Коментари - Израел: Имало е химическа атака в Сирия. Франция иска отговор със сила | Днес.dir.bg

Израел: Имало е химическа атака в Сирия. Франция иска отговор със сила

Химически оръжия са използвани при нападението в Сирия, при което в Дамаск загинаха стотици хора, заяви израелският министър на разузнаването Ювал Щайниц. Франция поиска, ако това е вярно, да има отговор със сила.

Обратно в новината

Коментари - Израел: Имало е химическа атака в Сирия. Франция иска отговор със сила | Днес.dir.bg

Коментари

Vibudhi

Съгласен с пишещия по-долу: "Прочетох всички коментари,написани по темата до този момент и се радвам,че повечето от тях говорят за пробуждане и осъзнаване на истинските причини за агресивните войни по света,водени от САЩ,НАТО и насърчавани от Израел. Радвам се,че зомбиращата пропаганда среща ОТПОР в името на ИСТИНАТА и достойния живот на ЧОВЕКА в собствената си РОДИНА като ЧОВЕК, а не човешки ресурс за зомбиране и употреба от наглите и безчовечни американо-натовски хищници и убийци."

Ако е имало използване на химическо оръжие ,това са го направили американци и израелци,за да кажат че режима на Асад го е ползвал и да почнат да го бомбандират.

Като се рових във вицовете, открих нещо, което не е виц, а самата истина. Посланието е предназначено, за тези, загубили ума и дума, които са причинявали зло на човечеството и продължават неистово да го правят: С пари човек може да купи: легло, но не и сън книга, но не и на ум сeкс , но не и любов връзки, но не и приятели икона, но не и вяра място в гробището, но не и в небето!

Това е един от най хубавите коментари които съм чел.Не е виц-истина е.Благодаря за удоволствието което ни достави с него.

че войници от страната на минетите ще бъдат пратени в Сирия в най-скоро време със задача да заловят "бандита Асад-младши". Търси усилено претекст и вчерашното съобщените за химическата атака около Дамаск е само увод към заповедта. Асад може да е всякакъв, но не е луд, а това, което се готвят да му припишат е чиста проба публично зрелищно самоубийство. Същия сценарий беше с мината на пазара в Сараево през 1994 г. Правят хората на луди - безсрамно, нагло, дебелашки. Разчитат на къса памет.

Никой не може да го пипне Асад докато ръшъните и китайците са с него

новината. В таз ситуация е добре да кажеш истинат аче новината идва от ютуб и няма ко йда гарантира за истината. Трябва да кажеш че метежниците терористи ислямисти са пуснали видеото и повече да не се обсъжда. А и тази новина е стара стара стара.

Атанасов, ти си доста тъп за този сайт. Не се включвай и не се излагай. Какво НАТО бе глупако е оправил работите в Сърбия. Забрави ли, че Карла Делпонте/ако знаеш коя е / показа истината за шиптърските кланета в този край, за закланите сърби и други бяха от бандите на Хашим Тачи за да им бъдат взети органите и продадени н цивилизования САЩ и Европа на богати пациенти!? Първо чети , а после дзавай мнение ..след някое и друго десетилетие!!

Аз помня, а не се осведомявам от тъпотиите в Интернет. Там четат и вярват онези, които нямат памет!

След като "намериха" ядрените оръжия на Ирак, сега със същия резултат французи, германци и американци ще "намерят" химическите арсенали на АСАД.

Атанасов, ти си доста тъп за този сайт. Не се включвай и не се излагай. Какво НАТО бе глупако е оправил работите в Сърбия. Забрави ли, че Карла Делпонте/ако знаеш коя е / показа истината за шиптърските кланета в този край, за закланите сърби и други бяха от бандите на Хашим Тачи за да им бъдат взети органите и продадени н цивилизования САЩ и Европа на богати пациенти!? Първо чети , а после дзавай мнение ..след някое и друго десетилетие!!

Да бъркаш Косово с Босна, а да ме наричаш тъп? - за мен е чест!

Във върховете на всички правителства, на най- важните постове участват чифути. И у нас е тъка ,.. и на всякъде!! Това е свитовното зло на земята . Другото, войни , въстания, революции са само теми за обречените!!

Обърнете внимание от къде идва информацията за използването на на смъртоносният газ!!? От Израел една държава, която трябва да изчезне завинаги от земята !! Няма я Израел , нява да има световни войни. Има мир и спокойствие на земята. А перченето на французите е даста смешно! Ако искат да нападат някоя държава, нейните вийници трябва да полечат сертификат за годнос от Коиловци Бйич. На петия път могат и да го получат!

Колко от вас повярваха? Да = +; Не = -

Прочетох всички коментари,написани по темата до този момент и се радвам,че повечето от тях говорят за пробуждане и осъзнаване на истинските причини за агресивните войни по света,водени от САЩ,НАТО и насърчавани от Израел. Радвам се,че зомбиращата пропаганда среща ОТПОР в името на ИСТИНАТА и достойния живот на ЧОВЕКА в собствената си РОДИНА като ЧОВЕК, а не човешки ресурс за зомбиране и употреба от наглите и безчовечни американо-натовски хищници и убийци.

Докато Клинтън се офлянкваше, преди Дейтън, в Босна загинаха стотици хиляди. Сега и Обама предпочита да не се намесва, но хаосът се увеличава в повечето арабски държави, и в крайна сметка пак НАТО ще въведе ред. Просто няма кой друг - нито ООН има армия, нито Европа, нито Азия!

Ако САЩ престане да снабдява с оръжие терористите в Сирия и да им праща подкрепления от целият свят буквално, войната на сирииците с чуждите терористи ще спре до 2 месеца и ще имат мир. САЩ са проблема а не решението.

Дааааа. Американците произвеждат калашници според чугунените кратуни. И САЩ пращал подкрепления от цял свят .... смях.

