Коментари - Окончателни данни: Фандъкова с 36.37 процента, Манолова - 27.79 на сто | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо медиите обслужват Борисов? Комплексарският стремеж на Борисов към титли, награди и похвали си личи дори по визитната му картичка още когато беше кмет: “Инженер, доктор, Бойко Борисов, генерал лейтенант, кмет”. Не пиша случайно за този нарцис. Толкова плювни чух от него по повод на конкуренцията за тези избори, особено срещу Манолова, не му прави чест, показва го като скалъпена селска бухалка на определени мафиотски кръгове у нас !! Фандъкова - усмихнатото лице на корупцията, послушна изпълнителка на комплексарският стремеж на Борисов !! Държи се послушно за шлифера му, без противоречия и т.н. Отсъства напълно тази жена със собственото си мнение и професионализъм. Била компетентна?! Компетентност ли е да правиш ремонт на ремонта ?!! Нужно е Герб да си затворят плювалниците и да оставят нас - избирателите, да преценим !!

Хайде, народе, стегни се да пратим Фандъкова на училище!

Аззз

а сега пак ревете.. че ремонта не е както трябва.. че има нужда от промяна.. все си ги избирате .. лайна

голямата интрига в този сайт е дали ще те изтрият за две или за една минута. Селекцията ви е доста добра. Ото Скорцени на гръб да си го носите.Ненужно дразните. Ако искате някой да пише направете регистрация, но тази цензура на по-отдаличени мнения е унизителна за вас, няма да спрете хорат да имат мнение. Номера с блокирането също е тъп.

Междувременно въздуха в София е ужасно мръсен и ФПЧ са 3 пъти над нормата в целия град.

Лично Бойко Борисов с джипката го е нацапал.

Комунистите пак мрънкат..все нещо им пречи да спечелят :П

Трудно ще спечелят, Боко пазарува ромски гласове като пощурял.

Много ми харесва като чета как ББ и ГЕРБ правят хората на идиоти, а те не протестират. Защо ми харесва- ами така глупоста на хората придобива образ. Та гласувайте за когото искате- а те си правят каквото им се поръча от голямата локва. България на скорост реверс скоро няма да се оправи.

След като гласува, другарката Манолова заяви пред медиите: Гласувах за подмяната(пардон-промяната).Ще отворя вратите на кметството за гражданите". Сестрио, д-ря кажи като омбудсман имаше ли приемен ден за граждани.?Ама без да лъжеш и увърташ тоя път! А да питам и кои сте ГРАЖДАНОТЕ, че нещо не разбрах...

Когато пътуваш и си сред хората повечето време какъв приемен ден чакаш? Или искаш тя да кара хората от майната си да пътуват за да сварят приемният ден? Пиша за м. Манолова, не за Фантадъкова.А омбудсман е такъв за всички граждани, не само за софиянци.

репликата ми изчезнала барабар с некакво коментарче ма безобидна беше

голямата интрига в този сайт е дали ще те изтрият за две или за една минута. Селекцията ви е доста добра. Ото Скорцени на гръб да си го носите.Ненужно дразните. Ако искате някой да пише направете регистрация, но тази цензура на по-отдаличени мнения е унизителна за вас, няма да спрете хорат да имат мнение. Номера с блокирането също е тъп.

Успеха на Данчето връща вярата ми в българския избирател. Това ме подсеща, къде се скриха социолозите давали 10 процента преднина на Манолова преди изборите? Може би заслужено си харчат заработеното?

В последните години прави впечатление че в последния момент става обрат в нагласата на избирателите. Това се видя и на парламентарните избори у нас и на Европейските избори тази пролет.

Разбира се. Обрат. Да.

ти слагаш минус без да си схванал написаното а го четеш първосигнално

особено в ромските махали обрата настъпва много бързо 50 лв/час

Ако всички хора упражняват редовно правото си на глас, купените гласове няма да имат тежест.

Балотажа е ясен! Манолова взе максимума и повече гласове няма да има,а десните ще прехвърлят гласовете си към Фандъкова. Ако балотажът беше между Бонев или Игнатов и Фандъкова,тогава можеше и да бутнат Фандъкова,но с Манолова няма да стане. Нея София не я иска,достатъчно е опетнена! Престъпник за кмет София няма да избере!!!

Престъпник? Кой съд го казва това? София не трябва да избира пак Бойко, който си е осъждано лице.

Ало, медиите. Говорете в числа - брой на гласували от общ брой имащи право. Да се види как "безапелационната" победа на ГЕРБ се крепи върху 100 и няколко хиляди гласа в ДВУМИЛИОННА София. Махнете ги тия проценти, които и така изглеждат жалки. 36% ??? МНОГО бе. Сега погледнах некви числа дето ги въртят - 170 хиляди гласа за Фандъкова, 130 за Манолова. МНОГО бе. БЕЗАПЕЛАЦИОННА победа! Да му обяснят на банкянския какво значи тая дума и кога може да се използва.

Местните избори и те са политически. Едни хора, кметове и общински съветници ще се осигурят доходи на нарподната трапеза за още 4 години, а не трябва да е така. Трябва в общината да се избират хора за да я управляват който са най- подготвени за това, достойни, можещи, мислещи и носещи и просперитет, а не партиини активисти, често сложени защото са наши хора. Порочна партиина практика, наложена неправомерно. Колко независими има и колко партиини?

Кмета се избира по мажоритарен начин и за да няма такава врява трябва от управниците да се назначава. Само Общинските съвети са се избират, не знам на времето се избираха и съдии и съдебни заседатели....

