Преместиха Митьо Очите в столична болница

Димитър Желязков-Очите е транспортиран от МБАЛ-Бургас след 22 ч. снощи. Той е преместен в друго лечебно заведение по изричното желание на неговите близки.

Обратно в новината

Коментари - Преместиха Митьо Очите в столична болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като съвестен негражданин (щото съм от село), който редовно си плаща данъците към територия България (територия, щото държава отдавна няма) и имащ желание да има поне малко ред по улиците искам да направя предложение !!!! Полицаите, охраняващи националното богатство Димитър Желязков да бъдат изкарани на улицата, а охраната да се поеме от гвардейската част !!! Човекът си го е заслужил !!!!

Да го преместят на оня свят !

Въй, въй, инчирьесну, зъщо у ункулогиътъ съ гу приели тоз волуок ливьент?!

Сега ще се окаже, че по време на операциите и изследванията за огнестрелните рани са му намерили скрит рак и че стрелецът всъщност му е спасил живота :)

Вместо очите да се именува МЕХУРА

За Митьо дарявахме кръв, сега да почнем акция за даряване на органи - бъбреци, дроб - кой каквото му се откъсне от сърцето.

Ако става въпрос за бъбреци, повечето хора имат по два, може някой да дари единия, обаче мехури имаме само по един - никой не дава.

Дали целият този шум покрай тегобите Митьови не е, за да отклонят внимнието и не отговарят защо, как, какво са правели и колко са всъщност полицейските барети участвали в мелето? От години в редица убийства и престрелки между престъпници се оказват намесени и хора от специалните полицейски части. Разбираемо е, че знаят много и никой нормален не иска да се занимава с измет и рискува живота си за смешните заплати, които им се дават. Не е ли резонно да се замислим дали едни дори скандално високи заплати, но реален обществен контрол на създадени специални звена за борба с мафията няма да разрешат проблемите ни?

Не знам до късмет ли е , но мен хирурзите от Русе ме осакатиха, без да съм някакъв герой. В резултат на мръсната им намеса, след ненужни и измислени от тях операции сега съм с многобройни сраствания и хернии, храносмилателната ми система не работи както трябва и понякога спира ( навярно някъде има и прегънато черво ). Отново трябва да направя операция при някой способен хирургичен екип, но нямам идея къде!?...

Тези операции не са ти ги направили насила,нали,а с твое съгласие!!

И кво, Мьичьо Очьитье ще пикае с катетър, докато гледа как други му взимат бизнеса? Безценно :)

Тоя "честен бизнесмен" кой и защо толкова го пази? Хайде, нагла и тъпа другарко министър на вътрешните работи, кажи!

И Митьо е ясен, и тия над него също. Ама кои са тези продажни журналисти, дето крият болницата и не разследват всичко покрай неговото лечение, с какви връзки и начини се пращат лекари в Бургас, после пък го местят в София?!? Ако бях свестни журналистите в Бг вече щеше да се знае всичко. Продажници!

Срамно е да ни занимават с една тъпа мутра. Срамно и жалко е, че подобна новина е сред топ новините. Срамно е, че това същество изобщо е на свобода. Срамно е, че премиер и пр. си трайкат и наричат стрелбата, в която тоя беше прострелян, махленска свада за паркомясто. Срамно е, че ние ги търпим и си затваряме очите.

деер

Защо да е срамно?! Това е действителността. Ние ги храним с търпението си и виждате ли къде отиват средствата в здравеопазването. Той отива с 30 души на "литературен" и все още не е в МВР болница , нали? После нещо се забрави въпроса "КОЙ?" ...Лошото е , че тези хора не разбраха, че парите в бързия живот нямат значение и опропастяват своето бъдеще и това на своите близки.

Пак парад на мутри. Пак простащина и безпардонност.

Горкият Митьо- с екскорт от луксозни коли до София- трябва да е много скъп на някого. Както каза една чужденка на Сл.бряг като я питаха- знае ли защо на този човек му викат Митьо Очите -тя каза че сигурно е очи на някого.Милият той!

и портмоне както изглежда !

Не портмоне-доста голяма чантичка-куфар.

И като се започне : ---Венци , от ПРЕЗИДЕНТА! ---Венци от Премиера! ---Венци , от ГЕРБ. ---Венци , от ДПС. ---Венци , от БСП. ---Венци , от ДОСТ. ---Венци , от АБВ . ---Венец , от Брендо. ---Венец , от кмета на Бургас. ---Венец , от началникък на РУ МВР-БУРГАС. ---Венец , от кмета на Несебър, Поморие, Слънчака ..... ---Цветя , от ПАРТИЙНОТО ,ПРОФСЪЮЗНОТО, МЛАДЕЖКОТО, РЪКОВОДСТВО НА СОФИЙСКИТЕ ПАРТИЙНИ ОРГАНИЗАЦИИ!!!! ---Цветя ,от ''КОЛЕГИТЕ'' служители в МВР . А ОТ НАРОДА ,.....НИЩО, НЕ ГО Е СРАМ !

