Омикрон настъпва: Г-7 иска спешни действия, поне 8 българи са блокирани в Южна Африка

САЩ са във висока степен на тревога, а Русия адаптира ваксината си за новия вариант

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Две бели мишки си говорят: Едната бяла мишка пита другата: ти ще се ваксинираш ли срещу ковид? Другата мишка отговаря: да не съм луда да се ваксинирам срещу ковид. Опитите върху хора още не са приключили. ХИ ХИ ХИ

Не е ли ясно, че каквито и граници да затварят вирусът не могат го спря.

Дир пак доказаха че са усърдни труженици на антиваксърската пропаганда. Не успяха да постигнат концентрация на антиваксърски мнения под статията за актуалната ковид ситуация у нас и побързаха да я махнат в архива.

сигурно е заминал да си води записки, не го видяхме, а понеделник вече мина.

В статията пише, че така наречените "учени" не знаели какво представлява точно новия щом, как се разпространява и как протича заболяването....Защо тогава мам...ка ви затваряте граници и всявате паника!?!

Затвореното могат да отворят. Умрелите не могат да върнат. А изтърват ли ситуацията, ако се окаже също толкова опасен, колкото предните и този вариант, умрели ще има много.

Ще повярваме на всяка нова ковид информация след като видим Кунчев жив.

Отново лъжи,лъжи и пак лъжи !!! В РЮАфрика ваксинираните са много малко и видите ли нещо трябва да се направи за да се поправи тази грешка ?!!! Ето ти нов вариант.....Гадове мръсни лъжливи смрадове !!!

Там, където има ниски ваксинационни квоти, трябва да се навакса....нямам думи...

Отново се всява поника и ужас за нещо за което не се знае почти нищо. Защо смятам така ли? Гледах изявлението на монистъра на здравеопазването на ЮАР и той е много учуден как така колегите му от Великобритания и ЕС знаят повече за новия щам от щам на вирус пръкнал се в ЮАР. Те не са стъпвали в ЮАР нито им е пращана информация. МЗ на ЮАР е пуснал доклад, но там такива неща не пише. От "новината" става ясно, че целта е всички да се надупчат с екперименталната течност. Но да не стане като с Кунчев след третат доза. Къде изчезна тоз човек?

Протестите започнаха да стават неудържими и трудно овладявани. Затова пуснаа нов щам или новина за такъв. За да оправдаят зарягане на мерките. Понеже няма как да проверим истината, а всички новини са дезинформация, наричат основателните опасения на гражданите консиративни теории. но няма как едно нещо, срещо което се бори науката и политиката така упорито и интензивно да става все по-мощно, Напротив, би следвало да го омаломощят такива усилия и да се повлияе от колективен имунитет. алабализми, че причината са неваксинираните е измама. Просто на фармацевтичната мафия се усладиха печалбите и контролът. Наука, коярто се проваля в иткриване законите на природата не е наука, а само експеримент.

Принцеса Шарлин от Монако не си тръгваше оттам и затова не можеха да задействат плана,но ето тя беше убедена да се върне и се започна.Твърди се от сатанистите ,че ковида се бил копулирал със Спин и се получило някакво изродче.Те още преди 2 години едни индийци твърдяха ,че това е летящт Спин.Сега вече ще бъдат отворени лагерите за изолация на заразените и така ще ни изкарат от домовете ни и ще ни затворят там,за да ни унищожат.Карантината е един вид лишаване от свобода.Излезте нощно време и вижте какви неща летят по небето.Мисля,че сме превзети или от инопланетяни или от евреи.

Сега става наистина страшно ,тея ще стрелят на месо.Звярът иска да лочи млада кръв,защото е стар и малко време му остава на Земята.Много от нас ще бъдат затрити ,но и на останалите няма да им се размине,защото си затварят очите и чакат егоистично да започне унищожението.Скоро след това ще дойдат и тези които ни продадоха на дявола в отвъдното и ще обикалят с мазните си физиономии като плужеци и ще искат светлина,но за тях ще има само мрак и бавно ,но сигурно разпадне в мрака.След всичкия този ужас ще се появи един нов човек и една нова Земя...Тази е вече обречена и ще изстине ,така както е ставало и на други планети превзети от злото .