По данни на Дойче Веле в Сирия има терористи (на страната на опозицията) от 29 държави, в това число и най-малко 500 души от Европа. Някои от тях участваха в кланета в Либия (на правилната страна - срещу властта), после се биха в Мали, пак срещу властта, но се оказа, че били на погрешната страна. Сега дойдоха в Сирия, пак срещу властта, пак правилно. Аз лично се ошашавих от тия сложни маневри и оценки. Кой крив, кой прав, не знам.

Екип на анна-нюз са били в района З. Гута цялата сряда. Те свидетелстват, че е имало ожесточени боеве, но поне в този район нищо, оето да напомня химическа атака.

..социалисти много войнствени са бе!Не си оправят икономическите проблеми,ами все за войни мислят! Егати и минетчиите!

Арабите са подтискани-както ние от комунистите. Лошото е,че при тях много не играе мозъка за взимане на решения и сега като са се подхванали...някой от тях бягат в съседни държави-дори в България,след което сядат пред компютъра и почват да защитават началника си убиец-Башар и да плюят по Израел и САЩ. Както казах те не мислят а действат-естественно,че целият им живот е объркана глупост-сеят деца и проклинат.Гадост арабелска!

А либералите защитават извратеняци, човекоядци и масови убиици - защото такива се бият с Башар Асад. Ако е имало химическа атака, това считам е Израелска провокация - те минаваха в Сирия да бомбардират. Добре поне, че не казаха че "имат доказателства" 10 мин. след атаката, както при един атентат.

На къс президент всичко му е късо... Вероятно заради това амбициите му са дълги :-))

Господа и дами от ДИР-а, може ли да ми обясните защо наричате терористите в Сирия "бунтовници"! Според 9\10 от хората четящи и коментиращи новините в сайта ви, воюващите срещу управлението ("режима" е твърде неясно послание, натоварено с негативно послание) на Башар Асад, са терористи! Хората които излязоха преди две години да се бунтуват срещу управлението определено не са тези, които са вдигнали оръжие! Въоръжените групи, са терористи, стремящи се към държава управлявана чрез законите на шериата (изключително демократично управление според водещите световни демокрации)!

За съжаление живея в арабска държава (работя тук) и съм се видял в чудо от тези хора(за съжаление и те се водят такива) Всичко което съм знаел за арабите е нищо в сравнение с реалността. Масово са като нашите цигани(да не ги обиждам)-мръсни,неуки,крадливи,смръдливиОПАСНИ,плюежи(храчеж и постоянно),викащи ИЗРОДИ. За тях живота няма стойност както и това да те пребият или ако си жена да те изнасилят. Големи изроди са-напаст божия-само сеят деца с цел да завладеят света :( пазете се от тях-способни са на всичко-та те нямат разсъдък! Не се учудвам,че Асад си избива населението с хим.оръжие. Трябва да се пазим от арабите като от чума иначе ще ни завладеят. Слава на държавите който им се противопоставят!!!

Dimi

Ами намери си другаде работа щом "за съжаление живееш" в арабска държава. Като е толкова лошо стягаш си багажа и отиваш да работиш на по-цивилизовано място вместо да се оплакваш по форумите... лесно е... куфара и самолета

Това и правя,тук съм 2 месеца и 3 седмици :( мъка Връщам се в България след 2 дена.Няма да седя да им гледам простотията и да се чудя на кой свят съм-горния или долния...

Тири ри рам, тири ри рам! Не се ли умори едно и също да повтаряш? Навсякъде има мърша, някъде повече, другаде по-малко, приеми че там е повечко! Като съжаляваш ела в България, ще работиш за крадливите цигани и корумпираната ни върхушка!

Ало, говорителката на ЦРУ, Асад НЕ използва химическо оръжие - защото всеки невинен до доказване на противното. А как точно въобще може да не се е сетил 2 год, когато в един период беше тежко, а сега, точно като дошли ООН експертите решил да им се изфука колко е кръвожаден, това само ЦРУ и МОСАД го знаят. Пожелавам им да ис получат по заслуги за всички кървави провокации.

Пепа

Чакай да отгатна, пишеш от Исраел, нали :)

в навечерието на пристигането на специалната група за химически оръжия да използва точно такива, при това в околностите на столицата Дамаск? Това е явно еврейска работа или на т. нар. от услужливите журналисти "бунтовници". Това е многократно повтарян номер, до втръсване. Претекст франсета и други натовски прасета да се намесят със сила, защото складовете за боеприпаси са препълнени и пращят.

Барбароса комай се изтакова Баш след Молотов-Рибентроп.

А пакта комай след наглото саботиране от Полша и Великобритания на преговорите със СССР.

Не това е тъпа арабска работа-на тях не им пука от нищо и от никой.

Е как така 2 год. на Асад "му пукаше", а точно сега когато съвсем стабиллно властта е ситуирана, е решил да се самоубива зрелищно? Ако не му е пукалро, щеше да ползва оръжия още на 6-я или 7-я месец.

Забелязвате ли,че форума е пълен с араби-по малко ни завладяват-става страшно!

Забелязвам, че сороско-цереушковските негодници са малцинство.

Вместо да се караме (кат Хаджи Генчо и Дядо Либен) - дали не е по-полезно за Нас-Всички да Отчетем Реалното Позициониране ?! Т.е. : А. ООН мънка Б. Франция прогъгна В. Русия и Китай събират оттичащи-се 'вади' чрез обратна захапка ...или Сумарно - хардахуш. А имаме Българ(к)и там, както - и сирийци/ки у Нас... Пък и Не Е много далеч от у Нас. Позволете отново да Предложа на Всички-Ни : - провеждане на Глобална среща по Въпросите на Мира и Сигурността у Нас !

Ако се окаже, че терористите са използвали газа, дали франсетата ще ги бомбандират?!! А дано, ама надали!

Французите не, обаче, уса и Израел да, щото те повече от Франция са свободата, демокрацията и ненасилието.

