Протестиращите: Президентът е събрал в Обществения съвет олигарси

И тази вечер протестът в столицата продължи, но участниците бяха по-малко от стотина души. Хората отново се събраха на Орлов мост и тръгнаха към президентството. По-късно те се върнаха там и за кратко блокираха движението, но бяха изтласкани от полицията. До сблъсъци обаче не се стигна.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращите: Президентът е събрал в Обществения съвет олигарси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разликата между кучето с кокъла и тези с кокъла е,че тези имат мноооооооооооого по гадни и непредвидими номера!!!

Прави се на чукнат,ама този път народа може наистина да го чукне! "Борбата неще Паисий,иска Караджата!"

Машала братя,намалиха ни тока с 7 процента, съгласни ли сте с тази подигравка? Или пак по стар български обичай се продадохте за 20 лева,успех в продажбата! Аз вече не съм един от вас

ТИ СИ СЛЕДВАЩИЯ ДЕТО ЩЕ БЪДЕ БИТ И ЕБАН! СЪБИРАЙ СИ АКЪЛА ДА НЕ ТЕ ИЗКАРВАМЕ ОТ ДОНДУКОВ 2 С РИТНИЦИ!

Измамата над народа е планирана още по времето когато Горбачов обяви завоя към капитализъм. Тогава запада му предлага пари, но той отказва като иска само да бъдат оставени комунистите да управляват. Комунистите решават, че всичко построено по време на комунизма е тяхно и затова правят и измамната бонова приватизация, а те купуват с купени на безценица дългови книжа, същевременно докарват до фалит заводите и така ги присвояват без пари, затова сега има т.н. олигарси - всички са поставени лица от партията майка БКП - бивши комсомолци.

"Когато стигнаха, протестиращите започна да проверява няколко от тях, което предизвика недоволството..." Какво пише тука, оправете изречението, защото освен грамотност липсва информацията!

Къде сте в протестите майнички ?Нещо много ръкопляскате на полицията ,ами запейте и полицейския химн за благодарност

Да се въведе таван на богатството - по колко апартамента, вили и т.н жилищна площ на човек се полага и останалото се облага с многократно по високи данъци. Докато се пооправи България трябва по-радикални мерки да се въведат! Да може този народ да "живне" и престане да рови в кофите за боклук! Бедата е, че който вземе някаква власт (каквато и да е тя) бърза да осигури собственото си (до девето коляно) благополучие! Що за хора сме - незнам!

а защо направо не ги конфискуваме имотите на богатите .. защо не призовем другаря Ким да дойде да управлява и нашата страна. Защо не искаме всички да бъдем богати а предпочитаме да подрежем богатите и да ги направим и тях бедни - защото така е по лесно а българина винаги търси лесния изход и магическото решение

Трябва да правиш разлика между богат и преял с богатство! И запомни, че само с честен труд и без кражби никой не може да преяде с богатство! С големи усилия и къртовски труд човек може да си купи едно жилище или добра кола - нищо повече! Всичко, което идва отгоре, може да представлява само наследена бащиния. А всичко придобито над бащинията и над едното жилище е КРАДЕНО! Крадено е не, от други народи, както векове са правили западните богаташи! А е крадено от българите през последните 23г.! Ти имаш нещо против българите ли? Или имаш нещо против, те да отказват да бъдат крадени? И не намесвай разни другари и господа в нашите си работи!

аз съм работодател и съм гласувал на изборите, с което съм избрал свои представители - поради каква причина на мен ми се отрича да бъда представляван в обществения съвет и в политическия дебат - само безработните и неграмотните протестиращи ли имат права в тази страна

Къде е баш общественика Цветан Василев(Караибрахим). Все пак доста обществени пари и медии управлява.

