Премахнаха мозъчния тумор на Станислава Пирчева от БНР

Журналистката от БНР Станислава Пирчева, която се бореше с мозъчен тумор, бе оперирана успешно в Германия. За лечението й пари дариха хиляди добри българи.

Обратно в новината

Коментари - Премахнаха мозъчния тумор на Станислава Пирчева от БНР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо пари се намират само за връзкари и връзкарки? Защо няма пари за болните майки и деца, тях кой ще ги лекува и къде?! Въпросната госпожа се е възползвала от това, че работи в радиото да си набави парите.

Познавам я лично, добър човек е, пожелавам й от сърце бързо възстановяване, и повече да не ѝ се случват такива неща.

Слава богу, че и отстраниха тумора, че беше започнала да говори глупости! Целият екип на Нощен хоризонт страда от менингиома, кога ще отстранят това предаване?! Смешно, претенциозно, само харчат парите на радиото, а то и без това ги няма. И една друга снобарка от Нощен хоризонт, наречена Манукян, гъгнеща поезия, да се чуди човек да плаче ли или да се смее...

Станислава е прекрасен човек! Дано да има повече хора като нея!

Имах удоволствието да се запозная лично с нея. Ако хората около мен ,не бяха казали коя е, по никакъв начин не може да се разбере. Невероятно земна, добра, изпълнена с любов жена! Бързо възстановяване!

тази операция бе, джанъм? За един приятел питам.

Браво . Сега да изпратят и Волгин , за когото много хора грешно смятат , че предните две лоботомии , които преживя са били успешни , но при него се оказа , че нещата са изключително сериозни... Тъй като от мозъка му са останали около 17% , от които сега се оказва ,че над половината било тумор... А ние се чудим защо се държи толкова странно и дрънка такива безсмислици.

д-р Гергинов да тренира с останалите му 17%.

Дано всичко завърши добре!!!Желая и здраве и дълги години щастлив живот!!!!

Желая й бързо оздравяване и дано винаги се намира адекватно лечение за всички нуждаещи се българи.

Не слушам от години БНР не познавам тази журналистка но и желая бързо оздравяване ! Защо хора са дарявали парички за операцията тя нали плаща здравна застраховка или осигоровка в България не помня как се казва ? Ако сама си е плащала операцията а е застрахована е редно да съди държавата и да възтанови дарените суми или да помогне на други за подобни операции .

Нашата действителност, в същност е следната: дори и да си плащаш като поп здравните осигуровки, това не ти гарантира лечението. Плащаш допълнително за всичко възможно, че и отгоре.

За съжаление - няма да живее. Близките й да се простят с нея, докато още може.

За радост нямаш последен думата!

Ами пожелавам и да се оправи жената! И искам да попитам: ако не беше от БНР, а някоя обикновена отрудена женица от село, щяха ли всякакви интелектуалци, че дори и Светият Синод загрижено да се разтичат?

Пожелвам и от сърце да се оправи. Аз имам същото/МЕНИНГИОМА/ и е на място, където е много опасно да се оперира, но едва ли ще се намерят толкова спонсори ,за да се оперирам в чужбина, защото не съм известна линост и и не съм от БНР, нито от кой знае какви интерелктуални среди.

Българи оперират българи, ама в чужбина...

А кога ще се създаде база данни с резултатите от леченията в чужбина?

Бързо възстановяване !

Добре, че е млада, красива жена, при това известна. Ако беше някой мъж- работнически клас, така щеше да си отиде. А някои хора щяха и ръчички доволно да потриват, че няма да им яде парите за пенсии.

ЕТО това е хубава новина! Дано чуваме по-често такива!

За болни от тумори хора ли??!

За щастие туморът е менингеома - нито е злокачествен , нито на мозъка.

Оправяй се, момиче!

А, дано такова добро развитие да има за всички болни в България!

надявай се,ако имаш кипа ! тази еврейка е лекувана с бг средства ,а българката оперирана и пострадала в една израелска болница никой не я мисли ,въпреки че тази болница е извършила няколко престъпления спрямо българка спасявала животите им преди 73 години !

Да е жива и здрава! И лекарите също!