Синдикати натопиха Томов в комбина с Дамбовците

Малко е да се каже, че подкрепям това, което прави вътрешният министър.

Обратно в новината

Коментари - Синдикати натопиха Томов в комбина с Дамбовците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз също бях в Кремиковци 31г. и знам ,а не го отричай и ти ,че когато ние взимахме 500лв. заплати чистият ти Сашо е взимал по 25000лв като ЧЛЕН на упр. съвет на Кр-ци и...............колк още неща сигурно знаеш,но....Важното е сега кой ще унищожи т.е. открадне за да се заличи КРЕМИКОВЦИ. КАК СЕ КРАДЕ СЕГА ТАМ - на мнозина им е бедна фантазията.

до бачкатор Томов беше зам министър на Луканов по баи тошово време

Никога не съмвярвал ,че Томов е виновен или е крал от Кремиковци.Винаги съм смятал,че зад тази манипулация стоят едни известни нам социалисти,начело с НАГЛЕЦЪТ.

bravo, konfickuvaite im vcichko na tezi goveda, vcichki gi znaiat kato prectapniza i to golemi,octavete gi pez ctotinka, vcichko e otkradnatoooooo

obe kakvo govorite, ta tezi bratia ca pochti negramotni, edva nauchixa tablizata, i golemi biznecmeni, kak taka -otgovora e iacen, camo c krajbi , ubiictva i niakoi , koito im pomaga-a toxi niakoi triabva da e gramoten, zashtoto te ne ca.plachexa xorata ot tiax, cega ce radvat

Костов да се включи в акцията Октопод.Той и Томов са най наясно колко милиони отидаха по техните сметки.

Че защо плюете Сашко бе хора,какво толкова,че е зулил 200-300 милиона от комбината,та нали ставаше дума само за няколко милиона!Че унищожил комбината,като му продал и изпапал активите в потайни и съмнителни зделки!Глупости,КЛЕВ той ,когато го хванаха в крачка,нали ден през ден с усмивка тип Софиянски,ви даваше отчет от телевизионния екран и ви уверяваше,че всичко е наред и нещата ще се оправят!Не беше виновен човека,ама много ИНГИЛДЖИИ,ЗЛОВРЕДНИ ЕЛЕМЕНТИ му попречиха да оправи комбината,както и ЦСКА,та затова не можа да ПРОЦЪФТИ комбината и виждате пи до какво диридже стигна!Ама вие не вярваите че е виновен Сашко в каквото и да било,той не е такъв човек!Не виждате ли,че подкрепя действията на правителството(пак с усмивка а ла Софиянски)!!!

Vidiah lichno kak A. Tomov tegli pari sas kartata si ot avtomat na letisteto vav Zurich. Moga da kaja koga stana tova i sas kogo beshe tam. Za men e poveche ot iasno che toi ima smetka vav Schweiz.

Лупи или Сашко Апашко, все е същото. Той е лакомник първо за власт и после за пари. Понеже не намери място в парламента, удвоил е ентусиазма си за парите?!

Въпросния Людмил Павлов като дрънка за нереални цени, да каже за колко реално сви един апартамент от Кремиковци

Леле мале от 20 години, всяко малко дете знае, че на входа и на изхода, на Кремиковицистоят определени групировки, как сега изведнъж всички са много, ама много учудени.

Томов пак лъже здраво и се прави на умряла лисица.

а бе е е е е! кои продаде кремиковци за 1 лв.? тогава следващите собственици, коя политическа сила ги насади там.? а тия на входовете и на изходите?

Лупи не е цвете за мирисане, това го знаем. Но се чудя защо синдикатите се мислят за по-добри от Лупи? Винаги са подкрепяли силните на деня и са на тяхна ясла.

кога ще разбият мафията в Марица изток? Хората на Гоце 8г. крадоха като обезумели -горива ,релси, вагони и какво ли не ?А и сега отново са на трапезата , като видни гербери.

Саше моли се да не те застигне тебе, че с твойта лакомийка и българския Гуантанамо ще ти се стори тесен!

Червените мераци към комбината никога не са стихвали!Томов,Злате и цяла плеада активисти на Партията се потрудиха комбината да дойде до това състояние!А комбинат Кремиковци,бивш Леонид Илич Брежнев -рожба на вековната българо-съветска дружба е създаден така ,че да е губещ!Съветските технологии ,го превърнаха в гробище!Внесените немски,френски и шведски линии до известна степен допринесоха,за подобрено качество на прокатните изделия-тръби и ламарини с цинково и пластмасово покритие!Всичко останало е морално и физически остаряло оборудване,което се ремонтири непрекъснато!Ето защо комбинат Кремиковциподлеж на закриване,защото модернизацията означава нов комбинат!

бах ти разсипията в тази държава...всички до стената и калашника да пее..да пеее

Докога Лупи-лекето ще се прави на политик? Нека тоя измамник Ал. Томов се брои накраденото на спокойствие в пандиза! Ако съда и прокуратурата са базсилни, да го оставят за 15 мин. на запалянковците от ЦСКА.

Ще разкажа за подслушан разказ на работник от Кремиковци. Бяха години, когато яко се източваше Кремиковци. Синдикатите договориха големи заплати за работниците, за да ни запушат ушите и устите. Взимахме големи пари , виждахме,че се краде, ама ачик, но си мълчахме, защото даваха и на нас. Сега когато вече свършиха нещата, заплатите ни паднаха, няма от къде, производствата замряха, започнаха да оволняват и ето,че ние се събудихме и започнахме да реагираме. Да ама не. Всички сме виновни, от крадците големци, крадците синдикални и ние, работниците дето ни приспаха с някой лев и друг. Сега ще си сърбаме попарата. Може някой и да го отнесе !. Или по-точно не вярвам. Ще по викат, ще повикат и ще се приключи.

Господин Томов трябва да лежи в затвора до живот!Да не се прави вода ненапита.Колко продажби тайно направи? От къде са му парите за палата?

Наи после да се усети че има Държава ! Дамбовците караха празна влакова композиция в новия скрапо цех хората на кнтара им се превиждаше СКРАП 90%от доставения им скрап бе по тоя начин .

Някой хора прибраха стотици милиони от комбинат дето струвал левче .

Честните частници разсипаха Кремиковци, както и почти цялата огромна индустрия!!!!

всичките коментатори по темата са за прослушване.

Не знам какви са червените мераци, ама завода го продаде Костов. Виж после колко пари са влезли от Кремиковци във фондация Демокрация точно по негово време. Сухото настрана

А лицето Яначков от къде получаваше заплата през последните 20 години ?