Ястреб от КНДР в Пьончан за закриване на Олимпиадата

Високопоставена севернокорейска делегация пристигна в Южна Корея за церемонията по закриването на Зимните олимпийски игри

Обратно в новината

Коментари - Ястреб от КНДР в Пьончан за закриване на Олимпиадата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Генерала бил известен с това,че бил поддръжник на режима в Пхенян,а другите...кучета ги яли;)

Германия, Корея и Виетнам бяха разделени по предложение на англосаксонските велики сили, Англия и САЩ. СССР е бил против.Виетнам се обедини и американците ядоха пердах, така, половината бяха избити, другата половина в помийни ями като Маккейн и ранени. Повечето психясаха.Преди това ядоха боя в Корея и още помнят това. Поставиха ядрено оръжие в Южна Корея, която демонстрираше против американците на огромни митинги, но нашите джендър медии купени от франко-масоните не споменаха нищо. От 40 г. американците монтираха там ядрено оръжие против договорите които подписаха, че ядрена държава няма право да инсталира ядрено оръжие във втора държава.Северна Корея не яде 10 г. но произведе световни ядрени инженери и ядрено оръжие. Ким ги направи за смях. Двете Кореи искат да се обединят но наследниците на англосаксонската утайка, изклала и обрала коренния народ на Америка и анексирала 5 щата от съседна държава е против това.

stan_posta@

Интересно е сега да се обединят Сев. И Южна Корея. Високотехнологична държава с ядрено оръжие и добри отношения с Китай и Русия !? Ами те ще задминат Япония по влияние, че и богатство ! Кошмар за американците.

За обединение не може да се мисли при положение, че ментора няма да даде ОК. Но това е пътят.

Никой не иска Двете Кореи да станат Едно. Станат ли, майко мила. Върхови военни постижения с върхови други технологии - направо е Мечта.

там където е стъпил комунистически крак - няма върхови технологии. само бомби. А Ю. Корея не им се живее като сервернокорейски скотове.

че на "сервернокорейските скотове" им се живее като сервернокорейски скотове? Предполагам ти си някакъв селски скот.

Те си живеят като южнокорейски скотове, на севернокорейците не им се живее като тях.

Па може и да се маскирал като гълъб с маслинова клонка в човката. Знае ли човек...

и северна корея ще падне, както припадна и СССР. Руснаците не могат да издържат, там няма икономика и знание. Проста са тъпунгери.

Четейки писанието ти стигам до заключенито, че по-голям тъпунгер от теб надали ще срещна в руските сайтове. Можеш да направиш схправка.

100 говежди консерви организирали седящ протест!!! Също като козяшките подлизурки в БГ. Краварският посланик в Сеул не се е ли натъжил като колегата си в София?

Този генерал е тръгнал да прибира спортистите след Олимпиадата. Но може и той да избяга. Нашите ястреби как станаха гълъбчета.

СЕГА 100 % ГОВЕДАТА ЩЕ ПРОБВАТ ДА ВЕРБУВАТ НЯКОЙ ОТ С.КОРЕЙСКАТА ДЕЛЕГАЦИЯ !

СК и ЮК може само да стане след пълния икономически срив на СК и падането на комунистическия режим там, но само с благословията на Китай и САЩ.Тогава обединението ще стане по примера на Западна с Източна Германия. Признак, това да стане е, че Китай вече спря кранчето на СК за петрол и газ и внос на стоки от СК.

Разбира ти тъпата кратуна кой на кого спрял кранчето,и кой как щял да се обедини !:)

Ще минаваме на китайски нокторезачки. Севернокорейските са по добри, но ще изтърпим това неудобство.

А комунистическият режим в Китай кога ще падне умнико?!?

Генералите от севера са ястреби, а генералите от юга лебеди ...

Тя Олимпиадата е на привършване и не останаха дисциплини и медали. Ако му е студено, да участва в лятната, определено обстановката ще е по-топла. И много здраве на Вожда като пръв олимпиец.

Ястреб или не в случая няма никакво значение...текат плахи опити да се намали напрежението, което лесно може да ескалира и да доведе до ядрена воойна, след което няма да остане нищо както от Северна, така и от Южна Корея. И всеки контакт, който намалява напрежението, трябва да се приветсвува.

Полека-лека ще разберат, че обединението им алтернатива няма!

Не става, това са вече два напълно различни народа, с непреодолими културни и цивилизационни различия. Северняците поколения са расли в концлагер, заграден с телени мрежи, прожектори и картечници, а южняците в свободна, демократична страна, със световно икономическо присъствие, свободата да пътуват по земното кълбо.

Така е, севернокорейците не искат да живеят като южнокорейски роби.

а нашите екскурзианти га ще се връщат от олимпиадата ? и докога държавата ще налива пари на някои да си правят екскурзии по света без да им искат и най малки резултати същото беше и на предишната олимпиада и сега е същото докога ? Който иска да ги спонсорира тези екскурзианти да го прави но държавата не без да им иска резултати.А между другото Русия отнесе Германия на хокей като куцо пиле домат и е шампион това е за успокоение на русофобите :)

Личи от 10000 км колко си тъп

Я като си по "умен " пиши но нещо по коментара ми или нямаш какво и имаш само аспиринче между ушите ?!

Олимпиадата са един век се изроди. Все пак олимпийският девиз е "важното е участието"

ми то като е важно само участието можеше да пратим двама единиия да вее знамето на откриването и закриването а единия до него и това е !

Олимпиадата спира войните и дава възможност да се разрешават спорове с единоборства. От това следва, че резултата винаги е бил важен при участие в Олимпиадата. Но е важно и в колко дисциплини си успял да излъчиш представители. Това дава имидж на страната и е показател за нейното ниво.