Опасно занимание: Деца се возят на теглича на трамвай в София

Каскадьорът Тодор Лазаров предупреди, че последствията от подобна "игра" могат да са фатални

Обратно в новината

Коментари - Опасно занимание: Деца се возят на теглича на трамвай в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Сефте комендантски"... Това е занимание за децата още от ... май от преди изобретяването на трамвая. Започнало се е с каруците и качването на стърчишката отзад.

Само глупости се пишат. За нула време, могат да сложат някакви щитове и проблема да изчезне. Като има камера какво от това?

След мач на стадион "Васил Левски", ВИНАГИ СЕ ВОЗЕХ ТАКА на претъпкания трамвай, чак до колелото на "Красна поляна" и не бяхме малко тези каскадьори....

цигани, както се возят на каруцата, така и на трамвая

Тако няма кой да научи чаветата кор е опасно и кое не и по кабелите на трамвая ще висят и ще светят даже. А чалгаджийската юрналистика демонстрирана от от тоя дето ще купува ризи е срамно дори и да се коментира....

Тийнейджърите го правят това точно защото е опасно. Ако не беше опасно нямаше да ги влече.

Айде стига драми. Всички сме били млади и палави. Аз колко пишки съм излапал, ама като минах 21 години и си седнах на дупето, хванах се на работа, ожених се, две деца. Сега съм на 70 години щастлив пенсионер, с 4 внуци и любяща съпруга.

Може, но в същината си си все същия извратен, прост и не научен индивид.

Римска работа с индийска закваска. Пускайте ток по задния теглич и ще се реши проблема...

Когато "картите" за градския станат по 3 лв. по-често ще виждате и възрастни, возещи се по този начин.

Тийновете се возят отзад, за да покажат колко са пичове. Тия дето само искат да спестят кинти просто се дървят на контролите

Английския вариант на автора на репортажа би бил наречен "Карън". Което стана нарицателно за всеки индивид, който само се чуди какво нарушава божествения ред създаден за обществото в главата му/и и постоянно се жалва на властите и околните за това че реда е наружен, трябва да има обществено внимание, защото това, би обидило или наранило някого, въпреки че шанса за това е минимален и въпреки че имаше екстремен пример с една такава дама в Обединеното Кралство, която почна да обяснява на съседа-татко, който не познава, как не трябвало само в розово да си облича момиченцето, защото туко-виж тя е трансджендър още не сме стигнали до Карън, която обяснява как не трябва да излизаме навън защото има полен и алергичните хора са в опастност или можем да бъдем ударени от бесен автомобил. Та питам другите глави в форума: Как бихме нарекли по нашенски "Карън".

_stankow

Камери за задно виждане трябват, да оглежда задното пространство. Сега струват стотинки. Всички строителни машини вече ги имат, много от леките коли също. Като види дете - спира. На децата бързо ще им омръзне да стоят и да чакат да тръгне трамваят докато са се качили ...

как ли не ! 50 човека ще чакат накакво к@п@ле да се пусне . газ и ако му е пусано ще оживее

Това са особености на етноса, веднага НОВА да бъдат глобени за нарушаване правата на сиганите!

Айде пак еврогейщини! Това всички деца са го правили през 50-те, 60-те и 70-те. Чудо голямо станало. Някой може и да се утрепе, ама наркотиците и СПИН никой ли не трепят?!?

_stankow

И аз като дете съм го правил. Отзад на камион. Паднах, ударих си гръбнака. Сега вече разбирам, че е било много, смъртоносно опасно. По-добре да не го правят. Има си всякакви спортове, с каски, с треньор. Картинг например, това е най-близо до този вид забава. Хем по-интересно, хем по-безопасно.

картинг??? Вие, уважаеми костюмиран господине не виждате ли, че това са циганета? пардон, ромчета. какъв картинг, какви каски бълнувате? в коя страна живеете???

И 80-те го правехме стига да не е прибран теглича на трамвая. Да знаете, тогава трамвая имаше такава функция - теглича можеше да се прибере зад задната броня и ще се вози някой на него, ама друг път.

Скоро и по целия трамвай, като в Мумбай.

А ако падне някое дете и си счупи главата? Радев трябва да бъде съден и вкаран в затвора задето докара държавата до това дередже

И като влезне в затвора ти по-енетелегентен ли щи станеш!?!

Пишеш смешки. Все едно по време на банкянския не са се случвали такива неща.

по време на банкянския тоя един друг е пращял от мозък!