SH

Почакай до неделя и ще видиш, ГЕРБераско недоразумение... -(((( И внимавай със сърдечната недостатъчност и високото кръвно, че да не стане "сакатлък".... :))))

ПРЕЗИДЕНТА КАРТОТЕКИРА СВОИТЕ ИЗБРАНИЦИ ЗА СЪВЕТ.ОЧАКВАМ НЯКОЙ ДРУГ ДА ОБЯВИ КАРТОТЕКИРАНИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ А МОЖЕ И ОЩЕ НЕЩО.

верня отговор -атака-вмро и после изброените в затвора *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не бойте се приятели, нещата няма да се оправят докато Костов, Надежда, Кунева, Станишев, Доган, Р.Овч. и много други не влезат в затвора.

До президента: При такъв обществен съвет, конституцията няма нужда от четене.

Не знам дали българина е толкова наивен та да вярва на всички тия справки на презцентъра на МВР. Излиза така, че не може да носи в себе си човек дори и джобно ножче, даже и спрей дезодорант. Ами с тая политика в държавата хората ще тръгнат и голи от недоимък. Горко му на този народ.

Защо имам чувството, че всички политици се отнасят цинично с нас!? Ние сме на улицата, а те си редят техните дела и изобщо нехаят за нас!

Ангел Славчев е комунист, не може той мен да ме представлява !! Русофилите в БГ, са позиционирани от ляво заедно с ред престъпници !!!

SH

Кукличке, а на тебе кой ти дърпа конците?...

Ха,ха!!!Ами тези държат парите на България...кой да покани!!??Прокъсаните джобове ли???

Някой каза Демокрацията - Свобода е за народа, но загуби се тя в бюрокрацията майче в нечия угода. И мнозина днес я търсят в директивите безчет и комисии обсъждат как да вкарат всичко в ред! Свободата в регламенти! Дискутират се във парламента! Красотата в Свободата е във любовта и добротата. Не признава регламенти, нито нечии парламенти. Щом избяга добротата, де я дириш свободата? Има само интереси и безмислени пиеси.

не бъди толкова скромен , подпиши се !

Всички бандити В Обществения съвет Какво да очаквате от президент на конци.

А Цеко Минев каде е?

Аре стига бе! Този Донев не трябваше ли да е в затвора.

Според мен трябва по вече от половината да са в затвора!Така се улеснява следващата Народна власт.Просто трябва да им се запишат имената!

Олигарси

ТОЯ НАЗНАЧЕН МУХЪЛ ОТ ТИКВАТА И МУТРАТА НЯМА ДА ДОНЕСЕ НИЩО ДОБРО НА ДЪРЖАВАТА.ТАЯ ГНУСНА ПОДЛОГА ТРЯБВА ДА СЕ "ИЗДУХА" БЪРЗО.

Вие какво очаквате в обществения съвет да попаднат честни хора ли? Народе , събуди се.На всеки трезво мислещ човек му е ясно че, Бойко дирижира всичко.Не е президента виновен ,той просто изпълнява каквото му наредат от ГЕРБ.За 3.5 г се нагледахме на всякакви циркове а сега започва представлението. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

Тъжно Е, но просто сте безмилостно прав(а) ! ... И все пак - да Видим в два следобед.(какво Ще Направим Ние-Всички) - Днес !

Душичка, малка и наивна. Бойко е смешна малка пионка в играта. Опитай се да прозреш, че някой режисира и дирижира целия този политически театър, в който сте се зазяпали и докато зяпате ни отмъкна повече от 100млрд. и продължава да отмъква. Натовари ни със социални помощи за циганите за 3.6 млрд годишно, заедно с безплатното им образование, здравеопазване, осигуряване на затвори, съдебни инстанции. Като включим и щетите от престъпленията им, имиджа за който дават повод на т.нар. медии пред света, циганите ни излизат 10млрд. годишно. Унищожиха армия, здравеопазване, образование, селско стопанство. А вие душички малки продължавате да ръфате подхвърлените ви джапанки "Бойко", "Сергей", "Костов"...... ДОКОГА бе душички мили.

