Опоненти на Атанас Атанасов - аут от ДСБ

Председателят на структурата в столичния район "Лозенец" Елена Спасова бе изключена, а Цецка Бачкова напусна с мотива, че не иска да бъде "параван на подмяната"

Обратно в новината

Коментари - Опоненти на Атанас Атанасов - аут от ДСБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко е висок тоя? 120 см?

Някъде четох,че по време на изселване на турците,е бил много активен в изземване на имотите им .Работил в Разград в съда!!!!

много партии се навъдиха, направо са като пиявици- залепя се някъде и така доживот, щото всичк им е осигурено в пъти повече от работещите, които са гладни и боси и не връзват двата края,затова да се саморазпуснат и да почнат да си изкарват хляба и екстрите сами, сам самички срещу себе си

Отдавна трябваше да е пенсионер а не да мисли заедно с другите ветерани за топлпто си местенце в парламента.

Палячо на хранилката. С какво си вади хляба тоя генерал ?

Единствено с плюене на Бойко и Герб,без нищо да не е направено по въпроса,съд,връщане на пари и т.н.

Леле колко е грозна тая, почти колкото атанасов.

ДС(б)

ненормалници с нацистки знамена

Господин Иванов,стига с това изпърдено генералче.Гласувам за Вас всеки път,и какво? Ококореното генералче,костовисче и ченге се мотае по екрана около краката Ви и джафка ли джафка.Ние гласуваме за някаква промяна,не за усмивки от старите ленти.Вземете отношение и махнете тези циреи като него ,пък ще намерите пари все от някъде.Промяна с архивни кадри не става. Благодаря за вниманието

Атанасов е копие на Нинова. Даже Корни има по-големи топки от гномчето.

Ха-ха, преди повече от 10 години и мен ме изключиха :) Същият този Атанасов. В тази партийка никой перспективен не остана. Само Атанасов е вечен. Демокрация пък там никога не е имало. Говоря от първо лице, като пряк свидетел. БКП на квадрат.

гласувах винаги за ДСБ от 30г тия..Иванов и Атанасов съсипаха де що беше останало

Атаасов е истински хамелион.

ДСБ съществува само и единствено да усвоява едни пари и да дава работа на Гнома.

Украински говеда...

Продажниците са се изпокарали.

Този червей и Ристьо педала трябва да бъдат изритани от политиката въобще

Значи са били демократично отлюспени. Всъщност не това е важното. Важното е, че всички тези измекяри, които са се загърнали с украинските знамена, никога няма да го направят с българското.

Атанас Атанасов нали бил в ДС. Сега в ДСБ. Всяка крива линия успоредна на партийната, е права линия.

*От как ми дадоха калашник ! Мене никой не може да ме изключи от ДБ - СД- Зелените ООД.

Тоя Глиги още ли е жив :)

Сините комунисти следват стъпките на червените комунисти.

И тези луди "демократи" ще се разпърдят и ще останат файтон хора,които да гледат парламента отвън. Такава е съдбата на всички луди "демоккрати" у нас.Наиграят се, пооткраднат каквото могат и после потъват в забвение..

Украински кретени

Тъй де. Който не е съгласен с фюрера ... ади вън !

Дребно /и в двата смисъла/ човече си чеше гплямото его !

И тези на следващите избори ще минат през народната цедка, и ще стоят вече пред Народното събрание като опозиция на беседка !!!

амин, дай Боже!

И тия вървят по стъпките на куРнела.Тоя коколатия и оня Ъкащия ще си свършат работата.

Генералът от ДС , с ококорените очички , в резултат на сериозен анален секс е твърд педал Този бой с тояги му е малко

"Моята партия представлява гръбнака на българското общество" кай......

Споко - Генерал Гном ще остане сам - и сам воинът ще е воин!

И сам гномът е гном звучи доста по-добре

Тия, изключените десейбарски патки, да се съберат с онова келеме дето го изключи нинова от бсп! Имат голЕмо бъдеще заедно! Времето е тяхно!

