.КЪДЕТО Е МИНАЛ ТРЕВА НЕ ПОНИКВА

др0гаре, само да напомня: - руски анклав; - руска рафинерия, която си прави каквото си иска; - руски резидент, вместо президент; - пета колона от четирихилядници и полезни и безполезни менталноограничени т.е. 80%-ови по др. иво 80% менталноограничени христов; - служби пълни с рундьовци, т.е. кремльб0тове; Това е от наша страна, ония трябва да са луди за да пуснат подобна пробита държава до системата на шенген, като добавим и австрийските "колеги"(колеги по служба на рф, коя бивша австрийска министърка е руска селянка в момента) на нашите кремльб0тове и нидерландско/холаднските проблеми със загуба на морско карго за централна и източна европа, се заформя картинка в стил "много искахме, ама нямахме желание"... Просто ще опитат да пробутат мюмюните насам, ако им мине номера.

Зашо търпим дебелия Пеевски?. Това че сглобката търпи този човек да нарича излъчения от нея за министър-председател на България “момченце” и “лицето” не означава, че всички сме длъжни да му мълчим. Ако той ще е основният защитник на парламентаризма и евроатлантизма у нас, то и двете са в опасност.

Мачкай, Гришо!

Големите приятели на Костя от FPÖ не искат България в Шенген, ама иначе стават на крака и му пляскат, с клоуна Вилимски най-отпред. Всичките копейки от Западна Европа и те да пляскат, докато чакат по 2-3 часа минимум по границите, че нямат кинти да летят със самолет.

Той ли ти евиновен, че си наакан в гащите и не те щат в Шенген?

Свързаността на Австрия с Ротердам по река Рейн е предпоставка да бъде основен дистрибутор на стоките за вътрешността на Европа, за държавите които нямат излаз на море. Другия евтин речен транспортен коридор с който Австрия разполага е река Дунав, която минава през Виена. Така на практика се свързва речния транспорт по две от най големите реки в Европа, а Австрия се намира точно в центъра на територията, в която се осъществява тази връзка. Никакви мигранти не са причината за ветото и това най ясно си личи по безмълвието на Унгария, която е незаобиколима територия и най често повдига този въпрос. Някой задава ли си въпроса защо Орбан, който е най върлия противник на всички неизгодни за него начинания в Европа, сега си трае и дума не обелва по темата. Отговора е очевиден. Просто без никакви негови действия Унгария може да се окаже в най в изгодна позиция ако отпадне граничния контрол по пътя между нея и гръцките пристанища, а част от европейския внос, който сега минава през Нидерландия и Австрия да минава през Унгария. С отпадане на граничния контрол по сухопътните граници между Гърция, България, Румъния и Унгария гръцките пристанища стават силно конкурентни на Ротердам, а основните губещи са Нидерландия и Австрия.

за съжаление и на мен,само, дето бежанците"урунгели" ги хрантутим и ебаат спокойсвието на хората в страната ни.Тези, нискоинтелигентни същества, са под нивото, дори на нашите мангали.Ако е боклук,с него може да наториш,но с гюбюр,нищо не можеш да направиш.

Какъв Шенген бе, простаци български. Крадливи, корумпирани, прости! Диваци! Само погледнете последната простотия мача ЦСКА -Лудогорец! Дори в Африка, Афганистан и Бангладеш няма такива изстъпления!

До избирателите на Костя- България е извън Шенген заради вашите путинистки австрийски приятелчета, от които и аверчетата на Боко- народната партия са се на.... от страх, че ще загубят яко на изборите. Единствените, които подкрепят България са така омразните ви либерали и зелени. Спомнете си го догодина, докато чакате на границата с Гърция по 2-3 часа. Ама иначе фейсбуците ви са пълни с "гръцки рай", докато викате Булгар, Булгар.

Аз съм си в Австрия, Шенген не ме бърка, мога да мина спокойно без България.

Всичко написано е така, с една подробност. Румънците си реконструираха пристанището в Констанца и многократно увеличика капацитета му. Гърците направиха подобно, с помощта на китайците. Ние - нищо. Ако тръгнат потоци от стоки, ние ще "спечелим" повече чужди тировепрез наша територия. Ползите ще са главно морални - ще се бием в гърдите, че вече сме в Шенген с белите страни :)

Задници мият избирателите на Копейкин, които се прибират с фамилията с колата през цяла Европа, другите пътуваме със самолет.

Честито деца, може да ни вземст във въздушния Шенген ! Приемайте афганистанци и чакайте на проверки както досега !

