Алексей Петров се скарал с катаджии

Алексей Петров се е държал провокативно със служители на КАТ на магистрала "Тракия", където е бил спрян за проверка.

Обратно в новината

Коментари - Алексей Петров се скарал с катаджии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВИТО СА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ 66-те КОМЕНТАРИИ-ТАКАВА Е И ДЪРЖАВАТА.ГОСПОД ДА НИ ПАЗИ ОТ ТАКИВА "УМНИЦИ"-ЩЕ СЕ ИЗЯДАТ ПО МЕЖДУ СИ.ПРОСТ НАРОД-БЕДНА ДЪРЖАВА!!

Лично неприемам обясненията на полицаите!Рзбира се ,че тази отрепка търси поводи ,но той не е над закона!След като е отказал да се подчини има си ред!Защо не са повикали журналисти за да снимат арогантното му държание?

Много сложни и трудни за управление ситуации, г-н Янев ; Успех !(и умната)

Поръчкови катаджии са спрели поръчковия Алексей Петров!

Съобщение от радио Ереван: "Снощи полицаи, преоблечени като пътни разбойници, се опитали да отвлекат Алексей Петров, но били спрени от пътни разбойници, преоблечени като полицаи."

Престъпник да си в България. Ни съд те лови, ни пшрокуратура, ни полиция. На годеж на Яне, значи. ккаъв годеж, какви 5 лева?! Има мярка за неотклонение, определена от съда. какво отношение има тук прокуратурата. Пък и работата на прокуратурата е да обвинява, а не да иска улеснения за престъпниците. Ясно е че Ал. Петров търси медийни изяви. Ясно е че е търсил провокации. Я е нарушил ограниичение за скоросттта, я е направил друго нарушение - те катаджиите иначе не спират. И в случая е важно друго - има ли разпореждане на съда за отмяна на мярката му за отклонение. И ако не, защо нарушава разпорежданията на съда. Прокуратурата може да издава всякакви документи, но не може да освобождава престъпници. И в случая или журналята не са доразбрали нещо, или наистина е извършено беззаконие. нали беше болен този юнак. На смъртно легло беше, докато го бяха тикнали в кауша. Ама и той като Маргините, докато беше в панделата с е правеше на умирающ, пък като излезе, ни доктор му трябваше ни медицинска сестра. В България няма работещи закони. Преди няколко дена четох за министъра на транспорта в Чехия - вземат му книжката за 6 месеца. И то за нищо - регистрационните номера на колата му не били в ред. Само си представям, след като у нас полицията трепери пред престъпниците, как ще вземе книжка на министър. Те на един обикновен служител в държавната адмионистрация не смеят да направят акт. Ама то и затова сме на този хал.

Под вола , няма теле ! На катаджиите защо им е нужен такъв документ ? Тяхната работа е пътя ! Съшито е с бели конци !! За осем месеца арест, доказаха ли нещо ?? Един тук се страхуваили по-точно ревнува Яне !! Ами, да си го поиска или му се обясни !! Такива ти ми работи !!

Чичка,нищо не разбираш от далаверките на батя ти Бойко.

Чета, чета и си викам, абе какви са тия глупости, аз какво правя още в тази държава...

Ти си ми хамстерчето,което върти колелцето,не си отивай!

Сигурно да организира 'разубеждаването' на някои свидетели. Това е безобразие!

Халексей Петров да уволни катаджията или да се обади на ортака си ББ и да реши проблема.

А къде ще се сгодява Янев не уточнии?! ... в Холандияаа

под домаше арест а си ходи до пловдив хохохох смешна дърявица *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На тоя поне са му теглили веднъж. А тиквата седем пъти са го "заплашвали" по телефона от страната и чужбина.

Янето от 2 години дума че се сгодявааааа..........

...май шял да се сгодява за кобилата си...

Той вече се сгоди за Алексей Петров !

интересно ако не е извършил пътно нарушение за което да е санкциониран Алексей Петров, за какво са го спряли катаджийте на магистралата. За всеки каращ кола в България е ясно че на магистрала те спират само ако си нарушил нещо или ако някой им е дал номера ти с ясна инструкция да бъдеш спрян

Ти защитник ли си на тоя престъпник бре ахмак с ахмак !!! КАТ могат да спират всеки, когато решат !!!!

