Коментари - Окончателно: 23 партии и 11 коалиции подадоха документи в ЦИК за участие в изборите на 9 юни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

34 (23 партии плюс 11 коалиции) за малка България? Ужас

Нещо така да направите в прегледен вид една елемнтарна таблица с имената на тия партии и коалиции...? Просто хората да добият някаква дори и повърхностна представа - кой, какво, защо? Няма братче! Тракат се някакви празни текстове и нищо ценно като информация. Никаква обработка на поднесените факти. Така представено е страшно неугледно и дори не го дочетох. Това е журнализмът на 21 век... Толкова си можете.

За да не управлява ДПС ,трябва да излезем и да гласуваме

За шест милионна страна. Ниско ниво на социализация. Всяка маймуна на свой клон.

Малко са...Протсия бг народ да не забрави да гласува, че иначе са умрели от глад...И не, не се смятам за масата бг Ганьовци и простаци, та затова наричам "сънародниците" ми с това прозвище...Гласувайте още 35 г...та да може циганите да завладеят иначе малкото вече население...

Простия*

Това колко ФАЙТОНА прави?

Както има праг за партиите-4% , така трябва да има и праг за коалициите примерно-7% !!!! Който прескочи в НС !!!!! Спечелилите най-много гласове да получават както е в Гърция-50 места отгоре -останалите делят остатъка според гласовете !! Само така ще има мнозинство в НС и ДЕЙСТВАЩО правителство !!!

Ха хаа, тази публикация ми напомни един стар виц: Двама приятели отишли на конни състезания. Кушиите започнали и единият от тях, който никога не бил гледал конни състезания попитал: -А бе, тия що бягат? -Как защо бе? Първият ще получи голямата награда! -За първия ясно, ама другите защо бягат?