Омикрон е съществувал далеч преди Алфа и Делта, но останал скрит

Две трети от германците подкрепят идеята ваксината да стане задължителна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РЕКЛАМАТА НА ПРЕПАРАТИТЕ НА ПФАЙЗЕР - Завинаги у новините. сега, днес, като разследване на поредността за появата на коронавирусът! нещо трилър тъка, КОЙ Е УБИЕЦЪТ? Вакцината или виросът? Със екшън и съспенс?

Едно е ясно- Медиците се отказаха от Хипократ и техният бог вече е Меркурий.

НАПИШЕТЕ НАКРАЯ В КОЯ ДЪРЖАВА И В КОЯ ЛАБОРАТОРИЯ И КОИ УЧЕНИ ПРЕЗ 2014-2015 СА ОТКРИЛИ И ГЕННОМОДИФИЦИРАЛИ КОВИД В РАЗРЕЗ С ЖЕНЕВСКАТА КОНВЕНЦИЯ.... БАЙ ДЪ УЕЙ ПАРАЛЕЛНО С МОДИФИЦИРАНЕТО НА БИООРЪЖИЕТО СА СЪЗДАЛИ И ВАКСИНА..... А НА НАС НИ ПРОМИВАХА МОЗЪЦИТЕ ЧЕ ВАКСИНА ОЩЕ НЕ Е ОТКРИТА.......

Малоумието до скоро беше скрито, но през последните почти две години се прояви в пълна степен. Видя се колко глупави овце са хората, изключително лесно манипулирани и водени на там където им кажат от всякакви пропагандни телевизии и медии.

ко ми става пишката а имам другите симптоми, т´ва ковид ли е?

Няма смисъл да се усложняват нещата. Една всеобща задължителна ваксинация ще направи подобни подробности несъществени и всички ние ще се радваме на свободата и благополучието от преди тази опасна зараза да се появи. За щастие не живеем в средновековието. Днес съвременната медицина основаваща се на научните достижения на свободните хора от свободният свят посредствум задължителното всеобщо ваксиниране ще се справи с тази чума на съвремието.

Тъпунгер си голям!

Тъп, по - тъп......

Но този последният вариант е патентован от Били Прозореца преди да го изтърве умишлено. Пък и ваксата в момента е патентована още през 2015 г.

Били Портите. Прозорците са продуктът му.

Тони корона вируса (вирус на настинка) е открит през 1972 год, но последният му вариант е добре направен от сатанистите.

А стига бе - Омикрона-а по-стар от Алфа-та!? Като Алфа прекръстиха "оригиналният" вариант от Ухан. Някой някъде много бърка.

Наивен човек , като мен в наивността си мисли, че има само 3 възможности: заразен, болен и незаразен (т.е. здрав). Фашагите в Австралия са открили обаче 4-та категория - "заподозрян за заразен". Това означава, че практически всеки може да бъде прибран от камионетката , като "заподозрян за заразен". И лоша новина за ваксените. Сертификата им е без значение в този случай.

Короната винаги е съществувала, просто сега я използваха за благото на плутокрацията.

Ваксинираните срещу Ковид стареят много бързо, очевидно

Лъжеш! Доказателства?

СДС-Чумата също е съществувала много преди 1989г..Била е скрита сред членовете,слугите и сатрапите на БКП-то и сред доносниците ДС-то.

Кел сюрприз!!!

"Засега няма конкретни данни доколко е заразен". Нали бил 5 пъти по-заразен от "Делта". Нали затова затвориха границите за държавите от Южна Африка. Тия "специалисти" един ден не могат да говорят едно и също от сутринта до вечерта. Ха познайте защо в България хората не искат да се ваксинират

Тези плачат за Нюрбергски процес и подобни присъди.

На страшилката Боли ме фара че има дебили които вярват в загробният живот Напред за 4.5.6.7.8.9.игла да останеш млад

Аз да попитам само, след като в Румъния днес съобщиха за първи да случая на Омиктон на пътници от самолета пристигнал на 30ти ноември, в който предполагам бяха и нашите сънародници какво се случва с тях? Че двете лели бяха много наежени да благодарят и с наглост да се чудят как трябвало с личен транспорт да се приберат.

Абе всички антиваксъри два метра под земята...

Смело ВАКСА

в далечна Австралия. https://youtu.be/mGFdWcJU7-0 Мислим си, че е далече и не ни касае??

