Блогърка: Ирина Бокова е с най-добри шансове да оглави ООН

Няколко са възможните кандидатки от Източна Европа за нов генерален секретар на ООН и с най-добри шансове сред тях е българката Ирина Бокова.

Обратно в новината

Коментари - Блогърка: Ирина Бокова е с най-добри шансове да оглави ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е една престъпна фамилия. Представете си Дъщерята на Гьобелс след втората световна война да я назначат във юнеско. Ами това е гавра със със паметта на милионите избити 20 милиона от фашизма 40 милиона от Сталин и 2700 от комунистите във България и със дейното участие На нейния баща То е грехота и срамота от паметта на избитите.

Няма отърване от комунетата!Ще трябва да ги търпим докато са живи. Същата история е и оная дето е кръстена на Сталин.

Какво? Тоест, БСП начело на света вече? Ай стиа бе! По-добре брат й или даже баща й пак да се развихрят....

Като чета коментарите и мъчно ми става за България. Може ли дъщерята на един доказан убиец да бъде повод за гордост на българи. Съвестта ми отказва да приеме,че може нормален човек да изпитва възхищение от подобно същество. Гнус ме от такива същества........

Бокова е "бомбок"

Бокова е неприемлива кандидатура за много българи - свързана е с мракобесието на тоталитарния режим, руска подлога, кариеристка.......

Турското бокоуло-бок преведено е,лайно с лайната,та Бокова си е лайняна от където и да я погледнете,а потелото и показва,че на всичко отгоре е и червено лайно!

Това съм го писал тук преди много време.Ше те съдя за плагиатство освен ако не ми се извиниш с някой лев.Другарката е ЛАЙНЯРОВА.И ако отчетем как са се формирали фамилните имена в БГ можете да си направите някои изводиж...

Ако баща ти е чумав,просто няма как и ти да не си чумава(ценителий)

Най-малкото защото си дишала заразен с чума въздух

Сериозно ли някой като я е създавал тая организация не се е замислил, че като дава 1 глас на Франция и 1 глас на Брега на Слоновата кост и останалите бананови републики нещата не са съвсем пропорционални, демократични и изобщо смислени.

Типичен потомствен храненик на властта. Като са избили интелигенцията и от 60 години оцелелите емигрират няма и кой друг да се прати. Тъжно.

гео милев,никола вапцаров,йосиф хербст!? или може би елин пелин,боян пенев,михаил арнаудов -до утре сутрин мога да изброявам стойностни наши интелектуалци ,някой

Червен проруски боклук начело на ООН е абсурд. Но всеки може да пише, каквото си иска. И други да тиражират подобни глупости.

Та Бокова,на всички е известно,че повече от всички би служила послушно на КГБ,та и за това не виждам да има дори 1на 1000 шанс,докато Георгиева е много подходяща за този пост,а е и далеч по-кадърна и образована!

Ако проверите кои са познатите на Георгиева в Москва от осемдесетте години, много вероятно да си промените мнението.

Стефан Тафров е най-представителният за ООН - дълги години работил в организацията, уважаван и разпознат от всички - само не от комунягите. Мисля,че е там още от демократичното правителство на Ф.Д. Но какво да се прави комунягите завзеха Европа.Хак да е на Европата - скоро ще се затрие - дали от Гърция, дали от България - страшна сила сме на разрушението.

дя-до

Става ясно колко чини ООН след като Ирина Бокова е още там, че и имала шансове да оглави организацията. Празнодумци, нищоправци и лапачи.

Бокови имат лоша репутация сред българите и винаги са намествани на сладки служби по партийна линия и команди,а имаме далеч по-кадърни жени,доказали авторитет и на всички постове!Пък и не е задължително да е жена,може и мъж от източна Европа,но не и от Русия!

"блогърка". То сега кой ли не е блогър, точно така - звучи като "една жена каза".Но както по-долу един казва - ние сме си виновни. То и Бойко беше казал - "само една дума от мен и нямаше да я изберат, но си затрая. Може да го блазни, че е българка - потомка на убийци и леля на крадци.

трябваше веднага да има лустрация. И тогава щеше да види през крив макарон ООН, както и Гея - Европейския съюз. Сега си трайте и ако можете както бежанците и вие бегайте но по-надалеч - през океана, щото и Европата не е това което беше.

"Написала блогърката едикояси." ми звучи като "Каза кръчмарят от Мало Малово." Има същата тежест, а добавената стойност на кръчмаря е по-висока.

