Кристалина Георгиева: Готова съм да оглавя ООН

Кристалина Георгиева признава, че се е включила късно в надпреварата, но подчертава, че има козове, за да стане първата жена, оглавила световната организация.

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева: Готова съм да оглавя ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не забравяме че това протеже на олигархията и "любимка" на българите най-цинично беше предложена от местните ибрикчии за Президент !?!?!? Бог да пази България!

Кичо

Сталинке ти конфедерацията на обединените планети си готова да оглавиш...

Така е Кристалинке ти си готова, ама ООН-ето не е готово за теб.

И аз.

Един калъп с Тиквата са!

Бла, бла, бла - общи приказки. Ще преодолее етническите различия. Как - за България е ясно - ще вкара повечко араби да ни претопят и "подобрят" генофонда. Вероятно такъв е гениалният й план за Европа.

Тя е готова да оглави всичко, което се предложи!! Да не забравяме, че старт в кариерата ú даде Иван Костов, с когото са от една катедра - Политическа икономия във ВИИ Карл Маркс (сега Университет за национално и световно стопанство). За такива като тях, а ние се нагледахме на подобен род "професионалисти", всеки пост е възможен и подходящ!!

То бива гьонсурат ама нейсе, щом е кадър на СБ,Уолстрийт,ЦРУ след като беше на БКП и 6то на ДС. Голяма жена, няма що, по-голяма и от Бокова- на килограми и на уста.Издигат ,че е била в Неплатен Отпуск от Брюксел,има си хас- взема мин. 45хил. евро на месец без екстрите без да е свършила никаква работа в полза на народа си, а ЕК преди година е обвини в разход на средства в командировки и липса на ефект при разпределение на бюджегта на ЕС.

да се погледне в огледалото.

ИМА ли нещо дето не си готова да оглавиш гнисотийо?????Стига мангизи и власт па макар и на конци и полегнала да се налага да си повечето време???

Като си толкова подготвена, отивай на Мелмак. Свиня нещастна.

Нямат ли карай тези кандидатури на климактеричките в България. То не бе Бъчварова, то не бе Цецка, Куневица, та сега и КриСталинка. нема държава, в която бабите да са токова на почит. Цецка командва: "Здравейте войници!". Бъчварката поздравява" "Здравейте полицаи!". И пред тези баички стоят нашите яки, хубави и достойни мъже. Боко, защо унижаваш така достойните мъжки професии, та назначаваш женици, които са за кухнята да ги командват. Така ли си избиваш комплексите пред достойните български мъже????? Българио, това ли заслужи??????

Тази кариеристка се не налапа!Като си на сегашния пост, какво направи за България?!

майко!

След 10 поредни победи следват 2 загуби, за Борисов. Едната е желана май и другата.

Всичко е ясно, но защо не се включи още в началото, това не разбрах.....ако е някакъв хитър ход, да се огледаме , да се ослушаме и тогава да хвърлим въдицата, добре, но ако не е .....и по този начин да ударим шамар на г-жа Бокова......не е никак колегиално и уважително от кавалер към дама!!! Дано не съм прав, но си мисля, че след като имаме един голям шеф, трябваше да си траем, ако звездите се наредят еди как си, ок, ако не за какво ни е на нас такъв голям пост и отговорност....само питам!?

КОЛКО Е ЖАЛКА!!!!! СПРЕТЕ ИМ НАРКОТИЦИТЕ НА ГЕРБ МОЛЯ ВИ !!!

За ООН трябват два Рабфага, а не като за президент - само един!

Като Пръмовата - покажи и само висок пост...

... силно ми напомня "Големанов"

ТЪРТЕИТЕ ВИНАГИ СА ГОТОВИ ДА ТЪРТЕЙСТВАТ

с тези торбички под очички? ти, може да си готова, ама има къде-къде по-можещи кандидати освен теб.

Що бе, подлоги от дир-а не ви хареса моето мнение за Сталинка, та не го пуснахте? Или отново ви спуснаха задача? За Сталинка, колкото може само добри слова?

Ще я опраскат още на първото слушане.

Ама тая още не го ли е оглавила ООНищото? Я Цецка Цачева вече оглави президенството. Изборите са излишни.

Абе този агресивно псевдо политически активен урунгел бъкан с мъжки хормони от кой краварник изпълзя, че и говори от името на Отечеството ни ? Заедно с Цецка Цачева ще се състезват кой повече тестостерон има или ще обединяват България и ще балансират световните проблеми,че да се рзвива човешкта цивилизация ??? Егати тандема за упокой душа на всички хора. И всичката тази простотия я забърква Боко Тиквата...и не им пука на идиотите от цялата им групичка....Ха,ха,ха. Да плачеш , а не да се смееш !!!!

Това че допускат поредната комунистка е вече огромен резил за ООН.

