Даниел Митов: Георгиева има сериозни шансове

Външният министър Даниел Митов заяви, че Кристалина Георгиева има много сериозни шансове за ООН, а Ирина Бокова трябва да преосмисли дали продължава битката.

Обратно в новината

Коментари - Даниел Митов: Георгиева има сериозни шансове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да,ама друг път

Кви шансове , бе момче? Да не откриваме Нова фурна, че да я зимаме за месачка? Баба веке за нищо не става - манифактура за ..лайна!?

КАК СТАЛИНКА СМЯТА ДА СЕ ИЗВЪРШИ ПОДОБРЯВАНЕТО НА ГЕНОФОНДА НА БЪЛГАРИНА - НЕКА НАГЛЕДНО НИ ГО ДЕМОНСТРИРА В НАРОЧНО ИЗРАБОТЕНИ С НЕЙНО УЧАСТИЕ НАУЧНО ПОПУЛЯРНИ КЛИПОВЕ ДЕНОНОЩНО ИЗЛЪЧВАНИ ОТ ВСИЧКИ МЕДИИ

Няма никакви шансове лайнар. Много плоско лъжеш. Можеше поне да сондираш почвата преди да вземете това решение.

Сталинка болна легнала от пусти върли мераци за постове и мангизи, а Боко Сталинку думаше 'Сталинке, Калинке дебела дебела , още трътлеста, що си ми , Сталинке ревнала да станеш Голем началник, да комадориш Европата, Европата , още и другите, защо се Сталинке не видиш, в огледолото на стената, па си Сталинке, пОмисли, може ли туй нещо , що гледаш, че огледало пусто не лъже, света да командва и всички него да слушат? Защото Сталинке трътлеста, трътлеста още глупава , каквото огледало ти каже, отдругите няма да чуеш!

Подлост- Кристалина Глупост- Борисов Унижение-България

КОЙ ТУРИ ТАКИВА НЕГОДНИЦИ КАТО МИТОВ И НЕНЧЕВ БЪЛГАРСКИ МИНИСТРИ. КОЙ ТУРИ ТАКИВА КАТО КРИСТАЛИНКА /БЪЛГАРСКИ РОДООТСТЪПНИЦИ/ НА ТАКИВА ВИСОКИ ПОСТОВЕ, ТА ЧАК В ЕВРОПАТА. ЧЕ ТЯ Е АМЕРИКАНСКА ПОДЛОГА ГО ЗНАЕМ, ЧЕ НИЩО НЕ НАПРАВИ ЗА БЪЛГАРИЯ СЪЩО / КОЙ НЕ ПОМНИ, ЧЕ МНОГО НАУЧНО НИ ОБЯСНИ , КАК НЕ НИ СЕ ПОЛАГАТ ПОМОЩИ ОТ ЕВРОПА ЗА НАВОДНЕНИЕТО В БЕЗМЕР, КОЙ НЕ ПОМНИ КАК НАУЧНО НИ ОБЯСНИ , ЧЕ НАШЕСТВЕНИЦИТЕ ЩЕЛИ ДА НИ РЕШАТ ДЕМОГРАФСКИЯ ПРОБЛЕМ, КАК СЕ ЦЕЛУВАШЕ С РАЗНИ ЧЕРНИ, ЗАКАЧУЛЕНИ И КАКВИ ЛИ НЕ/. КОЙ НЕ МОЖА ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ТАКИВА КАТО БОГО И СИЕ НЕ СА ХОРАТА, КОИТО ЩЕ ИЗВЕДАТ БЪЛГАРИЯ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА СЛЕД КОМУНИЗМА. КОЙ ВСЕ ОЩЕ ГЛАСУВА ЗА НЕГОДНИЦИ И ПРОДАЖНИЦИ. КОЙ ВСЕ ОЩЕ НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ВСИЧКО Е ПАРИ И ВЛАСТ И В МЕЖДУНАРОДЕН ПЛАН, ЧЕ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ, ЧЕ ГОЛЕМИТЕ СА СИ ГОЛЕМИ И СИ ТЪРСЯТ ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ , А ТАКИВА МАЛКИ КАТО БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СИ ЗАЩИТАВАМЕ НАШИТЕ ИНТЕРЕСИ, А НЕ СМЕ ПОДЛОГИ НА ПОРЕДНИЯ СИЛЕН НА ДЕНЯ. КОГА ЩЕ СИ ИЗБЕРЕМ ТАКИВА КАТО ОРБАН, И ИСКАМЕ ЛИ ДА БЪДЕМ НАРОД А НЕ МЪРША.

