Омбудсманът: Държавата да компенсира сметките за газ и парно на домакинствата

Диана Ковачева изпрати писмена препоръка на премиера в оставка с предупреждение, че 37% от българите трудно свързват двата края

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

омбудсманова, повече от половината българи, да не кажа две трети не ползват газ и парно! с чии пари ще компенсираш тия, дето ползват тия екстри??

АМА НЕ ХОРАТА РАБОТЯТ НА МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА КАК ЩЕ ИЗДЪРЖАТ. ПИТАМ КОКОРЧО ЗАЩО НЕ УВЕЛИЧИ МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА. КЪДЕ СА ПРОФСЪЮЗИТЕ КЪДЕ Е БСП.КОРНЕЛА СТИГА ЛЪГАЛА.

Е как така? Аз нито газ ползвам, нито топлофикация - на другите като ще се компенсира - на мен искам да ми се дават пари на ръка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Компенсациите на тока за бизнеса не са справедливи спрямо крайния потребител на ток. Във фирмата в която работя и се занимава с търговия, като направят компенсация на тока той става почти колкото моят в къщи. Аз всимам под хиляда лева заплата, а фирмата прови оборот около 160 хиляди месечно. Честно ли е. Те да печелят още повече и увеличават цените непрекъснато, а голяма част от хората да се гърчат?

TheBeast

Това само ще озлоби хората ! Слагат праг и ако с 1лв върху този праг няма да получиш помощ ! Реално този 1лв не е никаква разлика !

❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062

Първо правим всичко възможно да се лишим от евтина газ, от гориво, да скъсаме всички дипломатически мостове с държавата, от която се снабдяваме със суровини, с които поддържаме не само икономиката си, а и домакинствата си, и сега почваме да се чудим как ще свържем двата края. Това е диагноза.

Ай стига с тия кремълски глупости - газта на Газпром НЕ Е ЕВТИНА и освен това ако се огледаш ще видиш че вече и никъде в ЕВРОПА почти я няма, защото Путин я ползва като оръжие и врътва кранчето за всички!

оф, явно всичко, което се различава от мнението на троловете се нарича "кремълско". И първо ние се отказахме да получаваме газ, а не на нас ни е отказана газта. Но няма значение, нека всичко откажем по нареждане на презокеанските господари, а после що ще чинем, без газ, без ток, без бензин, а?

Никакви компенсации за никой. Студ,глад и мизерия за този прост народ. И така който оцелее и поумнее. Останалите са излишни всички до един.

Спах с един обмудсман... Спах с една омбудсманка... Май не е едно и също.

Днес отново хлябът не беше поевтинял !

не си прав,вчера Нинова беше снимала в ЛИДЛ промоциите!

Магазинът , на крачка от нас , не е от верига

tonk11

Тия пари в държавата нали пак са от нас. Да не са паднали от крушата. Какъв е смисъла държавата да ми взима парите като данък и да ми ги връща като помощи? Аз помощи не искам от никой. Искам държавата да не ми пречи с тъпи санкции и глупаво перчене. С другото ще се оправя и сам.

Държавата да продължава да компенсира за това и онова и да помпа инфлация... Да, инфлацията от това се получава, от увеличение на паричната маса в обръщение! Всичките кляфки големи специалисти се извъдиха... Що не си траят и да не се месят в неща, които не разбират?

Категорично не - нито на домакинства нито на бизнес - след като тва е държавата, в която искат да живеят хората и с тва управление - трябва да са съгласни да си платят цената.

Доброа идея, но имаме ли държава?

Държавата да вдигне всички санкции и да спрем да преливаме от пусто в празно... какво ми компенсира оная работа взимат от нас да дадът на нас защото те са направили проблема като национални предатели и подлоги...

А защо само за газ и парно? За тия, които нямат и мръзнат всяка зима, плащайки двойно по-големи сметки ? За тях кой да мисли. Коза плиткоумна

А тя държавата една щедра !!! По цял дени нощ си мисли как да компенсира домакинствата.