Съдът се оплака от адвокат Ина Лулчева

Софийският градски съд (СГС) ще сезира Софийската адвокатска колегия за това, дали не са нарушени правилата на професионалната етика по повод изказвания на адвокат Ина Лулчева.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kolko e nuzno na prodaznata komunisticheskata Godzila LULCHEVA i kolegite i da zashtitavat i diavola sreshtu pari.

който не иска остри думи,да си е свършил добре работата.

Бих попитал тази адвокатка, която сигурно претендира, че се води от истината и само истината : Някога случвало ли и се е да защитава някое момиче или жена, която е била отвлечена и накарана насилствено да проституира и дали е направила такава защита от благородни подбуди, сиреч без взимане на адвокатски хонорар ? Ако се окаже, че никога досега като юрист не е защитавала жена, която е била накарана да проституира насилствено, то тогава не виждам причина да вярвам на 100 % в благородната и кауза ! Не виждам истински доказателства за това !? Или може би въпросната адвокатка ще каже, че у нас няма случаи, когато малолетни момичета или жени, които са отвличани и насилствено заставени да проституират ?

Само ще кажа, че гри пъти ме блъскат разни келеши - е, на третия не издържах и подадох съдебен иск за обезщетение срещу олигофрена.....Вече минаха около 9 години от усърдната работа на съда и ни вест, ни кост! Колко ли наивен трябва да е човек, за да вярва още на тия некадърници, бюрократи, тарикати и използваджии?!.....И да се поразходите на чист въздух примерно около Витоша - само вили-имения и по 4-5 гаража с коли и джипове на мутри и...азвокати!! Като помолих един за съдействие, небрежно ми отвърна, че с дребни дела се занимава само жена му, и то в левове, а той работел само във валута !! И те така.......

Които искат да няма адвокати и защита да се сблъскат с правосъдната машина и да нямат адвокат. Нека всички, които тъгуват по тоталитаризма да получат правосъдие, каквото им се иска.

Относно изцепките на Варналията си прав. Но в твоя текст има 4 правописни грешки. Открий ги!

Крайно време е управляващата ни мутра да влезе доброволно в затвора до живот за да даде пример на останалите. Те от своя страна сами да занесат в съда доказателствата срещу себе си и всичко да свърши. И три дни яли пили и се веселили.

И защо се оплакват колегите, моля ви се?! Имам си най-шумните и доходоносни дела, ха-ха-ха......А те - сал на една гола заплата.....! И колегите Мраковски, и колежката Токовска ще ме путкрепят.

Преди да плюете по адвокатката и адвокатурата, помислете. Това ли искате?! Да не ви защитават, ако се наложи?! Та нали така се почва всяка диктатура. С одобрение на обществото. Така идват на власт всички диктатори. Да викаме Сталин и Вишински и към лагерите!

Стига с тия необосновани пресявки и отхвърляне на мнения,които не съдържат цинизми.Не се престаравайте подлоги.

Брех, мама му стара, вярно ще излезе: Ако една жена е що-годе хубава то тя ще е или манекен или чалга певица, по закон тъпи и прости, а ако е грозна то ще е политик или адвокат, което не ги прави по-умни!

Тази кощрамба Лулчева е блестящо потвърждение на древната максима, че парите нямат мирис. Важното е да са много, ама много много. Тя и Марковски - защитниците на онеправданите мафиоти.

Конституция. чл.30 (4) Всеки има право на адвокатска защита от момента на задържането му или на привличането му като обвиняем. (5) Всеки има право да се среща насаме с лицето, което го защитава. Тайната на техните съобщения е неприкосновена. бе писнало ми вече да слушам тъпи юристи как си дописват права извън закона. Ясно и за осмокласник е че ал.4 и ал.5 са независими във времето и времето насаме може да се осигури много след задържането, когато няма опасност адвоката да осуети нещо от разследването. Ама нали юрист може да станеш и с три по математика и не е нужно да имаш здрава логика.

Вестник Стършел е единственият вестник , който си върши работата както трябва и не слугува на властта

На Варналията отдавна му следя изцепките.Винаги има най-малко три правопистни грешки в изказване.Явно е малко неграмотен, а и обича да се дразни по форумите.Все цяла Варна зад Доган цяла Варна зад Станишев Дрън Дрън Ерина.

