Още двама обвинени за стрелбата по Митьо Очите

Главният прокурор Сотир Цацаров съобщи, че двама мъже са обвинени в опит за убийство на Димитър Желязков-Митьо Очите.

Обратно в новината

Коментари - Още двама обвинени за стрелбата по Митьо Очите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Митьо очите си отвори очите за всеобща радост. С пикочния мехур ясно. Не е ясно ще ака ли? Тнемайки с дрогата чужди животи, Бог му отне две основни функции - уриниране и половата функция. Силните му момчета да знаят, че на всеки се намира майсторът.

нали уж беше с бронежилетка, да не е била китайско менте

Факти, доказателства и реалност рязко се разминават. Според мен Митьо е искал да си направи банкет в 4You, извикал е около 30 приятели. Най-вероятно са чули че нямат достатъчно прибори в ресторанта та си взели с тях ножове и мачете и тръгнали на купон. При което "Кравата" (така наречения) решил ей така да му направи Атентат (така беше обявено от Соти Цъцъров) в собственото си заведение? Тук става доста интересно... Та влиза този купонджия във въпросното заведение. Сяда на масата поръчва и изведнъж почват да го стрелят от нищото... А сега към "истината"... кой ще те застреля без да си направил нищо. Просто ей така, влязли те в заведението нищо не били направили и почнали да ги гърмят. Ей гамени такива, такъв чадър опънахте на Митьо... Толкова прозрачни станахте и Бойковци и Цъцарвци и всички в хулиганската ви орта.... По ясно от този случай здраве му кажи. Не ги оправдавам въпросните господа на Кравата и самия него. Напротив, но гледайте обективно на нещата. Навлиза най-големия престъпник на българия (нарочно с малка буква) в заведението ти и... или го оставяш да те пребие до смърт и изпотроши цялото ти заведение или стреляш. И недай си боже да стреляш излиза цялата държава срещу теб и те почват. От ляво, от дясно, от зад, от пред... от всякъде докато не те изкарат най-черния. Някой да е чул човек на Очите да е задържан? Нямали били те оръжия ей мърши как ми е писнало от вас. Лично аз съм имал проблеми с такива хора... и тогава полицията и прокуратурата не направи нищо и сега няма да направят нищо...

Горкият Митьо Очите. И прокуратурата вече го взе под крилото си. Хванаха му "убийците". Така де, такъв "честен и почтен" гражданин отишъл на ресторант и да вземат да го застрелят. Ако аз бях на негово място щеше да има "неизвестен извършител".

Та според новите данни на МВР били изчезнали записите от камерите. Нека започнем с това, малко след престрелката полицията е пристигнала, за около 2 мин (по техни думи). За 2 минути са изчезнали камерите, записващите устройства... Тия хора са факири, представям си шока в който са изпаднали та така бързо са действали. А сега да се върнем към истината бил съм в този ресторант и там камери НЯМА. Може да има в кухнята както твърдят адвокатите, но в ресторанта КАМЕРИ НЯМА! Мамка му добре го режисира Цацаров...

Пълни аматьори ! Целнете го между очите , бе пачи ! Сега за масовия убиец идва хирург от изсраел ....... ДЕНМ !!!

А тъй нареченият главен прокурор защо не повдигне обвинение на 40-те боклука, които заедно с тартора си МИТѝО очите нахлуха въоръжени в заведението в Слънчев бряг?? Тоя да не си е помислил, че хората са отишли да вечерят с брадвите, ножовете и пистолетите?? Или за пореден път ме кара да мисля, че изпълнява политически поръчцки и е прокурор на мафията, а не на Народа!!!

Вярно ли е, че Митьо Очите е ухо на полицията?

