Окупационните власти призоваха всички жители на Херсон незабавно да напуснат града (видео)

Апелът бе отправен на фона на контранастъплението на украинските въоръжени сили в региона

Обратно в новината

Коментари - Окупационните власти призоваха всички жители на Херсон незабавно да напуснат града (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, мачкайте азиатската сган.

По-добре да се предадат на украинските сили! Какво ще правят в загиващата кочина!?

Апелът е свързан най-вече с плановете на Киев да унищожи дигата на Каховското водохранилище, което ще потопи гр.Херсон и не само него.... В момента тече евакуация на цивилните и регулярно източване на водата от хранилището. Киев вече стартира информационното прикритие на операцията по унищожение на дигата!

Докато украинските човекоподобни се крият зад цивилните, руските братушки не ги е страх.

Вие от Укрите ли взимате тези заглавия ? Изпратете Експедиция до ДНР и ЛНР за да видите как живеят и тогава пишете заглавия ! Точно Руснаците са Освободители за тези Народи и ги посрещат с Цветя т Руски Знамена !

Ама руснаците ще взривят язовирната стена преди това. Нали разбираш, че с подобен акт путлер вече става световно опасен, а не регионално. Тогава ще сере кръв в куфарчето..

Осигурили са им бараки и са ги оградили с бодлива тел,да ги пази от тигри и вълци.

Цитирайте Украйна, а не толкова много руския ТАСС. Да не сте им партньори?!

Освобождават света от присъствието си.

Като у нас през 1944 та ли ...

"Окупационните власти" са всъщност местните хора, които не искат да живеят в нацистка Украйна ;)

Аз минавам отук да питам само: Как върви контранаступлението, серсеми?

Какво оправдава тази война?

това си е руска хибридна медия. Как да цитира друг?

За Херсон ли говорим или за Хувър, че нали Самая Магучая щеше за три седмици да стигне до ЛаМанш!?

Нека да напуснат, за да не могат укрите да правят масови гробове, пък и да могат да отвърнат на ударите.

руската пропаганда...?

НЕ са окупационни власти щото вече Херсон не е украински. А са местните власти. Дира и лудите "демократи" трябва да свикват с това.То НЕ зависи от техните дрънкания а от могъщия Путин.

Гонете Укрите от България и всичко ще е ОК ! Укрите в България са скакалци които изяждат всичко и дори Човешката душа ина Българите ! Укрите не ни трябват в България и точка ! Защото ще обявим Война на Русия за да дойде и ни Освободи от Еврогейското Робство !

Ганьо си е прост и ще си остане прост дебил

След като свършат с Херсон, ВСУ да минат и през нас, за да накарат незабавно да напуснат града и нашите "жители" на Най-най-могучая!

за да не станат следващата Буча жертви на хохлите защото малумниците изтребват гражданите с американски ракети.А Путин им е осигурил жилища и земя в Русия това което им обеща наркомана.

НАвсякъде, ама като гледаш само евтина западна пропаганда няма да го видиш...

Не върви тридневната операция, а копелета руски?

Околностите на Херсон явно се използват от руснаците за системно изтребване и обезкървяване на укро-армията. Нещо като Сталинград, след който вермахта така и не се съвзе чак до Берлин. Разгрома на Германия на източния фронт е в три битки: Сталинград, Курск и Яш-Кишиневската настъпателна операция.

1 стотинка

преди да напуснат ще ти се изредят

Явно укрите са ти изяли душата и вече ни душа имаш, нито си човек.

Путин е безпомощно джудже, което скоро ще се застреля само в бункера си.

За ВСУ говорим, а не за руските федерасти.

По тая логика ако българска войска влезе в Македония да защити македонците от албанците, ще е окупатор ? Дирници, зле сте.

Ще ти серее в устата и след това ще те обезглави, както трябва да се случи с всички истински "демократи" . Само мъчителна смърт може да ги оттърве от налудничавите им бълнувания за "демокрация" .И това ще се случи. Смърт на "демократите",свобода на народа!

Голяма работа са тия орки, бе! 8 месеца не могат да ги прогонят от Украйна.

Ганьо, Прост си като гайда !! Призовават ги ЗАЩОТО ще ги ПЪРЖАТ в Големия Тиган ...Без да слагат Масло ...НА сухо ...Скоро ще видиш Каква Мелачка ще има ...да ти Е.П.М...проста Дебилска!!!;))

споко сега почва войната...

Братушките почват фашагите с големите шамаряги! Дълг на всеки българин в България да опраскаме и пречукаме техните ортаци,помагачи и платени мекерета на Ембасито - гей амбреажите и лепиларите от ПППП и ДБ!

Явно, бункерният терорист се кани да взриви Каховската водноелектрическа централа, за да прикрие поредния позор на втарая армия мира и голата си абасрана резинова попа.

Укро нацистите ще го взриват

с американски ракети

Какъв разгров бре мавин, даже и клед краха на Германия 1945 немците са живели нпътипо добре от пияния мужик 27 милиона загинали остават им половин Европа и са си същите прошляци, кажи 1държава съюзник на русия,където хората живеятпо - добпе от хората в най - бедната страна в Ес.

Руският фашистки захватчик се готви да потопи Херсонска област, взривавайки Каховската язовирна стена.

Ами чети само BBC и няма никога да ги видиш!

ми не, хората бягат защото укронацистите ще ги нападнат и бомбят, местните власти няма как да са "окупационни власти"

На най-голямата насилствена депортация на хора, след Втората световна война! Това са военни престъпления, за които няма давност! Руските военнопрестъпници, ще отговарят пред международен трибунал за тези си действия! Напред, украински соколи? Слава Украине!

Ти ли бе дърт гей :)

Успокой се, фъфлиш писмено...

При война, няма ОПРАВДАВАНЕ ! А това НЕ е ВОЙНА ..а Специална Военна Операция !!!!;) Американците на Това му Викат ..."МИСИЯ" ...с такава,.... Съсипаха Ирак и особено град Мосул който.... сринаха със земята и изтрепаха 40 000 мирни жители!! В Югославия същата работа , а за Хирошима и Нагазаки ...друг да ти разказва!!;)

Опикал си се пенсионер, отивай за бисквити и кисело мляко !!

Ако България влезе в Македония и забие българското знаме в Скопие пак ли се води окупация,а ? Ако България влезе в Одринска Тракия пак ли ще и викат окупант,а?

Пускат бре ...ТЕБЕ ....Отивай да провериш Дебиле !!;)