Октай Енимехмедов отново е кандидат за депутат

Октай Енимехмедов, който нападна с газов пистолет Ахмед Доган, е отново кандидат за депутат от Бургас. Това ще бъде вторият му опит.

Обратно в новината

Коментари - Октай Енимехмедов отново е кандидат за депутат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малоумни българи. Още малко ще сравнят тучина Енимехмедов с българинът Васил Левски. Ау, какъв герой. Заслужаваме си съдбата щом сме готови да гласуваме за такива екземпляри като този от новината. Има къде по-стойностни и заслужили хора в най-различни сфери...ама нали не са в новините с пистолет в ръка...

vav99w

България - държава на абсурда! Неуспял атентатор-кокошкар /визирам газовия пистолет/ - кандидат за депутат, вместо актуален затворник!!!

Този изглежда като зомбиран с атакистко промиване. Явно някой е работил с него. Не е нормално такива хора да се кандидатират за каквото и да е в цивилизована страна. Заиграването на българите с варварщината може да е много опасно.

На дивана, във одайчето , Бургаското, и не намери НИЩО което не му е наред, и даже напротив, фпичетлена беше !

Кукловодите използват антиосманската зомбираност на българите (повечето от които са бивши цигани) и ще го вкарат в НС. А на бас!

Държава в която за политици се кандидатират престъници е сигурно, че поне половината електорат е престъпен. Този дори и на обикновен мангал да беше посегнал като имитира опит за убийство вече е престъпник. На всичкото отгоре ако забелязвате какъв поглед има той е крайно неуравновесен и безумен. Ако беше обикновен българин Доган нямаше да му прости, а също и прокуратурата. Хора които подкрепяте такива като Октай, Цветанов, Борисов, Плевнелиев осъзнайте се ако изобщо това ви е възможно, само омразата към хората може да ви тласка да подкрепяте такива, ясно е какво може да очакваме от вас.

Нещо в погледа ми напомня на Волен Сидеров :)

Всеки който е унижил ДПС/БСП/Евророма е достоен кандидат за депутат!

И Цв.Цвитанов е с ефективна присъда , но е на свобода ходи в парламента все едно нищо няма , а сега и шеф на предизборния щаб и никой не може да му каже копче! Защо и Октай да не може да се кандидатира за депутат ! Одавна трябваше на аген Сава да се покаже пистолет ! На тези които пишат по-надоло и вие не сте стока щом един човек не приемате такъв какъвто е , избирайте тога Боко Тиквата и вярвайте на Офшорко с коефициент на интелегентност 5Псаки!

Аз също бях впечатлена от Октай, когато нападна Доган.обаче, след време имаше едно интервю с него, в което той казваше как мечтае да има турски, повтарям - турски генерали в България.Момчето си е турче и в кръвта, люби, тачи и милее за Турция. Това му изказване промени тотално мнението ми за него. Смятам, че по-скоро е бил нает от противници на Доган от турски произход да направи нападението за сплашване, отколкото че е имал някакви патриотични подбуди

Стига това да не е ход, за да бъде внедрен сред турците. Все пак кои бяха най-големите негови поддръжници, малоумни ура-националисти, за които радикализацията (защото той е радикалист, вадещ пищов) е детска игра. За една все по-мафиотизираща се страна, при които ключови фигури лягат и стават с пищов това може да е в реда на нещата?

А не се запретне да изчоластри един паметник на тоя Дингил. Нещо като кула да бъде, с потна ръчичка, гържи гъзов пищов. люта баба герберастия

Е какво толкова , иска младежа да е депутат !Всички искат , какво като е съден , ами то и Цветанов е съден и то на повече!!!Извратената схема за българските депутати е да имаш покровители , да те лансират , а ти да слушаш и изпълняваш поръчките !

Тоя е пълно куку,че за капак иска да има в БГ армията турчин генерал.То и аз искам за главен мюфтия да сложат някой поп ама а де,не става.Още един изкуткудякал идиот в парламента не ни трябва.

Kalin

И аз не харесвам сумати политици да не кажа почти всички и кво да ходя да размахвам пистолети па макар и газови пред очите им и после да се кандидатирам???Има нещо збъркано в тоя човек ама и в цялата ни система също!

Питам само: Защо не публикувахте коментара ми от преди 15мин? Съвсем прилично изказване?

Къде в Бургас събират подписи?