Dimi

САЩ подкрепят не-насилието когато е изгодно за тях... Когато диктатора играе в техен интерес - бунтовниците са метежници, които искат да узурпират властта, ако обаче диктатора не дай си боже е проруски настроен то тогава бунтовниците са борци за свобода и задължително трябва да се бомбардира страната за да се освободи от ужасния диктатор... (ако се намеси и малко петрол или газ нещата се засилват много кратно)

"смешника"

Тоя филм, вече сме го гледали! Явно обаче някой малоумници във форума си падат по тези американо-еврейски сериали. Че сега ще има и френски герои.

Практиката в САЩ от почти 100 години на "контролиран хаос", се разпространява вече успешно в целият свят. Създават се "кризи" , не за да бъдат решавани, а за да бъдат контролирани. След 13 януари 1913 година, със създаването на банковият картел ФЕД, войните не са преставали.Така е от 100 години, ... но за наше упование ... времето им изтече. /"Сирия още не е паднала" - Слава Сюврюкова (1902-1991)/

То преди ФЕД е царял вечен мир, нали. Тъпако, Човечеството за последните 100 г. явно заради практиката на контролирания Хаос от под 1 млрд стана над 7 млрд, а войните се броят на пръстите на ръцете. За 100г. във всеки преден период на човечеството са се водили хиляди войни. Никога в историята на човечеството не е имало такова нарастване на населението на планетата.

Аз, че съм "червен боклук", си го знам от Господа. Обаче нарастването на населението е по причини, над които си е блъскал мозъка Томас Робърт Малтус ((1766 - 1834 )). В "своето "Есе за законите на населението, ако не се ограничи, човечеството върви към демографска катастрофа, защото населението се увеличава в геометрична прогресия, докато средствата за изхранването му - в аритметична. Според него това, което държи населението под контрол са нещастия (войни, епидемии, глад и болести), морални ограничения и поквара (към които той включва убийства, предпазване от забременяване и хомосексуалност)." В България обаче нещата не стоят така, както на другите места по света. Това което се случва у нас, вече е факт и в ЕС. А, че светът върви към своята кардинална промяна, е ясно и на малките деца -"индиготата".

Един снаряд, дори да е надписан преди изстрелване, трудно се чете след падане. Как някой го разпозна от километри и сочи с пръст виновниците. Много им се развиха екстра сензорните възможности на чифитата. За атентатът в Бургас бяха готови секунди след взрива. Сега пак. Стана много модерно да им вярваме на "честната дума".

Имам роднини в Дамаск, Сирия. Използването на химически оръжия е 100% сигурно. Светът е оставил тези хора на сигурна смърт. Само Русия пречи на спасяването им!!!

И на тебе ти вярваме.

Шам ли си, 0654 ли си, 07643 ли си, антиарабин ли си, не те знам още колко личности се крият в кратуната ти. Едно е ясно - опитваш се да правиш елементарна пропаганда, ама четящите тук не са ти на нивото. Пробвай в кръчмата в мазето на съседния вход или най-добре събери бабите на пейката пред входа и на тях разкажи какво мислиш!

Хората който плюят по САЩ,Израел и запада са или комунисти или араби-и двата вида са вредни за човечеството!

Не си прав! Има и такива, които не плюят, а просто не се подават на зомбиране. Ама и да сменят малко номерата, де. Че се изтъркват.

Така е бате, щом ти го казваш! Само арабите и комунистите плюят по САЩ и Израел. Всички други хорса много обичат тия две държави. Лигите им капят като чуят САЩ, а сълзи от умиление - за Израел. Аз, бате, най-много плюя по тия държави щот съм арабин-комунист :-)))

Може да са и пиромани - бомби трябва да се мятат. И най-добре там, чее повече навалица. В Китай е повече навалицата, ама китайците са пичове.

Израелската демагогия няма равна на себе си. И при комунизма е имало, ама евреите заедно с Америка и Франция са истински профита.

кам всичките ,,ционистчета,,!!!я вигте в интернет от колко време имат мудгахедините зарин в сиря , от каде го имат шлибящ, даге и в булгаря го ,,внесоха,,.не даи боге да го използват и тука!!!след това асад ли ще е виновен или ердоган , защото мина чрез турця!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

РУСОФИЛЕ-НЕ РАЗБАРА ЛИ ЧЕ ГЛАВАТА ТИ Е ЧУГУНЕНА. ВИДЯЛ ЛИ СИ ЕДИН ОТ КОМУНИСТИТЕ ДЕЦАТА ИМ ДА УЧАТ В РУСИЯ (КАКВО ЛИ ЩЕ НАУЧАТ) ДА КАРАТ РУСКИ КОЛИ,ДА ИМАТ АВОАРИ В РУБЛИ,ДА ИМАТ РУСКИ ТЕЛЕВИЗОРИ И Т.Н. ОЩЕ НАВРЕМЕТО ЩРАУС Е КАЗАЛ-ДОКАТО РУСИЯ СЕ ЦИВИЛИЗОВА ЩЕ НАСТЪПИ КРАЯТ НА СВЕТА. ЧУГУНОЛЕЯРНА СИ.

Ако се следва френската логика, първо те трябва да бъдат пометени. Или забравиха ядрените си опити в Тихи Океан, където и до днес " тихомълком " продължават да умират хора!!! Баси идиотите

За съжаление живея в арабска държава (работя тук) и съм се видял в чудо от тези хора(за съжаление и те се водят такива) Всичко което съм знаел за арабите е нищо в сравнение с реалността. Масово са като нашите цигани(да не ги обиждам)-мръсни,неуки,крадливи,смръдливиОПАСНИ,плюежи(храчеж и постоянно),викащи ИЗРОДИ. За тях живота няма стойност както и това да те пребият или ако си жена да те изнасилят. Големи изроди са-напаст божия-само сеят деца с цел да завладеят света :( пазете се от тях-способни са на всичко-та те нямат разсъдък! Не се учудвам,че Асад си избива населението с хим.оръжие. Трябва да се пазим от арабите като от чума иначе ще ни завладеят. Слава на държавите който им се противопоставят!!!