Егати кефа, народни веселия.

Тоя що е още жив ! Явно няма мъже в БГ-ту (станали са юро гейове ..... то са и рязаните ша ги опнат ... )

Да се провери "Авиоотряд 28" дали снощи не е летял до Бургас и морето...

Ха, ние ако поискаме да ни преместят лечението в друга болница, какъв отговор получаваме? А поне си плащаме осигуровките за разлика от "бизнесмена" МитЮ.

Ако му бяха извадили очите, тогава щах да ги уважа тия пишман мутри.

А някой грижа ли го е за хилядите наркомани и техните родители от които е натрупал парите си. Трябва ли да се спасяват такива хора за сметка на цялото общество?

Като има тъпунгери да си дават парите,защо да не ги вземем

Щото после 300 сака кръв ще са ви малко.

Айде Митьо в София - иди-доди, ама поне Очите да бяха оставили в Бургас!

Някои плаща ли за престоя му в болница има ли тои осигуровка здравна

Плаща си, с мръсни пари.

Парите не миришат

но очите му лекуват очите - ей това щеше да е бати гротеската. А сега какво, лекуват му пикочо провода. Ако остане жив, оная работа ще му служи само и единствено за връзка с околната среда.

"Държавата" трябва да се грижи за героите си.

Всичките партии. Такива групировки са от над 10 години.Никой не ги безпокои.Началото на мафията е създадена от управлението на Луканов и Доган,при Беровото правителство.Беров е бил болен,държавата се е управлявала предимно от ДПС.Бухалките са се родили в главата на Доган.Там ,където не става по мирен начин,действат бухалките.По вечето на днешно време са вече добре облечени бизнесмени.Преходът,моделът е сбъркан.

Не говорим за създаването ,....ЯСНО Е , говорим за С-Е-Г-А ! ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА НЕВЕЖЕСТВО НА ПОЛИТИЦИТЕ ,НАД ТАКИВА ''БИЗНЕСМЕНИ''? ИЗЧАКА НИ СЕ ЧАКАЛОТО , ИСКАМЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ У-П-Р-А-В-Л-Я-В-А-Щ-И-Т-Е ,.....ЗА КАКЪВ ХоЙ ГИ ИЗБРАХМЕ ?

Избрали сте да ви управляват Очи,Уши и тъпи глави

целата милиция в бургашко пали свещи за бат митко че отиде коня у ряката,бачвата ореза заплатките,орешарски закри столовото питание,що че праим без тебе бат митко,но кого ни оставяш сирота на идна зъплатка....

Направо си имаме готов МАВЗОЛЕЙ , отгоре само липсва един паметник !

Къде точно е Митьо да му занеса цветя?

Моя страна моя България ....моя тъга моя България, защо всички нормални хора по света се разграничват от нас ...?

ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С МИТЬО ОЧИТЕ! МАМКА МУ, ДА БЯХА МУ ВИДЯЛИ СМЕТКАТА, КАКВО ЩЯХТЕ ДА ПИШЕТЕ, ЖУРНАЛИСТИ! ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЪМ ЧУЛ И ДУМА ЗА НЕГО, ЯСНО ЛИ Е!!! ПИСТА МИИИИИИИИИИИИИ

Така е,като нямате дупе да изринете мутрите ,ще църкате като недоволни мишки във форумите от дупките си

Можеше да е и по-зле - да преместят столичната болница в Бургас за да лекува Митьо.

Аз пък си го преместих от единия крачул в другия..

А джобен тенис,играеш ли си от време на време а???:)

Не,ама ако си мераклия мога да те обслужа

Да бяха звъннали на Бацето да изпрати Фалкона или някой от Кугарите! Как така ще мъчат с линейка такъв "бизнесмен"!

Боколандия, държавата на мутрите. Черни джипове, кордони, побои, стрелби, наркокартели. Браво, Боко, браво Рапоне. Успя да превърнеш България в мутристан, без работеща икономика, рекет на всеки ъгъл. Най-некадърният анти-български премиер в историята е Борисов Рапоня!

България я превърна в Мутристан Анзей Карлович бе, тупан !

Кой е тоя Андзей бе, ГЕРБаджия ефенди?

Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История! омБостан Пенчев беше главна фигура в Национално Движение Симеон Втори Сакскскобургготски (НДСВ). Също и брадатият Валери Димитров от Сметната палата, от НДСВ. Каквато главна фигура (шеф на младежкото НДСВ) беше и Пеевски. Каквато МУТРА беше назначения от Симеон Втори Сакскскобургготски Генерал Бойко Борисов, да...от НДСВ. Каквито бяха Милен Велчев (НДСВ) - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, дребното Василев (НДСВ) - чудесен организатор, продал БТК на "най-високата" цена, г-ца Хачикян (НДСВ) - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова (НДСВ), г-н Влахов Легни-Стани (НДСВ) - пиеше силно, но с мярка в името на ЦаряЛюбка Качакова-Срамната (НДСВ), ...Ал Джабури (НДСВ), Красивият убиец Катев (НДСВ), Симеоновите синове... И другарката Кунева от НДСВ... Искров от БНБ-КТБ от НДСВ... Пискливият Каролев-НДСВ... Преди идването на Мадридския Кретен - Сакскобургготски, Доган беше наврян в кучи г ъ з. Боклукът-"Цар" го извади на светло и управлява с него. И изкара на показ мутрата Борисов. Боклукът-"Цар" беше избран от ДВА МИЛИОНА образовани и необразовани БГ-МУХЛЬОВЦИ, и те, разбира се, са още в България - разни гербаджии и всякаква друга измет...

Онкология? Да не е прекалил с растежния хормон? Или те са го преместили превантивно? Така става понякога.

Защо е така ,казват ни го в списанието Foreign Affairs-пише Мойзес Наим-член на фондация за мир Карнеги.Той казва България е на първо място в света в класацията мафия -държави.Връзката държава престъпност е най силна в България.А италианецът Роберо Савиани ,написал е книгата Гомор за наркомафията .Държавата му осигурява непрекъсната защита от мафията и се бори срещу мафията ,тук е обратното,мафиотите са под защита.Според него България е мафия с демокрация от вътре,а Италия е демокрация с мафия вътре.

Митьо Презудент !!! Ще са отлична двойка с Бойко.

Алоо, държавните институции? Какви са тези ''ЕСКОРТИ''? Президента няма такива ! Митьо Очите нали е БЕЗРАБОТЕН , едвам свързва двата края? Кой му дава кинти за ескорт? ---ГЕРБ/ЦВ.ЦВЕТАНОВ ? ---БСП /НИНОВА/ ---ДПС/А.ДОГАН/ ---ДОСТ/МЕСТАН/ КОНКРЕТЕН ВЪПРОС? ЗА ТАКЪВ ''БИЗНЕСМЕН'' КАТО МИТЬО ОЧИТЕ , КОЙТО ВЪРТИ НЕЗАКОНЕН БИЗНЕС ,БЕЗ ДА БЪДЕ ПРИТЕСНЯВАН , КОЯ ОТ ПО-ГОРЕ ИЗБРОЕНИ ПАРТИИ ГО ЗАКРИЛЯ ?

Еее, и ти как се изказваш...да не те прочете лелката-министър....човекът изобщо не е безработен,а "честен бизнесмен".От неговине "данъци" се храни цялата система,во главе с премиера ни и подставеното му лице-министър на вътрешните работи

Е ДА ДЕ ?

Май не е ''честен'' , а е чАстен!

Митьо - орден Стара планина!

Берй, това животно още било живо.

няма икономика, нито каса, в случая здравна, която да може да издържи такова бюджетно напрежение. цигани, нелегални имигранти, мутри и политически елит се явяват бенефициенти, докато пълнещите приходната част обедняват. като се добавят и кражбите на мафията в престилки по клинични пътеки, ето го и милиардния дефицит. това е логично дори и за мутрата проста и неграмотна, най-тъпото парче премиерин в галактиката.

Някой пожелание да си даде бъбреците , Трябва да е млад до ,25 години да е водил здравословен живот ! Очаквам скоро нещастен случай , с клинична смърт на младеж , подходящ за донор !

Пак питам и настоявам Москов да отговори - Митето има ли здравна осигуровка? Или го лекувате от моя джоб? А за мен пак няма да има, нали? Да ...ба личността от национално значение, да ...ба тъпите ви реформи, министри и всички управляващи!

защо не изпрати правителствен самолет за "националния герой"!

Самолета може да е ходил,пък ескорта да е за парлама.

Хора ,журналисти, спрете да пишете за това нещо ! Престанете да храните егото му и това на неговите пазванти с грахче мозък!

Ама защо са го настанили в онкологиата в Дървеница? Да не е болен от рак?

Само лична охрана или е имало и полиция ? Щото нали досега го пазеше и полиция, та е малко нелогично сега да няма полиция при транспортирането. Вярно, че на видеото не се вижда, ама то не пречи патрулките да са се отклонили в последния момент по заповед отгоре, че да не стане гаф пред медиите.

"...реаномобилът, превозващ Димитър Желязков, пристигна с ескорт от няколко луксозни черни автомобила..." Бравос! Като се оправи, да го изпратят на санаториум, отново на държавна издържка, разбира се.