Скандал и напрежение в съда на делото срещу ”Опасните”

Скандал прекъсна за кратко делото срещу бандата за обири на златарски ателиета и бижутерийни магазини „Опасните“ във Военно-апелативния съд в София.

Обратно в новината

Коментари - Скандал и напрежение в съда на делото срещу ”Опасните” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...ППАВИЛНО ЗАБЕЛЯЗА НЯКОЙ ПО-ДОЛУ - ЩОМ ВЪРХОВЕТЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ, ЗАЩО ДА НЕ МОГАТ ПРОСТИТЕ ОБИРДЖИИ- БИВШИ-ПОЛИЦАИ?! ТОРБА С ЛАЙНА-ГЛ.-ПРОКУРОР, ЗАДРЪЖ И ОБВИНИ СЪСЕЛА, БЕЛКИМ ОПЛАШИШ ОБИРДЖИИТЕ! ОПАСНО-Е-ДА-СЕ-ЖИВЕЕ-В-БГ!!!(((

Хайде,ами какво да кажем и за тези още по опасните със бетона,строежите по морето,тоест кражбите и измамите във особенно големи размери ,далаверите със недвижимите имоти,те да не са по малко опасни!Всеки краде както и каквото може !

Мангалска работа! До сега трябваше вече да са в затвора без право на обжалване!С по 30 години затвор!

А в "демократична хАмерика " колко от тези тъмнозелените щяха да са при родата си в кауша .

Гадовете усещат слабостта на държавата и затова реагират така. Ако беше силна държавата тези изроди роднините щяха да подвият опашка и да се скрият в миша дупка.....Но те виждат тези над тях какво правят и затова са нагли. Този, когато е обирал трябвала ли му е вода........и къде са били тогава тези наглеци роднините да му подадат....

затова ще дават по 5 години когато убиват изнасилват и още подобни престапления българите после ревете некави защото много знаете да плуете хората неси виждате вашите грешки откраднахте държавата

Идийска му работа. Цирк и припадане. Гледали сме ги тези филми.

Наглия цигански бандит трябва да изгние в затвора! Там е мястото и на тия, дето са си позволили да вдигат бунт в съдебната зала. Това е големия ни проблем - наглото престъпване на всякакви обществени норми от тия ...както там ги нарече в Парламента Валери Симеонов!

Минимум един полицай винаги има замесен ...,в което и да е престъпление ,в Бе-ГЕТОТО.

боксьор, ефрейтор от армията и полицай ... хм... все отбор-юнаци! Явно без полиция няма престъпност у нас ...

Забелязват се на снимката някакви напомпани бразилци заедно с вехтата си рода да правят сеири в залата. Тия животинчета много се отвиха по време на ДЕМОКРАЦИЯТА, да не настинат се притеснявам.

Забавното е, че в България за грабеж се дава повече, отколкото за убийство по особено жесток начин (справка вижте статията за отменената присъда на бащата убил невръстното си дете). Да не говорим за милиони откраднати от държавата и милиардите от КТБ. Там дори и до обвиняеми не се стига, или ако се стигне не се стига до присъда. А не тези синковци 18 години им е добре, но освен за хляб и вода, за друго не мисля, че могат да имат претенции.

За грабеж (взет насила телефон от сина ми), извършен преди три години от един РОМ, осъждан вече за "противозаконно отнемане на автомобил", присъдата беше ПРОБАЦИЯ. Така, че има значение от кого е извършен грабежа, дали попада под закрилата на БХК и подобни организации, кой е пострадалият и т.н.