Коментари - ООН: Ивицата Газа е застрашена от пълен срив | dnes.dir.bg
назад

ООН: Ивицата Газа е застрашена от пълен срив

Специалният координатор на ООН за близкоизточния мирен процес Николай Младенов предупреди, че подложената на блокада ивица Газа е на ръба "на пълния срив".

Обратно в новината

Коментари - ООН: Ивицата Газа е застрашена от пълен срив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако "приятелят на сърцеядите в Сирия" Николай Младенов ще представлява ООН в Газа, по-добре Нетаняху да назначи на тази длъжност свой човек и да изпрати данните му за регистрация от името на ООН.

пчелите имат кошер, и пчелин. мухите нийде по света нямат мухарник! та и ромскопалестинците държава няма как да имат!

Юдомасонската сатанинска интернационална върхушка превръща този окаян свят в един истински ад, където няма място за нормални хора! Вие, неуважаеми роби на медийната манипулация сте превърнати в безмозъчни зомбита и роботи.

има ако Израел поеме пълен контрол над ивицата!

Този джендър работи за хамериканците а не за ООН! Пречат им на господарите му хамасите

Искат държава - ето им държава ....да ама се самоизклали и мрат от глад ....циганска им работа

Пожелавам на други народи никой да поиска със сила тяхната земя и да им налагат техните режими така както става с палестинците от поколения. Дори и да не съм симпатизант на палестинците нищо не може да оправдае геноцида който се провежда там от нация която сама е била подложена на геноцид.

Значи какво излиза, Хитлер е имал все пак някакво основание!

Израел е велика държава, убедил съм се сам. Палестинците са придатък, като комунистите. Израел ги хрантути, осигурява ги, дава им подслон (което за тях не е малко), а те само се петляват... Който не е бил там, който не е видял, който не е почувствал... Той за нищо не става!

как ще е държава?! Алай! Първо към европа, след това към нафтата, не виждаш ли цялото крайбрежие как е отмъкнато от йордания

Още една реплика от мен, варварино! Защото само варвари могат да се организират вкупом и да се пренесат на ново място и да започнат да живеят така, все едно е тяхно! Направили сме го 681 но не сме искали най-хубавото, каквото е имало, това сме взели. Откраднали сме от откраднатото!!! След това търците пък заграбват заграбеното от нас, след руснаците заграбват пък заграбеното от търците, и сега - нито на едните нито на другите. Сами сме си нещо като господари на една малка квадратна земица. Но само така изглежда - защото имаме за съседи мусюлмани, които винаги са смятали че това им се полага и ние сме се възползвали от руските завоеватели на тяхна земя. И ако сега не се спре потурчването на кърджалийско, този район ще бъде откъснат. Казвам това, защото така ще става и в ивицата газа. Ние сме Газа, търците са все едно израелците.

Искали сме най-хубавото и каквото сме могли, сме взели.

не приравнявай нашия народ с нашествениците. Изучаваната история е промивка, точно за да ни затвори устата и унищожи духа - от гърци, австрийци, турци, англичани, руснаци и евреи. Вече никой не може да обори хилядите доказателства, че нашият народ обитава тези земи повече от 7 хилядолетия.

Евреите не връщат, дори откраднато.

ивицата газа е плодородна и не е за изпускане. За нея много ккръв се е ляла и ще се лее. Ивицата Газа е обект на интерес от израел искат я настоятелно изтощават съпротивата и накрая ще се наложи да я застроят и завземат. Постепенно населението на Газа ще измре от геноцида на обединеното еврейство.

А защо умират от глад като е толкова плодородно!!!

Щото на място колкото софиското поле, там има 2млн. И населението постоянно се увеличава. А земята си е се толкоз.

За какво го пишат изобщо, дреме ми за Газа както и за палестинците. Народи изчезват, народи се появяват на картата. Или тоя координатор си прави PR и си заработва заплатата. Да не би да намеква да ги пускат в Европа.

Добре бе, западен Берлин едно време как е издържал на блокадата толкова време? Айде сега, приятелите на движението Хамаз , да покажат, колко жертвоготовно го обичат, да организират и те така всекидневни доставки по въздух на тонове гориво, вода, храни и пр. Откъде-накъде щатите да ги хранят- на принципа "храни куче да те лае" ли? И аз съм за две държави, но то е друг въпрос.

Западен Берлин е бил под блокада общо една година. От средата на 1948 до средата на 1949. Освен ако имаш предвид онази блокада, според която граждани на ГДР не са могли да влизат в него.

Че САЩ откога спряха помощите за тези- нали от идването на Тръмп- т.е. от една година ? И вече са в криза.

дреме ми за ивицата газа