ВЪРШАТ МНОГО ДОБРА РАБОТА - ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАРЪКИТЕ НА МЕТОДИЧКАТА "ОТКРОВЕНИЕТО НА ..." ЗА 25% ЛИКВИДАЦИЯ НА МАТРЯЛА, КАТО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ КЪМ "БОГОВЕТЕ" - ЮДЕО-МАСОНСКИТЕ КУКУВИЦИ ОТ РИМСКИЯТ КЛУБ! ЛИХВАТА УМРЯ 2008 ГОДИНА ! БАЛОНЪТ НАРЕЧЕН "ПАЗАРИ" Е НАДУТ ДО ГАЛАКТТИЧЕСКИ РАЗМЕРИ И РЕАЛНО НИЩО НЕ СТРУВА И 80% ОТ СЕГАШНАТА "ЦЕНА" "ДЪЛГОВЕТЕ" НА СВЕТА КЪМ ФЕД-АДЖИИТЕ Е НА ТАТКОВА НИВО, ЧЕ ТОЙ ОТДАВНА Е ЧИСТО И ПРОСТО ПРОСТО Е ФИЗИЧЕСКИ НЕВЕЪВРАЩАЕМ И ТЕ ГО ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ, НО НЕ МОГАТ ДА ГО ОТПИШАТ, ЗАЩОТО МИГНОВЕННО ЩЕ ИМ ИЗЧЕЗНЯ ЦЯЛАТА "ВЛАСТ" , А ПЪК ПУСТО УПУСТЯЛО -ОБИЧАТАТ ДА СИ ШМЪРКАТ НАРКОТИКА "ВЛАСТ", ВЪПРЕКИ, ЧЕ ТОВА И КОСТВА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ УСИЛИЯ, ЗА ДА Я УДЪРЖАТ И ЕТО ЧЕ, КАКВО-КАКВО ДА ИЗМИСЛЯТ - ПУСНАХА КОРОНАТА, КАТО ПОСЛЕДЕН, ФИНАЛЕН ОПИТ ЗА УДЪРЖАНЕ НА "ВЛАСТТА" ЗАЩОТО ЗНАЯТ ККАВА ЩЕ ИМ Е СЪДБАТА, АКО Я ИЗПУСНАТ , ЗАЩОТО ВЪП РЕКИ, ЧЕ САТАНИСТИ , ПРЕСТЪПНИЦИ И ИЗРОДИ, СИ ДАВАТ ЯСНА СМЕТКА КОЛКО ЗЛИНИ СА ПРИЧИНИЛИ НА ХОРАТА! ЗАТОВА СЕГА ИГРАТА НЯМА ВРЪЩАНЕ - И Е ВЪВ ФАЗАТА "ИЛИ - ИЛИ"! ТОВА, КОЕТО КАЗВАМ Е ИСТИНАТА ЗА ТОЗИ ТЕАТЪР НА АБСУРДА!

Гледахте ли по НОВА суртинта,на живо,българка в Африка,как почна да говори,че новият щам бил ПО-СЛАБ от сегашните, но водещяи Виктор Я ПРЕКЪСНА и почна да й задава други въпроси!!!Пуснете си записа!

вирусът мутирайки да се приспособява към гостоприемника си, а не да го убива. По този начин агерсивните щамове, убивайки гостоприемника си, се самоограничават. Мангъра ще ви го каже, както и всеки (нормален) вирусолог...

Докато разрешаваме театъра да продължава ще продължава .Шепа скапани хипоходрици и политици се опитват да управляват света

кво искало г-7... да си го заврат някъде туй дето го искат

Дреме ти дреме ти ,ама като свлечат цяля София до основи,надали ще ти се дреме!

само кат го прочетох се насрах страх... утре вече ше ида да се ваксинирам

Те още не са забъркали новата вакса! А старата не бачка срещо новио бацил!

На кратко. Набоцканите ги занулиха. Да си записват час отново.

супичка да им бяха раздали - да я подухат..

При население над 56 милиона и ваксинирани до момента около 20% Официални данни от началото на пЛандемията: Регистрирани случаи - 2 963 679 Излекувани - 2 849 439 За вчера: Тествани - 21 302 Позитивни - 2273 (10,7%) Починали - 25 Толкова за "страшният" нов щам.

Щото броят само белите :)

До Аа В много дълбоко заблуждение сте - от 27 години в ЮАР на власт са черните. Не е лошо да се информирате малко повече. Разбира се, ако можете да четете.

продължава да си промива мозъка във фейсбука където няма нито едно доказателство, че ваксините не вършели работа. Ама българина си е такъв, прост и недоучен.

да оглупее, овчи... Не иска да заквичи в синхрон с масовата световна лудост.

Според официалните данни ваксите са далеч от ВАКСИНИ, той па си знае своето, полезен ид...т !

а ти имаш ли някакво доказателство че вършат работа?? ако вършеха, що къде 1/3 от тия в болница са ваксинирани?? що израел се затваря като се хвалеха че са 99.9% ваксинирани??? сугурно щото ваксинат работи и ги пази....

ни спаи,че пойдооме у реку!