А после когато теб те заснеме някой така на теглича ( защото и без Радев ТИ ще си си същия БУНАК ) - Кого ще трябва да махнем ?????

Като деца колко по-големи глупости сме правили и сме живи и здрави. И по товарни влакове се возехме, и по трамваи и тролейбуси и какви ли не простотии се правиха едно време. Неща които в днешното изнежено общество не биха се приели и биха правили сензанционни новини с тези неща.

Малко ти е бил боя!

Мангалчета се возят гратис.

Има група циганета в Люлин, които непрекъснато се катерят по автобусите и трамваите, качват се в движение отзад и скачат в движение. Отделно бягат по булевардите между колите, говоря за до 10 годишни деца. Тази безпризорна групичка вече сигурно от година прави простотии из квартала и може би само от 09 РУ не ги забелязват! Като стане инцидент ще е късно!

Ама проблема е ,че като стане инцидента ще трябва някой нормален да ги лежи за хора тая челяд циганска гнусна,едно време циганите ядяха бой сега са като частна армия дето има протекция от държавата щото видиш ли на избори са им най-важните

Хе-хе... Че кой не го е правил като дете!?! Ако си роден и израснал в София де...

Аз така навремето се возих на трамвая в Крумовград.

В София не останаха междублокови пространства и площадки за игра. Къде другаде очаквате да се развличат малчуганите?

80-тте години това беше редовен спорт в отсечката между пл Журналист и Семинарията. Практикуващите се наричаха буферджии, заклеймявани в училище и тайно възхвалявани от останалите хлапета. Доста градинки имаше тогава :)

Как пък видя че нямат пъпки децата?? Нещо като цвят капучино ми се струват иначе

В статията е писано така, че да предизвика диво животинско възмущение и да насочи мисленето към липса на възможност да се реши въпроса, към липса на ред и към привикване със съществуването на нерешими проблеми. Промиване на мозъка с помия, за да не може да мисли спокойно, за да е неработещ и за да приема хаоса и решаването на задачи по примитивен, неуреден с правила начин. Това, което не казват, а трябва е че ватманът трябва да се обади на полицията и толкова. Край на драмата. Друго, което не казват, е че ватманът не трябва да потегля. В нарушение е. Хайде, когато не е видял - добре. Но очевидно има и случаи, когато е наясно, че има деца отзад. Набива се хаос в главичките овчи. И те попиват като салфетки чайче.

Ватмана ги вижда, обажда се в полицията, те офейкват и край на историята, до следващата. Или - проверява, няма никой, качва се в кабината, а те междувременно се качват отзад. Не вярвам, че някой ще потегли знаейки, че децата са там, нали ако стане нещо ватмана ще е виновен.

Така е, но пропускаш, че полицията може да се заеме и малко по-сериозно и да не рачита ватмана и пакостниците да ѝ вършат работата. Ватмана да звъни, а хлапетата възпитано да изчакат заедно с него, той в кабината, те седнали на теглича.

До това ни докара управлението на зеления чорап. Оставка,съд и изпращане в Гулаг за Радев

Уау - така се возеха момчетата и през 70-те години на миналия век, понеже тези трамваи са оттогава и може пак и съвременните деца да го правят. Питайте Фандъкова защо имаме такива трамваи.

При тези цени на всичко , скоро и пенсионерите ще ги снимате така , после по таваните , и после ще си сложим премиер като Риши Сунак ( нашият може да се казва БУДА или ИСУС ) и после всичко ще се оправи - МНОГО МАЛКО НЕ НИ ДОСТИГА !!

могат возят се.. не виждам проблем има национални предатели в паралемтна и го приемаме доста радушно и нормално ....

Представям си в Гърция да излезе подобен запис, сигурно до вечерта щяха да висят обесени на някой клон...

Преди 40 години се возехме и ние и нищо ни няма. В гората при Семинарията.

Ако ви нямаше нищо, нямаше държавата да е на сегашното дередже.

Такова писане е от позицията на човек от друга възраст. По-старите отпадат, те са се возили също, остават към 25-40 годишните в момента. Ако е от тяхно име... тъкмо в тази група има стигнали дъното с ограниченото си развитие. В такива условия са расли и такива родители са ги раждали, че е ужас. Две серии са - 35-40 и тези, които са деца на набор 80.

така е в Индия

това не са деца, а чавета!

А безполезните тюфлеци, които не могат да им направят нищо, за да ги принудят да спазват закона, са българи.

НЕ е сигурно - Може и Кандци да са ?!

Сега и канадците му станаха виновни на ганю