Алексей Петров бил ”спяща клетка” в службите

Назначението на Алексей Петров не е нещо, с което се гордея.

Обратно в новината

Коментари - Алексей Петров бил ”спяща клетка” в службите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и тримата говорят полуистини,жалко че такива хора са били на изключително отговорни постове в системата ни за национална сигурност.

А БЕ ПРИЯТЕЛИ НАГНЕТЯВА СЕ НЕЩО И НАКРАЯ КАТО ПРОГОВОРИ ЩЕ ИЗЕЗЕ НЯКАКВА ТЪПОТИЯ , ТА ТАЯ ФИЗИОНОМИЯ МОЖЕ ЛИ ДА Е МОЗЪК НА НЕЩО , ТОЙ Е ПРОСТО ЕДНА ШМАТКА И ПЪЛНА МЪГЛА

Измаменото камилче "генерал" Атанасов говори как бившата/!/ ДС през 2001/!/г. му пробутала Ал.Петров. Значи ДС не е разпускана изобщо, тя просто си е преминала в нелегалност /за което "генералът", неговият ресорен министър и тогавашният премиер не са били известени/ и е започнала да действа ката Ал Кайда - хем е тука, хем никой не знае къде е. Но е виновна за всичко, всичко зависи от нея, вкл. и това, че същества като Атанасов са "генерали". А Петров не е "ръководител на структурирана и строго йерархизирана престъпна група", а "клетка на ДС". Wonderland!

в дарявна сигурност , както и вав всички служби за сигурност са артистите, сценариите и режисурата обаче са основата и посланието на деиствията им, така че , кои за слава кои за хляб "шоуто трябва да продалжи"..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

До Висшия Съдебен Съвет. Уважаеми г-да съдии,колко време трябва да бъде държан под ключ гражданина Ал.Петров без съд.Кому е изгодно той да бъде безсрочно изолиран от медии и обществено внимание.Ще допуснете ли пародия по подобие на делото срещу набедения Сергей Антонов.Ще допуснете ли като последния да напусне затвора видиотен до неадекватност, за да е напълно безопасен за зависимите от тайните които знае.Ще разпоредите ли да бъдат прекратени преднамерените подмятания с недомлъвки на правителствени персони за някакви, но все още завоалирани негови престъпления.Ще осигурите ли открит публичен и обективен процес, на който Алексей Петров да даде показания. Обществеността се вълнува и е загрижена за изхода от този случай.Той може да стане източник за разкриването на истината за целия криминален преход и тъмните ходове на участниците в него.Отговорете.

Циркът продължава!!!

Айде бе Альошка.Отвори тая уста.Ти толкова неща знаеш.И за задачите от Наско-генералчето, и за указанията от Ул.Раковски, и за далаверите със Самоковеца. Кажи и за пожарникаря как го лансираха и как се докарваше на когото трябва в службите.Вземи напиши каквото знаеш и на свижданията го предай на сигурни хора,че знаеш ли тия дето ги е страх от тебе какво ти мислят.

като са без заплата защо се навиват на тия глупости , явно имат много по голяма далавера, ама някой не ги мисли тия неща или...

кой ми сра в гащите

От 2001 насетне, а и преди 2001 кого са наблюдавали тези специални служители? А и къде са ги намирали тези служители-ентусиасти готови да се имплантират насам-натам без трудов договор, без заплата, без пенсионни осигуровки, без медал, дори може би да оставят и "вдовица с разплакани очи" - и всичкото това просто ей-така. Тцъ. Тцъ. Прилича на нарушени трудово-правни отношения. Но поне разбрахме, че не са тежали на данъкоплатеца.

Ей на тоя най- не му вярвам. В бъдеще го виждам като таен свидетел, които може да прати в затвора всекиго, когото си поиска. Разкарайте го от сцената.

За съжаление винаги сме стигали до ниво ,,орел, рак и щука!". На веки нов управник другите му виновни за личната некомпетентност и некадърност. Май си трябва нов Левски и да се омитат търтейте.

не ме интересува кой какъв е важното да е в затвора и да е беден като църковна мишка- така както много такива АЛЕКСЕЙЧЕТА ни издокараха /апропо-но ако са в затвора аз отказвам да плащам данъци за тях -който иска да яде да работи и то най тежката работа /щом са крали и яли на наш гръб трябва да са наказани

Ква спяща клетка, кви 5 лева, бе. От 100 години се знае че тоя е кука и едва ли някой не го е знаел. Един не чул, друг не разбрал, трети забравил - егати цирка!

не съм специалист, но 'спяща клетка' не е ли американски термин?

И какво значение има какъв термин е?

Уродливото коварно джудже Атанасов, което Костов произведе в генерал, бил измамен за назначението на Алексей.Ебати безочливия нахалник.Другият пък - Емануилчо бил подведен. Абе тия посредствени адвокатчета за репи ли ни мислят.Ако пожарникарят е мъж, за какъвто все се пъчи, трябва да ги окошари веднага.Да ама не.Той върти-суче да изкара Станишката виновен.За беда не се получава.Оказва се че вонята идва от ортаците му от синята помия.Най-вероятно бившият комунист - днешен еничар ще прибере ятагана и ще се прави на разсеян като пръднал в навалицата докато шумотевицата заглъхне и вонята се разсее.

Съвсем точно и ясно си го казал. Самата истина.

И след 60 години на Атанасов ще му е виновна ДС за това че е боклук .

Тия направо го оправдаха.

Как е могла тази барета да стане и доцент? Явно в науката има много хора на службите,затова и науката ни е на това дереже. Ректора на УНСС също трябва да бъде попитан,как с една заплата на професор е успял да се дореди с къща до Ал.Петров-корупцията е вътре в този университет,а приказката за рибата и главата и трябва да се има предвид и да и се търси бързо и твърдо решение и в УНСС.Дерзайте, за да имаме поне спокойно бъдеще за внуците си!

Почти всички са рожба на ДС !

Не почти всички А ВСИЧКИТЕ СА РОЖБА НА ДС. Нямало е човек, който да не е вербуван по онова време и партията решева кой къде да отиде и може еди какво си да направи. Затова не са виновни самите те а алчността ими за власт.