Акция ”Медузите” застигна общинар №1 във Варна

Председателят на Общинския съвет във Варна Борислав Гуцанов е задържан по време на нова операция на МВР с кодово име "Медузите" рано тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - Акция ”Медузите” застигна общинар №1 във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даваш на другарите-те те издигат и покриват,ама нещата понякога се объркват..

Медузите са сключвали сделки за гориво за автобусите на градски транспорт на цени на едро по-високи от текущите цени на дребно в бензиностанциите. Това е документирано. За процента не знаех, но сега вече знам.

НАЙ МИ ХАРЕСА КАКВО Е КАЗАЛ НАШ КИРЧО. НИТО НЕЩО Е ЧУЛ НИТО НЕЩО Е РАЗБРАЛ. ГОРД СЪМ ЧЕ МИ Е КМЕТ.

Точно тези същите от Икономическо контраразузнаване и пр. ченгета сега са най-богатите хора, защото те най-добре знаят как се краде така, че да не те хванат.

ЕЕ този комунизъм няма ри да свърши вече.Че то всичко у пусто и празно. Бойко е прав то е по лошо от войната. Всичко пустее- няма земеделие, лека промишленост, заводи къде да роботим освен да мислим да крадем.Циганска държава.Народи събуди се фискултурника и каратиста не стават за нищо и те са комунисти.

като им чета Cv-тата- все отбор юнаци! Особено "наш'то момче" от БСП !

Предлагам прокуратурата да се самосезира, самоиронизира, самозадоволи и т.н, тъй като тези медузи, Лапачи, Наневци, Баневци - хич вече не са интересни. Айде малко да се разровчат м.г. защото инициаторът на свинския грип беше КОЙ? Хер Флиииик! И нито един журналист не се сети, четете от 13.10.2009 г: "ЗАГЛАВИЕТО Е: "Симеон Дянков поема и свинския грип" - а там ПИШЕ: "Май почти нищо не остана вече в тази държава, което вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков да не е взел под крилото си. След цигарите, алкохола, тристранния съвет и здравеопазването като такова, ресорите, за които отговаря, се увеличават с още един – свинския грип и разпределението на ваксините срещу новата зараза." Така че Нанев е направил ТОЧНО каквото са му казали Боцко и неговият соло таак Флик! Откъде накъде Флик рева ДВА месеца, келемето с келеметата, че българите спешно трябвало да се ваксинират, ТОЙ щял да осигури /още малко ЛИЧНО/ пари за ваксината, ЗНАЕЛ кои фирми можело да я доставят веднага, навреме, за да може населението да се боцка и да прекара безгрижна зима! Оказа се, че кампанията се отложи май за март, а май и за май, ама парите - взети, ваксината у склада, очакваме да я изгорят в пещите на Кремиковци, ама май той спря да работи и... " Тук-там ни подхвърлят Нагли Медузи Лапачи, Пиячите ги погнаха, останааме само Ебчите, ама и ние сме на мушка, но се чудя "АЛО АЛО" - няма ли да има!

Какъв изказ, какво чудо. Сигурно си на по-висок хонорар. Каламбур от доводи. Бравос. Повелята на партията е да се използва всеки случай за плюене. За конкретният случай ми кажи нещо. Я прочети отдолу Чико и другите надолу. Те май знаят нещо повече от тебе. Ма забравих - ти по принцип, така де, важното е да се води огън по врага.

Забравих да те питам - да не си Льо Клерк. Или долу горе на тая възраст.

Това заслужава Гуцанов, крайно време беше да го поставят там където му е мястото. Сега кмета и колкото да се оправдава, че няма нищо общо, да си подготви и той пижамата за затвора.

поредния комунист замесен в престъпления. вече стана ясно че БСП е партията на престъпниците в България !

Най-после му лъснаха далаверките на Гуцанов. Надявам се покрай него да изгори и кмета Йорданов, че те двамата ограбиха общината.

