Жандармерия и ГДБОП блокираха Казанлък, има арести

Жандармерия и полиция са блокирали Казанлък, където се провежда мащабна операция.

Обратно в новината

Коментари - Жандармерия и ГДБОП блокираха Казанлък, има арести | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

арестували някакви келеши занимаващи се с разпространение на марихуана. хахаха, симулиране на деиност! жалка история! те белите страни вече я легализираха тревата. защо не се заемат по сериозно с едрите наркотрафиканти на твърди наркотици! това е сущинският проблем, всичко останало е просто хвърляне на прах в очите на народа и европа.

Не са си платили на когото трябва ... а всички знаем кой е той ........

наблюдавали ги от месеци!??и блокиран цял един град, пък бил той и казанлък? арестувани 8 души? ее, а защо тихо и кротко не ги арестувахте докато си спинкат, а заради осем души, които до седмица време ще освободите, тормозите цял един град?

И ни е се радваме, че си напуснал БГ и не се връщате и ти и децата ти НИКОГА!!!

с такива брусове като теб ,живее ли се ? А и вместо да ти заемам работата сега ти имаш работа и ти е хубаво нали :) ?

Чудя се защо няма бити полицаи още бе.

Легалната Марихуана в западна европа е нелегална в България , твърдите наркотици - амфети ,кокаин,хероин и прочия в България са полулегални ,по всяко време може да се купи , ама то в България си има хора които си ги продават и хора които стоят твърдо зад тях . Тоест жалка история , убиват ги с мизерни синтетики , а в същия момент марихуаната доказано е лековита за много болести,болежки,депресия . Но ние отдавна не сме обединена нация , едно стадо овце сме .Радвам се откакто напуснах БГ и надявам се да не се върна повече !

Пълни глупости

Дир-човци, марихуаната не е ли наркотик или аз нещо бъркам?

алкохолът ,кафето ,тютюнът са също наркотици ама ....... йок

ГДБОП не е ли ударната група на Българската Политическа Мафия (БПМ)?

И с тези действия българските "власти (законодателна, изпълнителна и съдебна)" слагат край на престъпните деяния в цяла една България! Крайно време беше да се разреши този изключително важен, належащ и неотложен за целия български народ проблем. Като се замисля, с тези действия от страна на "управата" реално България вече няма проблеми за решаване. Всичко е толкова хубаво и прекрасно в нашата перфектно уредена страна. С непоклатими морални и духовни ценности, с икономика позволяваща на всеки един Българин да живее достойно и спокойно. С най-добрите правосъдна, учебна, здравна, социокултурна , а и още много други системи в цял свят!!! А те негодниците да се занимават с НЕЗАКОННИ дейности! Ами разбира се че нямат това право! Това право го имат само ИЗБРАНИЦИТЕ на народа. Ония които понякога ходят на работа в парламента.

Кметицата в действие

Всички нормален човек , нормално семейство , нормална държава се стремят да поприкрият кирливите си ризи и неща , ако има такива за пред гости. Само в България се прави обратното и с удоволствие от правителството." Вижте колко повече смърдим от това което знаете".

МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА

СИЛЕН ПУШЕК ЗА ПРЕД ЕВРОПЕЙЦИТЕ Т.Е. БОРИМ СЕ С КОРУПЦИЯТА. ТЯ КОРУПЦИЯТА Е ОБЛЕЧЕНА ВЪВ ВЛАСТ

НИ НА ЖАНДАРМЕРИЯ , НИ НА ПРАВИТЕЛСТВО. УТРЕ ЩЕ ГИ ПУСНАТ. ТИЯ С НАРКОТИЦИТЕ ПРОСТО НЕ СА СИ ПЛАТИЛИ НА МАФИОТСКИТЕ НИ УПРАВНИЦИ...

На практика , вече 28г. : --Поредна пушилка , без резултати !

Ако акцията е насочена към престъпници е добре ,но много се съмнявам ...

До като не се върне смъртното наказание и не почнат разстрели на такива,ефектът ще е нулев.

Да разследват и кмета Шейново, че строи незаконно в парка на селото.

А идва ли ред и на нашето и околните около нас села.

Някой е папкал повече от колкото трябва и не се е отчитал май където трябва.И сега цялата държавна(мафиотска) машина му се стоварва на главата. Имаше един лаф: законите се създават от тези дето карадат много, за да може тия дето крадат малко, да не започнат да крадат много! Нагледен пример!

Милите те. Сега ги разбрали кои са.

А така, браво. Хващайте контингента на БСП/ДПС. Спрете им финансирането и да ги видим какво ще правят!

Мутрата наркотрафикант от Банкя кога стана от БСП/ДПС???? Знаем само, че произлиза от БКП.

и ти си джендър значи...ходи празнувай Св.Валентин

Арести и после ги пускат !

Еми, плащат си хората където трябва.

дировците са се объркали ,не е акция на маварато ,а сериал на "полицайте от края на грда "!!

пълно инфо за филма де, кой е старинга? Е , ние го знаем, ма сте длъжни по филмовите стандарти да го обавите - Боко Джендъра!

това ,мвр-то било страшно бе......

що цензурираш ве? никакви цинизми не използвам! Казах : да се покани и "Боянафилм" ,ще забият холивуд в земята!

Мафията в казанлък е ясна и на децата от детските градини. А кога ще има такива акции във Велико Търново, там полицията и мафията са като сиамски близнаци.

Не разбрах, предупреждават тези с дрогата да я пуснат в тоалетната ли?

Да не мислите ,че някой се връзва на сцените ви. В България няма Съдебна система,а за да има там трябват арести.

Вместо череши, разпространяват наркотици. Изтекли мозъци.

Явно по-често трябва да сме председателстващи на ЕС. Да видиш как прокуратурата взе да работи. Щото нека не се лъжем - в полицията такива разследвания и мащабни операции не се правят. Всичко е политическа поръчка за активност тъй щото да блеснем пред Холандия и Германия, че се работи усилено.

По тази милиционерска логика в София трябва да бъде въведено военно положение и комендантски час.

не в София а в някои квартали или по-точно части от квартали

България се управлява от наркотрафиканти и наркозависими!!! МВР - не си хабете ресурса и средствата, утре всички заловени ще бъдат пуснати от "честния и безпристрастен български съд"!!!

Ти да не мислиш, че МВР са добрите и ще хванат престъпниците, а лошия съд ще ги пусне. Плюс това МВР не си хабят ресурсите, те хабят нашите пари, на данъкоплатците, за ПР акциики, докато председателстваме ЕС. Всичко е добре режисирано, във филма участват МВР, Съдебна система и правистелството.

Много интересно обаче в петък имаше акция в дискотека чегевара в Перник, имаше и арестувани но полицията и медиите мълчат. Интерсно защо?

НИЕ ГИ ХВАЩАМЕ,ТЕ ГИ ПУСКАТ!!!!! И СЕГА ще стане ТАКА!!!!!!

Чисти са .Доказателствата са негодни.Дозите са за лично ползване.не се хабете.Пестете ,пари да има за вас. Председателството хич да не ви стряска. Скоро ще си идат. Ние продължаваме по отъпкания път на беззаконие.