Да ти кажа, тая елементарна пропаганда ще има обратен ефект в България. Явно както се казва в един коментар по-долу е предвидена за "едногънковите" мозъци на американците. Тъй че в твой плюс ще бъде да уведомиш тези които са ти я дали. Прилича ми на бюлетина хвърляна от самолет с пропагандни цели. Но нещо сте объркали територията.

Много си тъп, човека се опитва да каже една истина, ама то в червени чугуни като теб, къде ти гънки!?

Отиди лично и се увери!

Едногънковите мозъци са най-мощната икономика бре! Защо не мислите бе хора! Ползваш американски интернет по дяволите комунисти тъпи!

Русия е съсредоточила несметни количества модерно оръжие в Сирия и ще има сериозна партаклама там! Тоя път американците и евреите ще го духат! Сирия е читава държава!

Сириците само плашат,а Израел си ги бомбандират :) нима не е така? Арабите ГО ДУХАТ!!!

Много си тъп и неук! Прати децата си в арабистан да учат 9 да те видиме тогава!

България Незабавно да напусне агресивната империалистическа военна машина НАТО....Вън американските агресори от базите в България......Съд за Предателите-разрешили участие на България в НАТО без необходимият за това референдум,съд и за БГ изменниците-дали безплетно части от нашата Родина за Военни бази на военнолюбците от САЩ и ЦРУ.... Смърт на Предателите и Изменниците на Родината....

Нали се сещаш, че връщане назад няма? И че от теб и такива като теб нищо не зависи? Дори Партията ти червена е про-натовски и про-европейски ориентирана. А СССР вече го нямааа ... пък днешна Русия на Вовата Путин успешно строи капитализъм. Ама ти няма да мирясаш, така че давай денонощно с призивите!

Нашето бъдеще е само с Русия!

Тъпанаре, сидерова подлога неука, напомпани малки фашаги! Искаш да ти слугуваме ли бе капут комунистически и ти да си ми бригадир!

Тъпак, май искаш да съдиш върхушката на БСП, начело с Гоце Първанов?

Израелците най-добре знаят защото навярно те самите се дали на т.нар. опозиция ракетата с химическите вещества, която бунтовниците да изстрелят и да твърдят после, че са били нападнати. Кой нормален човек ще повярва, че сирийската армия ще използва химическо оръжие два дни след като в Дамаск са пристигнали експерти на ООН за да разследват именно употребата на хим. оръжия. Нагла и безогледна манипулация. Повръща ми се.

И на мен ми се повръща от араби!

Арабите знаят че има много тъпаци по света като тебе и затова могат да си правят каквото искат, могат да се гаврят и със задните ти части, а ти пак ще плюеш изрел. Не че евреите не са същите боклуци, като арабелите, но поне са малко ..., всъщност доста по умни.

Ционистите искат да погубят България! Да ги спрем, като всички българи се обединим от обща кауза! Иначе изчезваме!

Ционистите ти виновни на теб арабино? На България са и виновни комунистите и фашистите+турците. А да и такава арабска измет като теб!

Я си признай, че си мръсна еврейска гадина! За твоето семе има само една градина - пъкъла!

Социалистите, които управляват сега Франция, забравиха ли за интернационализма? Изменници на делото!

Колкото и да е затънал Асад не мисля, че е толкова тъп, че да използва химическо оръжие точно в момента, в който в Сирия има международни инспектори. Толкова е плитък този ход на ЦРУ и "опозицията", че само в САЩ могат да му повярват.

Асад може да е всякакъв, но не е луд да използва хим. оръжие в район, където войските му настъпват успешно. Тотално безсмислено е и "ограниченото използване" на БОВ. Който е ходил войник сигурно ги помни тези работи. Лъжлювците вчера ревяха 2-3 000 убити, пък се окзаха под 700.

За съжаление вие тъпаците никак не сте малко. Най добре се настъпва след газова атака - няма кой да ти се противопоставя там. А газтът действа минути на открито, след половин час е безопасно да минеш от там като на парад.

Асад е убиец и страхливец.Доказа го многократно!

Асад е герой и защитник на народа. Доказа го многократно!

Гадове. Що за абсурд е това западни държави да подкрепят главорезите от Ал Кайда срещу нормални хора на Сирия. Няма значение как е започнала войната, важното е че към настоящия момент противопоставянето е на терористите срещу хората , които искат да живеят нормално без да ги взривяват фанатизирани самоубийци, без да ги отвличат и обезглавяват.

Е как е започнала войната, както започна в Египет, Либия и т.н. - с американска намеса и с платени наемници.

Не ме интересува Сирия! Ежедневно България се обгазява от долните американци чрез Кемтрейлс! Народа измира масово и никой не му пука! ВЕДНАГА ДА НАПУСНЕМ НАТО И ЕС! НАРОДЕ, СЪБУДИ СЕ! УБИВАТ ТЕ!

Долните американци едва ли знаят че добричките българи са откраднали парите за еко-филтрите. И някой изрод като теб пише лъжи. А осъзнай се бе пръдльо!

Какви филтри, бе тъпак! Става въпрос за НАТО-вските самолети, които ни ръсят умишлено с отрови, за да ни изтребят!

Интересно откъде знаят, да не би да си пазят фактурите?

израелеца го казва - "изключително жесток режим".....

И как предлагаш да стане това?!

На "Разделяй и владей!" да противопоставим "Обединявай се и живей!" като за начало.

Да заставаш на страната на Ал кайда е най-хуманната политика. В Същност създателите на тероризма винаги ще го подкрепят и насочват срещу главната цел Русия.

Арабите едва ли са знаели какво е това Ал кайда преди да я измислят американските служби. Същото беше и с Мюсулманските братя. От осемдесет години съществува тази организация и никой не я беше чувал, преди САЩ да ги реанимират и да пуснат поредния "СПИН" в света.

Това е световно престъпление, да използваш хим.оръжие срещу собствения си народ.Изверги.

