Оневиниха ученика от Пловдив, обвинен преди 3 години, че е терорист от "Ислямска държава"

Младежът е осъден само на пробация заради държането на взривни и пиротехнически вещества, които бяха открити на тавана на дома му

Обратно в новината

Коментари - Оневиниха ученика от Пловдив, обвинен преди 3 години, че е терорист от "Ислямска държава" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз имам вкъщи няколко крушки , кабели и контакти, освен това подържам и чук и кухненски ножове. В смисъл, че съм много опасен от тоя келеш.

ПИПО

Какъв терорист може да бъде един ученик бе, вие акъл имате ли? Цялата тази теория се сгромоляса с пълна сила и сега се чудят как да замажат положението. И до бащата на детето, що за изрод трябва да си, за да си предадеш собственото си дете на данс? Хвани го тегли му един бой, накажи сурово, но да го предаваш и то без вина е гнусно.

По-добре да има повече изроди като този, които са готови да дадат собственото си дете на ДАНС, отколкото да е пълно с изроди , които прикриват с години престъпленията на отрочетата си, като прокурора от Перник и кипльото пернишкото страилище , като родата на Матев и да не изброявам , че са много в БГ заради този ни манталиет

Родителите подари сигнал срещу детето си? Те па едни родители.. Малко като Павлик Морозов, който докладвал родителите си на Сталин, че били фашисти и Сталин ги отвели и убил.

като не докладват кви родители са , като докладват ебаси родителите...Нема оправия тоя народ , докато не се научи , че секи трябва да си понесе отговорността за действията па било то и непълнолетен, малолетен и тн. Явно му е дуднато на главата и не си е взел поука и за тва сасе принидули да подадат сигнал

това вече не е модерно, сега трябва да е фашист или рашист

Оправдали го , че не е част от терористична групировка, но за взривните материали му казали да ходи да се подписва в продължение на 1 година. Стига бе, тая Съдебна система червива.

Нормално е децата да се занимават с бомбички, да гърмят пиратки и ракети по новогодишните празници, няма нищо общо с тероризъм. Даже прекомерно са го наказали с тези прекомерни съдебни разходи, 20 000 лева. Малко са ги понадули.

И да не е бил терорист, с тези разходи по делото, които са му присъдили да плаща, ще стане.

Българския съд - най-хуманния съд на света!

Спомням си случая! Тогава данс гръмнаха ,че продължават с разкритията и громят джихадистите, - ако не беше повече от малоумно щеше да е смешно. Да направят една справка за всички случаи с които са се хвалили и са ни заблуждавали, да извадят бюджетите на службите / в Европа тези бюджети не са секретни/ и да видите за какво се харчат милионите , а по селата няма полиция за да варди бабите от изстъпления на полови маниаци.И защо той трябва да плаща 21 000 лв за извършени експертизи и нам кво си, като виновни за това са клепоухите?Объркана държавица, гламави управляващи!

Тия хора от съда и прокуратурата са за бесилото, Един невинен ще го осъдят за терорист а един Терорист син на прокурор ще го оневинят! Крумови закони! нищо друго за тази паплач

Пловдивски полицаи и пловдивски съд, който не им е сърбал попарата не знае каква пародия са. Задържат без доказателства и след това почват да те овещават да се признаеш за виновен, те така процедират в пловдив.

В очакване нещо да гръмне ли сте другари съдии?

Следва дело в Страсбург и огромни пари за момчето. Защото , да обвиниш дете, че е джИХадист е най малкото нелепо.

Че те джихадистите в Сирия са на негова възраст,бе амуджа.

С разликата че момето не е терорист... примат такъв.

Амуджа е татко ти.

Само аз ли виждам на снимката лед лампи и ел.контакт?

Какво искаш да видиш-всички съставки за бомба и инструкция за сглобяване?

Тия крушки са били взети за вещено доказателство, както личи от снимката. Утре може да затворят някоя железария.

И пистолета като го разглобя не изглежда много опасен. Но например контакта е с с таймер, който може да се ползва за задействане на нещо в даден момент. В отделните уреди има компоненти, които могат да имат различни приложения. А да не забравяме, че едно време eдно американче от детектори за дим, газови фенери, стар часовник и литиеви батерии си беше направил ядрен реактор. И това не е шега.

дръзновение и комсомолско бодрячество ни обясняваше как шефа и прекърши гръбнака на идил , пък сега и име няма !

На снимката има крушки. Не знам за какво ще ги ползва. Вентилатор за компютър. Също не знам за какво ще ползва. Вероятно контакт с таймер, който може да има някакъв смисъл, но в нормален контакт ли ще връзва. Кутията не се сещам за какво е и дали е просто кутия за ползване. Пръскалото е сигурно лепило. И разни жици и така нататък. Увитото ли е взрива.

Много подробно обясняваш,изглежда имаш богат опит от какво с правят бомби?

Просто ми е любопитно. Поне половината неща намираеми в много хора.

Брилянтна “операция” на “професионалистите” от ДАНС!!!

?

Прикриват Терориста Юлиян Борисов Георгиев от Перник и бандата с над 20 убийства зад гърба им, плащат на МВР и Гешев(Приятел Юлиян Георгиев)!

Ние ги хващаме - те ги пускат