да бяха циганите единствения проблем на държавата!

много си наивен/а! Колко още десетилетия трябва да минат, за да разбере народа ни, че Бойко с целия ГЕРБ и Станишев с цялото БСП са едно и също. Просто на едните конците им се дърпат от САЩ, а на другите от Русия. Такива чужди подлоги не трябват на България, това е!

Когато четат "добрите" приказки за тях, политиците не се ли срамуват от себе си? Защо не направите допитване до хората с въпрос: "Корумпирани ли са българските политици, полиция, следствие, прокуратура и съд?"

Много се лъжете,че само с веене на знамена и митинги нещо ще се промени в БГ.Тия потомствени комунисти с добро няма да си тръгнат за съжаление.Само за сведение в съседна Гърция,която е член на ЕС от 1982 днес осъдиха кмета на Солун на доживотен затвор за ...корупция!Нашия Мафиот Софиянски го опрвдаха,повтарям ОПРАВДАХА.А хората си викат по площада,мръзнат,гладуват,самозаплват се-никаква промяна.Разберете тия хора са като Кадафи-самозабравени ДЕСПОТИ.

Разликата, че Кадафи стана неудобен на "международната общност", а нашите циркаджии са удобни.

"Нощ" от Елин Пелин Темно, брате, темно, ете, като в катраница, нито месечинка свети, ни ясна звездица! Куче лае у полето, та си глава кине ергени ли мома краднат, или некой гине? Та нема ли кой да палне плевнико на кмето да разпусне това пусто темнило проклето!

Браво ! -------- На зазоряване (е), Колега. Дано И Светне !

Не вярвате ?! (че съмна) - И таз добра ! Вдигнете очи !! (засега от екрана, а след Само осем часа - Йощ-По Високо !)

Пожарникарю! Не се страхувай от Станишев и от Белене Всички сме зад теб и още милион ще призовем, . За да те изритаме! ...на изборите

Какви олигарси бе ? Членовете на стопанската камара и тричленката са най-успелите и най-честните български бизнесмени. Те ще ни оправят.

Хумор и сатира. Браво !(ако Е това)

Искаш да кажеш - те ще продължат да ни оправят както го правят от 23 години, че и преди това.

Тези познава Плевнелиев, тях предлага. Стар сутеньор, отде да намери нови ... кадри.

ПЪЛНА ДЕПОЛИТИЗАЦИЯ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ. ТОВА ВКЛЮЧВА КЛЕТВЕНИ ДЕКЛАРАЦИИ ЗА ОТКАЗ ОТ УЧАСТИЕ В ПОЛИТИЧЕСКИ ФОРМАЦИИ АДМИНИСТРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА Е НАД ПАРТИЙНА И ДА РАБОТИ ЗА ХОРАТА

Тъпи, малоумни, прости същества! САМО за едно нещо СИ СТРУВА ДА СЕ ПРОТЕСТИРА! ТРЯБВА ДА СЕ СПРАТ КРАЖБИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ! Всичко друго е разводняване, с което ви качват на Марс, щото и без това не блестите с особен интелект! Вижте си само лидерите... От "Сила", Тракторът ви е водач, смешковци! Конституция? Какво ще реши новата Конституция? Имате НАЙ-ВАЖНОТО - ИКОНОМИЧЕСКА СВОБОДА! Преди 23 години само мечтаехме за това! Имате и свобода на словото, да протестирате, имате Интернет!!! За какво ви е нова Конституция? Не че не може да е по-добра, но НАЙ-ВАЖНО Е ПОЛИТИЦИТЕ ДА НЕ КРАДАТ! Защото цели поколения ги гледат и се учат и те да КРАДАТ! Развращават се! Вместо да се хванат да работят и ден след ден, месец след месец, година след година да коват бъдещето си. В икономиката, не в Политиката! Политиката трябва да я направим занимание, дето никой да не иска да се занимава с него! И това много лесно ще стане, ако на политиците бъде трайно и истински ПОПРЕЧЕНО ДА КРАДАТ! Тогава нямате представа КОЛКО МНОГО ПАРИ ЩЕ ОСТАВАТ, ЗА КОЛКО МНОГО НЕЩА! Вижте Боко, без изобщо да е работил по въпроса с КРАЖБИТЕ, колко много оставя след себе си... А колко го плюете... Лесно е да се плюе, малоумници, трудно е да се направи нещо... Лекотата, с която плюете показва, че НИЩО НЕ СТЕ СТОРИЛИ В БЕЗПОЛЕЗНИЯ СИ ЖИВОТ! Затова волно и с лекота плюете! И това го пиша за тези, които могат да четат и са в състояние да допуснат смисъла до съзнанието си... Платените драскачи е излишно да взимат отношение, отдавна вашите плювки, безродна, платена паплач, са комплимент и оценка за високо качество на написаното...

