17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото протестите миналата година напъниха отделенията, толкова ще напълнчт и плажовете. Безсрамие и безобразие, а може би и престъпна манипулация, са опитите да плашите хората с несъществуваща опасност. В Европа повечето страни имат висока степен на имунизация (повече или близо до 50%), в Млта 90%, а в Израел около 80%, но това очевидно не допринася за успокояване на тъй наречената измислена "пандемия". Защо тогава продължават здравните органи да се опитват да сплашват и манипулират хората. как може да се въвжда задължително ваксиниране, за което хората да подписват декларации за информирано съгласие, с което да освобождават от отговорност правителства, лекари и производители на ваксини.

Аз лично се притеснявам че препълнените плажове ще напълнят водата с мазни пацули с люспи от домати.

А ако вятърът духа от към сушата ще има опашки пред тоалетните.

НЯМА ОПАСНОСТ ОТ ПРЕПЪЛНЕНИТЕ ПЛАЖОВЕ, НО ИМА ОПАСНОСТ ОТ РАБОТЕЩИТЕ ВАКСИНИРАНИ, КОИТО БОЛЕДУВАТ ЛЕКО, НЕ СПИРАТ ДА РАБОТЯТ И ТАКА ПРЕДАВАТ ЗАРАЗАТА НА ТУРИСТИТЕ. СПРАВКА - МАЛТА.

за Малта?

Ковид е чисто политически проблем. Опасявам се бившите протестиращи от фашистката хунта, подпомагани от бялата мафия на Кунев, и новодошлият Кацаров и подобни ще се опитват отново да убиват в болниците с токсични рецепти и процедури. По същия а и по-жесток начин, както го правеха точно преди изборите през април за да махнат политическата стабилност. И оправдавайки терора си със убийствата си, ще наложат расистки принципи за да тероризират останалите независими от "препаратите им" и от техните кървави и алчни лапи. И разбира се, дира и подобни усложливи слуги, повечето собственост на чужденци ще ръкопляскат силно.

Не, не ме е страх, от такова развитие. Повече ме е страх от глупостта на хората и алчността на управляващите, защото насадената пандемия се поддържа от тях! Да изметем цялата тази сган, правеща този геноцид срещу човечеството и светът ще се върне в нормалният си начин на живот.

поне не видя какво значи геноцид в речника? Че да не се излагаш да ползваш думички, дето не знаеш какво точно означават.

Страх ме е от плаващите лайна идващи от скъсана тръба край Варна.

Няма страшно. Лайно от лайно не се плаши.

На плажа съм с маска и шлем . Дезинфекциран , с PCR тест и две дози ваксина. Въпреки това много ме е страх от щама Делта , защото моята ваксина няма защита срещу него.

Страх е добре. Важното е да няма паника и да не се презапасявате ;)

Плажовете не могат да напълнят Ковид отделенията. Виж барчетата, ресторантите и заведенията по тях обаче е нещо друго.

А Кацаров,защо пусна руснаците,като в Русия сега е най зле...?

Миналата година нямаше ваксини и беше редно да си останем вкъщи за да се предпазим както и да предпазим и околните. Тази година вече има ваксини та вече е до въпрос на избор. Няма нужда нито от локдаун нито от затваряне на каквото и да е. Всеки си носи главата на раменете.

ТОЧНО ВАКСИНИРАНИТЕ БОЛЕДУВАТ ЛЕКО, НЕ СИ СТОЯТ ВКЪЩИ, А РАБОТЯТ И ТАЩА РАЗНАСЯТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ВИРУСА. ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ВАКСИНИРАНИ БОЛНИ. МНОГО СА.

Пълните училища пълнят болниците. Октомври нов локдаун.

Опасяваме се от измамата Ковидъ

Никъф ковид

За най-сигурно предлагам да избелим Черно море с белина - няколко танкера да се излеят около най-големите курорти и да противодействат на тръбите с "шоколад"! Инициативата да се заложи в ЕС плана за възстановяване и да е под мотото "Танкери срещу лайнери!". Освен това, така ще станем известни с първото по рода си Черно-Бяло море, символ на Ин и Ян хармонията.

