Коментари - Оповестиха разпити по делото срещу ЛиЛана, трима се оплакват от натиск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"заплахи" и "изнудване" на държавните служители, апропо, защо същите не са подали сигнал до органите на МВР?!? а сега могат да си дрънкат каквото и да си искат, още повече че не са ПРОТОКОИРАЛИ срещите и разговорите. Кви са тия смешки - имали съмнения за туй, за онуй, за нередовност на документите - ами господа има си ред, да се върнат документите със съответните указания, а не да стоите разкрачени - нито ги връщате, нито ги разглеждате по същество. На практика не сте си свършили работата. Толкова е гнусно и мирише на политическо обслужване

от плеймейт гърла-певачица, която може да предложи две неща на широката аудитория: телеса и пищене. И тъй като първия жокер е употребила вече за други цели, за пред държавните служители й е останал другия. Какъв автогол за този, който я ползва за фронтмен на кухите фирми. На тези позиции се слагат хора с безупречно минало и сериозна репутация. А тоз - плей гърла........

Вие сте държавни служители, бе хора! Да бяхте си взели мерки тогава, какво сте стояли, като мишки?!?! Има си ред, пишете доклад, правите срещи в присъствието на вашите юристи, искате СРС-та и така. Кой е по-силен от Държавата?

Нали "тогава" ве оше Черепът не беше в немилост .... искали са да намжат и те нещичко, затова са си кротували. Сега, когато (ще се разбере след време защо) вече Черепът е на причел, започват атакли и срещу неговите подставени лица:) Политиците и мафията са едно и също нещо!

Странно отношение на така наречените "бизнесмени" и бизнес "дами",към държавните органи.Това е един от симптомите за ерозия на държавността и нагледен пример как се управлява тази държава.Показва,че решенията в България,не се вземат прозрачно според законите ,а по задкулисен начин с помощта на политически лица от различна политическа принадлежност /политическата принадлежност при тях се сменя в зависимост от финансовите интереси/.Сега чалгарка иска да притежава ТОЛ системата,преди две години някаква селска мома искаше да купи ЧЕЗ,ама много бизнес "дами" в тази държава.Те нямаше да са толкова нагли,ако зад тях в сянка не стояха политици на висока позиция.Тези политици ,най-вероятно ще останат в сянка,защото бизнисмените и бизнес дамите, "ха са си отворили устата ,ха са им пораснали крила" в ареста.Все пак сме в България

Доказателства се внасят в съд, не се публикуват по вестниците. Питам се кой и с каква цел го прави. Настройване на общественото мнение?

да им беше теглила по една утка и всички щяха да подпишат ама пуста пинтия и тва не и се дава .

Защото шефовете на АПИ са много притеснени.Започнали са да се оборудват с аларми,камери за видеонаблюдение,наблюдателни постове,сотове,зли кучета и други тайни оръжия. Може и висок волтаж да са вързали за дръжките на вратите на апартаментите си.Това лошо момиче,много ги е депресирала,че са згубили всякакво желание за работа.И сега,кой ще доизгради ТОЛ системата.

Лиланка е знаела за това, че от ТОЛ системата ще се източват стотици милиони, искала е да се включи, но уви там вълците са зверове и канибали, ще я сготвят набързо.... но честно казано повече ме дразни как тулупите на АПИ и ТОЛ-а се правят на девствени....

Пукали и тропали не където трябва и следователно да източвали оперативната програма. Явно прокурорите са от милиционерското училище...

Стига с тоя пиар, втръснахте на хората, като има доказателства, давайте ги в съда!

Ако не осъдим Лилана за кражба от еврофондове,ще я осъдим за психически тормоз на шевовете на АПИ,.След като Лилана ги е заплашила с уволнение за корупция и далавери,те са загубили спокойния си сън.

Са загубили и апетит.

няма тйкъв цинизъм

Адвокатите на заключените трябва да почерпят доволно добре инициатора на тази публикация! Изключителен галфон!

