Опозиция и власт си стиснаха ръцете за мигрантите, Борисов и Нинова - също

Вярвам, че всички партии направихме нещо много добро за България, каза лидерът на БСП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо пак усукване?... ЗАБРАНИ ДА ПОДПИСВА, а не "задължи да не подписва"...!!! Дааа...!!!

Никой не е подписвал такива споразумения. Ама как БСП да пропусне да разтръби, че са спасили България, разбираш ли.. И що не? Като има цигани и пенсионери, дето вярват, че като хвърлят пари през терасата, ще бъде заловен престъпник...

Хапчетата!!! Дааааа!!!!

а що не пишете че тиквата е стиснал копитото на биволицата заради това решение за мигрантите,явно се очертава една отдавна жадувана либов,само да видим кой кого ще опраска първи

Червените сайтове как представят лъжливо, че тези инициативи идват от БСП. Който е гледал НС видя, че Борисов настоя тези неща да се приемат, за да може да каже утре в ЕС, че българският парламент не му дава да подписва нищо!

на този екземпляр хапчетата отдавна не му действат но пък ще свърши като едни други другаре тук "детроита","АК47" и да не продължавам

Ами ако вече е подписал.

Общото решение беше прието единодушно с 177 гласа "за". Кога БСП и ДПС ще гласуват сами да си ограничават правата..?! Не се е случвало в последните 70 години..!

Срамно е да лъжеш ,защото вредиш с лъжите си на самия Герб и хората си мислят че Всички гербаджии са лъжци като теб! А ти си просто един трол.

браво на БСП,благодарение на техните депутати няма да се напълним с африканци

Това на снимката ''депутатите'' ли е ?

Ъхъ, кой африканец иска да живее при цигани и пенционери..

Аферим, ашколсун, машалла къзъм Даница...!!! :::))) Развей "rainbow lgbt pride flag", за да Ви видят най-надерените, и да дойдат при вас...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Браво на НИНОВА ! Имаме истинска Опозиция !

странно, управляващите го приели, опозицията пъчи гърди, а на кадрото биволица някаква!

Тъпако, тия арабели и африканци, които ще ни върщат Меркел и Макрон няма как да станат избиратели на БСП или ДПС поне идните 30 години.

Странно е, че и бавноразвиващи се вземате отношение ежедневно, но ние сме толерантни и мълчаливо те подминаваме.

Един път да направят нещо смислено. Само дано не е някой завоалиран номер например да не приемаме подчовеци след като се запълнят центровете на 100% , а до запълването им да може да приемаме

Ти от кои си, или най-вероятно ТО.

борисов преметна курнелия! сега вече решението не е негово, и каквото и да става, ще дели отговорностите с бсп що се отнася за мигрантите!

Браво! Най-сетне и в България управляващи и опозиция се обединяват в името на народа. Сега обаче е добре да поправят и НК за да се въведе наказателна отговорнист за всякакви помощници и подстркатели към незаконно влизане в България и към нелегално преминаване на българската граница.

не е ли рано да се насвяткаш до такава фаза бре??

Браво, обаче сега ще подпишат тристранно или юногостранно споразумение, пъл вие си забранявайте двустранните !!! пак орах в очите на народа ей...

ти на това твоето мълчаливо подминаване ли му викаш??

веднага да се изгони балгаря от ес. Аз живея в шутгарт и тук живееме в мир и разбирателство 120 националносто.... балгаря отново доказа че е комонистическа клоака. срамувам се от коментарийте ви. сигорно в балгаря са устанали само прости и много злобни националисти... вас ясно ли е че балгаря си копае сама гробът в ес и нато с туи решение. в гермнания има много турьци . Те са по човечни от вас. не се радваите европеиския съд ще отмение това дескриминацонно решение.

ЕК ще приеме решение, с което ще задължи Правителството на БГ да приеме мигранти ! Решенията на ЕК, респ. на ЕС имат по-голяма сила от решенията на местно ниво! Миналата седмица от ЕС казаха, че държавите ще приемат мигранти обратно само доброволно, но това беше миналата седмица ! Това беше моркова, така да се каже, ще дойде ред и на тоягата !

