ОЛАФ откри нередности в два проекта за милиони в България, трябва да върнем парите

Европейската служба за борба с измамите препоръчва нашата страна да възстанови близо 12 милиона евро по проверените проекти

Обратно в новината

Коментари - ОЛАФ откри нередности в два проекта за милиони в България, трябва да върнем парите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По време на авторитарния 13 годишен режим на пожарникаря сикаджия Бойко Борисов всичко е възможно ,ако е в негова лична изгода.

Тия са ебати мърдите...само тия два мижави проекти ли сбарахте??? То цялата държава се дрънка от такива "пишман" проекти...

Боцко Усвоителя ДА ДАДЕ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ!

Тия сигурно са проверили първите две и са се отказали! Добре, че не са проверили всички! Щяхме милиарди да връщаме! В страната има десетки т.нар. пречиствателни станции,за които са прибрани милиони,но никога не са работили!

е нали и ние тук бяхме, нека кажем дружно с нас / ние , не някой от марс

Пак ли Киро ви е виновен, герберасти?!

Аз не се учудвам. Самият ББ заявява че е най - умният, най можещия, най подготвения ....крадец. Пак го избирайте заспало племе.

Киро и Асен, измамници те безгрешни ли са

На тая пречиствателна станция не и реза Буци лентата...

И тук сме номер 1! А откраднатите пари ще ги изплащаме ние! Крадците ще са неизвестни. Запазена марка за българското правосъдие!

А колко още милиони от още непроверените ще възстановяват..."проекти" :))

ЕС изсмуква от източна Европа много повече пари като пазар, отколкото дава като фондове. Така е направена сметката. А и правилата за даване на средства по тия фондове са така направени, че генерират корупция и не развиват реално икономически получилата ги страна.

И само да уточня! Това не са проекти, а схеми за крадене! Запазена марка за България!

Тия, т. н. "данни"от анонимен източик- няма лошо, но защо се сезират от такива хора. Моето разбиране е- виждам нередност- пиша си името. Такива източници може да имат други подбуди- да навредят на някого, който им е неудобен-например?! Ако някой е направил нарушения-трябва да си понесе последствията за решението си.

запазена марка за ЕС.

Явно някой еврочиновник не си е взел процента.

А укронацистите кога ще връщат парите в бюджета на ЕС?

Е, те па искат и да работи ! Няма значение дали работи, нали е построена !

Пуснете 5-та трамвая, защото няма да ви кажа какво ще ТИ се случи Фандъкова ...

А ти искаш ли веднага да те върна при майка ти в русия?

Те в русия едни красавци. Това крадене го научихме от руските мужици и техния комунизъм.

Още ли има защитници на крадците и лъжците, нагледците от ГЕРБ и ДПС, подкрепяни от ВМРО,Атака, и лигавенето на ИТН и Възраждане. Отвратително, а за хората които и малко не се интересуват от истината, не пречете на доброто за страната стига без умисъл да се говори за бели коне и прочие, на отвратителните ДПС и ГЕРБ.

След като са пари, дадени от ЕС за определен проект, значи се знае прекрасно кой е получил и изхарчил парите. Така че не разбирам заглавието "ще връщаме парите" - парите да си ги връща ръководителят на проекта, а не ние всики, които хем не сме получили нищо от въпросния ЕС фонд, хем и пречиствателна станиця не сме получили. Ако проектът е на министерството на екологията, примерно, министърът, който го е подписал да връща парите, не ние.

ДПС, Доганестия и Банкята!!!

Целия и всичкия !

Аз нищо няма да връщам! Да вземат парите от шкафчетата на ГРОБ и Тиквун!

Кръв повръщам, пари не връщам! От ГРОБ и Тикваря какво да очакваш? Това им е схемата на кражба на пари. За какво мислиш се натискат да крадат, пардон да "управялват".