При всички положения по-голям проблем са ни у нас едни 700 човека в реанимация и по стотина пълни чувала ежедневно.

малоумник, и преди короната чувалите пак си бх толкова пълни

Не бяха.

Докато масмедиите и дирът се напъват да бълват ежеминутно апокалиптични новини за макарон варианта, истински учени и доктори обясняват, че смъртността му засега е нулева, кара се като лека настинка и огромната част от случаите дори не са знаели че имат макарон докато не ги изследвали. - https://www.youtube.com/watch?v=1Paq17X6ucQ И тъй като знаем, че макарон вариантът е много по-заразен от сегашния делта, би трябвало съвсем скоро да го измести напълно и с епидемията най-вероятно е свършено до няколко месеца. Може би затова фарма мафията и слугинажът им в правителствата и масмедиите напират неистово за принудителна ваксинация на възрастни, деца, кърмачета и новородени преди епидемията напълно да отшуми и да им секне бизнесът за стотици милиарди.

Въпросът за аутопсиите на жертвите на предполагаемия вирус продължава да тормози и изнервя мислещата част от страдащото от политически терор население на Земята. Ония, които не разбират или отричат важността на аутопсиите, или нямат представа от това, как се прави медицинска наука, или са „продадени“ на фармафията, или са си откровено глупави и наивни. Ако някой иска да лекува смъртоносна болест, то търсенето на причините за висока смъртност трябва да се търси именно у жертвите на тая болест, което в случая с „новируса“ не се прави. Истинският извор за натрупване на важна първична информация относно една болест са телата на нейните жертви. Нежеланието да се извършва аутопсия е равносилно на нежелание да бъде извършено добросъвестно изследване на истинските причини. Аз тълкувам това като престъпно подчинение в ущърб на жертвите. Забраната за търсене на причинителя на една болест е фактическа забрана за лечението на същата. С други думи, това е откровен саботаж срещу здравето на населението на Земята, тоест преднамерено убийство, макар и косвено. Все пак има хора, които пренебрегнаха заповедите, и както повелява истинската медицинска наука, потърсиха отговорите там, където те се намират по презумпция и науча логика – в телата на жертвите. И там няма нищо подозрително от страна на коронавирусите. Или частиците от коронавируси в бронхиалните промивки са толкова малко, че от биологична гледна точка те са незначителни като възможна причина за заболяване или смърт. Но там има много други подозрителни явления. Много подозрителни... stay tuned

с погрешни предположения и завършваш с погрешни заключения. Тролска работа...

Всичките ти тъпотии относно аутопсиите са все едно да се усъмниш, че причината за смъртта на някой е прегазване от камион, понеже аутопсията не открила камион в него. Айде да се занимавате с неща, от които разбирате, че знае ли човек. Може и глупостта да има критична маса? Достигне ли се, следва унищожителна верижна реакция.

"63 на сто от запитаните германци са подкрепили имунизацията срещу коронавируса да стане задължителна..." Не така, колега, не така... Избройте ги поименно! :)

след 1-2 нощи в РПУ-то! Всичко!

Явно омикрон е много хитър. Как години наред е действал под прикритие, като таен агент, и изведнъж ни нападна в гръб. Значи, за да успеем да се борим с вирусите, първо трябва добре да раьучим и разберем тяхната психология и начин на мислене. И дори да се научим да мислим като тях, коварно. И виждам, че ако не друго, коварството политиците го умеят

Предарителни ваксини?

бля бля.. абе къде е кунчо? започна ли вече управител на казан на оня свет?

Направо за управител на цяла казаднджийница са го назначили! И само да му избега някой пациент - хем ще го лежи в казаня, хем ще го управлява...

глупава статия. Нещо като обяснение по въпроса дали яйцето е първо. Също толкова безмислена.

Еми да, омикрон е по- назад в азбуката , ендшпела е омега - февруари 2023. После наци ваксинаторите ще са по въжетата.

2/3 от национал-социалистите, копнеят за трудово-превъзпитателни учреждения под опеката на SS. Напред Дойчланд!!!

Набодените, юбер аллессс!

СТИГА ВЕЧЕ! ПРЕКАЛИХТЕ!

1/3 лъжи, 1/3 истина и 1/3 догатки, затова отдавна не им вярвам, просто искамда ме оставят на мира!