Абе вярно ли е, че тази стрина била обратна? Упорито се говори за това. Някой да ни информира?

Сталинке, Сталинке много си ти е подхождало името не знам защо си го сменила.

-Ако и аз се проваля,препоръчвам ти да търсиш достойна кандидатка в Столипиново или Факултета.

Готова, готова, колко да е готова...

Ми мнооого е готова , да лапа !

....НЯМА КАК ДА НЕ СИ ГОТОВА ЗА ВИСОК ПОСТ. НАХАЛНА, БРУТАЛНА, САМО ДЕТО НЕ СИ СЕ ПРИЦЕЛИЛА И ПАПА ДА СТАНЕШ, АМА ТАМ НЯМА КИЛИПИР. ДРУГАТА КУНЕВА НО НА ПО-ВИСОКО НИВО. АЛЧНИ, НАХАЛНИ, БРУТАЛНИ, АКО МОЖЕТЕ СИГУРНО И ЗА ГОСПОД ЩЕ КАЖЕТЕ ЧЕ СТЕ СПОСОБНИ.

Тази е готова и за диригент на военната музика. Само ще размахва палката. Трябва да бъде лишена от българско гражданство, а Тиквата я номинира за шеф на ООН. И двамата са национални и етнически предатели.

ама днес в "Стандарт" великата българка каза "Благодаря България", т.е. благодари на цяла България, че я представя за кандидат за генсек на ООН. И хич не и пука, че я представя само премиерът с едно компрадорско управление и няколко лаещи, мощно финансирани манипулаторски глутници, а цяла България я презира заради бруталността и нахалството и. И цинично се обявява другата, отхвърлената недостойно досегашна кандидатка, Бокова, за личност, работеща срещу интереса на България, ако остане да се пречка на Сталинка. Нечувано морално падение. Жалко, много жалко!

защо са малко хората като теб, страхуващи се да кажат това което мислят? А, те не са никак малко, повече от 85% от здравомислещите в България.

И аз съм готова да оглавя ООН :-) .. ама де да бях екс-комунистка а сега боркиня за развит капитализъм , Нато , ЕС и т.н ...Няма шанс

Тая вече се е самоназначила ,"всичко" разбира "най,най" с най високи " морални "качества," уважение" към другите,роболепие,играе " честно" в състезания," никога " не се поддава на задкулисието ," не"му служи," не е" кариеристка," не е " подлярка," не" използва курвенски методи срещу конкуренти,"нито "ги измества с изнудване,очерняне,компромати и ножове в гърба!Изобщо " идеал" въртиопашка!

ЩЕ ОГЛАВИ ГРАДСКИТЕ КЕНЕФИ НА СОФИЯ :) МАМА ТИ БОЛШЕВШКА, СВИНСКАААА!!!!

Ега си дялания камък

Хатакисти и комундета нещо дадоха фира! За Сталинка само 600 хейта, за Пръмовица - 30 хейта! Само за Цецка ми харесвате!

Защо никой в този сайт не обърна внимание на едно изречение на уважаемата г-жа Сталинка Георгиева..."аз съм за равнопоставеност на половете". Не е имало до сега председател на ООН, гей...но защо да няма лесбийка от източна Европа....? Сорос ги уважава такива.

"Равнопоставеност на половете" доста тъпо какво точно иска да каже,но е взаимствано от камнията на Бокова,която се бори за равни права на жените и повече на тези в арабските страни и Африка!Но стрина да не остане назад!

Не е лошо да се информираш какво означава равнопоставеност на половете! Във всеки случай няма нищо общо с това, което си написал! Равнопоставеност на половете означава и мъжете и жените да имат равни права при заемане на съответни длъжности или постове, да няма предпочитания към единия от половете!

Това е твое мнение,Сталинка не го е казала в този смисъл тоест е никакъв смисъл и всеки може да си го тълкува за себе си,както си реши!Но това са общи приказки,да има фрази!

Тая пост-комунистка,е готова да оглави,всичко де що може да се оглави!

Къде си тръгнала па ти ма, нямаш нито данните да си председател, нито па са чували за теб и държавата ти по света.

Става за параван, ООН някой да е чул да е спрял някой от големите да прави каквото си е наумил?

Русия, Китай, Индия и околните островни държави ще сложат вето. казаха го. а сега погледнете глобуса - губи ни се половин земно кълбо. кво правим ??

как щяха да допуснат Русия до ООН?

Ти си готова и папа да станеш!!! Аман от кариеристи до дупка!!

Ма как да не си готова, ти си готова и Обамка да се прекръстиш за поста...

Винаги готов!

Не може да стане шеф на ООН , ако не е на заплата в ЦРУ.

Говори руски, защото е ревностен последовател на другаря Сталин, чието име носи.