"Според прокуратурата бандата на Митьо Очите не е била въоръжена. Това твърдение направи и самият главен прокурор Сотир Цацаров на извънреден брифинг в Бургас." След това изявление на Главната Цаца очаквам съвместен брифинг на МВР, Прокуратурата и НАП, който да звучи така: "Почтеният и уважаван гражданин Желязков отива на вечеря с група приятели в ресторанта на Кравата. Там консумират само разрешени от закона лицензирани питиета с платен акциз и при поискване на касов бон за консумацията са били подло нападнати в гръб от разгневени сервитьори на Кравата, укриващи оборот! Благодарим на съвестния гражданин Желязков, че подаде сигнал до компетентните органи и му обещаваме, че само да се оправи от подлото нападение, ще получи почетна грамота и орден "Стара планина". Комисар Калоянов просълзен добави неофициално: "Оправяй се бързо, Мите, че ни липсваш брат!"

Пипи, не е точно така, сестричке. Първо са върнали демонстративно донесените им бутилки без бандерол, като са поискали лицензирани. И когато накрая са поискали и касов бон, вече съвсем са разгневили Кравата и са ги отстреляли.

До кога криминално проявени типове ще заплашват живота на честните и неопетнени бизнесмени като Димитър Желязков

защо не е арестуван никой от страна на нападателите - хората на Очите?!

Хахаха - ами защото Прокуратурата и самия Главен прокурор твърдят, че: "Според прокуратурата бандата на Митьо Очите не е била въоръжена. Това твърдение направи и самият главен прокурор Сотир Цацаров на извънреден брифинг в Бургас." Ехааааа!;))))

щото са невинни жертви отишли на раздумка с бухалки и бронежилетки ей така за всеки случай ...

Най-вероятно два мутреещи се сопола ще операт пешкира.А реалните участници се пазят за друг път.

Мутьо Задника се е превърнал в национален герой на мутренска Бълхария щото е снасял златни яйца на боко, цацата и останалата шайка разбойници.

Всички мутри са били на хранилка при Срете Йосич , че дори и ББ е бил на отчет при него , докато не стана министър .

Моля, ако някой е запознат, да ми разясни, защо на г-н Желязков му казват Очите, благодаря!

Заради изскочилите от орбитите си зъркели, които му придават страшния заплашителен вид на престъпник за затвора.

Е как стана тъй, че Митьо Очите с банда гавази, /не без оръжие/ отиват на "приятелско посещение" на ресторант и понеже не само не им дали паркоместа взели, че изастреляли "горкият" човечец. Че вече са и нарочени двама "убийци". Може би те трябваше да чакат да бъдат убити. Какво прави кроткия бандюга там. Може би защото е спокоен на фона на гръмките изявления на министъра на МВР, че няма "политически чадър" над Митьо. Иначе, може би щеше да отиде там с танк или най-малко базука.

Трогателни грижи от лекари, полиция, журналисти, политици към един закоравял престъпник. Не сме лу мутренска държава?

Сме, всички го знаят, включая най-висшите "политици". Но им е неудобно да си признаят. Срам, не срам, всичко ще цъфне някой ден.

Не само грижите,ами занимават цялата държава с него,вече дълго време.Как може човек престъпник да продъължи и след затвора да се занимава с порока си. Браво на този майка ,която е родила такъв безсмъртен син. Или всичко е преувеличено и послъгване.

Българи, щом Митьо Очите ви е втръснал, ако искате, мога да дойда да му взема очите. И край на Митьо Очите. А, какво ще кажете? Ще помогна, комшии сме...

Ела вземи на боко тиквата тиквата.

Еее, Боко ми е пръв в списъка, но всяко нещо с времето си. Но мога да ви помогна и за други, нали все пак само една бразда ни дели, братя балканци сме...

Кажи Йосич, можеш ли, едни Тикви, да вземеш ? Очи си излежа присъди, но пак на Гробари пречи. Те, ще го "вземат", не ти! За теб има други, Назрели

Тези си някакви аматьори и двамата. Изстреляли сума куршуми и го оцелили в рамото , крака, пикучния мехур.