Дожияхме да видим едно правилно решение, касаещо бъдещето на България, на хората, да се вземе с гласовете и на управляващи и на опозиция. Дано то да не остане само като спомен, а да се върви към обединяване на усилията за доброто на хората, за просперитета на България.

Иначе са празни приказки,,като Унгария,,Защо ли не ми се вярва,,че ЕС ще намерят начин да ни пробутат тези паразити.

Не виждам нищо смущаващо човек да е националист! Дори бих се гордял ако повече хора в България са такива. Вие си живейте с маймуните в разбирателство. Аз искам да живея в разбирателство с българотр. Разбираш ли, ако не слабо ме интересува

ти иронията, но много други няма да я схванат ! Поздрави от" балгаря , комонистическата клоака" !

че е ирония.Ако човек е токова неграмотен в писането, то той няма начин да различи компютъра от телевизора. Камо ли да пише на клавиатура ....

Стой си в Щутгард. Не прави анализи кой е прост и кой не. При положение, че не участваш в развитието и изобщо в съществуването на България, моля, чети си тамошните медии и не се занимавай с нашите работи. Ти си избрал да не си българин, за съжаление. Отказал си се от древните си корени. Твой избор, надявам се, че ти плащат добре за него.

И това са едни големи глупости. Могат да ни натискат, но добре знаят, че няма смисъл. 1. Българите добре познават мюслитата и 500 години са им се радвали. Ние от ЕС ще излезем, но талибани няма да приемем. 2. Тарамбуките няма да стоят в България, защото е бедна държава. Дори да ги върнат, те пак ще опитат да се дотътрят до Германия, Франция и т.н. Тяхната цел е да получават немски социални помощи.

Никаква ирония не е. Неграмотника пише на латиница от телефона си и резултата е налице. А и не мисля, че този е етнически българин - помак или турчин на социалка.

Не мога да разбера защо се вдига толкова много шум за едно такова събитие - дали да приемаме или да не приемаме мигранти? Ако Турция насочи онези 3 милиона мигранти към България какво ще нареди НС ( т.н. управляващи и т.н. опозиция и компания) на МС? България нищо не може да реши за миграцията. Единственото ни спасение сега е, че мигрантите казват 'НЕ ИСКАМЕ ДА ОСТАНЕМ В БЪЛГАРИЯ' и дано това продължи още дълги години...

Прайте са на Орбан...ама кът ва задуха "вятъра", да ва видяяя

Значи може да има консенсус по важни за българия въпроси. Има и много други теми които чакат незабавно общо решение като например демографския проблем.

А да не се окаже че е подписано някое многостранно споразумение ? Защото сте напълно способни на подобно двуличие.

Нищо лично, но има още няколко решения,взети единодушно от управляващи и опозиция - индексирането на депутатските заплати, отпуската на депутатите, ползването на служебни коли и охрана. Може би има и други важни решения за бъдещото на България, за които обаче ние не знаем а да се досещаме не ни помага много.

Да това е спасението ни, защото дори и тези марокански скакалци не искат да се задържат при нас, защото няма останало за глозгане след толкова години псевдо демокрация!

Стой си там да миеш тоалетни ,щото като ти гледаме правописа, я си ходил до трето отделение, я не. Не плюй българите, че скоро ще им прекипи и етносът ти тук, дето освен че му плащаме всички разходи, отглеждаме им децата, дето ги произвеждат на конвейр, па ни и крадат и убиват и за 5 лв. Е затова трябва в най-скоро време този проблем да се реши, тогава може и да стъпи България на краката си. Стой си и не идвай.