ОТНОВО НАЙ-УМНИЯТ В СВЕТА СЕ ОБАДИ! САМО ТОЙ ЗНАЕ ВСИЧКО, ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ СА МАЛОУМНИ?!

krassikat@

Безнадеждни сте...Комплексари...

"Имате НАЙ-ВАЖНОТО - ИКОНОМИЧЕСКА СВОБОДА! "Г-не, вие четете ли новините, или само ги коментирате? Хората срещу МОНОПОЛИТЕ протестират, вие за незапомнена икономическа свобода говорите.

Ако още малко си вдигнеш IQ-то т.е,ако си малко по умен ще разбереш колко си прост.Ти вярваш ли си,че политик ще спре да краде бе Овч.А кой ще плати яката 23 годишна сметка.Така нещо за яка кнфискациика и съд за престъпно напълнени гуши и търбуси нещо да ти минава през кухата лейка,а глумпер.Ама ти си много ЕнтЕлигентен бе,от де ще ги знаеш тези работи,глъмпер.

Обществен съвет - голяма глупост - състои се от олигарски (например Огнян Донев), БСП протежета (например Данов), организатори на протестите (само тези, които са свързани с БСП). БСП взе властта без да приеме мандата.

Много точно! По техния си йезуитски начин прецакаха всички.

Я да питам протестиращата паплач, КАКВА Е ВАШАТА ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТ, ЛУМПЕНИ? КОЛКО хора стоят зад вас, откъде накъде се представяте за "НАРОДЪТ"? Та цялата ви камарила не събира и един промил подкрепа! Между другото, знаете ли какво е това промил? Съмнявам се... Та около мен от 100 човека НИКОЙ НЕ ВИ ПОДКРЕПЯ! Явете се на избори, да видим КАКВА Е ВАШАТА ЛЕГИТИМНОСТ! Да не се окаже, че и 1% не можете да съберете... Кво правим тогава, като започнете да пречите на нормалните хора и да нарушавате ЗАКОНИТЕ, не трябва ли да бъдете малко БИТИ? Ей така, ЗА ОТРЕЗВЯВАНЕ!

Ти да не си късоглед? няколко милиона срещу в най-добрия случай 240 депутата+ Хан Тутку/IQ146/ и може би няколко десетки лумпена служители на посолствата на САЩ и Англия. А! И подръжниците на ШИСТОВИЯ ГАЗ.

krassikat@

Ще ви видим на изборите... Ако изобщо успеете да се организирате, защото и за това, да се организирате, си трябва акъл, а такова досега не сте показали... Много искам да ви видя на избори, когато се запознаете с народната любов... Защото като сте в тълпа от 5000 души, си въобразявате, че сте милиони, заблудата ви е право пропорционална на интелекта ви... Ами сега, разбрахте ли какво казах?...:О)))

ЗА ТЕБ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е ПАПЛАЧ, А ЗА МЕН ТИ СИ ПРОСТО ЕДИН ГЛУПАВ ЧОВЕК С КОМПЛЕКСИ И НЕ ОСОБЕНО ВИСОК ИНТЕЛЕКТ!

krassikat@

Един промил от НАРОДА! ВИЕ! Аз съм от останалите деветстотин деветдесет и девет хилядни! Кой е НАРОДЪТ пре това положение? И изобщо разбираш ли написаното? Да си прост не е срамно, срамно е да не си признаваш и да се правиш на умен...