Коментари - Израел: Имало е химическа атака в Сирия. Франция иска отговор със сила | Днес.dir.bg

Израел: Имало е химическа атака в Сирия. Франция иска отговор със сила

Химически оръжия са използвани при нападението в Сирия, при което в Дамаск загинаха стотици хора, заяви израелският министър на разузнаването Ювал Щайниц. Франция поиска, ако това е вярно, да има отговор със сила.

Обратно в новината

Коментари - Израел: Имало е химическа атака в Сирия. Франция иска отговор със сила | Днес.dir.bg

Коментари

Vibudhi

Съгласен с пишещия по-долу: "Прочетох всички коментари,написани по темата до този момент и се радвам,че повечето от тях говорят за пробуждане и осъзнаване на истинските причини за агресивните войни по света,водени от САЩ,НАТО и насърчавани от Израел. Радвам се,че зомбиращата пропаганда среща ОТПОР в името на ИСТИНАТА и достойния живот на ЧОВЕКА в собствената си РОДИНА като ЧОВЕК, а не човешки ресурс за зомбиране и употреба от наглите и безчовечни американо-натовски хищници и убийци."

Ако е имало използване на химическо оръжие ,това са го направили американци и израелци,за да кажат че режима на Асад го е ползвал и да почнат да го бомбандират.

Като се рових във вицовете, открих нещо, което не е виц, а самата истина. Посланието е предназначено, за тези, загубили ума и дума, които са причинявали зло на човечеството и продължават неистово да го правят: С пари човек може да купи: легло, но не и сън книга, но не и на ум сeкс , но не и любов връзки, но не и приятели икона, но не и вяра място в гробището, но не и в небето!

Това е един от най хубавите коментари които съм чел.Не е виц-истина е.Благодаря за удоволствието което ни достави с него.

че войници от страната на минетите ще бъдат пратени в Сирия в най-скоро време със задача да заловят "бандита Асад-младши". Търси усилено претекст и вчерашното съобщените за химическата атака около Дамаск е само увод към заповедта. Асад може да е всякакъв, но не е луд, а това, което се готвят да му припишат е чиста проба публично зрелищно самоубийство. Същия сценарий беше с мината на пазара в Сараево през 1994 г. Правят хората на луди - безсрамно, нагло, дебелашки. Разчитат на къса памет.

Никой не може да го пипне Асад докато ръшъните и китайците са с него

новината. В таз ситуация е добре да кажеш истинат аче новината идва от ютуб и няма ко йда гарантира за истината. Трябва да кажеш че метежниците терористи ислямисти са пуснали видеото и повече да не се обсъжда. А и тази новина е стара стара стара.

Атанасов, ти си доста тъп за този сайт. Не се включвай и не се излагай. Какво НАТО бе глупако е оправил работите в Сърбия. Забрави ли, че Карла Делпонте/ако знаеш коя е / показа истината за шиптърските кланета в този край, за закланите сърби и други бяха от бандите на Хашим Тачи за да им бъдат взети органите и продадени н цивилизования САЩ и Европа на богати пациенти!? Първо чети , а после дзавай мнение ..след някое и друго десетилетие!!

Аз помня, а не се осведомявам от тъпотиите в Интернет. Там четат и вярват онези, които нямат памет!

След като "намериха" ядрените оръжия на Ирак, сега със същия резултат французи, германци и американци ще "намерят" химическите арсенали на АСАД.

Атанасов, ти си доста тъп за този сайт. Не се включвай и не се излагай. Какво НАТО бе глупако е оправил работите в Сърбия. Забрави ли, че Карла Делпонте/ако знаеш коя е / показа истината за шиптърските кланета в този край, за закланите сърби и други бяха от бандите на Хашим Тачи за да им бъдат взети органите и продадени н цивилизования САЩ и Европа на богати пациенти!? Първо чети , а после дзавай мнение ..след някое и друго десетилетие!!

Да бъркаш Косово с Босна, а да ме наричаш тъп? - за мен е чест!

Във върховете на всички правителства, на най- важните постове участват чифути. И у нас е тъка ,.. и на всякъде!! Това е свитовното зло на земята . Другото, войни , въстания, революции са само теми за обречените!!

Обърнете внимание от къде идва информацията за използването на на смъртоносният газ!!? От Израел една държава, която трябва да изчезне завинаги от земята !! Няма я Израел , нява да има световни войни. Има мир и спокойствие на земята. А перченето на французите е даста смешно! Ако искат да нападат някоя държава, нейните вийници трябва да полечат сертификат за годнос от Коиловци Бйич. На петия път могат и да го получат!

Колко от вас повярваха? Да = +; Не = -

Прочетох всички коментари,написани по темата до този момент и се радвам,че повечето от тях говорят за пробуждане и осъзнаване на истинските причини за агресивните войни по света,водени от САЩ,НАТО и насърчавани от Израел. Радвам се,че зомбиращата пропаганда среща ОТПОР в името на ИСТИНАТА и достойния живот на ЧОВЕКА в собствената си РОДИНА като ЧОВЕК, а не човешки ресурс за зомбиране и употреба от наглите и безчовечни американо-натовски хищници и убийци.

Докато Клинтън се офлянкваше, преди Дейтън, в Босна загинаха стотици хиляди. Сега и Обама предпочита да не се намесва, но хаосът се увеличава в повечето арабски държави, и в крайна сметка пак НАТО ще въведе ред. Просто няма кой друг - нито ООН има армия, нито Европа, нито Азия!

Ако САЩ престане да снабдява с оръжие терористите в Сирия и да им праща подкрепления от целият свят буквално, войната на сирииците с чуждите терористи ще спре до 2 месеца и ще имат мир. САЩ са проблема а не решението.

Дааааа. Американците произвеждат калашници според чугунените кратуни. И САЩ пращал подкрепления от цял свят .... смях.

