Разследват 2-ма бивши главни архитекти на Чепеларе

Образувани са досъдебни производства срещу двама бивши главни архитекти на община Чепеларе по линия на операция „Перачите” в Пампорово.

Обратно в новината

Коментари - Разследват 2-ма бивши главни архитекти на Чепеларе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знаех че в Смолянско има само 3 общини - Пампорово, Смолян и Девин. Чудя се що ли другаря комисаря Хаджихристев ще гледа и в другите - рода ли има или кво?

Архитектите трябва да си понесат наказанието, но кой ги е принуждавал да одобряват подобни проекти? Операция "Перачите" трябва да стигне до тези, които чрез закони, приети в парламента и чрез незаконно придобити пари построиха монолитните паметници на глупостта в курортите и по-големите градове. А сега архитектите ще операт пешкира/ не ги оневинявам, но натискът върху тях е ужасен/.

Главните архитекти на Чепеларе и СМОЛЯН трябва да отговарят за безобразията в Пампорово.Това БЕЗЗАКОНИЕ започна още по времето на "ОЗЕМЛЯВАНЕТО" на собственици ,които не знаят къде е Чепеларе.Това КРАДОЗЕМЛЯВАНЕ стана с прякото ръководство на Ан.Мозер и Ал.Праматарски.Оня мезонет с басеин на последния етаж не е от закуски!Земекражбите продължиха с Георги Петканов и назначените от ВСС съдии, които с двама свидетели решаваха "по същество" собствеността на имоти , отказани на други с нотариални актове в ръка.ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!! ПЛАНИНАТА НЕ ТЪРПИ МОШЕННИЦИ И ЛЪЖЦИ, ТЯ ЩЕ ГИ НАТИРИ!

Абе четох, четох, ама не видях името на втория архитект. Що ли?

Няма проблеми и тех ще ги оправдаят. Просто требва да влезат в съда

При тоя идиотски ЗУТ, не случайно променян 40 пъти, всеки главен архитект е с единия крак в затвора; въпрос на желание. А операцията е "Перачите" щото са избрали някой да опере пешкира и както се случва най-често у нас това ще е най-малко виновния.

всички корумпета на топло начело с "професионалистите". просто няма как и във времето да си заличат следите защото всичките им престъпления са очевадни и са като паметници за вината им

Ами Недевски не е ли гл.архитект и на община РОДОПИ?Горката община-вчера Общинския съвет сезира прокуратурата за престъпления на кмета,днес обвиняват гл.архитект.говори се и за финансов фалит-дали не е крайно време да се закрие това гнездо на оси??!

Явно в Пампорово и областта непослушни мутри смущават собственици от ДС - е, ще ги изгонят за наказание и ще останат само от ДС

Има ли не корумпиран - гл арх!!!

А Банско, а Боровец, а Слънчев бряг.....???

кога ще разследват кой разреши незаконният паркинг на бул.Македония в София? този паркинг пряко уврежда здравето и застрашава живота на всички живеещи в близост до него. нагли общински престъпници

има чист въздух,няма паркинги....

Елате и в София - ще са повече.