Кой ще биеш бре, шмок ?! (Язък Ви за айкюто, извинете !)

КОЙ ТИ Е ДАЛ ПРАВО ДА СИ ИГРАЕШ ИГРИЧКИ?

Всички партии, идващи сега на власт трябва да знаят, че хората очакват от тях да свикат Велико Народно Събрание за смяна на Конституцията на България. Не го ли направят, ще ги свалят отново. Съществува готов проект за нова конституция и нов модел на държавното устройство, изграден на принципите на ДИРЕКТНА ДЕМОКРАЦИЯ. Потърсете и ще намерите.

Браво !

Гладна кокошка просо сънува.Целта на ВНС е да се премахне от конституцията принципа за социалната държава.Пряка демокрация ще видите на куково лято.Състава на общественият съвет е от хора които ще ви облъчват да паднат всички членове в конституцията определящи социалния характер на държавата.До сега България се управлява основно само от десни правителства/13 год.от 23/Лекувай,лекувай бедна ми бедна България.Кога не си била грабена и лъгана от десните?

Смени си ника от "истината" на "провокатор"

В БЪДЕЩОТО УПРАВЛЕНИЕ БИ МОГЛО ДА ВЗЕМАТ УЧАСТИЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ А НЕ ПОЛИТИЦИ: 1. АДВОКАТИ И СЪДИИ - ДЕПОЛИТИЗИРАНИ И НЕ КОРУМПИРАНИ/ИМА И ТАКИВА/ 2. ЕНЕРГЕТИЦИ - УЧАСТВАЛИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ЕРП - СЪЩО ДЕПОЛИТИЗИРАНИ 3. ЯДРЕНИ ИНЖЕНЕРИ ОТ АЕЦ - ДЕПОЛИТИЗИРАНИ 4. ИНЖЕНЕРИ ОТ ТЕЦ, ВЕЦ С КОНКРЕТНО УЧАСТИЕ СЛЕД НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА НА ЕРП 5. ПОЛИЦАИ - ДЕПОЛИТИЗИРАНИ И ЧЕСТНИ, КАКТО И ОТ ДАНС /ИМА ЧЕСТНИ И ТАМ/ 6. ЗЕМЕДЕЛЦИ И СПЕЦИАЛИСТИ ОТ БАН 7. ИКОНОМИСТИ С ЧИСТО МИНАЛО ГОТОВИ И ПОДКРЕПЯЩИ ИДЕЯТА ПОВЕЧЕ ДЪРЖАВА /КЕЙНСИАНСТВО/ В ИКОНОМИКАТА 8. ВОЕННИ С ПРИНОС КЪМ ВОЕННАТА ПРОМИШЛЕНОСТ И АРМИЯТА 9. ЛЕКАРИ - 10. УЧИТЕЛИ 11. ТРАНСПОРТНИ РАБОТНИЦИ И РЪКОВОДНИ КАДРИ ВСИЧКО ТОВА ПРАВИ ПРОФЕСИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ И АНГАЖИРАНОСТ. НОВИ ЛИЦА И ХОРА БЕЗ ПОЛИТИЧЕСКО МИНАЛО БЕЗПРИСТРАСТНА ЖУРНАЛИСТИКА СЪЩО ПЪЛНА ДЕПОЛИТИЗАЦИЯ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ. ТОВА ВКЛЮЧВА КЛЕТВЕНИ ДЕКЛАРАЦИИ ЗА ОТКАЗ ОТ УЧАСТИЕ В ПОЛИТИЧЕСКИ ФОРМАЦИИ АДМИНИСТРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА Е НАД ПАРТИИНА И ДА РАБОТИ ЗА ХОРАТА