По данни на Дойче Веле в Сирия има терористи (на страната на опозицията) от 29 държави, в това число и най-малко 500 души от Европа. Някои от тях участваха в кланета в Либия (на правилната страна - срещу властта), после се биха в Мали, пак срещу властта, но се оказа, че били на погрешната страна. Сега дойдоха в Сирия, пак срещу властта, пак правилно. Аз лично се ошашавих от тия сложни маневри и оценки. Кой крив, кой прав, не знам.

Екип на анна-нюз са били в района З. Гута цялата сряда. Те свидетелстват, че е имало ожесточени боеве, но поне в този район нищо, оето да напомня химическа атака.

..социалисти много войнствени са бе!Не си оправят икономическите проблеми,ами все за войни мислят! Егати и минетчиите!

Арабите са подтискани-както ние от комунистите. Лошото е,че при тях много не играе мозъка за взимане на решения и сега като са се подхванали...някой от тях бягат в съседни държави-дори в България,след което сядат пред компютъра и почват да защитават началника си убиец-Башар и да плюят по Израел и САЩ. Както казах те не мислят а действат-естественно,че целият им живот е объркана глупост-сеят деца и проклинат.Гадост арабелска!

А либералите защитават извратеняци, човекоядци и масови убиици - защото такива се бият с Башар Асад. Ако е имало химическа атака, това считам е Израелска провокация - те минаваха в Сирия да бомбардират. Добре поне, че не казаха че "имат доказателства" 10 мин. след атаката, както при един атентат.

На къс президент всичко му е късо... Вероятно заради това амбициите му са дълги :-))

Господа и дами от ДИР-а, може ли да ми обясните защо наричате терористите в Сирия "бунтовници"! Според 9\10 от хората четящи и коментиращи новините в сайта ви, воюващите срещу управлението ("режима" е твърде неясно послание, натоварено с негативно послание) на Башар Асад, са терористи! Хората които излязоха преди две години да се бунтуват срещу управлението определено не са тези, които са вдигнали оръжие! Въоръжените групи, са терористи, стремящи се към държава управлявана чрез законите на шериата (изключително демократично управление според водещите световни демокрации)!

За съжаление живея в арабска държава (работя тук) и съм се видял в чудо от тези хора(за съжаление и те се водят такива) Всичко което съм знаел за арабите е нищо в сравнение с реалността. Масово са като нашите цигани(да не ги обиждам)-мръсни,неуки,крадливи,смръдливиОПАСНИ,плюежи(храчеж и постоянно),викащи ИЗРОДИ. За тях живота няма стойност както и това да те пребият или ако си жена да те изнасилят. Големи изроди са-напаст божия-само сеят деца с цел да завладеят света :( пазете се от тях-способни са на всичко-та те нямат разсъдък! Не се учудвам,че Асад си избива населението с хим.оръжие. Трябва да се пазим от арабите като от чума иначе ще ни завладеят. Слава на държавите който им се противопоставят!!!

Dimi

Ами намери си другаде работа щом "за съжаление живееш" в арабска държава. Като е толкова лошо стягаш си багажа и отиваш да работиш на по-цивилизовано място вместо да се оплакваш по форумите... лесно е... куфара и самолета

Това и правя,тук съм 2 месеца и 3 седмици :( мъка Връщам се в България след 2 дена.Няма да седя да им гледам простотията и да се чудя на кой свят съм-горния или долния...

Тири ри рам, тири ри рам! Не се ли умори едно и също да повтаряш? Навсякъде има мърша, някъде повече, другаде по-малко, приеми че там е повечко! Като съжаляваш ела в България, ще работиш за крадливите цигани и корумпираната ни върхушка!

Ало, говорителката на ЦРУ, Асад НЕ използва химическо оръжие - защото всеки невинен до доказване на противното. А как точно въобще може да не се е сетил 2 год, когато в един период беше тежко, а сега, точно като дошли ООН експертите решил да им се изфука колко е кръвожаден, това само ЦРУ и МОСАД го знаят. Пожелавам им да ис получат по заслуги за всички кървави провокации.

Пепа

Чакай да отгатна, пишеш от Исраел, нали :)

в навечерието на пристигането на специалната група за химически оръжия да използва точно такива, при това в околностите на столицата Дамаск? Това е явно еврейска работа или на т. нар. от услужливите журналисти "бунтовници". Това е многократно повтарян номер, до втръсване. Претекст франсета и други натовски прасета да се намесят със сила, защото складовете за боеприпаси са препълнени и пращят.

Барбароса комай се изтакова Баш след Молотов-Рибентроп.

А пакта комай след наглото саботиране от Полша и Великобритания на преговорите със СССР.

Не това е тъпа арабска работа-на тях не им пука от нищо и от никой.

Е как така 2 год. на Асад "му пукаше", а точно сега когато съвсем стабиллно властта е ситуирана, е решил да се самоубива зрелищно? Ако не му е пукалро, щеше да ползва оръжия още на 6-я или 7-я месец.

Забелязвате ли,че форума е пълен с араби-по малко ни завладяват-става страшно!

Забелязвам, че сороско-цереушковските негодници са малцинство.

Вместо да се караме (кат Хаджи Генчо и Дядо Либен) - дали не е по-полезно за Нас-Всички да Отчетем Реалното Позициониране ?! Т.е. : А. ООН мънка Б. Франция прогъгна В. Русия и Китай събират оттичащи-се 'вади' чрез обратна захапка ...или Сумарно - хардахуш. А имаме Българ(к)и там, както - и сирийци/ки у Нас... Пък и Не Е много далеч от у Нас. Позволете отново да Предложа на Всички-Ни : - провеждане на Глобална среща по Въпросите на Мира и Сигурността у Нас !

Ако се окаже, че терористите са използвали газа, дали франсетата ще ги бомбандират?!! А дано, ама надали!

Французите не, обаче, уса и Израел да, щото те повече от Франция са свободата, демокрацията и ненасилието.