Вероятно става някаква печатна грешка, щото певачката е заплашвала директорите със оставки и смъртни заплахи от качулки някъде през март 2019г., а те са се оплакали през април 2020 г.- един ден преди да заключат изнудвачката. Иначе е голем гаф

Така значи,тези двамцата "сестричка и братче " са искали да лапнат тол системата на цяла България в стила на Васил Божков.Изнудване,заплахи,и никаква готовност нито документално,нито софтуерно.Добре щяхме да се наредим с тези мошеници.Затова се забави всичко ,имаше оплаквания,че само една фирма се разпорежда и то преди още да има официално разрешение.Те още са в стила на мутеренските времена.Добре стана,че пуснаха показанията,и ако може всичко да се потвърди ,да си получат заслуженото.Нека да квичи от ареста и да не излиза изобщо.

Сега е времето на Гинките и Калинките...

всъщност май истината е точно на 180 градуса... а тея убавци просто са били на грешното място в грешното време. Както стана ясно заради тяхното разследване са ударили офисите на фирма на Божков, който няма абсолютно нищо общо с обвинението, обвиняемите и делото... ама ей така. Въобще младежите изгорЕха подобно на Иванчева. Само дето в случая и те са пуснали сигнала до прокуратурата.

Мутренска територия с мутренско управление .

Всички на Бузлуджа

Тези прокурори не са юристи или ние в Германия учим други правни принципи и норми

Вие не учите в Германия,а и там такива кифли по този начин по който се оказа ,че действат ,ще имат много по сериозни проблеми с правосъдието.

Арогантни, самозабравили се мурви...

Гешев разследвай къщата на Боко в Испания и неговата курва манекенка.

Що бе, курвата на черепа е по екшън мадама, звъни заплашва....Другата, ако изобщо има такава, защото нищо не е излязло освен пускавици от много скоро бившата кур нела шефка на бсп, та ако има друга курва, тя по е не се занимава с важни за страната структури. Всички серете по борисов, доказателства нула. Ако питат мен, всички с багера да ги изринеш, ама след тях същата смрад ще дойде

Кой назначи Гешев ? Не забравяйте.Как ще разследва ,ПОСЛУШНИК.

Е и,на кого е къщата,ти как разбра че е на Борисов? Цветан Василев ли ти каза или подчинените му от " Боец".Тази мантра вече се изтърка и сега ни в клин,ще отклоняваме ,че да помогнем на певачката изнудвачка.А да си виждал апартамента й зa милиони в София,преди години го беше показвала в едно предаване.

Целта е да не се стигне до Тартора Боко Тиквата ! Той да бъде запазен още няколко месеца ! Той да е целият в бяло по всички Национални Мисирници ! Няма как да стане ,Режима е изобличен, водача на разбойниците е гол ! Ще изгорят и ГЕРБ,и Свидетелите рушветчии на ГЕРБ,и тези които са плащали рушвета на ГЕРБ !

на пекинез в лицето...

Цялата галимация е, защото жената предтави доказателства в 400 страници за кражбите на ГЕРБ от ТОЛ-системата. Най-вероятно Гешев вече е наредил да унищожат тези доказателства. Така както навремето Цацаров нареди да унищожат записите по случая "Мишо Бирата - Ало Ваньо", където цяла България чу Тулупа Барба Ганьос как нарежда да се изтегли Данъчна проверка от складовете за амфеи на Мишо Бирата.

Много ги разбираш нещата.....Да те у капацитета

Малее,какви локуми , Лиланка можела да напише 400 страници.Е не вървиш,всичко си върви по реда,ако има жалба,има и разследване.Гешев си гледа работата ,настъпи по мазола едрите,и сега рипат,съответно и тролчетата им.

И какво общо има всичко това с незаконното усвоявяне на евросредства?

Толкова плоско скалъпено . . . .И това ли са ви основанията да ги арестувате, че са заплашвали Агенцията , че не си гледа работата? Ами затова трябва да ги похвалите, че са изразили на глас гражданската си позицияв за една корумпирана и нищо невършеща агенция.

Тази била значи най-големия престъпник в държавата... А може ли да попитам как главния прокурор когато беше наблюдаващ по на банка ктб проспа едни стотици милиони а,и накрая жените около Божков се оказах по-големи престъпничкиот мъжа си... Утре искам да освободите момчето дето приби журналиста Цветков понеже е добро момче и е син на наша симпатизантка, както и Малкия Лъчомозък, също и дъщеричката на прокурорчето от ГЕРБ, да не забравите ...