Ваксините не работят, затова си сложете бустер.. ама те пък хептен няма да работят за Омикрона.. така че се гответе за още инжекции! Да ви .. майката ваксинаторска! Колко пари потрошихте бе, що народ изтровихте!

С кое точно са те "изтровили" бе глупак? Напълно безплатно искат да те ваксинират, ти се дърпаш. Ми щом ти се умира в мъки и без въздух, умирай и не дрънкай да ни занимаваш с мозъчните ти импулси. Руски антиваксърски лайна миризливи.

Безплатен обяд няма за ваксините ще Плащат и децата ти...взет е заем от МВФ Или забравихте.

безплатно есамо сиренето в капана за мишки

то стоката си ти.

Първите три дози винаги са безплатни - древна наркоманска мъдрост.

Що куфееш?

Пропагандата гласи хората да се ваксинират с трета доза,за да бъдат защитени от Омикрон. Няма човек в галактиката да е изолирал Омикрон или някой друг вариант на корона вируса. Затова не е възможно да се изработи каквато и да е ваксина.

Напротив, те казват че ваксините не работят срещу Омикрона ама пак натискат хората да си бият бустери! Без бой няма да мине ей!

ЮАР има 60 милиона население. За 29.11 има 2200 заразени и само 25 починали от Ковид 19. Няма много заразен щам Омикрон. Лъжат ,за да затворят държавите и да въведат Ковид Фашизма. Мерки,ваксини,терор.

затваря се, за да не се разпространява... АМА НАЛИ СИ ПРОСТ

КОВИД е БезОбиден, но Бустера си свърши работата - има Господ!

има адаптация... гарантирано от феликс и флавия... това тракийски легиони в състав на римската армия....

Не се поддавайте на паника и пропаганда.Който има нужда и желание да се вакснира доброволно.Аз само бих желал да ви запутам- от коя друга ваксина освен тези за Ковид са ви инжектирали "бустерни" дози в рамките на 6 месеца след ваксината? Колко ваксини с 2 дози са ви слагали освен Ковид ваксината? Колко ваксини са преставали да бъдат ефективни в живота ви освен Ковид ваксината и е било необходимо да се страхувате за живота си от бокестта за която сте се ваксинирали? Не е проблемът във ваксинирането.Проблемът е в тези които ви ваксинират.

Честно казано, да поседят там, тез ЮАР жители

Всъщност си много прав, ама антиваксърско сърце не трае

харесва това....

Лекарката открила Омикрон в Южна Африка - симптомите са супер леки, дори гърлото не те боли, а имаш просто леко дращене в гърлото. Това е информацията от 1-ва ръка, в същото време Купините Медии - Апокалипсисът е тук! Същата лекарка каза, че останалите от семейството също били заразено, но дори не знаели, преди да ги тестват, толкова невероятно леки са симптомите на Омикрон!

Умните хора преценяват риска на база изследвания и анализ. Глупавите правят заключения на извадка от 1. Медиите си носят отговорност какво да предават

твоята Извадка от Омикрон болни - колко е?! щото те са 5 човека за цял свят болните! А медиите - една осъдена няма за КОВИД пропаганда - следователно не носят никаква отговорност! Медиите дори Кунчев, не знаят къде е вече 2 месеца, а това е Главният Здравен Инспектор на Републиката!

Няма натрупана база за това не се правят заключения А медиите за съжаление никой не им търси отговорност. Но който може да разсъждава не му пречат.

Казвах аз преди изборите Не гласувай, ваксинирай се. Ама народа не слуша. На ви сега Кирчо, Мунчо и Кокорчо

на Южна Африка каза, че Омикрон е напълно БезОпасен и не разбира, какво се случва в Западният Свят и защо го използват за Предлог за затваряне на граници и спиране на въздушен трафик! Явно тоя не е в листата на купени от ЮдеюСемитите, та се чуди!!

Явно. А кои са юдео семитите?

Колко е Смъртността на Омикрон? 0.000000000000000% да, кръгла 0, нямо ниго един документиран случай на Умрял от Омикрон! Обаче, Много е Опасен - смут и паника по медиите! Тия задминаха и Гьобелс по пропаганда, но явно толко е Коефициента на Интелигентност на Био-масата!!

ех, как за 2 години, ходене без Маска, нямам кола и пътувам с градски транспорт, пазарувам у ХиперМаркети, как тия Смъртоносни Вируси не ме намери да ме избавят от мъката на живееш в свят на Лесно Манипулируеми иди0ти. как за 2 години един касиер в местните Била, Лидл, Кауфланд, Фантастико и т.н. дето хиляди хора им издишат в лицата на ден, не се разболя и да си замина? всъщност, ако имаше Смъртоносна Пандемия, вече да нямаше касиери и куриери от поне година...