Не. Но се опасявам, че ковид ще доведе (всъщност вече доведе) до нов жесток фашистки режим в целия свят. На всеки сто години ще се занимаваме с психопати, решили да променят установения от Бога и Природата ред!?!?!

Много точен коментар

Със същия успех можете да пуснете анкета "Опасявате ли се от кожени "инжекции", докато дремете на хавлията под чадъра, след петата мента или шестия джин? Все пак тогава сте със свален гард и лесно може да се окажете и със свалени бански, а оттам и опасността от СПИН, сифилис, трипер, хлаМИДИ, гъбички (но не Спондж Боб) и куп други ужасяващи вируси и бактерии!!!" Отговорите е редно да са три - все пак анкетата касае плажни теми, а всеки посещавал ЧерноМОРието добре знае, че темата има чревен отенък: а) Не - Не ме е страх! б) Да - Страх ме е! в) Проср@хме се и не ходим на плаж!

Всичко е сметки тефтерче линийка химикалче като трябва да се дигне котата се вдига никой не следи как се формират котировките.Затова още в началото като се отвориха борсите се спря достъпа до информация на гражданите роби.Информацията се поднася от няколко чичковци началници на борсата по начин угоден за момента

Кацаров защо се държи като каруцар и не вземе да се извини за подвеждане на хората, че няма такъв вирус!? А за тия които му повярваха и си отидоха от този свят, 100, сто, пръчки на голо.

Ултравиолетът трепе Covid-а и всички подобни вируси, с излючение на тези, които съществуват в мокра (морска) среда. В хлориран басейн пък е абсурд вирус да оцелее и да се предаде на човек...

А в белина???

Тръмп обади се да пием по едно. Мр. Пропър.

Как да нИ сЪ Упасяаам?! През час се насирам от страх, ходя с два намордника, че даже се и къпя в морето с тях...

противогаз за биологическа защита, а в морето го използвам вместо шнорхел...

А ТЕБ за шамандура!!!

да Кожно-венерическите диспонсери! Ако не плажуващите не носят ЛПП. Включваща латексов предпазител, антисептичен лубрикант и най-вече без полови контакти...

Плажовете едва ли ще напълнят отделенията, но виж кръчмите със сигурност. За над 90% от хората, както клиенти, така и обслужващ персонал думата "хигиена" е някакво абстрактно понятие, използвано от санитарните инспектори като аргумент за глоби.

НЕ - не се опасявам!!! Мажа се с уникален лосион против ковид от смачкан чесън от градината на баба и 69-градусова домашна сливова от казана на дедо и даже цацата и медузите около мен обръщат корем, макар че за медузите не съм много сигурен, понеже ходи разбери къде й е коремът на тая гад! Раците също ме заобикалят, комари не ме кацат и децата ме оставиха на мира! И последно, да споделя - Гениалната идея за тоя лосион ме осени докато карах към морето по "тРАКИЯ" - НАЗДРАВЕ!!!

Тъй се гонят, демони, караконжули и вампири, А НЕ вируси.

че и жената ме зареза, ама к'о пък толкУ - пияни коври по члаготеките вечер - колкот' щеш!

да предложи ваксинация на плажа със "щаслив край" /свирка/ лично от него

Ако спрете да пишете И приключите с цитиране умотворения на "професори" по ковидология, до месец ще забравим какво е това. Лека...

Само напалм ще се справи с ковид пандемията!

Съвет,яжте,пийте и се веселете,купонясвайте,радвайте се на слънчевите дни,не пропилявайте хубавото време и на плаж и парти,а и луната вечер е красива!

някой забранил ли ти го е това бе идиот ?

Никой не му е забранил но има идиоти като теб които си умират от яд вечер се събуждат с кошмари в леглото чаршаф набръчкан в задника и употребявана маска с реклама на презерватив на лицето.Как може аз съм толкова послушам даже кинти ми дават да обяснявам на другите как трябва да слушат пък те не щат

Е, именно това няма как да стане, защото в момента е лято и когато е топло, тоя вирус не се разпространява толкова лесно, вече имаме опит от миналата година. Проблемът е какво ще стане след това...