От ДойчеВеле добре са усвоили методите чрез прозореца на Овертон , хитро и манипулативни уж безобидни подмятания от типа 2/ 3 са за , постепено ще се превърне в в 2/ 3 НАСТОЯВАТ тоест диктатура на мнозинството и останалите ще трябва да се съгласят ( за всеки случай може и лагери да открият за несъгласните ) Това е то , Новата Демокрация !!

Мислиш, че е нещо от миналото или от бъдещето? https://youtu.be/mGFdWcJU7-0 Сега, Австралия, утре и по други уредени кътчета.

А ковидидиотията е още от самото начало и се вижда от отвсякъде!

По всичко личи, че се опитват да изпреварят истината, като разпространяват фалшива информация. 1. [научен факт] Ваксините създават антитела, които разпознават и атакуват шипчестия протеин на Алфа, Делта и прочее варианти. 2. [научен факт] Омикрон има 30 мутации на шипчестия протеин, което го прави неразпознаваем за ваксинационно получените антитела срещу Алфа, Делта и т.н. Логически извод от 1 и 2: 3. Ваксините не предпазват от Омикрон 4. [твърдение] Омикрон не изглежда да е по-малко зара̀зен от другите варианти, дори има твърдения, че е по-зара̀зен. 5. [твърдение] Омикрон съществува от много време, но е останал скрит Логически извод от 3, 4 и 5: 6а. Омикрон (би трябвало да) е най-разпространения и доминиращ вариант в момента. 6б. Омикрон (би трябвало да) се разпространява еднакво успешно във всички държави, независимо от нивото на ваксинация. 7. [факт] За Омикрон тепърва чуваме и не е най-разпространения вариант в момента. Логически извод от 6 и 7: 8. ПРОТИВОРЕЧИЕ Най-вероятно 4-то твърдение не е грешно (Омикрон е най-малкото еднакво заразен). Следователно твърдение 5 е грешно, т.е. мутациите са се е появили относително скоро. На пръв поглед това твърдение е маловажно, но реално е опит да прикрият факта, че точно масовата ваксинация е стимулирала мутациите, които в момента се наблюдват в Омикрон. Преди няколко месеца д-р Робърт Малоун, създателят на технологията на mRNA ваксините (през 2005г) в интервю ясно заяви, че моделът на масова ваксинация е изключително грешен и създава опасност от появата на супервирус, срещу който ваксините няма да действат. Представете си моята "изненада", когато се оказа, че е напълно прав. Тук идва мястото и на втората лъжа, спусната като уж обща информация, а именно къде се е появил вирусът. Хвърлят държави от 3-тия свят, но проблемът е, че престоят на дипломатите, при които са открили този щам, е бил по-кратък от инкубационния период на вируса и следователно, са го внесли, а не са се заразили в тези държави. Очевидно е, че подобни мутации е далеч по-вероятно да се появят в среда, в която вирусът се среща по-често с един и същи имунен отговор. Това е еквивалентно на среда с по-висок процент ваксинирани ... И ето как в момента се набляга на "факти", които на пръв поглед са просто "за информация", а реално са в основата на дезинформацията. Небрежно набутват страни от 3-тия свят с нисък процент ваксинирани, произволни твърдения откога съществува този щам ...

Я дай линк. Хубав е превода, но нещо числата ги превеждаш грешно? :))

https://youtu.be/mGFdWcJU7-0 Ей така можеш да се окажеш в лагер... продължавай да питаш.... Не , не е Русия, Не е България...Австралия.

Колко удобно а?! Вариантите ходят скрити докато на някой не му хареса да бъде открит..... фарисеите ряпа да ядат...