Единсвения начин,за да стане на практика е чрез Лустрация.Другото е да се носи индивидуална НАКАЗАТЕЛНА отговорност от държавните служители за вреди причинени на Държавта.Пример "Подписалия административен акт държвен служител отговорен за издаването на такъв се наказва с 5 години ефективно лишаване от свобода,ако с това умишлено или поради грубо незнание или небрежност е ощетил държвата със сума повече от 20 хиляди лева.При въстановяване на сумата от въпросното лице наказанието се заменя с административно такова.На същото лице се забранява да заема държавна или изборна служба доживот.В наказателния състав да участват съдебни заседатели на случаен принцип-жребий,които да решават по съвест дали е виновен или не.Така е в Америка.Ха да ви видим тогава,какви смелчаци сте и дали ще крадете и с гъза си както сега.

С Мич сте дали Всичко, необходимо за Началото. (Браво !)

Че нормално е да събере олигарски отрепки. Вие генезиса на този президент не го ли знаете? Президентът ви драги съграждани е един обикновен аферист - помощник на олигарси. Най-изестен е фокусът му в аферата "Корал". Намериха се обаче достатъчно опасно луди да гласуват и за него. Имам чувството, че гласоподавателите в тази държава жадуват да избират потенциални затворници на отговорни длъжности. Сърдете се само на себе си за вашия избор.

НЕКА ВСЕКИ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СИ НАПИШЕ ИМЕТО НА ЛИСТЧЕ И ДА ГО ПУСНЕ В КАШОН/КАШОНИ. ПОСЛЕ РАЗБЪРКВАНЕ И ТЕГЛЕНЕ. ПОСЛЕ НОВ КАШОН НА ИСТЕГЛЕНИТЕ - НОВО РАЗБЪРКВАНЕ И ТЕГЛЕНЕ ДО НЕОБХОДИМАТА БРОЙКА. НАКРАЯ ПРОВЕРКА ЗА ПАРТИИНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ И ГУГЪЛ ПРОВЕРКА И ЕТО ТИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ИСКАНИЯТА ГИ ИМАМЕ НА СРЕЩАТА НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ВЛИЗА В ДЕТАЙЛИ ПО БЪДЕЩО УПРАВЛЕНИЕ КОНКРЕТИТАКА Е ИЗЛИШНА ТЕЗИ НЯМА ДА УЧАСТВАТ В БЪДЕЩОТО УПРАВЛЕНИЕ ЗА ДА ГИ ИНФОРМИРАТЕ

Това , което го говори и прави президента дори не е пополизъм , той просто играе някакви "смешни скечове" ...това може , това прави ! Моите уважения , но той ако беше комик щеше да е много харесван , чувал съм че и за инженер ставал .. ОК , но политик , министър ...та чак президент ....ооо това вече надхвърля всякаква фантазия ....Но вината не е негова , той не искаше човека и се дърпаше до последно , но Бойко му трябваше да остави "портиер" да му пази мястото докато премиерства .... , но сметките му излязоха криви на Борисов ..

Протестиращите малоумници, вие имате ли акъл да зацепите КАК ви КРАДАТ българските политици? Видно е, че нямате! А щом нямате, не можете и да разберете КОЙ, КОЛКО и ДАЛИ КРАДЕ! Вие, неграмотна паплач, имате ли представа ЗА КАКВО ПРОТЕСТИРАТЕ? Добре че дойдоха едни чичковци да ви дадат някакви искания, които не са по-малко малоумни от вашите нечленоразделници... България беше в перфектна позиция за нещо средно европейско! Давате ли си сметка, стадо недно, че ни връщате пак в изходна позиция, там, където бяхме 97 година? Мръсни предателски ЛУМПЕНИ, колко пъти ще започваме от нулата???