Октай е много по-свестен от всички вас , дето пишете глупости! И много по-достоен от повечето досегашни депутати, крадци и нагаждачи! Всички му се възхищавахте, когато пое този риск за живота си, а сега слугувате на опорните точки на ония, дето най-вече се страхуват, най-вече да не им се изпречи на пътя! Пожелавам успех на Октай! И много се надявам младите хора да го подкрепят!

Vasquez

Как така само по ЕГН-тата на хората в подписката ще се одобрява кандидат за депутат? Че нали ЕГН-тата се пишат на документа за сключване на договор с мобилен оператор например, има и подписи - те знаят почти всички ЕГН-та, имена, подписи, защото почти всички имат мобилен телефон. Работодателите също разполагат с ЕГН-тата, имената, подписите на своите подчинени. Всеки мафиот /не говоря за Октай Енимехмедов конкретно, а по принцип/ може да събере оттук-оттам 1000 ЕГН-та с имената и да фалшифицира подписите им - ЕГН-тата естествено, че ще са действителни! Оправете я тая каша - трябват 1000 действителни лица, подкрепящи издигната от тях кандидатура /трябва да говорите ЛИЧНО с тях, защото някой измамник може да се представи за друг и да говори от 1000 мобилни номера - не те да ви звънят, а Вие трябва да ги намерите и да се УВЕРИТЕ, че наистина лицата са тези и подкрепят кандидатурата, която Вие проверявате/!!! Ще пожелая на Октай Енимехмедов успех в политиката - може да е психопат, но има мечти, които брани с цената на всичко - например иска да види генерали от турски произход, а Ахмед Доган е само полковник от ДС... Ако пистолетчето не беше засякло, можеше да го направят посмъртно генерал - така мечтата на Октай щеше да се превърне в реалност отчасти... Но той не иска мъртви генерали от турски произход, а живи - така ми се струва... Ако се намерят достатъчно да му помогнат да осъществи мечтата си, той може да стане първият генерал от турски произход, който заповядва на българската армия да отвори границата с Турция, да сложи оръжие при нозе, да вдигне ръце и да предаде България без бой на Турция... Предполагам, че другата му голяма мечта е България да е турски вилает... Кажи си, Октай! Преди изборите, нали си различен... Мечтаеш ли за Великотурция? Ние не мечтаем за Великобългария, защото знаем, че нито Македония ще си върнем /здраво са ги насъскали срещу нас/, нито западните покрайнини от Сърбия, нито Северна Добруджа от Румъния, нито Одринска Тракия от Турция, нито Беломорска Тракия от Гърция, нито дори Бесарабските българи - затова предпочитаме да четем историята, а не да живеем в настоящето, защото то е катастрофално за българите... Малка е България, но ни е скъпа въпреки националната трагедия - затова те проклинам, ако си дошъл тук да ни въртиш номера! Бял ден да не видиш, ако си български предател! Ако си български патроит - бъде благословен, реки от мед да текат от устата ти!

Имат ли акъл? Поведението му е престъпно и недопустимо, независимо от подбудите му!

Все си мисля, че опита за убийство на А.Д. беше един театър, а това е награда за добре свършена работа, ... но може и да греша??? Много странно как двамата се претърколиха в противоположни посоки, така, че да бият само този, когото трябва, ... да не ги объркат в суматохата.

Ееее най-после една мислеща биологична единица :))). Награждават го също, както Бареков с депутатско място и имунитет в ЕП за добре свършената работа около Костинброд.

плус 1 глас *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

всичките боклуци депутати ми станаха еиии! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И паунди броях, един джихидист, побъркан, ме изненада в храстите и впери в мене, поглет лут: Камарад Бенат, познавате нашия брачет, Енимехмет ?

е явно вече трябва някой да се внедри вътре да започнат да се избиват депутатите, само това не беше станало още, но явно за българина няма дъно

Като кошер с мед! Ела го отвори, юначе, греби със пълни шепи нектара ми от праз, и зелев сок, "Армеева чорба" му казва герп!

ПОГЛЕДЪТ МУ ИЗДАВА СЪЩО ТАКА ЧЕСТНОСТ И РЕШИТЕЛНОСТ, което липсва на немалко актуални български политици.Остротата на погледа не е непременно отрицателна характеристика, тъй като издава силен характер.Партийното послушание и гласуване по даден общ знак не могат да бъдат внушени на такива хора.

Лицето е огледало на душата!

+++

Вазов: "Лудите, лудите - те да са живи!"

Ivan

Като му гледам погледа това е поредния психопат след Боко Тиквата!

ако свалиш капаците,ще ти стане ясно,че има и други психота,но не рискувай да се погледнеш в огледалото,че ще има да тръбят медиите за поредният самозапалил се!!!

