Опасни боклуци: Изхвърлят животински останки край водоема на мездренско село

Местни кметове алармират, че може да бъде засегната питейната вода на село Типченица, докато РИОСВ, и БАБХ мълчат

Обратно в новината

Коментари - Опасни боклуци: Изхвърлят животински останки край водоема на мездренско село | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти да видиш! в село дето никой не ходи, дето е встрани от цивилизацията и пътищата, замърсяват сигурно марсианците! те хвърлят костите на марсианските прасета дето са ги изяли направо в село типченица а месните аборигени нямат нищо общо с това!

Другарят генерал Аспарухов и тиквата са дупе и гащи и сега малкият облъчен някъде си мимо на Аспарухов хореографчето ....внимание търсят още слава пари и балъци ..бягайте надалеч от тези помияри във костюми

Мездренското боклуци,хаха Еми боклуци при боклуци,и без това на тази територия е част от една лайнарска порно медия със зелени микрофони и миризливи курви и гнусни пендели разнесли се на длъш и шир!!Не правете реклама на това изметско село

Ето това е европейски боклук! Мария Габриел да се напъне дигитално и да представи презентация в електронен формат пред ЕК! Нали сме горди европейци и мислим зелено, и опазваме природата! Превърнахме се в клоаката на Балканите - не се накрадоха, не се наядоха, не се налапаха. Смешно и трагично едновременно!

братя Бамбукови, те са царе по осирането на природата.

Глупаво племе, който и да дойде на власт, няма да се оправим.

Къде има проблем тук? Кочина с прасета и прасетата освинват наволя.

Да питат Бобокови, дали не са внесли пак пасен боклук от Италия.

Новина от преди 10 дни!!! Много бързо я качихте :):):)

Интересува ме защо няма желаещи за седми и осми бустер или дойде акъла на овцете . Сега пак ги бутат към смъртта и доброволно ще изберат правителството на войната. За какво са ви жилища , образование,деца когато България ще бъде разрушена ?