верно говориш - бабата знае как да се отчита. То при първото ѝ избиране не бяха коктейли, не бяха вечери, не бяха приеми по целия свят. Ще кажете - те хората не са видели ядене и пиене. Видели са - но така е устроен човек - пак се блазни от тези неща. То ако не беше така нямаше да има коктейли и вечери.

Тя и М. Кунева беше ЕВРОКОМИСАР и вижте докъде ни докара. Има ли още наивни да си мислят, че като е българин на ръководен пост в Европа или света, и ще мисли за България? Няма, всеки гледа себе си да уреди, после родата, после друзята и то не остава, че виж го хванали и го изгонили- бай Ганьо е жив и ще живее вечно.

ХУбаво е българин да е начело на ООН, ама ако тази личност е от стара комунистическа и доказано престъпна фамилия, с кървави ръце, май не е повод за радост. По-добре Имелда Маркос да поканят, или Пол Пот, ако е жив още. И Кадафи щеше да е добър избор. Бокова е в тази компания.

Това ООН сега "гласна" буква ли е или "безгласна"??

Тази се потроши да житка по света. Да тука да види как я караме под гербово управление. Може да я изберат защото ООН губи влияние и въздействие. Фризура без съдържание. И какво от това че някоя си българка , някъде си с нещо си, като аз съм зле и на по-зле.

социалистка шеф на ООН, или искат да се затрият като организация, или бабата знае как да се отчита.....

Знае как да се отчита. Описано е в ревизията на ЮНЕСКО преди да я изберат за втори мандат. Ясно пише, че назначава корумпирани (току що осъдени за корупция) и че назначенията й "меко казано будят недоумение". Описват и аплачевното състояние на финансите на организацията при нейното управление. И сега е ООН? Тук става дума за голяма грешка, продължение на големи стари грешки.

Ирина Бокова е дъщеря на Георги Боков,който е един от физическите убийци на журналиста-карикатурист Райко Алексиев.Съпругата на Алексиев твърди в спомените си,че в знак на "благодарност",че Райко е взел на работа във вестника си безработният Боков,той лично е участвал в издевателствата и убийството му в мазетата на МВР в дните след 9 септември 1944г. Едно от хилядите убийства без съд и присъда....

гражданка на най-бедната европейска "държава " ще дава акъли на по-умните от нея .... като не можеш да се справиш със собствените си проблеми , захвани се с тия на другите ! сериозно , тая, българка ли е ?!?

Харесвам Бокова ,но не бих искала тя да оглавява тази безлична организация ...

пропуснал си една подробност : денги...

това безплатен коментар ли е?

еми намерете някой ГЕРБер, който да знае друг език, освен банкянски, да не е откровен глупендер и току виж, че се издигнал международно:)

Ще стане! Дълбоко вербуван играч! Кой я назначи в ЮНСКО - без хал хабер от културно-историческо наследство...? И Стоянчо /Бог да го прости/ беше Председател на годишна сесия на ООН!...И...? Какъв ли ще стане Г.Първанов?

Най-силното предимство на всички останали кандидати пред Ирина Бокова е, че нямат толкова "добри" черни ПР агенти в страните си.

Черният ПР на Бокова произхожда от самата нея и от дейността й. Много смущаващи данни идват за дейността й! Чисто негативни! Но се обгражда с корумпирани и действа напред уродливката...

Ми то тогава да и назначат за заместик сина на Борман,екстра ще си паснат

Някога Гьоринг е заявил" Аз определям кой е евреин в Германия!" Защо си мислите,че нещо се е проминило?!

И сега Бокова е на най-високата позиция в световната политика ,така ,че редно бе било да стане и генерален секретар ,няма по -опитен и подходящ от нея БГ кандидат.

тази Бокова е поддържа и одобрява за тези постове самият вожд-слънце Бойко Борисов.

Глупости, САЩ не я одобряват като шеф на ЮНЕСКО и заради нейните простотии спряха да си плащат членския внос, пък сега щели да я харесат за ООН????

САЩ ....харесват марионетки ...

само те ли !!??

И каква работа върши ООН ? Америка води войни в четирите посоки но света за да "защитава интересите си" - да разграбва чуждите ресурси под предлог, че защитава демокрацията и да пласира напечатените си хартийки. Няма място с военен конфликт в света, да не е подпален от "демократична Америка"

Защо пробиват неправилните хора?

Защото са наши хора.

И какво ще се промени в Булгаристан ? На обикновения чиляк, какъв му е кяра? БКП номенклатурата хвърлиха червените книжки и станаха нови алчни капиталисти и шестващи по света.