Най добре се разпространява при над 40°, също при минус 40°. Вие няма ли да разберете,че всичко е цирк или само олигофрени са останали в България

Няма ли да направят пунктове за ваксинация на плажа. Като пийнат по две бири ще е по лесно

Вместо царевичар, да минава ковидар - нещо като модерната лятна версия на коледар. И ще приканва с викове "Ваааааааксинииииии! Ваааааааксинииииии!!! За всички имааааа - За червени и за синииииии!!!"

Най-вече се оПАСЯвам от тревОпасни! Особено опасно е да си с мозък на тревОпасно, защото се плашиш от големия сив вълк, който така и не си виждал и те доят и стрижат, а накрая и колят...

ТАКВА СВЕТОВНА ЛЪЖА НЕЕ ИМАЛО И НЯМА ДА ИМА В 21 ВЕК

Щастоето на едни се гради на нещастието на други

Щастието на докторите се гради на нещастието на болните. А имат ли власт, докторите се стараят да бъдат щастливи.

Няма опасност да се напълнят Ковид отделенията. Хората ще умират направо на плажа, а труповете ще се изхвърлят директно в морето! :)))

Слънцето е източник на витамин Д за организма и според лекарски изявления този витамин пречи на заразяването и заболяването от ковид. Нещата "ще загрубеят" ако лекарите са ни излъгали за витамин Д! Защо никой от управляващи и медици нищо не казва, че този тип вируси са открити още през 1964 година и каква е била заболеваемостта, смъртността и излекуваните от този вирус и влиянието му върху общото здраве на хората и икономиката?! Да не би кротко да си е съществувал и едва сега да се е разлудувал и да ни коси наред?! Хайде стига глупости!

Лека полека започна облъчването за четвъртата вълна.

Аз написах НЕ ! От Слънчевите лъчи всички вируси умират погледнете всички идиоти от ГРОБ са с почернени зурли ! Не ни показвайте повече този мустакат Тарикат и да ни Лъже !

Абе паркирайте по плажовете и военни камиони с ковчези за труповете.

Да, опасявам се че предстои зомби апокалипсис и дори няма да се стигне до отделенията, а масово ще се разпадат телата на плажуващите - ще падат ръце, крака, та дори и глави! Също така, се опасявам и от инвазия на акули и китове от черноморието, алигатори от Флорида и пчели убийци от Африка! Изобщо "ЯКО ЩЕ СЕ МРЕ!!!", И ще осъзнаем смисълът зад името ЧерноМорие - Черната Мор е тук!!!

Браво!

Опасявам се, че покрай сухото ще изгори и суровото. Или здрави хора зорлем ще ги изпоразболеете с разни тъпи ваксини никому не знайни до какво могат да доведат.

Никой вече не се връзва на глупостите на конниците на апокалипсиса, от плашипутарианската секта "Свидетели на коронавируса от последния ден".

Шибани ковид психати..като почнат пожарите август ще ви питам дали ще имате време и сили за ковид пропагандите на фашистите....

Така както ковид отделенията не се напълниха след дълго продължилите протести, така няма да се напълнят след пълните плажове

Заради тея НЕ НАПОЧИВАЛИТЕ СЕ НА МОРЕ, после като се напълнят болниците пак няма да има възможност хронично болните фа преглеждат и лекуват, пак няма да има операциии, лекарите пак ще са на ръба ....Аман от безотговорни хора!!!!

Бариакирай се! И лягай да мреш, паникьор!

Масово промиване на мозъци....

Под слънчевите лъчи грипните вируси умират почти веднага, още докато се издишат. Така че споко си плажувайте и събирайте витамин Д за зимата. Живейте си Живота, Хора! И влизайте да плувате разумно!!!

Единствено журналята всекидневно пълнят главите на хората с глупости ....

Живейте си живота и не се поддавайте на спекулативни новини за "страшния" вирус