ГЕРБ, ДПС и Възраждане: Мирослав Иванов да освободи зам.председателското място на НС

Опозицията внесе искане за оставката му заради толериране на ПП и нарушаване на правилника

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ватенската коалиция е ясна

Добре е "Възраждане" да се вземат в ръце и да не правят резки движения,които ще намалят подкрепата за тях. В парламента Десислава Атанасова се държи твърде нагло и арогантно и много хора обръщат канала като я видят. Във "Възраждане" как смятат; дали ще се хареса на избирателя влизането им в ролята на адвокат на Десислава Атанасова? Ако още не сте разбрали, ще ви го обясня популярно. Адвокатстването за Атанасова си е харакири!

На мама тимерутчето.

Това момче да не е от децата на майките на Манолова?? Кой го е пробутал в парламента? Миро не може да си напише първото име без грешка... аре малко по - сериозно.

Опозицията трябва да иска налагане на наказание за заместника а не чак оставка. Оставка трябва да се иска когато наказанията станат повече.

Мирославе , никакова ОСТАВКА , стоиш там !!!!

Ееееех а каква председателка на НС си имаха ОПГ-герб/дпс - като слънце. Простата Кърджалийска Патка!!! Никога не трябва да се забравя това чучело, което самият и тъпкач нарече ПКП. Как бдеше над него -като орлица - сакън някой да не го повика в парламента - той е изморен от нощният труд! А как със замах отнемаше думата на опозицията, как раздаваше килими , как понаучи коя е столицата на Виетнам - Пекин , разбира се. Ееех , какви славни времена бяха!

Оставка няма да видят, но има начин да се махне сам. А той е по посока на напускане на залата от всички, които не споделят начина на водене. Тогава ще бъде принуден да са махне сам, защото кворум трудно се поддържа само с крехкото мнозинство на управляващата коалиция. Може да не е много феър плей, но и той не го играе по правилата.

БСП навремето така свалиха председателя на парламента, той също заяви, че няма да подаде оставка и без комунистите е дори по-добре, но тогава Борисов получаваше съвети от Меркел и тя очевидно му е обяснила, че не се управлява успешно с гонене на опозицията от залата.

Знаете ли, нивото в НС е абсолютно ниско.Под критичния минимум.Хора без личностни,морални или професионални се слагат на видни длъжности само за да са лоялни към господарите си.

Гледах излъчването, Мирослав Иванов НЕ трябва да подава оставка. Нищо нередно не е направил. Спазва си правилника и понеже герб не са свикнали да спазват правила, са му искат оставка..

Герб+ ДПС+Възраждане- събраха се най- сетне.Винаги заедно до ,,победата “ !

Са мнозинство!!! Да го духат русоробите

Комбинацията ДПС и Възраждане... ето това вече е Израждане.

те от самото си раждане са синове на една майка, но от различни бащи.

Да допуснем, че ДПС гласува против Истамбулската конвенция или против падане ветото за Македония, означава ли, че Възраждане трябва да гласува ЗА, само да не е с ДПС?

Мирослав Иванов добре постъпи ! Ако беше ПКП , щяхте Гробари да гледате като теле в Железница ! Никаква Оставка Мирослав Иванов , сложи си ги на онази Работа онази Кривогледата Дуловска ! Мног прости тези от ГРОБ и ДПС , ега си Тъпите Гробари и Турци , турците като не им харесва , чаветата , дъждобран и Стамбол Гедели !

Честно ви казвам, новият екип председатели на НС въобше не ме впечатлява - не и с нещо хубаво. Но хора, лансирали ПКП на най0важния (формално) пост в страната, не могат да хвърлят камъни в градината на новата серия калинки. Без никакво партийно пристрастие погледнато - хората на БСП изглеждат грамотни, както и Ива Митева. Другото е леш.... по отношение на качеството.

Няма кикакъв смисъл от това НС. Закрилте го преди лятното имдерибействане за сметка на българите !

първо върнете откраднатото