КАК ТАКА ПРЕЧИСТВАНЕЛНА СТАНЦИЯ ЗАПЛАХА --заплаха за общественото здраве и околната среда-- МИНИСТРИТЕ НА РЕГИОНАЛНОТО КВО СА БЛЕЛИ тези където са давали парите къде са блели Те да връщат парите-- .ВЕДНАГА ДА Е ПУСНАТ ТАЗИ ПРЕЧИСТВАТЕЛНА КАКТО ТРЯБВА

Хора, четете ли какво е написано? ОЛАФ "препоръчва" да бъдат възстановени. Епа дайте ми няколко милиона да си ги усвоя, а после ми "препоръчвайте" да ги върна. Какъв е смисъла от тая гейска организация ОЛАФ???

Бочко да връща Доган да връща Цялата герберо-депесарска крадлива банда да връща

Отново сме първи в Европа!

Впечатление, че тази “ препоръчителна” статия е само в ДИР. В другите вестници няма нищо.

Щеше да бъде много смешно, ако не беше толкова трагично. Познайте сега кой ще върне парите... и дали Гешев ще направи нещо.

Нарочно е направена така системата, ама Ганьо все умен и знае.. Ще започнат да ни глобяват, да връщаме, да затъваме, докато не се сетим да си стегнем кочината и най-накрая да започнат да се спазват някакви правила. Ако ние самите не следим и не гоним крадците, няма кой да го направи вместо нас, затова и ОЛАФ "препоръчва"!!

В първия случай разследването на ОЛАФ е установило, че пречиствателна станция за отпадъчни води у нас, завършена през 2012 г. като част от европейски проект, никога не е започнала да работи. От 2009 на власт е мафиотската структура ГЕРБ!

Прокопиеви боклуци, вече 2 години сте на власт и нищо не намерихте срещу Борисов и сега взехте да мислите нови ОПОРКИ. Жалки сте!

А ве, кво стана с къщите за гости, има ли осъдени, има ли върнати пари?

Въпрос, простичък, като за тебе Гледал ли си клиповете "8те джуджета" ?

Дава пари на наще да оправят страната ни те пък ги крадът и ЕС знае,че е така но въпреки това не ги съди,а напротив съди данъкоплатците си на вечни дългове и глоби.НЕОФАШИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ ЕСЕС ТОВА ПРАВИ С НАС УБИВАТ НИ!!!

Да плати на тоз улаф

Боко току тъй пари не дава !

Само 2 проекта са в нарушение и то отпреди 10 години!? Браво на ОЛАФ! Бързо и качествено работят със заплати от нашите данъци.

Проблема не е в това,че трябва да върнем парите. Проблема е в това,че ТЪЛПА селски тарикати КРАДАТ от нашите пари и доверието на наши партньори в Европа!Докато не увесим на въжета тези същите селски тарикати по крайпътните дървета,няма да се оправим! !На добър час!

Разстрели в крайпътните канавки на народните душмани и обирджии! Дране и осоляване на душманските кожи в сол-за пример на идните поколения наследници на Крум,Симеон Велики и Йоан Асен!

Предлагаме да започнем от Нинова, биволицата от комунистическата партия начело с глигана гечев

Сумарно Румъния и Унгария имат да връщат 1,5 пъти по-малко пари от България , а ако се направи преглед за субсидиите в селското стопанства ,то там кражбите са в пъти по-голями

Тези дето гласуваха да си дава оръжие за Украйна сега да връщат парите на ББР и ЕС и да вадят от джоба си за оръжие . Всъщност, ако е била същата интелигенция 45 година, то народен съд 2 как ви звучи? Хубав референдум би било, нали ?

Къде спах те досега,колко години нямаше ес прокуратура.тези схеми са измислени в ес,за да корумпират и държат в подчинение политиците ни.боклуци

Путин е виновен, той беше на власт тогава !

Честито,кражбите на някои български феодали ще ги плащаме всички ,българският електорат!Както беше казал бате Бойко,вие сте прости хора и аз съм простоват човек ,ще се разбираме!