Гаче Бойко каратиста не ни беше достатъчен, сега пък и тоз ненормалник Октай боксьора кандидат дерибей.

Лошо няма! Само имам малък проблем със свидетелството му за съдимост!

Не мога да я разбера тази държава,тези хора и тези закони,които позволяват на хора с доказани престъпления да се кандидатират за депутати,да ни управляват и учат на разум,морал и как да посягаме на човешки живот и здраве.И кой ли ще гласува за такива хора.Не искам да си мисля лошо за всички българи

Да, правилно. И Цецо с влязла в сила присъда ще ни бъде министър.

Елементарно, Уотсън.Хората с висящите дела получават прекрасен имунитет срещу наказателно преследване като кандидат-депутати.А ако станат и депутати - джакпот за още 5 години ,през които тече давност.Дори не е нужно да давам примери.Партиите си мълчат защото са взели някое и друго куфарче под масата от кандидат-депутата.Това е стара утвърдена БГ партийна предизборна практика.Този имунитет ,който дава парията в предизборния период , а и след това ,/ако кандидатът бъде избран/не може да го предложи и най-добрия адвокат на бандитите.

Това момче е единственият доказал се герой, който смело и с риск за себе си се опълчи на мафията! Може би е много по-достоен от останалите подставени лица, кандидати за депутати.

Откога турчин ,опитал убийство , е българин? Няма ли комисиия по етика ,която да прецени ,кои кандидати могат да бъдат допускани ?

че е турчин ,няма нищо лошо,може да е по български гражданин от много българи.

Нито една политическа партия или коалиция НЕ БИ се вкарала "таралеж в гащите" с Енимехмедов!!!Единствения му шанс е НЕЗАВИСИМ!! Но 200% съм сигурен че "документите /подписите/ ще са сгрешени!?!?!!! Но лично аз ОДОБРЯВАМ постъпката му!!! Нека "политическите ни проститутки"да го имат в предвид:- недосегаеми Н Я М А !!

Пожелавам ти успех Октай , България има нужда от такива хора, независимо какво казват хората за тях!

Пенсионер ли си, какво си не знам, но че си изперкал е абсолютно сигурно. Ти, ако имаш нужда от престъпници, вземи си го тоя да ти охранява дома и семейството, да ти върти домакинството. България няма нужда да бъде управлявана от още престъпници. За сега и двама са ни много.

разликата между "престъпника" Oктай и почетния председател е,че на юзбашията досието му е чисто, а на Oктай душата!!!

Който иска Майка му, и детето му, да гледат как един кретен натиска пистолет в слепоочието му, нека да натисте 3+, за Лефски- Октай !

Има някаква лудост в погледа му..ама не от онази хубавата

Имам проблем с това че иска да има турски генерали. България не е турция Октайчо. Вземи си смени името!

Нормално да се кандидатира,,хората иэбират,много хубаво,човека който не търпи эависими

Борисов ще го направи зам.министър. Нали обеща 10 зам.министерски места за мюсюлмани. Момчето отговаря на изискванията му. Дори може да чете, познава часовника и е много амбициозно.

Дързос в гащите гори, но когато ми се метна, ме попита: От Герп ли си и ти ? Биролюба

за дпс няма невазмози неща! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Малко е freaky и не на център това момче, но пък като ги гледам тия "нормалните" в парламента, си мисля, че ще е добре да стане депутат - за цвят!

Мисли си горката, тоя Льольо ще я изнасили ! А той, кретен с кретен, искал само да съ испусни? Ай сиктир, ного трийте, дън вий роднина , тоя Дингил?

докато може престъпник като тоя да се кандидатира за депутатка, нема да отлепиме към нормално общество

Тиквун му обеща държавна служба и момчето си търси правата. Така де, след като наркотрафикантът Борисов го докара до министър-председател, защо един пласьор да не стане поне депутат!? Пък е и младо момчето-в Парламента ще изучи занаята-направо ще пие вода от извора,

ТУЙ име, родно милло, деоа Бабалюба ходи да го исфилмира, то на Герберите се надупи, и с тях власста иска да дели ? Бошке, не сме имали такъф Кретен преди Турско!

ХОРА, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТОВА МОМЧЕ, ТОЙ Е НАИСТИНА ГЕРОЙ!

Така както съм си седнал и си пия бирата в кварталното кръчме виждам тук поне десетина по-герои от него ама са по-умни и най-важното по-скромни да не занимават хората с мании като него.