”Наглите” взели откуп за Кунгфуто и го убили

Бандата за отвличания "Наглите" е взела 40 000 евро откуп за отвлечения преди година автокрадец Юлиян Лефтеров - Кунгфуто, чийто труп беше намерен в петък.

Обратно в новината

Коментари - ”Наглите” взели откуп за Кунгфуто и го убили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

към пишещите на латиница:не се хабете,никой не ебава вашите писания.правите се на интересни ,ама никой не чете латиница

ako smiatate che jenite na tia ne sa vinovni znachi zaslujavate i vas da vi opatkat - jenite im triabva da se sudiat za suuchasnichestvo zashtoto i te sa kosveno vinovni - kato vijdash che toia do tebe e bokluk vmesto da go ebesh i da mu vzimash kurvavite pari za partzalki i drunkulki mojesh da se opitash da go vkarash v putia ili da go zarejesh no ne i da mu pribirash parite

Абе човек не ти ли омръзва да пускаш тази глупост навсякъде Сигурно си много горд от себе си и мислиш ,че си написал някакъв шедьовър Ясно е че всеки престъпник трябва да се наказва независимо от престъплението,дали е малко или голямо Тази група за отвличания ,която е действала безнаказано години е била пример за подражание на всички останали по дребни престъпници Въпроса е по скоро защо била прикривана от червено-мъгливото управление на БКП и останалите мижави царедворци Интересно дали не е събирала дължимия дан от червените олигарси ,които не са отчели своите вноски към партията майка Май трябва да се привика и Сер-гейчовата дружина на разпит

Абе сега ще видите отворковци, като са заключени Маргините, за каква анархия ще стане по улиците и заведенията. Ще изникнат едни нови бандички, едни таткови СИНЧЕНЦА, С ОХРАНКИ, ще започне едно преразпределение и ще видите вие.............. Ама нали сте големи умници, оправяйте се.

браво, ама да не ги пуснете и след година-две пак да почнат отвличанията.

Това, че са убили двама автокрадеца трябва да се вземе предвид от съдиите като СМЕКЧАВАЩО ВИНАТА ОБСТОЯТЕЛСТВО!

Това е най-тъпото изказване от всички тук. Че то по тази логика и убийците имат семейства, и изнасилвачите, и педофилите ... Видиш ли ти като имали семейства да не им се прави нищо. Колко семейства са разплакали тези гамени, а?!? Ама понеже не си опарен/а се правим на хуманисти! Ако си бяха стояли на дупетата и се занимавали с честен труд нямаше сега да им гният кокалите в пръста! Ама за къв да го бачкаме като простосмъртните 8 часа всеки ден вместо да въртим ланеца и да връткаме с CL63AMG

И за избитите без съд след 9 септември може да не е чувал....А за Катинската гора дали е чувал? За теростичния акт в онази чврква в центъра на София?Хубавото е че комунистическите режими се броят на пръсти. Някои от тях ги разглеждат като зоологическа градина. Е това е хубаво.

Защо всички засегнати от наглите са само измъкнали се от бг правосъдието и покровителствени от най-високо ниво? Дали ако бяха отвличани и убити обикновени граждани и бизнесмени ББ щеше да си дава толкова зор?

При този съд и тези магистрати не НАГЛИТЕ, ами и СУПЕРНАГЛИТЕ ще възникнат, щото и магистратите, които вземат сухото и те са им съучасници, но те са над закона, тях закон не ги лови, така,че утре като почнат и те да бъдат жертви, тогава ще се вайкат! Но ма..... им и тяхното време ще дойде, наглеците им ниедни!

Е И...................

Да се възстанови смъртното наказание,като вместо екзекуция,на осъдените лица да се отнемат всички органи,годни за трансплантации.Ще бъдат спасени невинни хора и много деца.А за разкриването на убийците ще помагат повече хора.

Заслужават 2 г. условна за 5г. изпитателен срок,защото не са употребили алкохол.

Показахали как работи МВР сега? А при вас нищо не ставаше, защото си бяхте измешали шапките с бандитите и не ги закачахте.