да уточня че престъпник по цял свят е този за когото са представени доказателства в съда и е осъден. освен това пак по белия свят те спират на пътя само ако си нарушил правилата и трето знаем как работи КАТ. И какъв е по твоята логика човек който е имал обща фирма и бизнес с Алексей Петров

Ахмак си ти бе тъпчооо. Не вдяваш ли че "най-големият престъпник" сега е под денонощно наблюдение от копоите на издънилия се физкултурник. Задачата им е да намерят каквото и да е нарушение за да го окаушат отново, защото моментът когато ще се разприказва наближава и ще лъснат всички далавери и шашми на гербашите и най-вече на Тиквомутрата.

не занимаваите страната с този боклук повече. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ОТИ ГО СПИРАТ БРЕ, ДА НЕ Е КАРАЛ ТРАКТОР ПО МАГИСТРАЛАТА .....

Престъпник.

Брей колко досетливи катаджии били да се сетят да му поискат документ дали може да напуска дома си. Е ако това не е постановка здраве му кажи!

всеки средно интелигентен човек би се досетил че на арестант му трябва разрешително за да напусне домут си... сущото разрешение се дава на затворниците когато излизат по домашен отпуск... сувсем... ама сувсем нормално е органите на реда да са досетливи в такива ситуации и да изискват суответните документи на човек за които се знае че не бива да напуска домут си... а на теб наблюдателче малко сум ти разглеждал и други подобни коментарчета и спокоино мога да кая за тебе че си изключително прост и ограничен човечец, които определено трябва да прочете малко повечко книжки и разшири кругозора си, защото си много лесен за маниполиране... от това могат да се вузползват само недоброжелтелите ти. извинявам се че пиша на латинеца, но сум зад граница и на компютурат няма инсталирана кирилица *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

за менса си...кат си толкоз умен инсталираи си

Абе те почнаха а пускат дин по един крацие отетщето,дето имали дебели криминални досиета,ние се чудим зао ААлексей не си спазва мяркта за домашен арест...Има много да се чудим още ,докато стоим и търпим бзобразията на всички нива и видове ласт в зържаата!

Още една причина да напусна безследно тази кочина :)

Те онези там с две метли размитат за такива като теб (источно европейци)

Ако се държиш като източноевропейска смрад наистина не размитат. Иначе не ги интересува от къде си а какво можеш. И не ме интерсува какво ще работя, важното е да не съм в тая кочина.

пиши се булгаристанка и не плюй против другите държави, вече доносниците от дс не сте на мода

Поредната постановка съшита с бели конци от която личи откровенна некомпетентност.Никой не споменава за нарушение на правилника,значи автомобила е спрян тенденциозно.Каква случайност,че вътре е бил Алексей Петров.

ето, най-сетне намериха кал под ноктите на Октопода, бравос, така ще е като не си е умил ръцете - едната мие другата, а пък двете парите....

Голям Праз!

Ха ха ха , тоз случай като копие на Сидеровия?! Ега си, тези ченгета кога ще се научат на нови номера, а продължават да стоят със старите такъми от време на Т.Ж. Вече суреп овехтяха- за пълна смяна сте и право ... в боклука...

Алексей Петров се е държал провокативно със служители на КАТ на магистрала Тракия", където е бил спрян за проверка. Това съобщи по Нова телевизия главният секретар на МВР Калин Георгиев, по повод изявленията на Петров..." Нали такива новини ги съобщава г-н Цветанов?! Главният секретар на МВР не скри, че е нахокал полицаите", защо?! Понеже са го пуснали, без да им покаже документа!

Ако е била нагласена провокация не биха го пуснали, без да им покаже съответния документ. Поне така изисква законът. Това, че са го пуснали показва, че редовият полицай се страхува от скандали - на обикновен човечец душата ще извади, но на известен престъпник темане ще стори.

И аз се питам къде е Цецо да я съобщи таз важна новина?

