ООН: Всички страни в конфликта между Израел и "Хамас" са извършили военни престъпления

Върховният комисар за правата на човека Фолкер Тюрк призова те да бъдат разследвани и извършителите да бъдат подведени под отговорност

Обратно в новината

Коментари - ООН: Всички страни в конфликта между Израел и "Хамас" са извършили военни престъпления | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как всички страни в този конфликт са извършили военни престъпления???САЩ и Евро съюза и те ли са в игата:))))

израел, ясно! а какво е това хамас??

Тоя път обвиненията включват и Хамас, не само Израел, сега вече нещата са какво трябва. Военно престръпление е също за мен да водиш война която не можеш да спечелиш, но за теб да е по-важно да навредиш на Израел отколкото да опазиш своите.

Повечето от жертвите на 7 са убити от самите евреи. Пълно е с материали по темата в нета. Включително и от очевидци евреи. Второто нещо което никой не обръща внимание е: окупирани територии от Израел. По дефиниция на същото оон окупаторът не може да се оплаква от нападения направени от окупираната страна. Води се самозащита. Ама кой да гледа детайлите.

Забрави да включи и ООН, която подкрепи и участва в престъпленията на Хамас, като даде да се изкопаят тунели под сградата си, за военни действия срещу Израел.

Йезуитско, типично за ООН - всички са маскари.

В резултат на Израелския геноцид и масовото избиване на палестинци, населениетп на газа е нараснало 2 пъти от 2000г насам....

Хамаз :)

е руска измислица

Ханглийска измислица :)

...кой плаща заплатите на ООН-то и къде се намират сградите му физически, в коя държава, т.е. на чии интереси е говорите ООН и защо всички го смятат за мъртвородено?

Колко да се различават :)

Всички или двете? Или се крие третата? Въпроса е риторичен.

Особено Израел те са убийци на деца!

А тези ракети които изтрелват Хамас и Хизбула не падат ли върху училища, детски градини, болници. как го решихте че само еврейте стрелят по деца.

Няма начин да човек притежаващ повече от няколко мозъчни клетки и работещи дедукционни умения да защитава ционисткото творение Израел. Прокълнат проект с народ нежелан никъде по света. Само една шепа свине на хранилка все още се опъват, но и те ще видят дяволските лица на ционистките изчадия. Биби се оказа едно чудесно камикадзе.

Тази организация е напълно излишна. След Афганистан, Сирия, Либия, Югославия, Ирак, Украйна..... парите похарчени за нея са хвърлени в кошчето. Не наказване на виновния за тези конфликти я прави още по дискредитирана.

Израел тормози арабите не от сега поне преди още 40години направо ги избива .

А знаете ли че пилищимите не са араби? Или пишете да се намирате на работа

пффф

Затова ли палестинците се увеличват? Виж им кривата на размножаване. Не да на се задвижва надолу и неще! От патриотизъм ли се размножават и напук на Израел ли?

Малко им е , трябва повече

го духат от ООН, имат полезността на ползвана тоалетна хартия.

Както казват израелците, няма невинни цивилни!

само доставяте оръжие и на двете страни под формата на хуманитария и се кефите на новонапечатаните долари с които ви плащат за труповете и от двете старни

пффф

Не, Хамас не са. Питайте копейките тука.

Щом го каза академична американофилка тряба е истина..... А?

Хващай стоп и заминавай в някоя друга галактика (избери си от пътеводителя). Тук няма нужда от центаджии. Сорос спира кранчето.

пффф

Той знае ли, че го спира? :)

Клети ми Смехурко, Сорос знаеш ли защо е персона нон грата в Израел и кого подкрепя той в тоя конфликт муахахахахах