Северът и Югът преговарят за арт участие на Олимпиадата

Двете Кореи преговарят за плана на Севера да изпрати арт трупа на Зимните олимпийски игри в Пьончан.

Обратно в новината

Коментари - Северът и Югът преговарят за арт участие на Олимпиадата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американците газ пикаят. Путин ликвидира дългогодишните им приготовления за война по време на олимпиадата с един тънък ход - изпрати Кимича да преговаря. Корейците ще преговарят дълго и напоително, докато моментът отмине. Земята е спасена, САЩ за негово съжаление си отива.

а може би двете Кореи се изплашиха от заканите на Тръмп и решиха да противодействат по най-елегантния начин...

Не става ясно от какви заплахи на САЩ ще се притесни Северна Корея. Тази държава има железен договор с Китай, ако бъде нападната Китай се включва веднага да я защити. Не случайно, в първите дни на кризата Китай прехвърли 150 хилядна войска на границата със Северна Корея, в очакване на американско нападение. Междувременно те си разработиха ядреното оръжие, изтестваха си ракетите и сега почнаха да преговарят, за да елиминират някоя американска провокация. Но вече са от съвсем сериозни позиции. САЩ и Тръмп са направо смешни.

Шило

Ако ги оставят, ще се разберат

нещата отиват на помирение между 2-те кореи, и няма да могат да си продадат оръжията.

Дано дойде времето Севера и Юга да се обединят в една Корея. И сега Южна Корея е мощен световен икономически фактор а с едно обединение нещата ще получат още по-голяма мощ. Ще има труден преходен период, както в Германия, но неминуемо едно такова обединение ще е за добро.