Суданец мина пеша по тунела под Ламанша

Судански имигрант е извървял пеша 50-километровия тунел под Ламанша от френския град Кале до британския бряг.

Обратно в новината

Коментари - Суданец мина пеша по тунела под Ламанша | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова ли е зле във Франция, че и суданците започнаха да бегат от там?

Да ни е честит новия кралски поданник. Минимум 1000 пандура помощи на месец до живот. А ако заплоди някоя женска, тази сума ще се очетвори....

Докато не се вземе решение за незабавно врьщане на всеки заловен нелегален емигрант там, откьдето е дошьл няма да има трайно решение на проблема. В момента се кьрпи положението на парче, но докога ще издьржи Европа?!?!

са като скакалци. Няма отърваване от тях. Ингилизите и франсетата изгониха циганите и сега да се радват на макаците

Е баш на тоя църен юнак майтапа настрана, но ако от мен зависи, ще му дам документ за Англия;) ми той е поставил своеобразен рекорд, та това са 50 км под земята;)) това си е човек с качества и характер.

Кралицата трябва да обяви награда. Всеки африканец, който пребяга тунела за под 40 минути да получи гражданство, къща и пенсия в Англия.

Време е да бъдат натоварени на кораби и закарани в САЩ, защото те докараха Европа до това положение.

С Европа е свършено! И слепец би го проумял. Ще станем като Кабул и Багдад. Нон стоп атентати. Идиоти дето да се гръмнат дал Господ, пардон Аллах!

ВайВайВай.

Така ли каза Болния Сидеров??? :-)

Добре де, ами ние къде да емигрираме, щом с Европа е свършено?

someone

а франция защо не даде право на работа на тези хора, между тях има и бременни жени? специално в кале не са чак толкова много, не са милиони. значи франция може да приеме милиони други имигранти и да ги интегрира, но няколко хиляди в кале не може, много интересно.

Шо питаш тук? Ко имаме общо тука с Франция?

мръсни черни комунисти ще осерат хубавата Англия люлката на западната цивилизация

Явно кофти ти влияя,получаваш халюцинации. Внимавай,че един американски генерал се хвърли навремето през прозореца с вик "Руснаците идват!" Щерьо, черпя те статия за един черен комунист- Томас Санкара, президент на Буркина Фасо.Прочети какво е направил за страната си,кой го е убил и ми кажи дали този е кофти човек;-).

Защо ли не бягат към Русия?

БРЦК

Щото там на границата стрелят на месо и не търпят нелегални имигранти.

Ми да вземат западняците пример от руснаците и проблемът с бежанците много бързо ще се реши.

И що не бягат към САЩ?

Щерев, айде смени плочата, това си го писал поне 328 пъти!

Бягат в САЩ....но пресети през визовия режим. Пълно е с черни от Африка с висше образование. Основно лекари от Камерун и Нигерия. Местните черни ги мързи та чак боли. Траша го оставят на ЕС.

ами суданците не са ли от племето Банту?

БРЦК

Нелегалните имигранти са престъпници. Пресрещайте ги в морето и ги връщайте откъдето идват. Както прави Австралия. Иначе положението ще става от зле на по-зле. Ако знаят ,че ще ги върнат няма да рискуват да се давят в морето и да тичат пред влаковете.

someone

да, щом е за теб, искаш без визи да обикаляш и работиш в европа и америка, но щом е за тях - не може да са в европа. внимаваи утре да не си на тяхното място.

БРЦК

Разликата между лагално и нелагално знаеш ли я ? Те могат да искат да доидат и да оправят жена ти.

....Незнайно къде ,но със сигурност е вече сред нас ....броди един нов Хитлер ! Повярвайте ми ,историята от преди 85 години (1930) се повтаря....И тогава западните демокрации + няколко монархии се офлянкваха и не вземаха мерки ,докато след 15 години Европа бе в руини!

Много скоро в някоя от държавите в ЕС ще се появи новият Хитлер ! Орбан и Фарадж ще се съюзят с него тогава и повярвайте ми арабите няма дори да помислят да припарят към стария континент ! Арабите са страхливи. Те винаги нападат чрез подлост, в гръб. Ако се изправят очи в очи срещу истински войник пълнят гащите и плачат като момиченца ! Изгоним ли ги от Европа те няма как да се върнат !

Мистър Фараж, вашият коментар?

Шотландското уиски е по-добро от ирландското.