Ами да, тея двамката са гола вода, пълни аматьори. И Боко Тиквата така каза. Щот той знае как стават тея работи - от собствен опит.

Никаква информация. Все пак, колко е хемоглобина и нивото на урината в пикочния мехур на Очите. Не мога да си гледам работата от вълнение и липса на осведоменост!!

Оня му отнесъл топките.

А докторите му отрязали 40 см. от дебелото черво;)

Да, да, точно така!!! Дайте повече информация, моля ви. Храни ли се, завиват ли го добре.... Моля ви, не ни дръжте в такова неведение. И ние душа носим...

Съпругата на бившия лидер на БСП Сергей Станишев - Моника Станишева най-вероятно ще влезе в управлението на един от най-старите интернет портали dir.bg, научи "Дневник". Тя е била поканена за член на Съвета на директорите, за да развива стратегия за обновление - редизайн и цялостно позициониране, заяви пред "Дневник" мениджърът и основател Владимир Жеглов. Дружеството "Дир.бг" АД има и нов собственик - това е австрийската компания Еxibu GMBH, чиито собственик е виенският адвокат Христо Чакъров, син на някогашния съветник на Тодор Живков Костадин Чакъров.

повече няма да влизам тук

Отишъл да раздава правосъдие а си взел 5 патрона под мишница .Момчетата са невинни , стреляли са при самозащита и това факт . Нека пак да тръгва да се прави на мутра Очите , смешник . Цялата държава знае , че продава бяло само полицията не знаели !!!!

Бойко като те попита, КОЙ го пъръча, какво каза ти, момне Боряна? Или, пак си му запеяла: Боряна пражки пиреши, а Бойко, Й са радваши... Бойко си обича Ташака! Знаеш ти, момне Боряна.

Firi

И ква стана тя? От "махленска свада за паркомясто" имаме престрелка на мутри за нарко/проститут място? добре Цацаров добре. е така трее говори един прокурор- с факти не на прима виста да се излага. Наистина си требе технологично време. Даже в сериала Кости бая време анализират преди по откъслечен косъм след половин годсина труд да гепат истинския убиец.

Големи протекции има този тъп бандит Митьо зъркелите. Нападна заведението с 30 бабаити с брадви и бронежилетки и никой не задържаха от бандата му /нали е махленска работа/, те така си ходели по кафенетата. Никой не е успял да го уцели между очите.

А бе тоя нали беше навлязъл дълбоко в ресторанта с брадви и мачете. Припомнете ми ама частната собственост нали беше неприкосновена. Поне едно обвинение към оня с изцъклените очи в защита на клиентите няма ли да има.

Боли ме фара за някаква мутра, какво само и вдигате рейтинга и я правите национален герой, толкова ли е важна тази новина.Подмазвачи.

това не е мутра , това е МИЛИЦИОНЕСКА МУТРА , или на прост език касичка !

pompai

Така ли не умря този паразит на Бойко?

Ах,какъв чаровник е този елегантен джентълмен на снимката!Чувствам че съм влюбена в него и направо съм зашеметена!Но защо не съобщавате къде е защититил докторантура - в Оксфорд,Кеймбридж или Харвард?

Добре бе, Цацаров, ти като най-компетентен по правораздаване как ще ме посъветваш да посрещам някой, който е дошъл у дома ми да ме трепе? Ракия и салата достатъчни ли са , или да си приготвя и вазелин и да се подмия отзад за всеки случай. Понеже , доколкото виждам, ако не съм любезен с него , ще ме арестуваш...

Г-н прокурор кога ще има арестувани и от бандата на Очите, които са нахлули в заведението и поради някакъв си късмет не са ранили някого.........?

pompai

Главния им каза имената.

Firi

Абе Цацаров и тоя на снимката баща и син ли са? И двамата на прасета мязат в сурата и зурлите им еднакви....