Точно тука бъркаш четворко! Не се разбра точно защо, но Нинова в ущърб на себе си и депутатите от БСП (за което й се разгневиха), настояваше за намаление на заплати, отпуски , намаляване на привилегии. Не съм от боята им, но е много впечатлително депутат да го предлага и да настоява за това. Като се проверят стенограмите на НС излиза нещо много любопитно кой е бил против с яростно противопоставяне. Познайте от първия път - управляващата коалиция. Ха, не може да бъде ще кажеш 004, ама може! Това са фактите, писмените факти, а когато те говорят и управляващите (изявяващи се като богове) и електоралните им единици трябва да замълчат! Ето защо никой от въпросното управляващо мнозинств о няма авторитет вече - особено от началото на годината гаф след гаф. Пееха като мантра "Европредседателството,европредседателството" , потрошиха държавна ара (не,че тия в Брюксел са много умни , та на 6месеца мигрират като патките из страните членки и трожат публични, обществени пари за командировки на стадото чиновници и дупедати,базирано в Брюксел и тук таме още). Абсолютно глупава и помпозна миграция на прелетни патки и патоци. А нашите комплексари си скъсаха задниците и се насраха от кеф, като ги потупаха по рамото,пък не се усетиха, че всичко е от куртоазия (не върви да не кажеш на домакина си, че е свършил безполезна работа за безполезни неща и още по-безполезна кауза, колкото и да го презираш, че сервилничи и комплексира). P.S.Колко ми харесва терминът електорални единици, вече много често ще го използвам и благодаря на този, който го е измислил и публикувал!

Колкото и странно да ми е, Нинова изведе БСП на принципно ново ниво и е стахотна опозиция. Както върви ще бъде и страхотен премиер. Особено ако успее да задържи титани като ИВо Христов. Браво на Нинова. А Боко си го знаем. Каквото и да подпише е предпоследно щото шефовете са в Брюксел....

какво става с мигрантите, на които сме издали документи за пребиваване в ЕС и те решат (им е подсказано да решат) да се върнат у нас? Тях кой ще ги спре?

Ах,трол непоръбен,какво стана със студентстването в Мюнхен,Мелиха...МММ?

Ах,трол непоръбен,какво стана със студентстването в Мюнхен,Мелиха...МММ?

бля, бля, бля...Тия си ги приказвай на баба си...и по-малко плюсове си слагай, че изглежда съмнително....

...вие сте си направили избора и не ни диктувайте какво да правим ...

Чух само Теменужка Петкова и Тома Биков. Те очевидно не са наясно, бе категоричен той Проф. Герджиков: Да! Оставихме 1,6 милиарда лв. на кабинета "Борисов" Нашият най-голям успех беше в сектор "Енергетика". Точно там имаше най-много несъбрани вземания, уточни служебният премиер Бившият министър-председател на България проф. Огнян Герджиков разкри оставило ли е наистина служебното му правителство 1,6 млрд. лева повече в хазната, както твърди президентът Румен Радев. Вчера държавният глава при посещение в авиобаза Граф Игнатиево оспори пред журналисти твърденията на премиера Борисов, че при сегашното управление на ГЕРБ сивата икономика спада, а по време на служебното правителство сивият сектор е покачил своя ръст. Румен Радев обяви, че служебното правителство е оставило в хазната 1,6 млрд. лв. повече и попита премиера къде са тези пари сега. "В течение на нещата съм. Не са минали сто години от нашето управление, а аз до 100 години помня. Едно от нещата, които си бяхме поставили като задача, е да събираме несъбрани вземания. Така че ние всъщност продължихме много успешно това, което предходният кабинет го правеше", коментира проф. Герджиков за Агенция "ПИК". "Нашият най-голям успех беше в сектор "Енергетика". Точно там имаше най-много несъбрани вземания. И министърът успя да събере едни вече едва ли не отписани за събиране суми. Знам, че едно от нещата, с които може да се гордеем освен с добре организираните избори, е това, че финансово ние се справихме много добре. Не само че не направихме преразход, но и направихме икономии и събрахме за хазната допълнителни 1,5 или 1,6 млрд. лева", каза още той. На въпрос защо тогава се появи този скандал между управляващите и президента, бившият служебен премиер каза: "Аз чух само Теменужка Петкова и Тома Биков. Очевидно тези хора не са наясно. Просто те трябва съвсем спокойно да си направят справка във финансовото министерство. Тези пари не са потънали някъде. Документално всичко е ясно. Трябва само да направят това усилие. Защото е обидно, след като нашият кабинет вложи сериозни усилия и то с успех. след това те да не ги признават." Професор Герджиков коментира и политическата обстановка в страната от последните дни. "Политическата обстановка е нормална за българските условия. При положение, че кабинетът е на ГЕРБ, а президентът не е на ГЕРБ, нормално е да има известни разминавания. Това е смисълът на демокрацията, така че няма нищо необичайно и нищо скандално", заключи бившият премиер.

росицо, ти от плюсове ли се кефиш???