Опасно километрично задръстване от камиони затруднява движението на ГКПП Кардам

Опашката, предимно от украински, молдовски и турски камиони, е постоянно и заема изцяло платното в посока Румъния, което е предпоставка за ПТП

Обратно в новината

Коментари - Опасно километрично задръстване от камиони затруднява движението на ГКПП Кардам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Задръстени са и управниците.Фашисти долни.

От тук е "врътката". Така е разпоредено. Зърно, месо, олио и пр. храни от Украйна, без мита и контрол Ви тровят, Вас и децата Ви. Радвайте се гяури.

не ви ли е ясно 500евро ТОЛ Такси И Магистарали за 5 години Даже Велингад Банско да стане магистарала с Виадукти ИЛИ вариант 2 КОНЦЕСИИ до дупка даже София Алеко на Концесия!

Карат горива, муниции, РПГ-та, вериги за танкове...Преди това прекарваха френски колесни танкове, БТР-и, Брадлита, през Силистра - понтонни мостове и фортификационни речни съоръжения. Интересното е, че беше преди да бомбардират язовирната стена. Първо тренираха десант през Дунава, на румънска територия в делтата на Дунава, където има и доста блата, близко до терените около Артьомовск/преименуван от нацистите в Бахмут/. Казаха, че една част от понтоните са се прибрали обратно в България, но никой не ги е виждал и не са били забелязвани да влизат откъм Румъния никакви военни машини! Всичко това говори, че са планирали диверсията и са разиграли един десант на Днепър!

Спешно отиди и се прегледай при лекар. Много си болен психически! Колко ти платиха Путьо, Мутрофанова или копейката за това гнусно писание.

4 000 лева, 4 000 рубли и 4 000 юана!

Карат дизел с обеднен уран за Еймбърсите.

Карат такива олигофрени, като теб да се гръмнат. Спешно бЕгай при копейките и мутрофановица!