африканския бряг директно на боингите и в америка - там ще се погрижат за тях, така както се грижат за целия свят - нека най-после да си понесат американските политици последствията от безкрайните им интриги и военни конфлкикти в името на доброто на америка - сега е време в името на доброто на света да приберат всички, на които отнеха покрива, родината и ги тласкат към европейско нашествие

Ето ги и обясненията на самите мигранти, защо искат да стигнат до Острова, според нарочно социологическо проучване направено в Кале: 1.Англия предлагала повече възможности за работа "на черно". Най-често давания отговор. 2. Знаели английски език и искали да го прилагат на практика. 3. Убедени били, че в Англия, ще работят за по-високи надници 4. Острова предлагал по-добро образование. 5. Някои имали роднини там. 6. Мигрантите считали, че на север ще имат повече социални придобивки. Нищо от това не предполага отчаяни действия чак до там че някой да си рискува живота, отбелязват социолозите. По-скоро прилича на формални оправдания. Британците отричат да имат по-развит сив сектор в икономиката си. Французите отричат, че социалната им система е по-лоша от английската. Защо тогава е тази криза? А проблема е на дневен ред от 1999-а година и непрекъснато се задълбочава.

Причината е само една - негрите се имплантират незабелязано в английските гета. В Германия са арабите и турците. На Балканите са циганите. Като световните кукловоди не разрешават мижриране от гето в гето. Случаят с българските цигани върнати от Франция...с правата на граждани родени в ЕС. Автогето до автогето....мила моя майно льо!

Може и да звуча ксенофобски, но си мисля, че Европа трябва МНОООГО да се замисли за укрепване на външните си граници и затягане на контрола върху емигрантите. По принцип, политиката е да се дават пари на африканските държави, за да има някаква стабилност и хората да си стоят кой от където е. Американците, обаче (чудно защо) разбъркаха гомн*то с арабската пролет и сага вместо няколко спокойни арабски "диктатури" имаме множество люпилни на терористи, от където хората бякат като на пожар. Амо не се вземат сериозни мерки, скоро Европа ще има сериозни проблеми. Трябва желязна брегова охрана с много кораби, които просто да принуждават (ако трябва и със сила) всяка гемия, която е тръгнала към Европа. Всъщност, трябва да направим точно това, което са направили американците за тяхната земя.

Защо никой от тези така наречени бежанци не отива в Израел? Би трябвало израилтяните като изстрадал народ да ги приеме с отворени обятия!

Защото в тази държава няма юридически статут на бежанец. Разглеждат искането ти макс 2 седмици и отказват. Не се страхуват. Като връщане е за твоя сметка.

Ако беше Кениец, щеше да тича пред влака. Тия много търчат

Една автоматична картечница в края на тунела ще редуцира бързо желаещите да го ползват не по предназначение.

само за протокола, судан е лако на запад от червено море и леко на юг от египет. как така лицето е стигнало до там, където е, и сега поради какъв точно статут му се полага двузвезден хотел, платен от нас, европейските данъкоплатци, които с около 500 евро издържаме всякакъв политически и цигански, арабски и криминален, това са отделни понятие, човешки ресурс.

... леко на запад..., ... отделни понятия... интересно и къде се е снишил мутрата проста, той премиер ли е, ленторез или атаканте на екипо де лос тигрес де бистрица

Бойко Крадеца да не се ослушва, а да почва да строи огради и бункери по границите с Гърция, Турция и Сърбия. Да намери пари и да купи единия бракуван Мистрал да се пази и морската граница, не само да краде от магистрали и да реже ленти на 3км участъци. БОКЛУК, виж се докъде ни докара???

Според мен сега е момента, Борисов да поиска официално извинение от тъпака Камерън и онова другото британско лайно ( не му помня името ), които оплюха България преди няколко години за това разбирате ли колко милиона българи щели да налазят смрадливият им остров след като влезем в Шенген. С което нанесоха лош имидж на България.

Банкянския павиан да иска извинение от хората, които той сам нарича и признава за негови преки началници? В час ли си въобще, това изкопаемо не представлява интересите на България, ама хич!

Под Ламанш да, но през нашата границат ова беше немислимо преди 25г.

То пък тогава някой се натискаше да влиза в България. Имаше желаещи за излизане, ама ги разстрелвахте.

Спомням си тогавашното време. На ГКППтата имаше лента за българи и лента за чужденци. Всяка преминаваща българска кола се разпърдушинваше, всяка чанта и човек се пребъркваше, минаването траеше часове. През това време западняците преминаваха за секунди през съседната лента и с недоумение гледаха през прозореца какво ли става?

