Окончателно: Дядото на прегазеното 6-годишно дете в Прилеп остава зад решетките

46-годишният Стефан Дехнев е обвиняем за убийството на шофьора, прегазил внука му на 28 август

Обратно в новината

Коментари - Окончателно: Дядото на прегазеното 6-годишно дете в Прилеп остава зад решетките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В европейските столици, Пътната маркировка е светлоотразителна, и е видима от 50 - 100 метра! А в България ще слагаме думени колци, които обикновено са видими до 10 метра Пешеходните пътеки не са светлоотразителни, защото боята е скъпа, а явно колчетата не?

Мисиркиии Как така водачът на камиона е предизвикал катастрофата, при положение че безпризорното м....че е скочило под колелата, а човекът е карал много под ограничението? Ааа? Или да пишете? На умрелия всичко можем да струпаме, само боята да са невинни? Защо няма нито един призован да отговаря по каква причина чаавето му се размотава на платното сред камионите? Мисиркиииии, хубаво ви го каза оня мутрата!!!

Новината не е от хубавите. Виж, ако пишеше, че само дядото е останал от катуна, щеше да е великолепно

Но иначе Васил Божков за обвиненията в няколко поръчкови убийства и укриване на огромни данъци го пуснаха домашен арест.

Нали казаха, че няма никакви родствени връзки с детето!

не изглежда да се чувства виновен този циг@нин че е отнел човешки живот и не си е държал циг@нето под око докато пифтуни

Прегазите мнгал не съжалявайте а се гордейте и продължавате.Можеше и в празнуващите да се вреже

Човекът е в държавния колеж, според тишърката...

Много добре изглежда за дядо. Изглежда има елитни гени. Дай Боже всеки български дядо да изглежда така!

абе ясно че е станал сакатлък ама с удар в прасеца ли точно е целял да го убие ... тука има и афект .. причината е че е видял внука си ... и да ще ходи в затвора, но колко да му дадат на този човек обезумял от мъка. 10 години. да сложи едни кънки в залата може и да го оневинят

а относно що живеят там и играят децата ... еми бедност и немотия .. ако имаше образование работа и пари нямаше да му играят децата там където летят тирове. мъка .. и за детето и за шофьора

МВР И МО се състои от 7200 пенсионера на двойна хранилка, пенсийка 1400 лв+ заплата 2200лв+ извънреден труд 450 лв+ празнични. Накрая по 4000лв чиста пара на месец. 50000 на година ,1 милион за 20 години чиста пара. ДОБРЕ ЛИЕ , ПИТАМ? 4х76тй

Ако си мангал филантропа и благодетел на България,чрез незаконните си фондации Джордж Сорос ще ти предостави повече адвокати безплатно за защита и от на Васил Божков, Премиера и Президента на държавата взети заедно...Вие си направете изводите тази държава каква е !

СТЕФКЕ Чекаме те с момчетата да си ни булка

7200 пенсионерите, няма кой да работи , те точат пенсия и заплата накрая 4000 лв с добавките

всеки ден минавам покрай циганско гето в кв. Сердика и виждам как децата играят без контрол на улицата, а минават коли

ДЕдо, но не и по документи. Щото детето май е на самотна майка? Май крие таткото, тоя тарикат.

Не крие. Те са така - всички се водят самотни майки заради помощите, по документи са никакви..

Доживотен затвор за тоя мангал

Мишчици пенсионери

Рънърса: -ООоо, тоя дедо че го праиим баба!

МВР И МО се състои от 7200 пенсионера на двойна хранилка, пенсийка 1400 лв+ заплата 2200лв+ извънреден труд 450 лв+ празнични. Накрая по 4000лв чиста пара на месец. 50000 на година ,1 милион за 20 години чиста пара. ДОБРЕ ЛИЕ , ПИТАМ?

Добре е, ама ти си малоумен. Може да се пенсионираш на 55, до 60 можеш да работиш и после те изхвърля компютъра. Къде ги тези 20 години ;))

Тоя се е взел за еквалайзера Дензел ВашингтонГ. Всъщност родителите с безотговорността си са убили и чавето и шофьора.

Най-вероятно е поел вината на друг.

Дано почива в мир детето, но 15км/ч не знам как може да се нарече несъобразена скорост. С колко да кара тоя камион - освен да го паркира и да не го използва, защото някой си е запил и не си гледа децата.

Аз съм голям защитник иначе на съобразената скорост, но това наистина е налудничаво. Нито е било на пешеходна пътека, нито нищо. От 50 на 15 е достатъчно съобразяване според мен, няма да слезе и да бута я. Тук трябва да си понесат отговорността родителите, които са оставили детето си да щъка по платното.

Живеем в държава от третия свят, вече над 30 години. Факт…

Абе това няма да върне човека от гроба, но поне един патладжан-убиец по-малко на улицата...!

Toя циганин сега последно дядо ли е, или е само тъпкач на бабата? Нали такава информация излезе...

Това не е важно. Важното е че това е мангал-убиец, който не трябва да отделя СО2 повече!