А тези парцали на снимката какво общо имат със статията?

За да подчертае боклука скрит под парцала.

ДСБ - това е една набързо скалъпена партия - алатурка, която вече се клатурка !!!

Нито Христо, нито Атанас, ето за това си правя плътен пас !

настъпаната жаба атанасов се прави на дръж ми шапката

абе, не може да си живял със заветите на Партията-Майка и сега, кат се правиш на некакъф си друг (ДСБ) да си различен. Ще ми критикува она, мене ли ма, еееей може да съм дребен, ама кви пури пуша само, шъ знайш. Дееебели.

Не знам точно случая,но имам много лошо мнение за дядкото Атанас Атанасов.Отдавна трябваше да е в пенсия,е да кажеш тиловак на партията .Много пъти не смее да застане на неудобни позиции и се исказва мислейки единствено за топлото си местенце в парламента.Просто неприятен ,това е.

Няма дясна партия създадена от хора цял живот работили на държавна служба :) па и станали милионери хаха Няма демократочна партия създадена от хора на които са им викали КОМАНДИРЕ :):) Няма анти комунистизеска партия Създадена от кандидат членове на БКП с партизанскопотекло Няма партия създала олигарсите да се води антикорупционна

Тази купена партия няма никакви патриотични цели.

че в една посестримска партия от голямото семейство на ЕНП такива ги гонеха на мига и без постове в инстаграм , туитъм/муитър ама с по 16 до двайсе апартамента , да не приказват много , много за кухнята !

врага с партиен билет ! В нашите стройни редици...

Че в ДБ освен бивши комундели и гейове други има ли?

Пълно е с натосексуалисти и хомоатлантици!

Голяма загуба!Всички партии се разплитат успешно.Да си стегнат членовете и да вземат пример от Бай Тошо ,от великите му трудове за партийното строителство.Ако не им харесва да ползват болшевишките принципи,а най добре на мафията .Така ще ни отърват от много калинки,демагози и лъжепатриоти!На хорста им писна от партийци!!!

Този миндил Насето ,докога ще се прави на велик ,само не разбирам ?

ДБ са финансирани от сащ това са колтуци издънки на природата .никои няма право на собствено мнение това са те измет

Харесва ли ви Промяната? Няма не искам!

Падаме си повече по Подмяната !

Даааам. "А според устава, публични нападки срещу ръководството били равносилни на нападки срещу цялата партия и нейната политика."! Комунистите от ДСБ са си уеднаквили вече и устав като тои на БКП. Как така ще си позволява някой да има мнение различно от това на дрогара Тодар Живков, срещу великия вожд дрогара Ким Че Ун, извинете Атанас Атанасов?! Ми това е недопустимо! Ми това несъвместимо със секаква демокрация! Вън от партията, тези заслужили презрението на целия български народ и трудещите се предатели на демократичния идеал, дрогара Атанас Атанасов!

Танасе,Танасе отдавна ти мина времето,остави и на инакомислещите да съществуват и да развиват България, вече те видяхме на какво си способен....

Не е глупав този дето прави грешки, а този дето прави една и съща грешка два пъти. Навремето СДС се разпаднаха, когато се разбра, че не предлагат нищо друго освен антикомунизъм. Сега тия са пред разпад, защото освен за Бойко и Гешев, за друго не говорят. Две години сяха ветрове, сега ще жънат бури.

а какво да правим, можеш ли да кажеш?

Още от ранните зори на "демокрацията" ги разбрахме какво представляват демократите ни. Борба за властта, борба за кокала с всякакви възможни средства и мръсотии. Затова в СДС се скъсаха да се отлюспват един другиму. При тях човек за човека е вълк, всеки е конкурент по пътя към властта и богатството чрез държавни кражби. А в последно време наблюдаваме и падане по очи и лазене по корем прод Козяк, пак по същите причини.