Циркаджии....мръсно и подло изнасяне на сведения по разследването....да ви е познато? да ви се струва случайно? Тъпо се опитват да ни насъскат срещу тройката...да ви звучи като ПРАВОсъдие? На мен не....Точно обратното. Като невинно ви казват каквото им изнася,винаги изкача въпроса защо го правят. Грижат се за вас да сте информирани? Да бе...тогава да пуснат и отсрещната страна да говори...Но ги натикаха в ареста точно за да не могат да говорят. Сега ще ги измъчват с безконечно следствие при отвратителни условия белким някой се прекърши и го изнудят да подпише споразумение с написаните обвинения...Гешев ще го отчете като успех, както до сега абсолютно винаги е е правил...Той няма спечелено дело в зала.

Факт е че Мафията в България, чрез острието си Гешев си прави каквото си иска. Като ги е страх да доведат Божков си го изкарват на жена му. Само че той не е кой да е. Надявам се скоро да има възмездие. За Мафиотите от Шайката, начело с Толупа, имам предвид.

Не знам кой е крив и кой прав знам само че тоя кенеф наречен д-ва е пропит от корупция и за нормалните хора няма бъдеще тук

Ха-ха, за пръв път чувам за незаконно усвояване на пари :) Може би искате да кажете, че някой ги е раздал незаконно. Нали знаете, че не е луд този който яде зелката, а този който я дава ...

Ще си позволя да цитирам Каскет ГешеФТ: Преди даване на показания в съда свидетелите трябва да минават на детектор на лъжата, в присъствието на съдия и двамата адвокати. Каскет, забрави ли собствената си теза? Или така ти е по-удобно?

На Гешовата прокуратура не може да се вярва. Ще пропусна.

Защо ли този "нов почин" за публикуване на "част от записи" буди у мен съмнения ?? И защо свидетели са само държавни служители ? Те са ненадеждни, казват само това, което им е наредено. Пак нещо не е наред, чини ми се.

Свидетели лесно се намират, особено ако има кой да плаща

Дир, защо те публикувате ей това: https://bnr.bg/horizont/post/101271726/tatana-doncheva-okazva-se-che-shofyorskite-kursove-i-plajnite-chadari-krepat-darjavata Дончевица навря Тулупа на коня в...

Лилито има само един изход - да заплаши, че ще проговори за всички останали бенефициенти на т.нар. "програма за конкурентноспособност". Например как тв и филм продуценти се сдобиха с техника за стотици хиляди. Самата програма е абсолютен нонсенс - да субсидираш някой за да се конкурира с други, които честно са спечелили и вложили личните си средства в бизнеса. Те всичките програми на ЕС са такива изкривени, например програмите за селско стопанство, които облагодетелстват едрите земеделци и животновъди - има изисквания за много декари земя или глави добитък. Заради това едрите производители изкупуват земята на малките и навсякъде ще видите обяви за изкупуване на земя. Еврофондовете служат за да могат управляващите да хранят обръчите си от фирми и олигархията.

ЗА !

Блъскали са я :) из от зад :)

Как се съчетават презумпцията за невиновност и публичното оклепване?

Манипулация с цел оневиняване на виновни в тежки престъпления.

Намирам че “Правните” “процедирания” у Нас - СА Вън-отВсякакваДопустимост.

А по-скоро съм настроен да вярвам на свидетелите отколкото на Божковите марионетки, макар, че нищо чудно шефовете им ( на свидетелите) да са получили подкупи за съдействие и бързо одобрение на кандидатурата на Телетол ! Спомням си, че миналата година даже се споменаваше, че са единствена и почти одобрена фирма за събиране на тол таксите.

И те така са мислили и изведнъж - изненада! Някой като тях им е отмъкнал сигурната плячка. И сега е рев до небесата, щото явно и неговият бащица е тлъст, та не могат да го отстрелят като куче. И плачат децата!

Все още Има интернет мнения отн.компанията, макар че почнаха да “изчезват”.. Имам очакване че Са имали И врътки отн. Заплатите ... НЕ очаквам да са били Без Сериозен “чадър” ...

Милата изрусена духалка, истинска бизесдама, бре!