Я ся да видим, кво пише в Lamcet (само дето няма как да ви пусна и графиките): Прeвoд нa цялaтa публикaция oт д-р Caрдoвcки: Oчaквaшe ce виcoкитe нивa нa вaкcинирaнe cрeщу СОVID-19 дa нaмaлят прeдaвaнeтo нa SАRS-СоV-2 в пoпулaциитe чрeз нaмaлявaнe нa брoя нa възмoжнитe изтoчници зa прeдaвaнe и пo тoзи нaчин дa ce нaмaли тoвaрa oт СОVID-19. Пocлeднитe дaнни oбaчe пoкaзвaт, чe eпидeмиoлoгичнaтa знaчимocт нa вaкcинирaнитe cрeщу СОVID-19 лицa нaрacтвa. В Гeрмaния прoцeнтът нa cимптoмaтични cлучaи нa СОVID-19 cрeд нaпълнo вaкcинирaнитe („прoбивни инфeкции“) ce oтчитa вcякa ceдмицa oт 21 юли 2021 г. и e бил 16,9% пo тoвa врeмe cрeд пaциeнти нa 60 и пoвeчe гoдини[2] Тoзи дял нaрacтвa ceдмицa cлeд ceдмицa и e бил 58,9% нa 27 oктoмври 2021 г. (Фигурa 1), прeдocтaвяйки яcнo дoкaзaтeлcтвo зa нaрacтвaщoтo знaчeниe нa нaпълнo вaкcинирaнитe кaтo възмoжeн изтoчник нa прeдaвaнe. Пoдoбнa cитуaция бeшe oпиcaнa и зa Oбeдинeнoтo крaлcтвo. Мeжду 39 и 42 ceдмицa ca cъoбщeни oбщo 100 160 cлучaя нa СОVID-19 cрeд грaждaни нa 60 и пoвeчe гoдини. 89 821 ce cрeщaт cрeд нaпълнo вaкcинирaнитe (89,7%), 3,395 cрeд нeвaкcинирaнитe (3,4%) [[3] Eднa ceдмицa нaзaд, прoцeнтът нa cлучaитe нa СОVID-19 нa 100 000 e пo-виcoк cрeд пoдгрупaтa нa вaкcинирaнитe, в cрaвнeниe c пoдгрупaтa нa нeвaкcинирaнитe във вcички възрacтoви групи oт 30 и пoвeчe гoдини. В Изрaeл бeшe cъoбщeнo вътрeбoлничнo oгнищe, включвaщo 16 здрaвни рaбoтници, 23 излoжeни пaциeнти и двaмa члeнoвe нa ceмeйcтвoтo. Изтoчникът e нaпълнo вaкcинирaн пaциeнт c СОVID-19. Прoцeнтът нa вaкcинaция e 96,2% cрeд вcички излoжeни лицa (151 здрaвни рaбoтници и 97 пaциeнти). Чeтиринaдeceт нaпълнo вaкcинирaни пaциeнти ce рaзбoлявaт тeжкo или умирaт, двaмaтa нeвaкcинирaни пaциeнти рaзвивaт лeкo зaбoлявaнe.[4] Цeнтърa зa кoнтрoл и прeвeнция нa зaбoлявaниятa нa CAЩ (СDС) идeнтифицирa чeтири oт първитe пeт oкръгa c нaй-виcoк прoцeнт нa нaпълнo вaкcинирaнo нaceлeниe (99,9–84,3%) кaтo oкръзи c „виcoкo“ прeдaвaнe.[5] Мнoгo aвтoритeти, взeмaщи рeшeния прeдпoлaгaт, чe вaкcинирaнитe мoгaт дa бъдaт изключeни кaтo изтoчник нa прeдaвaнe нa Кoвид 19. Изглeждa, чe e крaйнo нeбрeжнo дa ce игнoрирa вaкcинирaнoтo нaceлeниe кaтo възмoжeн и знaчим изтoчник нa прeдaвaнe нa СОVID-19, кoгaтo ce взeмa рeшeниe зa мeрки зa кoнтрoл нa oбщecтвeнoтo здрaвe.... Нa кaртинкaтa e цитирaнaтa Фигурa 1: Нивa нa вaкcинaция и прoпoрции нa нaпълнo вaкcинирaни хoрa cрeд cимптoмaтичнитe cлучaи нa СОVID-19 (≥ 60 гoдини) дocтигaщи вeчe 60% в Гeрмaния мeжду 21 юли и 27 oктoмври 2021 г. въз ocнoвa нa ceдмичнитe дoклaди oт Rоbеrt Kосh-Institutе.

Я дай линк. Хубав е превода, но нещо числата ги превеждаш грешно? :))

Страшен източник : Lamset !

Аз не разбрах... Къде е д-р Ангел Кунчев и защо не дава интервюта по телевизиите? Нали имаме нов щам на вирОса? Нали планетата е застрашена? Защо го няма главния здравен санитарен инспектор на Републиката?