Че не знаете ли кой ги тури тия негодници? Не помните ли, че бившите "дрОгаре" извършиха проамериканския антинароден преврат на 10.11.1989г., преименуваха се БСП и заедно с креатурите си СДС и пр. започнаха унищожението на България, та и досега? Митовци, Ненчевци, Пръмовици, Станишевци и т.н. са алчни безродници и продажници, а КриСталинка е "черешката на тортата". И няма как да ги сменим с други, те 'сичките са едни и същи боклуци!

Абе най-добре тая отврат да вър'и в ООН, че да се пръждоса от ЕС, откъдето може да нанесе много по-големи вреди за България, или сте забравили как публично искаше да ни съешава с джагалите!

Георгиева има сериозни шансове , зад нея стоят Албания и Израел !

Откъде ги копае Боко тези кифли? След цирка със криСталинка остава да излезе вярно, че Тетка е кандидат за президент, та съвсем ще се прочуем. А за нейното място се "биели" Цвък и Главчев (как звучи само - точно като за председател на главочи!).

Ако Тръмп спечели, Кристалина като представител на Уолстрийт е история....

ЕДНО ВРЕМЕ СЕ ОБИЖДАХМЕ НА ДЪРТ ПЕДАЛ ... ОБАЧЕ СЕГА ПОЧНАХА ДА СЕ ХХХХХХ ОТ МЛАДИ :)))

"Кристалина Георгиева няма шанс да спечели битката за ООН по две причини. Първата е, че тя не е от системата на организацията, каквато е Бокова. И втората е, че Ирина Бокова след избора се връща в ЮНЕСКО. Няма как две българки да са начело на две толкова авторитетни организации".

оставка и предсрочни избори!!! радано-бойковската мъгла забатачи окончателния преход на смешника желев!

митов, а българия не била за продан? колко настанихте безплатно по заръка на сталинка-калинка? оставка! крадци мамини, американски! Оставка!

Путин трудно ще преглътне изритването на неговия кандидат. Хак да му е и на троловете му

Първо провери каква е истината,т.е. кой е кандидатът на Путин,и след това пиши,недей става за резил на хората-:)))

кой е кандидата му? Щото племенника Дянков е при него. Дето щеше да ги пляска...

Защо американците отказаха да плащат на ЮНЕСКО? Та сега ще пуснат Бокова в ООН?! Абсурд! То си беше ясно отначало, но в ООН нещата зависят и от руснаците. И те си пуснаха тяхната опитна мишка Бокова. Но който и да е трябва да има и руското благоволение. Кристалина едва ли ще го получи. В крайна сметка ще намерят сигурно някаква мижава консенсосна кадидатура.

Защо българските "журналисти" не потърсят за коментар отговорният за тази жалка история човек - Бойко Борисов - най-големият лицемер в историята на България??

Обещали им (и в пари), че Георгиева ще бъде назначена на служба в ООН, от новия, ако саботира Бокова. Пари има и за тиквата и митов и НПО-та. Опорните точки от Георгиева ги видяхме. Парите са взети вече.

Създаде хаос и у нас и в ООН!

Да помисли и за нац. отбор по футбол, има нужда и там да я кандидатирате.

Циркаджия, лицемер, нагло копеле! Да си го прибира мама, че да му обърше насраното дупенце!

