Олимпийските игри в Париж: Едно мащабно предизвикателство пред френските сили за сигурност

На фона на войната в Газа и Украйна рисковете стават все го-големи, 45 000 жандармеристи и полицаи ще бъдат разположени по суша, вода и въздух около града, в помощ се включват и 10 000 войници

Обратно в новината

Коментари - Олимпийските игри в Париж: Едно мащабно предизвикателство пред френските сили за сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега мароканските скаклци ще блеснат в цялата си светлина!

предвид Макронските скакалци.....

Това е третата олимпиада по време на която потомците на Ордата ще воюват.

Тези 45 000 жандармеристи може да не са достатъчни, за да изчистят Париж от боклук до началото на игрите. Много е мърсотия там. Изпуснахте се за "Войната между Израел и Газа". Да, вече не е между Израел и Хамас. Изравняват със земята ивицата Газа заедно с населението. Което разбира се не им пречи да получат покана за олипмийските игри. Затвоа призива за спиране на войната, докато траят игрите, го отправете към Израел, а не към Русия, която няма да участва.

То както е тръгнало и ако бабоеба вземе та наистина прати войски (толкова му е акълът на него) срещу РС, до тогава може и ядрена война да е почнала, та олипийските игри ще са им най-малкия проблем.

Дали париж още смърди на тор и успяха ли да се справят с дървениците :)))) Тази оломпиада ще изглежда по скоро като блокада при толкова армия и полиция .