Афганистанци и сирийци да не би и сега да няма в България?

КОНСТАНЦА ИЛИ В ИСТОРИЧЕСКИТЕ КНИГИ КЮСТЕНДЖА .... СИ Е ОКУПИРАН ОТ РУМЪНЦИТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАД :)) .... ДАЖЕ СТОЛИЦАТА ИМ БУКОВА КОРИЯ ( РОЩА) .... Е СЪЗДАДЕНА ОТ БЪЛГАРИТЕ :))

Има, ама бягат, а сега ще трябва зорлем да ги държим.

Лора по нова сака че се сдуха от приказките на бивш шеф на здравната каса и сегашен на Иван Рилски

Ако има позиция на опозицията е рециприпочна позиция. Забрана на сухопътно пътуване на стоки, услуги, пазар, през благословенната от бога страна за австрийци и холандци. Те първо трябва да докажат че нямат атлантически ценности. По въздух могат да тровят планетата, но трябва да им забраним да стъпват по какъвто и начин на Българска земя.........

Той и Чаушеско е с български корени, ама айде да го споменаваме да уручасаме св. Шенген :))

Копейките се гордеят, че ги третират като втора ръка хора, ама Велимски бил пляскал на Копейко. По- големи нещастници трудно ще се намерят в Европа..

Варненка, ама от Максуда….

То е ясно че нашите "полотица" нямат топки, но доли поне имат гръбнак!??? Никакъв Шинген в тэзи вариант! Те не ни се плюят по главите! Пикаят по нос!!! Бойкот на А1,Била и OMV!!!!!

Уж си в Австрия и не ти пука за България, а постоянно цвъкаш едно и също ;)

Предложението на австрия за шенген включва приемане на бежанци от сирия и афганистан. Аз предлагам да пуснем тези хора свободно в страната, основно в софия и пловдив. Така ще се обогати гено фонда на градската десница за не повече от десетина години.

Интересно ми е на мен пък какво толкова ги притеснява бякои Еврото и какво реват срещу него.Или са руснаци или турци и ще им секнат далаверките щото им се иска в Европа ама знаят че нилога няма да влезнат

Трябва да си много нагъл ,за да кажеш ,че ще пуснеш България само по въздух и то ,ако задържа афганистанците на своя територия.Нашата реакция трябва да бъде Не,благодаря и тотален бойкот на всяко австрийско предложение в ЕС

Не, не, не, на всички допълнителни условия, които бяха изсипани в последния момент, това е гавра с република България !

ин щем джендърското, пардон, шенгенското пространство. Сглобката от месеци ни облъчва, като че ли това е "раят на земята", но това е за отвличане на вниманието от големите проблеми.

Васко терзиев, ти ли си с циничен език? Паветтико!

И той ли е бил клиент на майка ти вата ?

Искаш да кажеш , че баща ти те е раждал ли вата ? Ами личи ти .

австрийците се чудят как да се измъкнат от мишата дупка, в която сами се вкараха,тъй като Нидерландия ще вдигне ветото и ще останат само те. за да докажат, че са единствената руска губерния в ес взимайте пуканките ...

Денацификацията трябва в Австрия! Те не ни броят за хора и членове на ЕС! Върховен цинизъм! Не знам нашите дупедавци как ще се навеждат сега!

Бойкот на австрийските стоки, вериги и бензиностанции!!!! До дупка!

За Констанца си прав, но за да влезе кораб в Черно море се минава през Дарданели и Босфор, което струва пари и то не малко. Много по изгодно е излизайки от Суецкия канал кораб да разтовари в гръцко пристанище и да си ходи по пътя, вместо да плаща за лоцмани да го превеждат през протоци или канали. Отворили им се парашута на гърците за мащабна търговия бедна ти е фантазията как ще превърнат цялото егейско крайбрежие и даже островите в пристанища за какви ли не кораби. Те и сега си имат Солун, но само за 10 -15 години Констанца може да изглежда като варненското пристанище в сравнение с гръцките. Откакто са пристигнали на Балканите, преди около 3500 години, гърците основно се занимават с търговия, а от известно време и с туризъм. Те друга сериозна икономика нямат

Копейкин първи се наведе на баш нацитата в Австрия. Други наведени от българска страна няма.

Австрия да излезе от Шенген и да мирясат всички нео....радетели. Да си чистят чистокръвните австрийци боклуците, да си гледат лежащо болните, да не търсят нископлатени източноевропейци за работа и най-вече да не дават убежище на африканци и азиатци,които очевидно не искат да са в България и Румъния.