Що лъжеш?

Tова показва колко читава и издържлива е тази раса на човекоподобните. Tе, с право ще защитят дарвиновия принцип на естествения отбор и те, са расата, която ще измете нашата, цивилизована, но омързелена бяла раса.

И членовете им са по-големи.

кои, како люпке, членовете на кодекса на труда ли или други реквизити

А те защо не работят по родните си места? Ще рекат като нашите цигани - традиция. Някой да е виждал суданец да копае градинка?

Суданец в тунел как се намира, ако не се усмихва?

..просто не са могли да го видят в тъмното!

и влаковете ли имаш предвид?

Ха, човек, който е успял да оцелее 30 години в Судан е абсолютно неуязвим от удар на влак ;) Помните ли как перничанина отнесе с гоуфа влака за Перник и излезе без драскотина?

Влакът се движи с 250кмч, вътре е светло, навън тъмно.

Вече има и суданско Johnnie Walker? Ще сипя едно, чисто ;-)

Всякакъв род "бегълци" от ислямски държави най-вероятно са петата колона на ИД илията, която ни очаква скоро време

По принцип само се замислям тука - мястото на суданците не е ли в Судан ?!

какво да е? Да се разкрият лагери, където да се настаняват тези мигранти-да им се осигури 3 пъти дневно храна и да учат език и история на страната. Който не покаже желание и напредък да го качват на лодките и обратно откъдето е дошъл. За останалите да се осигурява работа, в страна която им се нареди. Който не желае обратно на лодката!!!

Само лагери им липсват.

Това нищо не е. Исус мина пеша по морето.

Дайте на подчовеците по 1 кирка и да копат тунел под Атлантика, тъкмо като излязат от другата страна ще ги чакат с отворени крака.

са опряавят подпалиха фитила и сига ривът! Цяла Африка да им се изсипе дано! Оня в Шведско утепал 80 чиляка и го приели студент задочно от затвора вместо да го изпържат на ел. стола??? Изродени демукрати

Този в швеция им го пратиха извънземните все пак човека беше написал цял манифест 400стр. Ако го утрепят няма да разберат посланията които им пращат от вселената.

"Толерантност в джунглата е равна на самоубийство." Н.Хайтов Имам два въпроса: 1. Знаете ли какво е стампеда /stampede/ и,че често е била използвана като своеобразно оръжие? 2. Гледали ли сте World War Z?

По едно съвпадение, лагерите на мигрантите в Кале от 1999-а година носят името "джунглата".

Малко странна ми се вижда цялата работа..След като си се докопал до Франция,що да рискуваш да ходиш до Острова?

Щото френският му е слаб, а знае повече английски.

Дали?Судан е бил френска колония...

Пропагандната хероизация на мигрантите по медиите върви с пълна сила. Какво ще последва от това? Някой задава ли си въпроса поради що тези хора, пребивавайки във Франция, са чак пък толкова отчаяни, та непременно искат да се докопат до Албиона? Може би за да направят място на тия, които напирад от юг ли, шо ли?

Самите емигранти обясниха защо се натискат за Албиона. Там те са третирани най-добре. И това е вярно. А си напсувал някого в Англия на расистка основа не ти мърда арест и съд. Звучи налудничаво, но тук явно се страхуват от размирици на расистка основа и поддтискат и най-малкия опит за изява на расизъм. В германия, Италия Франция изглежда имигрантите са третирани не по този начин.

Пропуснал си идеята на поста. Ама карай. Във Франция също са забранени проявите на расизъм. Винаги има място, където да има по-добри условия. Това не обяснява "отчаянието".

До 1945г. една трета от територията и две трети от акваторията бяха под владичеството на Англия. и сега там е пълно с чернички, най-вече от бившите колонии - време е да си върнат тъпкано.

Тунелът представлява 3 отделни тръби две активни (по една за всяка посока на движение) и една аварийна. По скоро да е ползвал аварийната.

По аварийната минават ли влакове? В статията пише, че са минавали.

А ми то това и е проблема на статията. В дълъг тунел ако мине влак, пред него налягането става голямо след него вакума е голям. При идване на влака ще се сплескаш при отдалечаване ще експлодираш. Там бримчат влакове стрели със скорости 250км/ч.