Тялото на Лефтеров беше изкопано в подножието на Плана планина, след като един от бандата, който е в ареста, направил разкрития пред прокуратурата. След неговите показания, в събота бе изровено и тялото на друг известен автокрадец - Иван Петров-Сапата. За него се смята, че е предоставил откраднатия автомобил БМВ, послужил за отвличането на бизнесмена Киро Киров. Както преди бях писал, сега нека да повдигнат на подкупеното прокурорче обвинение за предумишленото убийство на Сапата. Не го познавам този човек, но осветяването на името му по медиите и то от прокурорска уста е равно на това лично да дръпнеш спусъка. Така е в България - ревем, че имаме тежка организирана престъпност, но когато някой намери куража да свидетелства срещу нашите момчета все ще се намери някой да го посочи навреме, преди да е дал показания в съда...това е! R.I.P Жоро /Стоев/

Ние не сме Наглите. Ние прибираме от истинските Нагли и крадливи бизнесмени, това което са откраднали от хората и го връщаме на народа. И премахваме и по някой автокрадец, който си е позволил да краде обикновени коли от бедните хора. Казали сме им - само луксозни, иначе дум.

Какъв Еникьой?Каква Гонда Вода?Цола Драгойчева е забременяла там...Те са били като увеселителен парк в сравнение с комунистическите концлагери...само за сравнвние, в Гонда Вода се е издавал вестник на въдворените!!!

Кажете колко хора са осъдени от кражбите във ФАР,САПАРД ,ИСПА и другите фондове , Мургина,Ирен Кръстева,Вальо Топлото и всички тези ибвинения който говорехте преди изборите .Защото има задържани 4-5 човека и то от криминалния контингент проглушихте ни ушите с тези наглите . Това вече на нищо не прилича .

Браво г-н Цветанов, продължавайте в същия дух, но като разследвате попитайте от къде потърпевшите имат толкова пари за да платят откуп???? Дали са плащали данъци????

Всички знаем какво представляват Наглите и какви престъпления са извършили.Има още да излизат наяве... Можем само да предположим как ще се отърват с най леките присъди.Ха да видим кой ще познае...

ХАЙДЕ ,ПАК ЦЯЛ ДЕН С ТЕЗИ ЩЕ ЗАПОЧВАТ НОВИНИТЕ. СТИГА С ТЕЗИ НАГЛИ И ПРОЧИЕ ,УЖАСССССССССССССССС

да видим сега Марковски и Ко к,ви ще ги усукват...

Нека не изпадаме до нивото на Наглите. Да, разбира се, крайно неприятно е да си оставиш колата пред магазина и като излезеш да я няма, но все пак автокрадците не са отнели човешки живот и то по такъв жесток начин. Явно Наглите са гледали не малко американски филми, благодарение на нашите телевизии. Браво телевизионери! Дерзайте! За тези неща и вие допринесохте и то не малко. Дано да почувствувате вината си и да ви гризе съвестта!

Абе до кога ще слушаме и четеме тези фантасмагории за НАГЛИ 1, 2, 3, 4 ...... Дреме му на народа, че някакви НАГЛИ, които са краднали от народа и държавата и са станали милионери, са били отвличани от едни други НАГЛИ 1, 2, 3.... и са им взимали някое милионче, а пък междувременно едните НАГЛИ 1, 2, 3.... са избивали други НАГЛИ 1, 2, 3.... т.е. самоизбивали се..... Какво му дреме на народа освен ЕКШЪНА, който гледа и то безплатен. Господа НАРОДА иска да се прекратят, а и да бъдат наказани извършителите на ежедневните улични кражби, изнасилвания, жилищни кражби и т.н. на обикновеният, бедният и беззащитен БЪЛГАРИН. Новозабогателите НАГЛИ могат и да платят откупи, могат и да се защитат и охрана да имат, абе не са за оплакване.... Та престанете с тези фантасмагории......

какви споразумения за по-леки присъди, тези съдисти да гният в затворите.

Господине, не се тровете... та той и не е шувал за Еникьой и Гонда вода, нито за децата от Ястребино, не е виждал снимките с отрязани глави... и т.н...Важното е , че фашизмът беше разгромен!