Чакаме главния и неглавния предал богу дух санитарен смешник да се включи т. е. да го включат от масата на реанимационното отделение на ВМА, и за го чуеме и видим как диша дъс системи... Да е все така жив и здрав... Вие се го знаете, ха ха ха

Няма ковид, пълно е с грип навсякъде.

Хахаххахахахахаххаха, ти да видиш

Хахахаха

Къде е д-р Ангел Кунчев?

На работа, тъпанари, цяла седмица ви го повтарям! Тъпи, не могат да четат, не могат и да помнят!

Зъл дух, тъпанари ще наричаш родителите си, ясно! Много си позволяваш нещо, я да се кротнеш малко, щото явно си се взел твърде на сериозно. Аман от нискоинтелигентни със самочувствие!

А днес не знам, какво прави - неделя е. Може да е при майка ти!

Много оригинално, няма що. Това сам ли го измисли, или някой ти помогна? А от къде знаеш, може и при твоята майка да е. Бегай на психиатър, нуждата ти от такъв специалист е крещяща

ала дойча зеля

Затова ли протестират стотици хиляди души по света, включително и в Германия????? Защото са съгласни със задължителна ваксинация???? Айде стига с тези гнусни, долни лъжи! Поръчкови, изопачени, изкривени и манипулативни статии, нищо повече!!!!!!!!!!! Писна ми от вас, ама много сериозно ми писна!!!!!!!!

Май ще попълнят статистиката на Германия. Умряли "С" Covid 19 под карантина. Затова трябва да се ваксинирате ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

Няма такива говеда като германците. Тия или ще горят евреи промишлено, или ще са първи джендъри, или ще са пълни Ковид-идиоти-ваксъри. Утре масово ще си сменят пола, ако пропагандата започне да го тръби. Сталин хубаво ги беше разделил на две да миряса Европа, ама оня идиот Горби пак ги събра, че да разкажат пак играта а Европа.

Ма много кисело това грозде :)

:))) Идиотизъм е да се позоваваш на "проучване" на YouGov. Тези проучвания са с достоверност равна на анкетите на всеки един сайт - участва който поиска, а с VPN можеш да гласуваш няколко пъти (докато те домързи). Всички сте наясно, колко са достоверни подобни проучвания - почти всеки сайт у нас направи "проучване" за изборите, а резултатите от тях бяха направо смешни в сравнение с реалните.

100 % ПОВЪРНЯ ВЗЕМЕТЕ СИ ВАКСИНИТЕ И СИ ГИ НАБУТАЙТЕ ОТЗАД БОКЛУЦИ ДОЛНИ

Приказки за Лека нощ....ама насреща си нямате деца....

Толкова тъпо същество като ваксър ковидиот Дори овцете вкарват повече критично мислене от вакснатите.

Идиот си ти,боклук мръсен,толкова хора починаха...

Починаха, да, ама от какво? Знаеш ли, или сляпо вярваш в каквото ти кажат да вярваш. Ти как мислиш, до преди 2020 година никой от нищо не умираше, така ли? Умират и ваксининирани, това вече никой не го крие, крият само точната бройка, защото е твърде висока. Всеки ваксиниран преди повече от 6 месеца, се води неваксининиран, както и всеки ваксиниран преди да са минали 14 дни след втора игла също! Набий си го в зомбираната глава.

Абе всички антиваксъри два метра под земята...

Когато бях дете ме отровиха от антибиотици защото боледувах често. След години се оказа че съм имал алергична хрема ,която си я имам и до днес . По всичко личи че се опитват да изкарат настинката и хремата като опасен вирус ( не отричам, че самият корона вирус е опасен ). Но всичките тези безумни приказки водят на там . Ще си осигурят постоянен пазар за ваксините ,по няколко пъти в годината! Който не съгласен губи граждански права и да работи!

И понеже си имал страхотна имунна система си бил болен и са те тъпчили с антибиотици. Трябвало е да те оставят на имунната система да те пази само. Такова нещо като "корона вирус" няма, има семейство "корона вируси", а приченителят на болестта КОВИД-19 се нарича SARS-CoV-2 от семейството на коронавирусите. Сред коронавирусите има и безопасни има и опасни, като всяко стадо винаги има и черна овца. Няма нужда да си микробиолог с 20 години стаж, за да успееш да се информираш малко.