Имам представа. Например да не допускаме хора захапали оглозган и вмирисан кокал подобно на уличен дръглив пес да ме нарича малоумник и да обижда Българския народ. От който народ е съдрал протритите му гащи за да нахрани нездравата си плът.

краи на ъудеиското разграбване *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ана тема! Утре ще запаля свещ с молитва към новия патриарх Български. Тя няма да ти хареса.

Ана или Тема? :)

ХОРАТА НА БЪЛГАРИЯ СА СТРАХОТНИ. ТИ СИ ЕДИН НЕГРАМОТЕН И ДОСТА НЕПРИЯТЕН И ПРАЗЕН ГОСПОДИН, С НАЛЕЖАЩА НУЖДА ДА СЕ ПООБРАЗОВАШ, ЗА ДА НЕ СРАМИШ НАРОДА СИ.

Пиле "умно", ти май си от ония, дето дават рушветите на корумпираните Бокови чиновничета и лапат от европейските пари......Еееее, кранчето ти секна, спри да се пениш толкова, че ще вдигнеш кръвно ката "умния" си Вожд-Мутрафон......

IQ146, толкова си прост, че ако има конкурс за глупаци, пак ще си на 3 място.

погледнете Обществения договор с автор Григор Симов. Преценете сами какъв тип "Обществен Договор" ние очакваме и какъв ще ни сготвят ...

ДНЕС ТОЙ КАЗА: 1 . НЕ ВЯРВА В ДЪРЖАВАТА - ЗА ТОВА СЕ НАТИСКА ЗА ПОСТ В НЕЯ 2. КАЗА, ЧЕ НАРОДА НЕ ЗНАЕ КАКВО ИСКА - ЗА ТОВА ГО Е ИЗБРАЛ НА ТОЗИ ПОСТА 3. ВЯРВА В МОНОПОЛИТЕ - ЗА ТОВА НЯМА ДА НАЦИОНАЛИЗИРА ЕРП 4. НЯМА ПАРИ ЗА ПО-ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ - ЗА ТОВА НЯМА ДА СЕ НАПЪВА ДА РАБОТИ 5. БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА Е ЛОШ СТОПАНИН - ЗА ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА ПРИТЕЖАВА НИЩО 6. ГРАЖДАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СА БЕДНИ - ЗАЩОТО СИ НЯМАТ ДЪРЖАВА 7. ГРАЖДАНИТЕ НЯМАТ ДЪРЖАВА - ЗА ТОВА СА БЕДНИ 8. И ПОНЕЖЕ СА БЕДНИ - САМИ СА СИ ВИНОВНИ 9. КАТО СА ВИНОВНИ - ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ ЩЕ ГИ УПРАВЛЯВАТ КАТО НАДЗИРАТЕЛИ В ЗАТВОР 10. И.Т.Н КАЗА ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕРИТОРИЯ, СОБСТВЕНОСТ , НО С МНОГО ИНВЕСТИТОРИ

ХОРА, НЕКА ИЗБЕРЕМ ВОДАЧ. ИНАЧЕ ДО НИКЪДЕ НЯМА ДА СТИГНЕМ. ДАЛИ ЩЕ Е ВОЛЕН ИЛИ ДРУГ, НО ДА Е ОРАТОР, ДА Е ЛИДЕР, ДА Е СМЕЛ.ТОВА ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ НАЙ-НАПРЕД.