Dimi

САЩ подкрепят не-насилието когато е изгодно за тях... Когато диктатора играе в техен интерес - бунтовниците са метежници, които искат да узурпират властта, ако обаче диктатора не дай си боже е проруски настроен то тогава бунтовниците са борци за свобода и задължително трябва да се бомбардира страната за да се освободи от ужасния диктатор... (ако се намеси и малко петрол или газ нещата се засилват много кратно)

"смешника"

Тоя филм, вече сме го гледали! Явно обаче някой малоумници във форума си падат по тези американо-еврейски сериали. Че сега ще има и френски герои.

Практиката в САЩ от почти 100 години на "контролиран хаос", се разпространява вече успешно в целият свят. Създават се "кризи" , не за да бъдат решавани, а за да бъдат контролирани. След 13 януари 1913 година, със създаването на банковият картел ФЕД, войните не са преставали.Така е от 100 години, ... но за наше упование ... времето им изтече. /"Сирия още не е паднала" - Слава Сюврюкова (1902-1991)/

То преди ФЕД е царял вечен мир, нали. Тъпако, Човечеството за последните 100 г. явно заради практиката на контролирания Хаос от под 1 млрд стана над 7 млрд, а войните се броят на пръстите на ръцете. За 100г. във всеки преден период на човечеството са се водили хиляди войни. Никога в историята на човечеството не е имало такова нарастване на населението на планетата.

Аз, че съм "червен боклук", си го знам от Господа. Обаче нарастването на населението е по причини, над които си е блъскал мозъка Томас Робърт Малтус ((1766 - 1834 )). В "своето "Есе за законите на населението, ако не се ограничи, човечеството върви към демографска катастрофа, защото населението се увеличава в геометрична прогресия, докато средствата за изхранването му - в аритметична. Според него това, което държи населението под контрол са нещастия (войни, епидемии, глад и болести), морални ограничения и поквара (към които той включва убийства, предпазване от забременяване и хомосексуалност)." В България обаче нещата не стоят така, както на другите места по света. Това което се случва у нас, вече е факт и в ЕС. А, че светът върви към своята кардинална промяна, е ясно и на малките деца -"индиготата".

Един снаряд, дори да е надписан преди изстрелване, трудно се чете след падане. Как някой го разпозна от километри и сочи с пръст виновниците. Много им се развиха екстра сензорните възможности на чифитата. За атентатът в Бургас бяха готови секунди след взрива. Сега пак. Стана много модерно да им вярваме на "честната дума".

Имам роднини в Дамаск, Сирия. Използването на химически оръжия е 100% сигурно. Светът е оставил тези хора на сигурна смърт. Само Русия пречи на спасяването им!!!

И на тебе ти вярваме.

Шам ли си, 0654 ли си, 07643 ли си, антиарабин ли си, не те знам още колко личности се крият в кратуната ти. Едно е ясно - опитваш се да правиш елементарна пропаганда, ама четящите тук не са ти на нивото. Пробвай в кръчмата в мазето на съседния вход или най-добре събери бабите на пейката пред входа и на тях разкажи какво мислиш!

Хората който плюят по САЩ,Израел и запада са или комунисти или араби-и двата вида са вредни за човечеството!

Не си прав! Има и такива, които не плюят, а просто не се подават на зомбиране. Ама и да сменят малко номерата, де. Че се изтъркват.

Така е бате, щом ти го казваш! Само арабите и комунистите плюят по САЩ и Израел. Всички други хорса много обичат тия две държави. Лигите им капят като чуят САЩ, а сълзи от умиление - за Израел. Аз, бате, най-много плюя по тия държави щот съм арабин-комунист :-)))

Може да са и пиромани - бомби трябва да се мятат. И най-добре там, чее повече навалица. В Китай е повече навалицата, ама китайците са пичове.

Израелската демагогия няма равна на себе си. И при комунизма е имало, ама евреите заедно с Америка и Франция са истински профита.

кам всичките ,,ционистчета,,!!!я вигте в интернет от колко време имат мудгахедините зарин в сиря , от каде го имат шлибящ, даге и в булгаря го ,,внесоха,,.не даи боге да го използват и тука!!!след това асад ли ще е виновен или ердоган , защото мина чрез турця!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

РУСОФИЛЕ-НЕ РАЗБАРА ЛИ ЧЕ ГЛАВАТА ТИ Е ЧУГУНЕНА. ВИДЯЛ ЛИ СИ ЕДИН ОТ КОМУНИСТИТЕ ДЕЦАТА ИМ ДА УЧАТ В РУСИЯ (КАКВО ЛИ ЩЕ НАУЧАТ) ДА КАРАТ РУСКИ КОЛИ,ДА ИМАТ АВОАРИ В РУБЛИ,ДА ИМАТ РУСКИ ТЕЛЕВИЗОРИ И Т.Н. ОЩЕ НАВРЕМЕТО ЩРАУС Е КАЗАЛ-ДОКАТО РУСИЯ СЕ ЦИВИЛИЗОВА ЩЕ НАСТЪПИ КРАЯТ НА СВЕТА. ЧУГУНОЛЕЯРНА СИ.

Ако се следва френската логика, първо те трябва да бъдат пометени. Или забравиха ядрените си опити в Тихи Океан, където и до днес " тихомълком " продължават да умират хора!!! Баси идиотите

За съжаление живея в арабска държава (работя тук) и съм се видял в чудо от тези хора(за съжаление и те се водят такива) Всичко което съм знаел за арабите е нищо в сравнение с реалността. Масово са като нашите цигани(да не ги обиждам)-мръсни,неуки,крадливи,смръдливиОПАСНИ,плюежи(храчеж и постоянно),викащи ИЗРОДИ. За тях живота няма стойност както и това да те пребият или ако си жена да те изнасилят. Големи изроди са-напаст божия-само сеят деца с цел да завладеят света :( пазете се от тях-способни са на всичко-та те нямат разсъдък! Не се учудвам,че Асад си избива населението с хим.оръжие. Трябва да се пазим от арабите като от чума иначе ще ни завладеят. Слава на държавите който им се противопоставят!!!