Си!

Не Обиждам Другаря Си, нашият Шеф - СиЗинПин е Велик!

Куриерите се издигст до министър на транспорта, а свят без хипермаркети е само спомен от миналото. Тези вирус не ги мори

Моли се да не те пипва, че не е много приятно преживяване

Още малко...Имай търпение,де!

Ако се спрат медиите за поне месец, то никой няма да разбере, че коронката е все още жива:)))!

Бе, ташунко, стига рева като вдовица за уй! Налягай парцалите в панелката и да не съм ти чул квиченето!

Вярно, но това как ще реши проблемите.

какво ли Трябва за да Стадото Офцъици Прогледне и се Събуди за Измамата на Хилядолетието?! 10 човека в Цял Свят болни от Омикрон, супер-леко буквално Настинка. Обаче, нещото се използва за Предлог за Затягане на Мерките, Спиране на Полети и отнемане на Още повече Граждански Свободи. Един Умрял няма от Омикрон - какво повече трябва?!

Радвам се на доброто чувство за хумор на колегите, но нещата стават все по сериозни! Не говоря за разни щамове, а за мерака на фашистите да ни набоцкат под предлог загриженост за здравето ни. Само котките от квартала още не са разбрали, че боденето в рамото не е свързано с загриженост за нашето здраве!

Абсолютно си прав. На мен ми е през оная работа дали си здрав или болен на умиране. Но пък изключително сериозно се интересувам дали АЗ съм добре. Така че за да не ме заразиш, глупако, ходи се ваксинирай.

Аз само цитирам На мен ми е през оная работа дали си здрав или болен на умиране.

Тъпанар, това че някой се е ваксинирал не пзначава, че пак няма да се разболееш или заразиш. От 9 човека около мен ваксинирани, 5 влезнаха повторно в бокса

Дерзайте и драскайте коронаидиоти:)))! Омникрон-ът е "новата"... Делта, нали така:)))?!? Колко бустера ще са нужни за него??? Ако са под десет... месечно се ядва:)))?!?

Дира нали писахте че сте разговаряли с Кунчо, и той трябваше да се върне на работа на 29/11/2021 защото бил в перфектна форма.....КЪДЕ Е КУНЧО?

5 човека у цел свет и вече се знае всичко за тоя щам. Евала специалисти

Кои са тези седем българи блокирани там? Веска Меджидиева, братя Галеви - ясно, а останалите четири кои са? Я проверете Боко тук ли се мотае все още.

Тя и чумата настъпваше ама козичките на баба Дора са още живи и здрави.

Няма да се ваксинираме, разберете го най-после. Аз не съм ваксиниран И никога няма да бъда.

Ще,ще! Капути като теб ше са първите на дръвника!

Господ здраве да ти дава, колкото на тройно ваксинирания Ангел Кунчев! Не се "ваксинирайте" при никакви обстоятелства!

Ваксо(?!?), майка ти ваксинирана ли беше преди да се... излюпиш бре, коронаолигофренино:)))???

Dokato toi otide na dravnika ti sha si pregarnat chemshira ot tia siropi deto ti gi nabivat

Гей 7 да прави като вятъра

Медали ще си раздаваме ли още? Спрявихме ли се какво става Кацарка?

Комунизма се оказа най-добрата ваксина срещу всички смъртоносни вируси. В Куба, Венецуела и Северна Корея няма пандемия. Дали е случайност или просто късмет. Кой, кой ще ни каже.

Къде е Кунчев? Нали днес щеше да е на работа?

Кършат пръсти и пишат сърцераздирателни статии по 3 на час..в опит да скрият съдбата на Кунчев и такива като него.. А той е ясен, Бойко се изпусна.... Заминал е където ковид и ваксинация са без значение

Ангел Кунчев е в ареста защото е с фалшив сертифилат или Ангел Кунчев кара тежък ковид.

Стига бе

Възможно е да пуснат нов щам срещу които ваксинираните да не се справят и да им видят сметката, тяхната имунна система е компрометирана по особен начин.... дявола рано или късно си прибира дяволчетата малки и много отворени и хитри!

Коронаидиотино, на какво... баеш:)))??? На... ваксини ли:)))?!?

Може да правите каквото си поискате It’s that right :)))))

Има такова нещо, ама на сутринта доста коментари липсват. Зоркото церберско око сън не го хваща!

ГЕРБмикрон е по-страшен и от новият щам Оксиморон ли беше или май Омикрон се зовеше новото плашило. Ще маха ли пейките Бойко пак или той май падна от власт.