По моитеЛични Книги - такива СА “създавани” като на конвейер. ..т.е. ТоталнаАналогия с “охранители”-“застрахователи”-“бизнес”-“избранници” ..и т.н.

Лайното стъпи в лайното. Сега и двамата се бършат

Направо сърцето ми се къса за такива потърпевши пачи...

"Опитвали се да НАХЛУЯТ в сградата на ТОЛ-системата" и "нанесли ФИЗИЧЕСКИ удари на вратите".Да бяха си платили"куверта" и да влязат спокойно.Както и по ефикасни щяха да бъдат "ПСИХОЛОГИЧЕСКИТЕ "удари по вратите.Ама как да ги пуснат като шефовете им са взели РУШВЕТА от спечелилата фирма.

У нас чиновника, колкото е "по-нависоко" в йерархията толкова по-малко помага и повече пречи, изнудва и смуче кръв от граждани и бизнес.

Неистов “управленски” “апарат” ! - от “Капацитетите”им, през “Дейностите’, та до Броя&Заплашането... - отделно Факта че случайно”избрани” - Ниц .

Ех, а това някога беше недосегаемата агенция на "Батко и братко". Невинните те. Спомняте ли си и скандала, когато "опозицията" поиска международна независима проверка на построените с европари пътища. Как всичко замлъкна и потъна в небитието. Ние няма да ви закачаме за заменките за милиарди, а вие ни оставете на мира с пътищата ... всичките те са доволни, а ние само си пишем по форуми, мрем по пътищата и плащаме по хотелите им, за винетки, акциз на горивата. Плащаме

Да, убеден съм че у Нас - АбсолютноВсичко Е на този “принцип”. ...и понеже просто НямаКак да Се процедира от у Нас - Следва да стане Отвън. ——- Немалко разследвания се правят ИменноТака. ...пък да НЕ забравяме че Неминуемо ще има навързаности Чак до РИКО&Магнитски.

Бях учуден да разбера, че за автомобилите в Швейцария годишните винетки са по-евтини отколкото у нас. Къде ли гледа Гешев, май зяпа в грешната посока. Трябва да се втораи в Пътната агенция. То не Бяха Батко и братко, некачествен пътен ремон и жертви заради това... Най-недосегаемите престъпниците са в агенциите, министерствата и Народното събрание. А не в Сърбия и Дубай. Колко на брой са фирмите продаващи винетки у нас, как са получили това "право".

Потвърждавам. ...ако пък отскочите да видите колко са ВсичкитеРазходи (талон, книжка...та дори И тол, ама Ако Има тол Изобщо) из Америка - ще ахнете ! ...а ако Съотнесете като част от Доходите на Човек - ....

Заплахите са получени през МАРТ 2019г,а сега сме МАЙ 2020г. Големи страхове,голямо чудо.И никой да не им даде рушвет?Много нагли станаха тези фирми,чиновника не го броят за нищо-направо на най-големите дават и то по много,а за мишките -нищо.

Много кошаревски свидетели се навъдиха напоследък !!!

Това, макар и допустимо, авансово публикуване (разгласяване) на доказателствени материали - "при спазване на презумпцията за невиновност" с разрешение на наблюдаващите прокурори по реда на чл.198 от НПК изглежда се превръща в ежедневен пресиращ инструмент на прокуратурата.

Внимавай!!! Да не ми влезнеш в полезрението. Преди да стигнеш до съдебната зала ще си изгнил в следствения арест.

за каква държава говорим.... тотално компроментирани и очевидни престъпници управляват държавата, прокуратурата и всички висши институции. Вижте по какъв абсурден начин се водят дела - разпити на "свидетели", които реално не са свидетели, а пряко замесени лица. Откровено лъжливи и изсмукани от пръстите бръжтолевения, които не доказват абсолютно нищо. И всичко това се пуска по "медиите". Точно като делото с ТАД Груп, с Иванчева и т.н. В съшото време една исторически доказана мутра като Бойко Борисов и един тотално корумпиран наглец като Гешев успяха (без почти никаква съпротива от заспалият ни народ) да се превърнат в най-влиятелните и недосегаеми фигури в тая клета държавица... Честито ни!

РеИнженеринг. Тотален. ..+НовНюрнбергски. - това Е което Ни трябва !