Ти не си човешко същество, а една злобна гнида.Не ти ли мина през акъла, че тези хора имат жени и деца които не са виновни за нищо!? Или може би ти си безгрешен ,а!?

Явно няма друга по-важна тема на деня от тази за Наглите.Между впрочем тази тема ни се налива в главите от доста време насам. Тя трябва да ни отвлече вниманието от насъбралите се не малко проблеми. Проблема на почти всеки българин. Как да оцелява в тия тежки времена. Как да свърже двата края. Цените се покачват нагоре с всеки изминал ден, но това не се отнася за мизерното ни заплащане. Скоростта с която нарастват цените е толкова голяма, че човек се чуди дали не присъства на тренировка по лека атлетика, където се готвят да подобрят световен рекорд. Разбира се ние всичките сме мълчаливи зрители. Това не зависи от нас. Рекордаще бъде поставен рано или късно. До тогава които оцелее, оцелее. Това ме кара да се замисля сериозно: Кои са в крайна сметка Наглите.

Наглите са ни отървали от двама автокрадци.

Подкрепям действията на МВР и прокуратурата, но един прокурор е длъжен да бъде по-прецизен в изказванията си : ...КАКВИТО И ДА Е БИЛО ЗАДРЪЖКИ...Най-вер прокурорът не го мисли, но...без задръжки не може...дори законът ни ограничава...Освен това морал и етика са почти идентични понятия - етиката е наука за морала - в морален и етичен аспект/???/...Но, това да е...главното е да си свършат така работата, че да има процеси и присъди и да се прочисти обществото...след 20 години - капиталът го изисква/собственостт му да е наистина неприкосновена/ и трябва да стане, а и за обикновените граждани би било по-добре.Успех!

Аз не мога да разбера това журналистите, имате обвиняем който си е признал и е завел полицията до местата където са заровени труповете, какво значение има ДНК за журналистите след като пропялият им казва и имената, явно са те и ДНК тестовете само ще го потвърдят! А относно обвинителните актове отдавна, чакаме да видиме някой изявен престъпник в затвора а не само кокошкари! И след като има самопризнание и трупове какво още чака прокуратурата, това не е ли достатъчно???

Тия наистина са много нагли.Не мога да разбера за какви споразумения може да става въобще с прокуратурата.Там да гният доживот това е споразумението.....

Ехх какви наглеци.

ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ТАКА - НАЙ-ПОСЛЕ ХОРАТА ДА ПОВЯРВАТ В НЯКОГО ! ДАНО МАГИСТРАТИТЕ ДА НЕ ИЗПОРТЯТ РАБОТАТА.

A zelata istina sa Belene i Skravena?Tesi sa deza i vnuzi na 4ervenite UBIIZI koito ubivaha sa udovolstvie

Правилно ..не са хора това ! Не може ли по бързата процедура, а именно - застряляни при оказан опит за съпротива и готово ! Че то зер ако се чака БГ съд ..тия милиони имат и ще къпят който трябва и пак ще са на свобода ...

Ааааа, чожум! Не си прав за прокуратурата! Тя винаги има отношение към бандита! Варди го, щото и дава пари! Тез копелета са недосегаеми, а другите нагли! Еби им майката и на двамата!

рязтрел зя няглете и тезе ат горе каито стаят зяд тях.тавя зяпачвя ат днескя

аре давайте ги в затвора бе... да ми станат жени

Случайно имам роднина лежала в Еникьой и Гонда вода. И двете места са били курорти в сравнение с Белене и Ловеч, в които са лежали мои познати.

Юлиян никога не е бил автокрадец.Прякора му е ЛЯМБО.Конфуто е друг човек пак от Лозенец,който е син на мутра,занимаваща се с автокражби.Не Вярваите на злобните журналисти и продажни милиционери.

Майка им гадна на копелетата.Да ги целуват майките им студени.А то сега трябва да ги храним,да плащаме за охрана,отопление,осв и т.н.А пък може да им признаят лежането и за стаж за пенсия.