Цветанов, подхващай и ТИМ, там е най голямата далавера

te zalovenite kradci sa naslednici na biv6ite slujbi taka 4e gi ima ;)

Какво толкова е станало??? Не присъди и хора в затвора ще подобрят порожението в страната, а смяна на модела и последващ контрол! Досегашния модел показа една всеобща безотговорност и ненаказуемост!!! ББ да не ни залъгва, защото при този модел следващите управляващи ще го нарочат че и той и ГЕРБ са градци!!! Просто системата е порочна.

Трогателно беше да се наблюдава с какво единодушие депутати и от ляво, и от дясно,и от център гласуваха антинародния закон за досиетата,като по този начин наред с доносниците поставиха на публично оплюване разузнаване /политическо,икономическо и военно/ и контраразузнаване! Една от целите на това национално предателство беше ликвидиране на имунната система на държавата и създаване на условия за безнаказаното й разграбване от страна на властимеющите - независимо от политическия цвят! Друг е въпросът,че това беше направено главно по "внушение" на външни сили,които също имаха интерес от отслабването на българската държавност!

А тия дето завлякоха милиони покрай ремонтите на варненските улици за кога ги бавят?! За всеки е ясно, че не е случайно, е всички пътищарски поръчки се дават на една фирма, която проточва дъъъъъълго строителството, за да се измъкнат многократно повече от истинската себестойност средства. Е оттам ще изскочат доста крадци и дай Боже затворници!

А Боко Тиквата за Цариградско море кога ще го арестуват

Вижте сега крадливите комунисти как ще ревнат, че всичко е политически репресии. Откраднали там няколко милиона - то за тях си е в реда на нещата.

Цецо, идвай и в Стара Загора.Всички точат, точот, точат.И как всички изведнаж станаха гербаджии. Вземете си прочистете партията и останете само с ББ.

"...Цецо, идвай и в Стара Загора.Всички точат, точот, точат.И как всички изведнаж станаха гербаджии...". Не бъди наивен, щом са гербаджии,Цецо няма да дойде...

Не можеш да пребориш корупцията, без да размътиш докрай тинята. 20 години само се е крало - не очаквам нещата да се оправят за 1 година, но определено очаквам да започнат дела. Топката е много ниска за Борисов - достатъчно е само да намали корупцията и ще има пари за социална политика. Ако не съумее да се справи ще е трагедия, защото пак се връщаме на модела БСП, ДПС и сие.

Nai nakraia gi pognahte i tez mu6ennici tolkova godini smukaha i si praviak kakvoto izkat i na6ia KMET pak ni6to ne znae

Те тези от бившите ти служби и техните деца най-много крадат.Имат опит за това.

Ако има достатъчно материал и уликите дават основания за арест, то съвсем нормално е такъв да последва. Лицето обаче е червен другар и това никак не се харесва на мазните му съпартийци, които в хор почват да обясняват, как видите ли, трябвало да се набляга на мерките срещу кризата и безработицата, а бандитите да не се закачат, щото хората не се интересували от това. Свиквайте, другари! Още ще има. Срещу комуняги се играе va banque, щото наглостта им е безкрайна.

Нещо много "Гуцани" в туй бьесьепье. Да се посъкратят!

Дано има справедливи присъди

d4

отказал се от Парламента и останал в общината... здраво лапане е имало.

Абу хубаво сте започнали да арестувате, ама нещо присъдите ги няма ! А защо нищо не се прави срещу групировката тим - нещо бойко го е страх от тях - защо ? Във Варна и района знаете, че всичко се контролира от тим - за да арестуват този екземпляр, значи няма нищо общо с тим и просто са го подхвърлили ! А че е виновен за нещо е виновен - ама ме притеснява факта, че се арестува избирателно, а близките до борисов остават незасегнати ! Каква е тогава разликата между сега и преди ?

Защо ни занимавате с глупости - октоподи, медузи и още какви ще има?Покажете "антикризисната" или "кризисна" - както искате си я наричайте, за да видят хората какво ги очаква. Направете нещо за хората, защото им писна да слушат само за разни акции на ЦЦ, които са избирателни и "на парче". От това се губи доверие, а не се печели, защото няма все още присъда срещу някой. Излезте да видите как живее обикновения българин, не се затваряйте в луксозните си жилища и коли!!!!