Тези хора съвсем слънчасаха. Е как така, не ни ли четат мненията и форумите?

Аз се питам дали четат ревизионните катове на ЮНЕСКО!!

АЛО, АМЕРИКАНОФИЛЧЕТАТА, НАЛИ САЩ ЩЯХА ДА СЕ БОРЯТ С КОМУНИСТИТЕ, А НЕ ДА ГИ ПРАВЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА ООН...НЕЩО ИЗДИШАТЕ, ЯНКИТЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ САМО ОТ ПАРАТА, НЕ ОТ ПРИНЦИПИТЕ.

поредното доказатество,че комунистите управляват света,иначе защо ще назначават точно дъщерята на един убиец,заради сините и очи ли?

Когато става на въпрос за такъв исторически шанс, глупаво е да се делим на комунисти и антикомунисти. Хората в целият свят се делят само на две-добри и лоши. Бокова определено е добър човек. Тя е най подходяща за поста. Тя ще бъде избрана. Ако избора бъде честен, разбира се. Тя е извън конкуренцията. Всяко сравнение с друга кандзидатска, ще бъде само за имитация на плурализъм. Кой иска да се хванем на бас?

убийците са добри

Вземи я у вас бре.

Бокова е комбинатор в корупционни схеми, пич. Как разбра да е добра, след като има официални ревизии, разкриващи склонност към работа с корумпирани личности, даже ги назначава на позиции!! Момче, приятна ти е усмивката ли? Я кажи си кое я прави добра, че да знам! В ЮНЕСКО говорят за смразяваща комбинативност - знаеш ли какво означава този атестат в европейска среда заедно с документираните в официални документи допир с корупционни кръгове?? Само едно - психопатия.

с времето световни организации ИЗЧЕРПВАТ СВОЯ ПОТЕНЦИАЛ. Но продължават да функциониран ПОРАДИ ТОВА бюрокрацията има огромен жизнен потенциал. Две от тези организации- СЪВЕТА НА ЕВРОПА и ООН загубиха своята сила. ООН се превърна в орган- анахронизъм със своя Съвет с ограничен -ЗАСТОПИРАН БРОЙ НА ЧЛЕНОВЕТЕ. Организацията повече СПЪВА отколкото да улеснява междудържавните отношения и затова я замениха Съвета на 7-те, ЕС и др. по модерни и приспособени КЪМ НАСТОЯЩЕТО организации. Затова днес на такива организации като ООН да се не е особен престиж. Избират лица от които обществото особено не се интересува. като настоящия, чието име малцина знаят. Почти никой даже не се интересува от него.

Уважаема гражданко! Напълно сте права с коментара си. Но това не значи, че след като ни е паднала такава възможност, трябва да я изпуснем. Тя и Кристалина не помага особено много на България. И все пак по добре е, че я има. Това дава мотивация на други млади жени, че биха могли да станат като нея. Приятен ден.

Да, ако не идваше в България за да взема!!!!!!!!!

Аз не искам да съм като нея. Имам си съвест и морал.

Не знаете ли чия дъщеря е? На комунистическият изверг и садист, главният редактор на Работническо Дело, Георги Боков. Който сам се хвалеше, че лично е избил над 200 души след 9-ти септември, 44

Бокова.... Сталинка.... Станишев....(ПЕС) Светът почервеня от ...българи...

Наистина чавка трябва да им е изпила акъла, за да изберат другарката Бокова... Разбира се, мурзилките на Путкин ще се радват.

Е, няма само тъпунгерите като тебе да се кефят на крадеца от Банкя.

Евала на Иринчето - всичко дето мина през комсомола е лидер!! Просто си е добра

ще се гордеем, че българка ще бъде бъде шеф на ООН

Това ще бъде голям шанс и гордост за България и й пожелавам успех. Нека всички в България да подкрепят Ирина Бокова.

Няма да я подкрепим.

Истината е преди селяндурските изяви "наш човек, да я подкрепим!" Истината говори, че Бокова е негативна личност и вредна за обществото ни. Всички факти сочат това. Против Бокова сме, защото е вредна. И изобщо не ме интересува, че е българка, даже ме е срам. След такива хора в една организация се чисти с десетилетия, за да възвърне изходното си състояние. А ООН е предразположено към такива като Бокова и вероятно за това си я иска - то е вече развалено. И си чака разваления шеф. Иначе ще хвърчат глави. Ако Кристалина застане там, ще има драми, които ще са в полза на народите и във вреда на администрацията, която се е укрепила там!