щом кажеш истината си казал всичко *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

МНОГО Е ЛЕСНО БРАТКО. НЕКА ВСЕКИ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СИ НАПИШЕ ИМЕТО НА ЛИСТЧЕ И ДА ГО ПУСНЕ В КАШОН/КАШОНИ. ПОСЛЕ РАЗБЪРКВАНЕ И ТЕГЛЕНЕ. ПОСЛЕ НОВ КАШОН НА ИСТЕГЛЕНИТЕ - НОВО РАЗБЪРКВАНЕ И ТЕГЛЕНЕ ДО НЕОБХОДИМАТА БРОЙКА. НАКРАЯ ПРОВЕРКА ЗА ПАРТИИНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ И ГУГЪЛ ПРОВЕРКА И ЕТО ТИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ИСКАНИЯТА ГИ ИМАМЕ С ТЯХ + АДВОКАТ+ИКОНОМИСТ/ПРИВЪРЖЕНИК НА КЕЙНСИАНСТВОТО - ПОНЕЖЕ ИМА НАЙ БЛИЗКИ ВЪЗГЛЕДИ ДО ТЕЗИ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ/+ ЛЕКАР+УЧИТЕЛ+ИНЖЕНЕР+ВОЕНЕН+ПОЛИЦАЙ+АТОМЕН ФИЗИК И ЕНЕРГЕТИК ВСИЧКИ ПРИ ПЛЕВНЕЛИЕВ

немога да разбера какво КНСБ и какваПодкрепа, това са Неолиберални синдикати, които са в основата на заробващото трудово и социално законодателство.ревизияна всички закони.

Щом си недоволен, що не организираш друг синдикат, да речем неосоциалистически? Лесно е, регистрация правиш с двайсетина човека, после покриваш критерии за представителност - минимум 75 000 члена в две трети от браншовете и готово! Започвай от Орлов мост!

На Сидеров не бих му поверил даже кучето ми да разхожда! Това ще бъде огромна отговорност за него !!!!

поне ще го научи да чете *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нещата за България се развиват добре. Бойко падна и вече строителството на Тракия и Марица СПРЯ. Както беше спряло при тройната коалиция. Изпълнителя чака новото правителство, изгладнялото коалиционно правителство, за да подпишат по 2-3 анекса, за да си оправят сметките. Неговите и на КРАДЦИТЕ, които ще подпишат анексите. И това като нищо ще се случи, ако някоя четворно-петорна коалиция захапе властта. Даже ни е в КЪРПА ВЪРЗАНО. Да не го бяхме виждали по-рано, да се хванем... Виждате ли, българи, какво означава Борисов да е извън властта? Хубавичко си помислете, после, след изборите, няма да има връщане назад!Да не ручаме пак жабетата!

голямо IQ но нещо не ми се връзват нещата маи доста ти е платил ББ за да драскаш по форумите ?!? или IQ-то не е реално и не можеш да видиш какво става в тази скапана държава !?!

krassikat@

За теб скапана, за мен ПРЕКРАСНА, БОКЛУК НИХИЛИСТИЧЕН!!

Плевнелиев излъга за пореден път. Лъга протестиращите, лъга в НС, продължава да лъже за всичко и всеки. Избра пътя на опашатите лъжи с къси крака. Крайно време е да се маха, защото изчерпа и остатъка от минималното доверие и търпението на хората и се провали тотално в действията си по "овладяване" на кризата. Никой разумен народ не би търпял толкова лъжа на едно място.

Необходим е незабавен арест и съд за "протестиращите" лумпенизирани боклуци, които доведоха България до национална катастрофа с оставката на Бойко Борисов!

Пиночет е показал как се действа с такива

Незабавен съд за герберастията докарала държавата до катастрофа.

няма по голяма катастрофа от тава майка ти да те роди ти си някаква специална загадка за докторите !!! по добре иди и излижи топките на ББ

Няма ли някой най-сетне да си зададе въпроса с какво "държат" Плевнелиев, при това не само Бойко, но и редица други, като напр....бившия Гл.Прокурор и сегашен Конституционен съдия Борис Велчев?! Как така без ден като прокурор Гоце го направи Главен, а сега наследника на член на Политбюро беназначен от другия президент за конституционен съдия без ден като съдия?

Ама не ти ли светна, че всичките се държат един друг с по нещо! Така е с всяка мафия!