Нека сега г-н Пенчев и всички ,които правеха финансовите ревизии през годините кажат ,как резултатите бяха -"без злоупотреби от ръководството ".Как така още първата година успя да замени раздрънканата жигулка с луксозен нов автомобил и как в същото време стотици кондуктори ги принуждаваше да работят на граждански договори и сами да си плащат осигуровките ,а това е държавна фирма и никой от управляващите не можеше да го принуди да спазва КТ .Самия той заявяваше ,че предпочита да плаща глоби от колкото осигуровки ,а тези които дръзваха да роптаят веднага освобождаваше от работа!Дано проверката не се ограничи само до злоупотребата с автобусите ,дано се разкрият и всички останали незак. действия,като това например -как от шоф.заплати се спираха по 100лв. за първите вноски на заема за мерцедесите .

Мачкай ги Бойко, мачкай ги!

Директорът на общинския автотранспорт Пенчо Пенчев краде от превозите от поне 15 години. Един от начините - зарежда нафта по-скъпо от най-скъпата бензиностанция във Варна. Не знам как се рита срещу толкова събрани милиони...

от всякъд личи. Да внимаване. че Цв може да тръгне по къщите да ни събира че не сме в унисн с мнението на боса.

Че е от БСП отново, не ви прави впечатление, а комунета?

Омръзна ми , при всяка издънка на ГЕРБ/Нанев/ , да правят акции!!!! Създава се типичната обстановка , която цареше през комунизъма , на несигурност и тревога у хората!!!Всеки , които работи някаква държавна и не само , работа е евентуално заплашен от полиция , прокуратура и прочие!!!Без доказателства , без факти и т.н!!!!Всеки един от нас може да е следващия !!Помислете!!!Стига да е изгодно за ГЕРБ!!!

Нещо притеснен ми се видиш. Аз пък, представи си нямам никакви притеснения.

Хубаво е да се ловят бандитите,но нещо много избирателно става тая работа.Столична община тъне в мракобесна коруция,разхищения за стотици милиони.Мръсотия,цигански гета,съсипани настилки,руини.Виновни няма.Защо?

Какъв е тоя документ с "неистинско " съдържание.... Такъв правен термин няма... Впишете го така и в обвинението и после пак се сърдете на съда, че ги пуска, а?

Традиционно за Герб! Толкова са жалки в безсилието си да се справят с управлението на държавата,че и кьорфишеците на Цветанов не могат да заблудят хората!Този сценарий се повтаря за кой ли път!Страхливци!ПОлитически чистки ще правят,като не могат по-друг начин да се справят,ще ни връщат назад във времето!От "акцията" срещу Първанов дивидентите са за БСП!Това е то !!

Ами време беше този лапач Гуцанов да бъде озаптен.Сега с нетърпение чакам реда и на мекия Кирил Йорданов.Но едва ли ще посмеят да го пипнат-той все пак е човек на тимаджии и няма да искат управляващите да си развалят рахатлъка с групировката,макар тя вече сериозно да го е закъсала.Иначе евала за ареста на Гуцанов-той се оказа много нагло крадливо копче и трябва да бъде спрян-дали с куршум,дали с ефективна присъда.Само ТАКА!!!

Един документ не може да бъде с неистинско съдържание. Или е неистински документ, или е документ с невярно съдържание. Не могат да квалифицират правилно деянието, а оттам им идват всичките проблеми. Учени са колкото Цецко.

EMI SMQTAI NQMA PATI6TA .

Това не е само във Варна. Къде не влачат яко от общинския бюджет, и не правят измами?

това е поредната изява на ц.ц.по телевизии радиа - след няколко дена ще чуем че ги пуснали защото няма доказателства ТОВА ИЗОБЩО НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА ИСКАМЕ РАБОТА ЗАПЛАТИ И ПО ВИСОКИ ПЕНСИИ СТИГА ПИСНА НИ ОТ ВАС

Мая докато разсъждаваш по този начин държавата ще е все така.Искай да знаеш кой и какво ти краде и да има наказания.Няма да има заплати и пенсии а да не говорим ,че сме безотговорни.