и все пак промяна на съдебната система има. много добър ход и много бърз. действително изказването на адвокатката целеше да манипулира. сега ще стане ясно че онова с двата листа хартия не било точно така а анонимният не е анонимен. лъжкинята се оцапа кофти- изглежда безумна глупост и в очите и на прост адвокат... във всеки случай резултата е едно на нула срещу октоподите. полуприматите ще го схванат другата седмица, медийте ще се погрижат.

В стремежа си да оправдаеш невежеството на МВР, прочети това от Конституцията, коята така услужливо цитираш - Чл. 30. (1) Всеки има право на лична свобода и неприкосновеност. Никой не може да бъде задържан, подлаган на оглед, обиск или на друго посегателство върху личната му неприкосновеност освен при условията и по реда, определени със закон. (3) В изрично посочените от закона неотложни случаи компетентните държавни органи могат да задържат гражданин, за което незабавно уведомяват органите на съдебната власт. В срок от 24 часа от задържането органът на съдебната власт се произнася по неговата законосъобразност. Всеки има право на адвокатска защита от момента на задържането му или на привличането му като обвиняем. (5) Всеки има право да се среща насаме с лицето, което го защитава. Тайната на техните съобщения е неприкосновена. Объ внимание на ал.4 и ал.5. Хайде върви да се образоваш, че и ти си като другите гербери - войнстващи простаци.

АБЕ ЦЦ И ББ ,ЩО НЕ АРЕСТУВАТЕ НАРЕД И СЪДИИ И ПРОКУРОРИ И ВСИЧКО ЩО СЕ ДВИЖИ В ТОЯ СЪД. НАПРАВО В ЗАТВОРА ГИ КАРАЙТЕ. НЯМА НУЖДА ОТ СЪД И АДВОКАТИ. НАЛИ ВИЖДАТЕ,ВИЕ ГИ ХВАЩАТЕ А СЪДИИТЕ ГИ ПУСКАТ. ЗНАЧИ СА КОРУМПИРАНИ А ВИЕ СТЕ ЧЕСТНИ. ДАВАЙТЕ АРЕСТ СЛЕД АРЕСТ. ВСЕКИ ДЕН.

Инче, защо не слушаш метео- бюлетините? Голяма градушка те е била, момиче...Ако е верна приказката, че лицето е огледало на душата, не си цвете за мирисане.

мчи Боку и тва Гнечуфто мумче от Трънов кък завършиха мчи на Димитър Стуянув косми му излязуха на ушите от негувия шуфьор Генчу... за негувту мумче...ми Боку...и той същата хамсия....те ен случайно стоя убавец били съдружки ли кък там му викат..ти си смешник дъ знайш многу шъ ти със смеят у селу на мигданя))))

Принципно съм съгласен с това което казваш, освен с едно - изкараи няколко дена в ареста и тогава кажи, че мярката е наи малкия проблем!

Варналията, Лулчева беше адвокат на Луканов, в Страсбург. Та как е цяла Варна с Лулчева не виждам Много засилваш нещата, вероятно си откъмто подземния свят...

Съда би трябвало да и наложи наказание на тази нагла адвокатка! Не трябва да се разрешава на адвокатите да си позволяват такива своеволия!

И аз мисля като тази адвокатка, ама не съм адвокат!

Какъв професионалист е Ина Лулчева, като не знае, че Конституцията не й дава право да се види насаме с клиента си веднага след задържането му?

Advokatke Lulcheva, zashto ne si ebesh pishkata teikova?

До тези, които нападат Лулчева: Не я нападайте, а вземете координатите и. То както е тръгнало на арести...не се знае, след време може и на вас да ви потрябва! Дори и министър Попова не е във възторг от тези действия на палицията!

По думите на адвокатката съдът е проявил и друга слабост да приеме еднакви обвинения на всички, базирани върху показанията на един анонимен свидетел, от 2 страници.- цитат . Питам се : Няма ли публични домове ? Нямаше ли толкова убийства ? Нямаше ли толкова измами ? За пореден път ли такива псевдоадвокати ще се опитват да доказват, че арестуваните са невинни ?За пръв път от толкова години вече започва поне да се работи реално срещу престъпността а като че ли на мнозина това не им харесва ? Може би, много озлобени продажни и корумпирани душици биха се радвали, ако ги бяха пуснали ?Надявам се обаче в скоро време компания да им правят и Мургина, Масларова, Батко и Братко, дори и Станишев и Румен Петков ? Дано всичко това да е началото на булгарската операция чисти ръце и всички престъпници да си получат заслуженото .