Цацаратура, какъв опит за убийство бе.Ами тоя Митьо очите е нападнал дискотеката с 30 джелати! Той първи трябва да бъде подведен и арестуван. Ако оживее - в кауша. Ония са се защитавал срещу нападение с брадви и бухалки, ножове, в пределите на неизбежна отбрана срещу връхлитаща банда от десетки убийци! На тоя бандит имотите му и парите до 9-то коляно трябва да се конфискуват.

Към статията има три снимки на някой си Иванчев, някой си Димитров и някой си Цацаров. Кои от тях са двете мутри, че не мога да направя разлика?...

ВИЖДАШ ЛИ НЯКАКВА РАЗЛИКА С ТОЗИ НА ПЪРВАТА СНИМКА

А ти сложи твоя аз ще сложа моя / разбирай го в пр. смисъл/ и ще видиш че пак няма да има разлика

Българи, да идвам ли да поразчистя?

Според Цацаров, единият от новите заподзряни за стрелбата е произвел три изтрела, които попаднали в лявото и дясното рамо на ранения. В същото време обаче един от тези куршуми е проникнал в белия дроб, а друг е засегнал долен десен крайник?!?!? Какви са тези куршуми, които влизат в раменете и минават през белия дроб и долен десен крайник!!!

Вълнува ме сценаристите на "Под прикритие " ли създадоха образ за подръжание на нашенските мутрафони или нашенските мутрафони дадоха муза на сценаристите? :))))

На тримата обвинени криминали съдът трябва да облекчи присъдите заради смекчаващи вината обстоятелства - отърваване на обществото от 1 мафиот-дълбок рецидивист. Ако го бяха убили, щяха да спестят на данъкоплатците и още доста ресурси - материални, финансови човешки, времеви, изразходвани сега за спасяването на живота на въпросния мафиот.

"На журналистически въпрос дали разследващият полицай от РПУ "Слънчев бряг" Иван Христов е имал контакти с Димитър Желязков - Очите, Сотир Цацаров каза, че въпросният полицай е в болнични и не е задържан. Прокурори от София са проверили работата на Иван Христов. Взето е решение неговият щат в РПУ "Слънчев бряг" да бъде закрит. "Има и издадена заповед за това от директора на ОД на МВР-Бургас комисар Калоян Калоянов. Полицейският служител Иван Христов ще бъде преместен на работа в Бургас. Мерките няма да свършат с това", каза Цацаров И за чий ни е в Бургас - да слага чадъра на Митьовия наследник, докато Митьо болен ми лежи?! Цаца, а да останеш още маааалко в Несебър, че белким ти светне за каква "държава в държавата" иде реч! Или статуквото е удобно!!!

"По думите на Цацаров, престрелката в "Слънчев бряг" на 8 юни е предизвикана от спор за територия, която е източник на солидни доходи от престъпна дейност. " Абе, г-н Цацаров Батьо каза, че това е махленска работа, статистичката Бъчи, натърти на това и тя. Как сега престъпна дейност, доходи??? Май си риташ трудовата книжка, а?!

Бих била благодарна на медиите да не чета тази новина непрекъснато. А който я смята за такава, толкова по-зле за жълтото му журналистическо ниво.

Като ги гледам тез убавци, май всичките са "доктори ортопеди - травматолози", един няма "вътрешен".

Алооо редакторите престанете да ни занимавате със сагата за този ПРЕСТЪПНИК!!!!!! Омръзна ми да чета едни и същи глупости :(

Мамини, сладки, те! Сигурно мама, тате и баба много се гордеят с техните синчета!

Най-важната тема за Родината - случаят с г-н Желязков.

М...даааа. Времената се менят. Преди 100-на години , когато на някой му причернее и разстреля доказан изедник , отнесено към днешна дата човек , който ви продава сянка на плажа без да го желаете, който рекетера всичко живо около него, който продава дрога на децата ви, бива обявен за герой и "певци песни за него пеят", защото е отървал народа от едно зло. А сега такъв човек го арвсстуват, т.е държавата е на страната на изедниците