Дайте да помогнем хуманитарно- да изпратим кайма/кюфтета с антракс и буцелоза, които тук и без това няма кой да ги яде, а тези плъхове черни носят на всякакви болести и зарази (нали все пак са главен преносител)

Французите и те са големи малоумници !Тази нация и тя е повредена !

На нелегално преминаващите граицата ни нарушители (това е правилното наименование) да се дава ежедневно само храна съставен аот свинско месо. Ако религията им не го одобрява да не се хранят.

Алангле и с гарнитура моля. И 2 бири.

Просто е, в 4 стъпки: 1. СТОЙ ! КОЙ ИДВА ? 2. СТОЙ ЩЕ СТРЕЛЯМ 3. ПРЕДУПРЕДИТЕЛЕН ИЗСТРЕЛ ВЪВ ВЪЗДУХА 4. СТРЕЛЯНЕ НА МЕСО Просто е и доказано работи. Така се охраняваше ганицата ни до 1989-та. Тогава нямаше нелегално преминаващи пришълци.

Браво. Искаш ли да дойдеш да охраняваш тунела под Ламанша?

Ей, никога няма да ви напуснат комунистическите рефлекси! Дай ви да стреляте по хора! Живеем в 21 век, класовата борба заглъхна отдавна, но в бетонните ви глави още гърми залпът на Аврора!

За застрелян човек даваха по 10 дни отпуска и 5 консерви русенско. Жива далавера.

Проблемът е, че човекът има право.Това не е просто имиграция, това е война.Европейците ще платят висока цена, затова, че участваха в разрушаването на страните на тези "имигранти".И цената ще е краят на европейската цивилизация, такава каквато я познаваме.

Инстинктът за самосъхранение се е развил доста преди комунизма

Класовата борба, пич, започва с оформянето на класите, а не свършва с нея. Ще свърши в комунизма, колкото и да ти е криво.

DIDA

Пич, държавната граница е нещо СВЕЩЕННО!!! Тя не е врата на тоалетна, където всеки, когато си поиска може да влиза и излиза. Държава, която не може да си опази ДЪРЖАВНАТА граница е разграден двор, както е днешна България. А пък ти си бил толкова граничар, колкото аз съм бил ходжа!

Добави на границата ни с Турция и ограда, която бутнаха и мини. Нормална охрана на граница.

" и поиска компенсации от Париж заради загубите на британските превозвачи" Ей така се защитава държавен интерес! На нас разбира се никой нищо и за нищо не ни плаща..ние си го отнасяме безплатно в името на евроатлантическите ценности!

3 съставки за решение на проблема: 1. Картечници 2. Патрони 3. Картечари Няма нужда да ми благодарите, не искам и Нобелова награда ;-)

УСТА!

ФРЕНСКИТЕ СЕЛЯНИ В МОМЕНТА ИМАТ ИЗЛШЪК ОТ САЛАМИ , СИРЕНЕ , ВИНО, ПЛОДОВЕ И ПРОЧИЕ ....ЗАРАДИ РУСКОТО ЕМБАРГО .... ... ОБАЧЕ НЕ ЩАТ ДА ХРАНЯТ С ТЯХ БЕДНИТЕ ИМИГРАНТИ ..... ЕЙ ТОВА Е ЗАПАДНИЯ ХУМАНИЗЪМ :))))

А Путя като е толква хуманен що прави екарисаж за храни идващи от ЕС бе мурук ???

ЕТО ЗАЩО : - СИРЕНЕ ОТ ЛАТВИЯ МАРКА "РОССИЙСКОЕ" ГО ВКАРВАТ ЛАТВИЙЦИТЕ В КАЗХСТАН .... - КАЗАХИТЕ ПЪК ГО ВКАРВАТ В РУСИЯ НА ДАЛАВЕРА ... - РАШКИТЕ ГО ХВАЩАТ И ГОРЯТ .... ЕМБРАГОТО Е САМО СРЕЩУ РУСИЯ - А БЕЛАРУС И КАЗАХСТАН НЯМАТ - И ВЪРТЯТ ДАЛАВЕРИ :)

Тия бедни имигранти свинско не ядат и вино не пият.

Имат излишък и от знойни французойски моми (резултат от изпередастяването на 50% от френските 'мъже') ма тях си ги дават без проблем :DDD

Сега направих връзката. Преди няколко дни пуснаха новина, че са направили камера снимаща на тъмно. Зер не е лесно да засечеш суданец в тъмен тунел.

Брао брат ми , така се правят мусколи на краката хахаха аре сега на обратно и утре пак докато не те блъсне влака хаххаха