Пак ще отбележа, че "шеговитата" реплика на Митов за Далай Лама е дипломатически гаф. Китайците са по-зллопаметни от слонове. Да внимава м-р Митов какво слага в личния си багаж, ако реши да прескочи до Китай.

Че с този цирк се цели отвращението да подпомогне избора на Гутериш.Социализма му не гарантира подкрепа от Русия и Китай.

Ами разбира се,че социализма му не гарантира,защото първо: управлението на Русия не е социалистическо,и второ :Русия досега си подкрепя Мирослав Лайчак.Този е на второ място (понякога на трето).

Уникална държава!!!! Няма друга такава. Сега искам Сталинка да е на 10 място. И дано Бокова да не се откаже, за да покаже на света, че не всички българи са такива простаци.

И Митов поставен, натрапен в правителството на ББ, както и КриСталина, дошла от нищото за България, поставена за български евродепутат от САЩ. Кой от тях поне МАЛКО защитава интересите на род и Родина България?????????

"Външният министър Даниел Митов заяви, че Кристалина Георгиева има много сериозни шансове за ООН" Г-н Митов, дане се е овакантила длъжност за чистачка ?

Помните ли как това недоразумение и Боко Тиквата разиграваха номера от селски вечеринки, разбира се на много самодейно ниво? Гейчето се доближи до Тиквата, който тиражираше поредните си лъжи пред журналистическия слугинаж и уж тихо, на уше, но достатъчно силно за да го хванат микрофоните му съобщи, че е получил потвърждение, че господаря му Кери ще идва в България. И тук тъпата Тиква се изцепи и на висок глас анонсира новината за посещението на ДЖИМ КЕРИ. Представяте ли си каква простотия и тъпащина царува там, при тези малоумници? И сега те дават оценки и квалификации кой да бъде шеф на ООН!!! Ужас, ужас, дами и господа!

Бокова-мокова, Джон-Джим Кери, мислиш ли че на индианеца Винету-Буда му пука ..

Кристалина има по-големи шансове да победи Ирина единствено в тоалетната.

Тоя се изживява като треньор на Бистришките тигри. Тая като не играе както очакваме ще я сменим, другата щяла да победи. Аман от тъпаци! По-елегантно е да се оттеглите от състезанието, ама не. Ще сменим грозната кобила с куцата кобила и работата ще стане. Мисъл, мисъл трябва, ама в Министерския съвет е много дефицитна.

Не Митов, няма шанс, а вие мажете, защото и на слепите стана ясно, че сте аватари на Юнайтед Стейтс. Бездарници и предатели, качествата ви се свеждат до това, да повтаряте инструкциите от онова посолство, на Козяк.

Наистина трябва да си много тъп или да си министър на тиквата за да направиш подобна изцепка. Всъщност, това нищожество митов отдавна не учудва никого с продажната си простащина. Ама ние сме си виновни, че още търпим тая ГЕРБерастка сган!

Назад ,назад Ирино моме.

Голямо падение Господи!!!

Странно, къде са гнидите на 'хамерика против България"? Как не омърсяват с гнусното си присъствие тази статия? Да не са им спрели трохите?

Сега,добре решиха Кристалина да бъде кандидат,но опасността да получи 'червен картон"още на първото заседание /нали така ще се гласува на 5 октомври/ е голяма и за по-сигурно е добре да има една българска резерва -Къдравата Сю!

Е сега вече некадърниците се осраха тотално.-

Не сте познал г-н Митов, заложихте на губещия кон, г-жа Кристалина Георгиева, няма никакви шансове да спечели. Резервите са само поддържащи за отбора. Жалко е че подложихте Българският народ на това унижение. Но нали знаете има Видов ден за тези които са предатели.

Тъй,имам два въпроса- 1.Ако Кристалина падне по-долу от 7-мо място на следващото ,,гласуване,, какво ще правим?ще върнем ли Бокова? Ще подадем ли оставки? 2. Ако Бокова остане и не се оттегли а Кристалина е по-долу в класацията от нея...какво правим? Пак оставки,спираме подкрепата А Лристалина или обясняваме на тълпата,че Кристалина е нашият кандидат?