Ще ми се всичко да е еднозначно, но не е е. Лулчева е професионалист, но често преминава границите на професионалната етика. Припомням делото Ковачки, при което напусна залата, докато прокурорът четеше обвинителния акт. Че съдът по Октопода е бил натиснат, две мнения няма, но истина е също така, че при искане за първоначално задържане не се необходими много доказателства. Ще има обжалване и ще видим какво ще стане с мярката. Трудностите по това дело тепърва предстоят и мерките са най-малкия му проблем. Как се установява и доказва несъмнено действие на огранизирана група, действаща в рамките на цели 12 години? Това не звучи сериозно.

Лулчева е много добра като адвокат.Нали знаете,че всеки е невинен до доказване на противното.(АКО СИ ПЛАТИ....СТАВИНСКИ И МНООООО...ГО ДР.)КРАУНС ЕЙДЖЪНС ДА ПОЕМАТ ОСВЕН МИТНИЦИТЕ И ПРАВОСЪДИЕТО......!!

АБЕ КАКВИ СА ТИЯ АДВОКАТИ?ЗА КАКВО СА,САМО ДА МИ МЪТАТ ВОДАТА,ЩЕ ГИ ЗАКРИЯ!!НИЕ СЪДА УПЛАШИХМЕ ТА НЕКАКВИ АДВОКАТИ ,ЧЕ МИ СЕ МОТАТ!

Не защитавам никого, нито взимам страна, но считам, че конституционно гарантираната свобода на адвоката е инструмент без, който никой не може да очаква, че ще получи адекватна защита на своите субективни права. Адвоката трябва да е препятствие пред съдебния произвол, такъв, какъвто наблюдаваме от години. За целта е необходимо адвоката да разполага поне с такава свобода, с каквато разполага и съда. Конституционн прогласената свобода на адвокатурата е несъвместима със органи, като Контролен съвет или Дисциплинарен съд, каквито по настоящем съществуват във всяка една адвокатска колегия. Бяха създадени за да могат правоимащите да си гарантират мълчание срещу безобразията. Това доведе до чувството на безнаказаност на магистратите и до нефункциониронето на съдебната ни система.

Защо ни занимават с техните екшъни,за баламурници!Ако наистина има показания само на анонимен свидетел ,без разследване,обвинени е кухо.Пък и всеки може да стане анонимен свидетел.Много сте прозрачни сте ,бе.......Пак много шум за нищо,само кьорфишеци.Ами постарайте се че да Ви повярват хората.Адвокатката ли е виновна ,на съдебния състав.То по добре т.н.обвиняем да е вътре,ама докога ли ще стои......?То ясно докога,и освен показни арести има и работа по доказателствата има ,та защо не сте я свършили?

Do Varnalia! Tia tsila Varna se e PREVARNALA v prestapnitsi koito vzaimno se zachtitavam. Taj grozotia ne e zachtitila nito edno delo na obiknoven chovek, a samo na prestapnitsi. LAKOMA i NAGLA

Господа, Съдът не бива да се оплаква, че адвокатът на обвиняемия е по-умел отколкото някой би желал. Работата му е да защити обвиняемия, а дали той е всеизвестен престъпник е друго нещо. Малко смях. Че ... съдийското убеждение се формира не в основата на закона и доказателствата по делото, а на други неприемливи обстоятелства е отдавна известно на обществото - още от Татовия социализъм, и едва ли един адвокат тепърва ще му внуши това. Явно е станало друго. Адвокатът е довел г-да съдиите до депресия на основа професионална подготовка, та сега хленчат за помощ свише срещу адвоката... Съд в депресия - забележителна гледка, господа!

Съдът да не се прави на ощипана девица. Абсолютна права е Люлчева. Явно някой си мисли, че адвоката сама трябва да си мълчи. Да ги задържали, че да съберат доказателства. Егати професионализма. Всеки трябва да си получи заслуженото, но аз гласувах за правова държава, а не за тоталитарна. За съдиите какво да кажа - от една крайност в друга. От загваряне на очи пред престъпници, сега вече задържат и почти без доказателства. Явно ББ като има спря парите, послушковците отидоха в другата плоскост. Но когато дойдат решенията от Европейския съд, обезщетенията ще ги плащаме ние. Като ви харесва така, нека бъде така. Всъщност вече ББ и ЦЦ да казват кои е виновен и да го разстрелват и да се свършва. Така ще спестим средства и от съдебна система е ще влезем без проблем в жадуваната от тях еврозона, а като пуснем и ГМО е ПРО вече ще вържем и цъфнем. Аз питам обаче, защо снего не са арестувани Костов, Кобурга, Станишев, Бойко Борисов, Атанас Атанасов и други хора с престъпно минало, които са работили дълго време с него, а някои и общ бизнес. Ха сега познайте за кого става въпрос?

