17-11-2017 20-11-2018

Коментари

където мине руснак само купчини гюбре, екологични и вирусни катастрофи ... Да не забравим и радиоактивните братски радиации Да припомним от къде дойде Ковид 19: 17.09.2019 г. — Експлозия в руска лаборатория, където се пазят опасни щамове на силно заразни болести, В "колекцията" им има още и щамове от едра шарка, птичи грип, различни щамове на хепатита, вирусът на СПИН корона вирус . Много от тези болести се смятат за изчезнали, като например едрата шарка. Вирусът се пази само на още едно място в света.

Припомни също чия е лабораторията в Ухан и кой има бактериологични лаборатории в цял свят! Малка подсказка- същият който има над 800 военни бази в цял свят, но се бори за мир.

кочината...Има няма след 90-я тон и са разбрали.....

чуя за инфо от ехото на москва и най вече грийнпийс, направо ми иде за заплача от умиление и от сямх.

Ехото на Москва не е за вярване. Ако са изпуснати 7 тона горива, според Ехото са 90. И всеки следващ ден стават повече. Накрая се оказва, че няма разлив

Не вярваш на радио спонсорирано изцяло от великия, високодуховен и православен Газпром? Къ'в е тоз нихилизъм бе товарищ!

Ехото се представя за опозиция на Кремъл и понякога се увлича в послъгване, което не прави чест на товсриш Венедиктов

Ама разбира се! В перфектно уредената Рашка разливите са само от щастие, благополучие и признателност към слънцеликия вожд.

Тук се внасят хиляди тонове боклуци и се гори или изхвърля на къра и всичко отива във въздуха и водата но еко катастрофа няма?! Но важното е да се плят руснаците както е поръчано от чичи сам

Те руснаците са безгрешни - полубогове направо. Добре че сте вие, безплатните им мажоретки та да ни разкажете за тяхното съвършенство.

Вата имаш в черепната кухина мен! А ти си ходи на гейпарадите и не ги мисли руснаците. В столипиново си ти е идеално!

'А ти си ходи на гейпарадите' Мерси, за предложението но не ме интересуват. Ти обаче явно си обсебен. Както руснаците казват: 'ты или крестик сними, или трусы надень!' :)

Че имаме проблеми с екологията, имаме. Но разликите в мащаба на българските и руските проблеми е горе долу като съотношението на България към Русия като население, 7:140.

Главната причина за неудачите в Русия са пиянството и непукизма наследени като мислене от СССР

Лукойл е американски.

А Луната е руска. Половината. Другата половина е македонска.

Нали боло замръзнал къв разлив. Да се забранят всички НПО.

Кой ви каза, че Лукойл е руски ?? Тази компания, нейните поделения, вкл. „Лукойл Нефтохим Бургас“ Ад, са собственост на банковата династия Ротшилд.

Глупости, Ротшилд. Я прочети малко повече, има достатъчно информация из интернет, ама не сайтовете за конспирации и тем подобни простотии.

Не е конспирация а фактология, можете да докажете противното, ако искате.

Алекперов и заместникът му държат 40% от акциите. Други близо 20% се държат от чуждестранни нефтодобивни компании. Останлите са в свободна циркулация на Лондонската и Франкфуртската борса. Освен инзброените, няма друг "едър" акционер с над 10% акции. Можете ли да оборите информацията?

Прав е че не е руска собственост. Основни собственници са олигарси., които както е известно са анационални без значение че произхождат от бившата СССР. Доколкото знам компанията е регистрирана в офшфорна зона с цел плащане на по-малко данъци.

От "Deepwater Horizon" изтекоха 174 000 тона, точно до Америка. Тогава май ни рИвахтИ толкоз, джендъри с малки пишки !

Все да пишки си мислите, момчета. Друго в главите ви има ли?

Ама колко милиарда обезщетения плати BP, хм ? И колко ще платят сега (ако въобще) путювите авери?

От пияни свине, какво да очакваш...

Помашка

Русия е катастрофа. Путин катастрофа за Русия.

Антируски боккуци

По-антируски от кремльовските офшорници няма..

Хакери от америка са причинили разлива на руския петролопровод.

Лукойл е на Ротшилд

Значи Кремъл е на Ротшилд и Путин негов служител? Това обяснява всичко, таварищ!

Спомням си за Големия шлем на Първанов. И на нас щяха да строят петропопровод. И беше голям вой когато Борисов го спря. Кремльовски слагачи, боклуци. Гадев да ти сера в фуражката нещастна твар продажни.

Няма никакъв проблем. Мужици пиещи одеколон не могат да бъдат уплашени от чай с петрол! И изобщо как другаря Путкин е дал разрешение да се пускат такива новини?

Животни

добитък прост, покажи ми честа българска река!

Последица от конфронтацията със Запада и наложените санкции за трансфер на технологии. Концентрирането във военното и политическо претивопоставяне води до занемаряване на екологията и техногенните катастрофи следват една след друга.

Аварии стават навсякъде, важното е причинителя да има ресурсите да отстрани щетите. Там дали е така.... не знам.

Нищо ново. Орките на Путлер са осрали поредната територия. Затова и точат зъби да заграбят още земи от братушките сш в Украина, за да осерат после и тях.

Нефтеният разлив в Мексиканския залив беше полезен за природата, беше си напълно демократичен

А там беше месеци и милиони барели... Демагогия, какво да правиш!

Така е, но BP изблизаха всичко, платиха колосална глоба, което не беше излапана от държавата, а беше преведена на засегнатите щати, които я вложиха в допълнително почистване и облагородяване. Като моряк, мога да ти кажа, че най-малкото замърсяване в САЩ се наказва с колосални глоби. Всеки кораб пътуващ натам се изблизва от екипажа и внимават USCG като се качат на проверка да е по-чисто и от аптека, щото после Капитана и Шеф Механика заминават директно в пандиза, корабът се арестува и се пуска като се оправи и се плати солидна глоба. ако в БГ имахме такива закони и организация която да ги прилага, щяхме да сме като Швейцария. Бил съм в Руслямистан, многократно.....адска кочина.

90 тона за реките в Сибир са капка в морето.

Едни нямат, други го разливат - баланс.