Коментари - Опасни горещини: Увеличиха се сигналите до Спешна помощ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Служебното Правителство, за какво дойдоха- да МАХНАТ боклуците на Боклук Борисов или да СЕДНАТ на неговото място, за да КРАДАТ ??? Ако на някой олигофрен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка и шал през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято !! Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

Ами немаме здравна система, която да напомня на тъпия българин (не се самоизключвам) че зимата трябва да се пие 1.5 - 2 литра вода на ден, а лятото много повече. А не да слушаме рекламите и да се разхлаждаме с бира и долнопробен сайдер. Ай със здраве

Искам да ида да почина от слънчев удар в...Канада, моля ви, смилете се, пуснете ме! Поне ще се наям като за последно преди събитието.

Идея си нямате колко е топло, влажно и колко е зле с линейките в Канадско. Та живейте си живота и не си пожелавайте...