Лукарски прави опит да ликвидира 7 структури на СДС

Божидар Лукарски прави опит да ликвидира седем областни структури на СДС, с цел да предотврати очаквания вот на недоверие, който ще му бъде поискан.

Обратно в новината

Коментари - Лукарски прави опит да ликвидира 7 структури на СДС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то убаво, ама кой ви го избра, та сега се налага да му искате вот на недоверие?

тоя е болен

По добре ще е да изберем СЕДЕСАРКАТА КУРИ, защото наистина с простотията си ще унищожи и загроби СТЛЕТНАТА ВЕЩИЦА..

Сега им текнало да се "изключват", а в"класическото" СДС се отлюспваха - и въобще не се сещат, че отдавна вече са измрели.

Хубаво ще е лукавски след като ликвидира тези мърши,да ликвидира и крадливата пасмина на герп,да им еба на сичките майкята!

какво ще ликвидира сдс идеята е отдавна умряла

Ебати палячото

noviя тря бжа да е би донгсник дс

Ха, хлебарките изпълзяха от дупките, пак взеха да се коалират, пак започнаха да се редят в кръгче за да не остане празна дупка. Явно е истина, че Тиквата за трети път ще хвърля оставка след края на председателството. Де.ева боклуците продажни. Ама така е - истинските центристи и десни демократи умряха по естествен път, а техните наследници бяха задушени от тия продажни комунистически мекерета. Къде си доктор Дертлиев да видиш какви ги правят твоите наследници.

Алоу, ридакцията, то СДС почина преди 15 години какви структури, какви 5 лева? Лначавия беше сложен като доверено лице да затрие и последния спомен от лъжата с която започна този 40 годишен преход през "прехода"

Лукавски не само да прави опити,а направо да ликвидира тази паплач,да ви еба путката майчина на всичките!

на една истинска проевропейска партия са над 800 хиляди ! Затова рашистката пета колона системно разбива тези избиратели чрез внедряване на сламени лидери, лъжливо медийно дискредитиране и още куп подобни начини !!!

jingiby

Седем структури с по един член всяка....

По ми се вярва да е един човек сложен да "координира" получаването на 7 заплати, че то Ивчето не може да ходи с дрешки от молЪТ!

Всички знаем , че след корабокрушение, здраво трябва да стискаме пояса или плаващ предмет, до който сме се докопали, и здраво да надуваме свирката. На СДС вечна им памет.......

отдавна не съществува!

Лукарски прави опит да ликвидира 7 структури на СДС Абе той направи къде по-страшни-опити, като министър на Икономиката/бог да я прости/,та сега едно СДС ли няма да ликвидира.

Лукарски има прекрасен прякор - Трика, който идва от признанието му, че се е включил в РБ за да измами избирателите и да влезе в парламента. Синята идея е жива, но той няма нищо общо с нея. КОЙ го създаде, сега КОЙ да си го дундурка. Ако Лукарски иска милост, първо да се разприказва какви пари и от кого е взимал докато беше на минстерския пост. Всичко друго е ала-бала. Да даде едно интервю за Биволъ, ако му стиска.

А някои казват, че нямало световна конспирация! Погледенте "лидерите" на всички десни партии! До един подкрепяни открито от Великобритания, САЩ, Франция и Германия и прикрито от Русия, Турция, Израел и Саудитска Арабия. До един успешно съсипващи дясното в България. До един твърдо действащи против българските десни избиратели. Ми то си е световен заговор, БЕ!

Крайно време е СДС да се саморазпусне, за да не срамят сегашните му ченове името на Съюза на демократичните сили от първите 7-8 години на промяната.

Е, заради този убавец се обезличи СДС. Неграмотник, обградил се с неграмотници.

Те останаа 4 файтона ора, они искат да ликвидират единио

После, защо Борисов печелел всички избори... Ми кой нормален ще си хвърли гласът в кофата като гласува за тия клоуни?

Един от ,,отврат политици,,Боко знае да се ,,надриска,а после да се изпере,, но и неговите номера разбрахме.А чао на всички

си пипни отзад гащите, че май си надрискан атакист.

Това безспорно е най-некадърния и глупав шеф на СДС. Ако не си отиде с добро много вероятно е да го изритат насила!

Е, пред Иван Костов всички бледнеят ;) Човекът какъв размах имаше, а?

Не само в СДС.