а бе червен караконджул, ти чувал ли си преди седмица изобщо за алексей петров, имаш ли хабер какво правиха с държавата такива като него 20 години?Знаеш ли че баретите-едни навън, а други вътре в СОБТ бяха основен стълб на престъпността в България, а командир беше помака алексей отвън и филко славов-от вътре, че бяха свързани с лудия главен прокурор-престъпник филчев, с румен петков и комунистите, че цяла софия знае, че алексей организираше отвличанията, че повечето публични домове се отчитаха на него, (е десетки са ограбени, изнудвани и принуждавани да си прехвърлят имуществото.Какво знаеш ти, изкудкудякал форумен драскач.До 90та тоя неграмотен помак милиционер не е имал и хабер да учи висше, как завърши, че стана и доктор на науките, доцент, милионер, създава партии и вестници.Единствения отговор е защото е бандит-от най-високо ниво, протежиран от червените изроди. Всички посланици знаеха за него и ни се чудеха на акъла.Бойко и цецо може всякакви да са, ама това не можеше да се търпи повече, ако не бяха го подгонили, все едно че властта не е сменяна.

А изказванията на американския посланник, на Боко, на Цвък-Цвък какво бяха?

Адвокатите ако нямат думата ,тогава как ще защитават хората.Незевисимо кой какъв е всеки е невинен до доказване на противното.Така по този начин всеки от нас може да бъде съден без съд и присъда.Трябва съдът да е безпристрастен.

за хората от властта законите трябва да бъдат 100 пъти по- строги и тогава държавата ще бъде силна.

kakav izrod trqbva da si ,za da mojesh da zashtitavash prestapnitzi i sled tova da spish spokoino?kraino vreme e danachnite da se razrovqt iz advokatite.

kakav izrod trqbva da si ,za da mojesh da zashtitavash prestapnitzi i sled tova da spish spokoino?kraino vreme e danachnite da se razrovqt iz advokatite.

Цецко, бате Бойко вкарайте и Лулчева в ареста! Вие това го мажете!!!! Какви са тези хора та да се оплакват от правителството! Затова всеки който се оплаква бързо в кауша!!!

При такива дела се прави адвокатска кариера. Да влезе в конфликт със съда, да се скара и с адвокатската колегия, да вдигне шум, да чуят, че има такава адвокатка-спасителка И всичко това да се поеме и от печата и електронните маспедии. И да се появят тарикати като тебе за да ни уверят, че тя ще оправдае Петров. А ако фактите са необорими. Дежурния пиниз: направих и невъзможното възможно, но това е максимумът. И мангизи, поне чанта пълна. И таквиз като тебе, клакьори, за бутилка водка ще попишат по сайтовете за гениалната адвокатка. Но забравяш, че като гражданин заемаш страната на престъпниците. Но по това не си мислил. Искаш, както пише този над тебе, да се изкефиш. Срещу бутилка водка, предполагам. Предполагам също, че си търкал наровете в пандиза щом знаеш, че тя е страхотен професионалист. Такива неща се казват от опит. Може пак да ти потрябва. Пиши още и откопирвай! За докадзателство.

Разбирам колегата Лулчева и съм на мнение, че се е изказала ненужно вежливо. Защо Цецо Хубавия може директно да внушава на съдиите как да си решават делата, а адвокат Лулчева да не може да си каже мнението?! Много обидчиви станахте, другари съдии - когато това ви е лесно. Или се захласнахте от хубостта на МВР министъра?!

Каде е свободата на защитника. Ако наистина е сгрешена доказателствената тежест, не е взета предвид доказателствената сила на доказателствените средства от съда, поради което съществува опасност относно стабилитета на крайният съдебен акт или да бъде постановено неправилно решение, тонът срещу съдия чиито процесуални действия излизат от рамките на закона, не трябва да е добър, тъй като имено този тон внася равновесието в съдебната системата. Система на самоконтрол.

Ква Варна бе селски? От къде си го измисли това? Може и всенароден протест да направим срещу Народния съд-Борисов а? Ние от Варна подкрепяме обвиненията повдигнати от Съда срещу Петров.

Sofiiski gradski sud e nai-nekompetentnata sudebna instancia...Po-zle ot raionnite niva. A sum chuval, che i nai-korumpiranata. Povecheto sudiiki sa edni partiini babichki...