Да ти кажа, тая елементарна пропаганда ще има обратен ефект в България. Явно както се казва в един коментар по-долу е предвидена за "едногънковите" мозъци на американците. Тъй че в твой плюс ще бъде да уведомиш тези които са ти я дали. Прилича ми на бюлетина хвърляна от самолет с пропагандни цели. Но нещо сте объркали територията.

Много си тъп, човека се опитва да каже една истина, ама то в червени чугуни като теб, къде ти гънки!?

Отиди лично и се увери!

Едногънковите мозъци са най-мощната икономика бре! Защо не мислите бе хора! Ползваш американски интернет по дяволите комунисти тъпи!

Русия е съсредоточила несметни количества модерно оръжие в Сирия и ще има сериозна партаклама там! Тоя път американците и евреите ще го духат! Сирия е читава държава!

Сириците само плашат,а Израел си ги бомбандират :) нима не е така? Арабите ГО ДУХАТ!!!

Много си тъп и неук! Прати децата си в арабистан да учат 9 да те видиме тогава!

България Незабавно да напусне агресивната империалистическа военна машина НАТО....Вън американските агресори от базите в България......Съд за Предателите-разрешили участие на България в НАТО без необходимият за това референдум,съд и за БГ изменниците-дали безплетно части от нашата Родина за Военни бази на военнолюбците от САЩ и ЦРУ.... Смърт на Предателите и Изменниците на Родината....

Нали се сещаш, че връщане назад няма? И че от теб и такива като теб нищо не зависи? Дори Партията ти червена е про-натовски и про-европейски ориентирана. А СССР вече го нямааа ... пък днешна Русия на Вовата Путин успешно строи капитализъм. Ама ти няма да мирясаш, така че давай денонощно с призивите!

Нашето бъдеще е само с Русия!

Тъпанаре, сидерова подлога неука, напомпани малки фашаги! Искаш да ти слугуваме ли бе капут комунистически и ти да си ми бригадир!

Тъпак, май искаш да съдиш върхушката на БСП, начело с Гоце Първанов?

Израелците най-добре знаят защото навярно те самите се дали на т.нар. опозиция ракетата с химическите вещества, която бунтовниците да изстрелят и да твърдят после, че са били нападнати. Кой нормален човек ще повярва, че сирийската армия ще използва химическо оръжие два дни след като в Дамаск са пристигнали експерти на ООН за да разследват именно употребата на хим. оръжия. Нагла и безогледна манипулация. Повръща ми се.

И на мен ми се повръща от араби!

Арабите знаят че има много тъпаци по света като тебе и затова могат да си правят каквото искат, могат да се гаврят и със задните ти части, а ти пак ще плюеш изрел. Не че евреите не са същите боклуци, като арабелите, но поне са малко ..., всъщност доста по умни.

Ционистите искат да погубят България! Да ги спрем, като всички българи се обединим от обща кауза! Иначе изчезваме!

Ционистите ти виновни на теб арабино? На България са и виновни комунистите и фашистите+турците. А да и такава арабска измет като теб!

Я си признай, че си мръсна еврейска гадина! За твоето семе има само една градина - пъкъла!

Социалистите, които управляват сега Франция, забравиха ли за интернационализма? Изменници на делото!

Колкото и да е затънал Асад не мисля, че е толкова тъп, че да използва химическо оръжие точно в момента, в който в Сирия има международни инспектори. Толкова е плитък този ход на ЦРУ и "опозицията", че само в САЩ могат да му повярват.

Асад може да е всякакъв, но не е луд да използва хим. оръжие в район, където войските му настъпват успешно. Тотално безсмислено е и "ограниченото използване" на БОВ. Който е ходил войник сигурно ги помни тези работи. Лъжлювците вчера ревяха 2-3 000 убити, пък се окзаха под 700.

За съжаление вие тъпаците никак не сте малко. Най добре се настъпва след газова атака - няма кой да ти се противопоставя там. А газтът действа минути на открито, след половин час е безопасно да минеш от там като на парад.

Асад е убиец и страхливец.Доказа го многократно!

Асад е герой и защитник на народа. Доказа го многократно!

Гадове. Що за абсурд е това западни държави да подкрепят главорезите от Ал Кайда срещу нормални хора на Сирия. Няма значение как е започнала войната, важното е че към настоящия момент противопоставянето е на терористите срещу хората , които искат да живеят нормално без да ги взривяват фанатизирани самоубийци, без да ги отвличат и обезглавяват.

Е как е започнала войната, както започна в Египет, Либия и т.н. - с американска намеса и с платени наемници.

Не ме интересува Сирия! Ежедневно България се обгазява от долните американци чрез Кемтрейлс! Народа измира масово и никой не му пука! ВЕДНАГА ДА НАПУСНЕМ НАТО И ЕС! НАРОДЕ, СЪБУДИ СЕ! УБИВАТ ТЕ!

Долните американци едва ли знаят че добричките българи са откраднали парите за еко-филтрите. И някой изрод като теб пише лъжи. А осъзнай се бе пръдльо!

Какви филтри, бе тъпак! Става въпрос за НАТО-вските самолети, които ни ръсят умишлено с отрови, за да ни изтребят!

Интересно откъде знаят, да не би да си пазят фактурите?

израелеца го казва - "изключително жесток режим".....

И как предлагаш да стане това?!

На "Разделяй и владей!" да противопоставим "Обединявай се и живей!" като за начало.

Да заставаш на страната на Ал кайда е най-хуманната политика. В Същност създателите на тероризма винаги ще го подкрепят и насочват срещу главната цел Русия.

Арабите едва ли са знаели какво е това Ал кайда преди да я измислят американските служби. Същото беше и с Мюсулманските братя. От осемдесет години съществува тази организация и никой не я беше чувал, преди САЩ да ги реанимират и да пуснат поредния "СПИН" в света.

Това е световно престъпление, да използваш хим.оръжие срещу собствения си народ.Изверги.