Определно държава липсва и престоят на това място е загуба на човешки живот ...

Айдееееееееееееееее,отиде коня у ряката!!! Какви магистрали бре,какви полицаи,какви 5 лева бре, балъцииииии??? Алоооооооооооо,държавата,за кого са законите-само за простолюдието ли??? Този УБОСТНИК не беше ли под домашен арест??? Че то както е тръгнало скоро ще го видим и при Гоцето за получаването на държавен орден за проявен героизъм по време на престоя му в ареста!!! Да ти се....изтаковам и на загубената държава,аман от ПРОСТАШКИ ДАЛАВЕРИ,правени от още по-големи...ПРОСТАЦИ!!!

що не четеш всичко??? нали пише че са му разрешили да иде до Пловдив...виж това случайно спиране от наште бдителни убостници нещо ме съмнява ама нейсе...та тъй за коня у ряката драги ....

Какво да чете човекът? Не е ли достатъчен фактът, че А.П. има официално разрешение да наруши статута си на арестант?! Кое ни е по-скапан проблем: това, че човекът се възмущава от "специалното" отношение на правораздаването към един престъпник, или че един престъпник е толериран от правораздаването в тази лайняна държава? Или ще седнеш да ме убеждаваш, че един от родителите на силовото застраховане, гърмян на улицата от себеподобни октоподчета не е престъпник, така ли? Не е добре да оправдавате мафиотите само заради омразата си към ББ, ЦЦ и ГЕРБ. Много бързо зобравихте, че до преди година и половина А.П. ни управляваше под сянката на ДАНС и че съхраняваше секретните материали на Станишев, що се касае до борбата с организираната престъпност. Как иначе да знае над кого да разпъне тройния политически "чадър", освен над себе си, разбира се ... Станишев беше глобен за липсата на строго секретни материали, като че ли просто е минал на червено. Ако беше обекновен човек щеше да гние по затворите.

Само заглавия: Алексей Петров се скарал с Борисов и Цветанов; Катаджии вече не са първи по одобрение; Премиерът излезе на протест срещу монополите; 200 души очакват газът да поевтинее.

И: Маргините пак на съд, ама след малк. Маджо и Пашата са ОК.

Днес в предаването "на четири очи" главният секретар на МВР Калин Георгиев беше жалка картинка. Никога през живота си не съм виждал по-голям и по-откровен подмазвач от това мекотело, което в стремежа си да оневини Цецо апартаменто /многодомеца/ за безбройни МУ лъжи съвсем се ОЛЯ. Даже Ризова, която по принцип е придворна журналистка на ГЕРБ се почуства неудобно от словоизлиянията на милиционера.

Калин Георгиев е роден на 1 юни 1969 година в Пловдив. През август 2009 година с указ на президента Георги Първанов е назначен за генерален комисар на вътрешните работи в България

В петък пак по Нова телевизия Яне Янев обяви, че ще помоли прокуратурата да освободи Петров, за да може той да присъства на неговия годеж. Така също съобщи, че Борисов ще кара колата с булката, а Цветанов ще му лъска обувките.

Що не ма гфанете зааа!!! Я четете: "Алексей Петров се е държал провокативно със служители на КАТ на магистрала "Тракия", където е бил спрян за проверка. Това съобщи по Нова телевизия главният секретар на МВР Калин Георгиев, по повод изявленията на Петров..." Нали такива новини ги съобщава другаря Цветанов!!! Пресаташето, мозъка и Пудела на Лидера!!! Къв е тоя Калинко, бе? С кво се занимава беее, как приказва - ей тъй на??? Функции ли изземва или, а?

"Главният секретар на МВР не скри, че е нахокал полицаите", защо? защото си вършат работата ли или защото се осмеляват да спрат за проверка а.петров? ебати държaвата

а аз бих ги нахокал понеже са го пуснали без да им покаже документа!

мистерия батка неква а и къв е тоя калин май работел в мвр че вече година и кусур само цц знаем

Нали го следят денонощно.Какви катаджии, какви пет лв. Мен що не ме спират?