Ще се разберат ли двете Кореи?

На предстоящите разговори между двете Кореи севернокорейският лидер Ким Чен Ун има шанс да постигне истински успех. А това допълнително ще стабилизира режима му

Обратно в новината

Коментари - Ще се разберат ли двете Кореи? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нема да се разберат двете Кореи. Чичо Сам няма да им позволи.

Краварите, начело с "гениалния" Тръмп!? Смехория!

Колкото и да не им се иска на половината тук, Ким видимо е доста интелигентен (за разлика от тях самите). Толкова време успява да тушира положението и да се противопоставя на най-големия агресор в света, при това народа е с него, защото иначе няма как да устои. Не може някой да ме убеди, че народа (а армията е съставена от хора точно от там) е против него и той все още е на власт.

Кореии могат прекрасно да се разрибират и живеат но това НЕ СЕ ПОЗВОЛЯВА поради онези скъсани прошляци отвъд океана които ако се стигне до разбирателство на корейският п-в ще изгубят и този регион .Те и сега нямат кой знае какво влияние но играят мръсните си гри на "разделяй и владей" и препятстват всичко, но функциите им са затихващи поради намаляващи възможности и колосални дългове И дефицити и поради това ги изритаха от АСЕАН.Скоро Китай заедно с Русия ще ги приключат и там

КАКЪВ ПАД ТАЙ ЩЕ МИ ХВЪРЛЯ СЕСТРИЧКАТА МУ , АКО ВЕДНЪЖ СРЕЩНЕ БАЛКАНСКИЯ :)) ... ПАД ТАЙ - АЗИАТСКИЯ ЕКВИВАЛЕНТ НА БУЛКА ПРАВИ БАНИЦА :))

Засега няма, това за участието в зимната олимпияда е просто, начешване на крастата от страна на Ким Чен-ун. Беше поканил, баскетболиста Денис Родман, като почитател на баскетбола, и си направи реклама. Сега е същото, просто реклама с изращането на северно - корейски спортисти. Които после ще бъдат изпратени на поправителен труд, защото няма медали!

Двете Кореи ще се разберат само , ако ги няма САЩ, което в момета е изключено. Това може да бъде решено от живеещите в САЩ негри и индианци!!!!

Нещо технологийката "Разделяй и владей!" пребоксува. Много добре ще им дойда на сащ още един, малък Китай.

това дебело разглезено момче смята че играее компуторни игри сас света, но ще си намери маистора. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Северните и южните корейци еднакво мразят САЩ заради неизброимите жертви през войната от 1953 година. По думите на състудент от ЮК няма семейство без загинал в тази война, а и роднини в двете страни!

ПУТИН И СИ ЦЗИНПИН СА МУ КАЗАЛИ НА РОКЕТ МАН "ПОИСКИ ОТ ЮЖНОКОРЕЙЦИТЕ ДА ОТСТРЕЛЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ " :.. "ИНАЧЕ НАФТА ЗА СЕВЕРНА КОРЕЯ НЯМА":))

Ако не се намесват боклуци ще.

когато се обединят както, двете германии!! тази идеология, "разделяй и владей", като че ли, и отминава времето, особенно когато става дума, за разделен един народ!!;))

"Толкова много обичам германците, че не мога да се нарадвам, че има две Германии!" - Шарл-Андре-Жозеф-Мари дьо Гол

Ще се споразумеят - Ким да участва на олимпиадата, а в замяна той ще спонсорира Южна Корея с 100 мил. долара, за да се поизравни стандарта на двете държави.:)))

В Северна Корея има едно хубаво нещо все пак. Сестрата на вожда. Да си призная не прочетох статията.

Вожда не винаги е бил тлъст. Затлъстял е в Швейцария и Париж от тамошната храна. И сега има специална хранителна и спортна програма за всички държавни работници (то май други няма). И не допуска разни Е-та в храните.

Браво!

ДА,ама надали,защото на УСАта не е изгодно....

Ще се разберат, за ужас на САЩ !

Ако се разберат, военните на САЩ ще трябва позорно да напусне тази част на света. И да не се заблуждаваме -- японците предпочитат да си имат работа и търговия с който и да е в Азия пред който и да е в Америка или Европа.

Това е един народ изкуствено разделен, примери много ! Макар и трудно те ще се разберат помежду си, но империята на злото САЩ няма да допусне това !

Южна Корея трябва да се присъедини към Северна Корея, тък както навремето Южен Виетнам се присъедини към Северен Виетнам. И тогава корейският проблем ще се разреши. Обаче преди това Америка трябва да се откаже от своята колония Южна Корея и даде свобода на народа в Южна Корея да се обединят със своите братя от Севера.

кво стана бе кравариии ...нали се бияхте засилили с армадата си да нападате ким ??? ха ха ха

Какво стана бе путлерасти ... нали Германия била подлога на САЩ и им слугували и изпълнявали??? ха ха ха

Германски канцлер без одобрение от белия керпич не може да встъпи в длъжност. Има и 50 военни бази в германия.