Според мен Кристалина ще бъде класирана не по-високо от 3-4-то място. Такива манипулации и на такова ниво просто не минават! На какво да разчитаме ние? Няма смисъл просто да се самозаблуждаваме.

Да се нанижеш на батковия,Даниелчо.

Този не само трябва да бъде свален, трябва да бъде съден, такова рядко л...о не може да бъде министър. Той не работи за националните интереси. Срам ме е, че ни управляват такива изроди.

ВЪНШНИЯТ МИНИСТЪР НА БЪЛГАРИЯ /НА ЩАТ И ЗАПЛАТА ОТ АМЕРИКА/ КАЗА....АМИ ЩЕ КАЖЕ НАЛИ ТАКА СА МУ НАРЕДИЛИ ПРЕКИТЕ НАЧАЛНИЦИ.ЗАЩО НЕ ВИ НАРЕДИХА ПО-РАНО НАЧАЛНИЦИТЕ ВИ ОТ АМЕРИКА , ПОНЕ ДА Я БЯХТЕ НОМИНИРАЛИ ОТ САМОТО НАЧАЛО, ЧЕ ДА НЕ СТАВА БЪЛГАРИЯ ЗА РЕЗИЛ ПРЕД СВЕТА. ИЛИ АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ СТРЕСНАХА, ЧЕ АКО БОКОВА СПЕЧЕЛИ ЩА СЛУШКА ПОВЕЧЕ МОСКВА ВМЕСТО АМЕРИКА, ИЛИ ПЪК НЕ ОЧАКВАХА ТАКИВА РЕЗУЛТАТИ ЗА БОКОВА, МОЖЕ БИ СМЯТАХА, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ 10-ТА, 12-ТА ТА КАТО ВИДЯХА РЕЗУЛТАТИТЕ ПОБЪРЗАХА ДА Я СМЕНЯТ . СРАМ И ПОЗОР ЗА ОНЕЗИ, КОИТО ТЪРПЯХА ДО СЕГА ТОЗИ ВЪНШЕН МИНИСТЪР В БЪЛГАРСКИ КАБИНЕТ. ХА СЕГА ВНИМАВАЙ НАРОДЕ КАК ЩЕ ГЛАСУВАШ НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ИМАШ ЦЯЛА АРМИЯ КАНДИДАТИ - ПОСЛУШКОВЦИ, РЕЗИЛЯЩИ БЪЛГАРИЯ, И КАКВИ ЛИ ОЩЕ НЕ. Н А Р О Д Е ОПОМНИ СЕ.

Митов, обрече се на доживотен позор с подкрепата за Бокова; можеше да откажеш да угодиш на агент Гоце и неговите началници.

Нещастник! Подкупен лъжец. Правиш още по-гаден светът в който живеем. Светът, който вие изграждате е изпълнен с лъжа. Убивате всички човешки ценности само и само да съществувате. Какви хора сте вие? Какви майки са ви раждали? Гадно ми е да ви чета глупостите. Гадно ми е да ви гледам физиономиите. Помнете, че не сте безсмъртни и нищо от това към което се стремите сега няма да занесете в отвъдното. Вие сте отровни. Спрете се и се огледайте. Никой не ви вярва.

Посегателство над чафутското у-ще в София. О? Някакви скинари казали и разбили мутрата на някаква пикла и тя се оплакала на майка си която обаче не е в Исраел а в България и е тъпа касиерка в Обеля. Всички чафути са бирници или касиери.ЗИГ...

може да се получи по лош резултат между два стола се пада на земята

Българска работа, пардон, циганска. хе-хе

Великите сили са в паника. На 02.10.16 Бойко ще се кандидатира за председател на ООН и тогава ще ги попилее. О, ужас.

Боко на 2-ри ще взем цялата власт - Президент на България, Председател на ЕК, Председател на ООН и накрая ще спечели изборите и в САЩ :)

Ама Мъск щял да го праща на Марс. Да го прекопа преди да дойдат заселниците