Имам един въпрос към ГЕРБ-тролчетата. За кинти ли се правите, че ви харесва мърлява София с бюджет близък на този на Виена? Или го правите с кеф? Ако е второто, моля посетете психиатъра в най-близкото ДКЦ. При условие, че се смятате и за десен, идете на частен психиатър (за десните общинско здравеопазване не трябва да същствува).

вижте и бюджета на Брюксел - 829 милиона евро при население 1,300,000. Там разходите за пресонал са значително по-високи отколкото у нас. Правете си сметка колко се краде тук за черни обелиски, скамейки за хиляди левове и ремонти на ремонтите на ремонтите....

Започна тоталната мобилизация на всичко живо, от купените журналисти и платените политолози/социолози до последния ром, редил плочките на "Графа"! Всички на барикадата, в името на Данка!

Забравил си да споменеш апела на ББ- Тези които са гласували за игнатов да гласеват за Данка- тоест Игнатов е бил резервният вентил на ББ- ГЕРБ.

Успех за БСП ще отчетем даже ако сестра Галева сбере колкото Иванчева - 3006 гласа Грамаден успех

Айде пак др.Йорданка Малко ни е Още искаме

Промянка от Маямка, ако стане кмет да викне братя Галеви за зам. кметове, ванко 1 главен архитект на София ,а орехчето и пеев да спасяват България... И ша я фтасаме... Тя вече е взела близо 50 хиляди гласа повече от БСП. Откъде да вземе още освен от полковниците и лумпените на Волен? Кого още да излъже с "Подмяната". Пардон - "Промяната". :)

Ами Данчето къде е тръгнала? 2 милиона софиянци, тя едва събира 170 хиляди. Много й вярват хората.

Фънди оттече! (идва следващата кака от дългата скамейка на ТИК)

Вижте профила на госпожа Фандъкова и ще видите какви са гласоподавателите - това са по-заможните хора с по-високо образование, а тя води всички останали кандидати по процент на хората с начално образование, които са гласували за нея", обясни още Райчев. Хахахаха, вече всички разбрахме, Райчев... Не се хаби! За Данчето гласуваха ромите, а те както знаем са най-високо образовани!!! :)))

ние, ромите, ще определяме кой ще ви управлява и как ще живеете, ясно?

Абе всъщност само ви използват....

Вижте снимки от току-що ремонтираната улица "Житница". Има ги навсякъде, не се налага много да се търси. Работата е свършена по фандъшки: трафопостът е в средата на тротоара, сложен е накриво, при това точно върху релефните плочки за незрящи. Капаците на шахтите също са на криво, но са в друга посока ориентирани. ПРОСТО НАМЕРЕТЕ СНИМКАТА И ВИЖТЕ! Трябва да си повече от дебил при вида й да кажеш "е какво толкова".

Есенните листа не са изметени от улиците и тротоарите в София. Скъпи избиратели ,внимавайте като излизате навън...нямате представа колко е хлъзгаво и опасно като вървиш по мокрите листа ....да не стигнете в неделя до Пирогов, вместо до изборните урни.

Окончателно. Опростачването на София достигна 27.79 на сто!

Сестра Галева беше дотук - от два стола та на земята. Като всеки уважаващ себе си юрист Мая демонстрира способност за невероятна метаморфоза и 'катарзис'. От пламенна защитничка на Ореха и Пеев и оплюване на десните протестъри тя сега се превърна в ухажорка на десните. От зам. шефка на парламента, зам. председателка на Бсп и претендентка за председател на Бсп, тя сега се дистанцира от Бсп като дявол от тамян. Само че десните хора не са балами и едва ли някой десен ще пусне за нея. Изключвам няколко файтона талибани около Радан и Гнома.

Дистанцира се от БСП като куче от пържола. БСП също се дистанцира от нея по същия начин.

Фандъкова звъни на Борисов: "Победихме на първия тур, но имам добра и лоша новина". Борисов: Давай добрата .. Фандъкова: Взехме 36.37 процента Борисов: Супер. Безапелационно. каква е тогава лошата новина. Фандъкова: Амииии ... никой не не си е дал гласа за нас!!!!!!!!!!????????

Ако махнем купения ромски вот и ако здраво мислещите хора, които искат промяна гласуват, тогава трябва да победим ГЕРБ и статуквото.

Здраво мислещите хора най-често не гласуват за БСП, също виждат и подобренията в София откакто ГЕРБ управлява столицата.

Кои точно подобрения? Колко пъти копаха и пренареждаха Дондуков. Безумията на Графа и Житница. Метрото, което се бави с половин година. Ще има ли неустойки за строителите? Едва ли. Аз не искам повече това!!!

А къде отиват средствата от ЦГМ? Само знаят да разчертаят паркоместата и да събират пари. Къде са паркингите за обществено паркиране?

До DR - защо не вземеш да сезираш прокуратурата

значи 37 процента в София са ромите

Народа е с ГЕРБ. И го показа ясно на първи тур. След балотажа червените затварят бардака. Курвите триперливи и мързеливи, маман вечно пияна, клиенти няма. Бардака фалира. Кире Трафиканто последен ще изгаси лампите и ще заключи. Уф, че ме боли глава. Ще ми трябва сериозна терапия тази сутрин. Може би зелева чорба. Ще видя с какво лекарство разполагат в кръчмата. Чао. Сега съм тук, след малко ме няма.

Ясно защо гербаджиите искахте да се премахва пълният член.

няма и кратък. Пробутва си остроумията между две ракии(уж, а всъщност е на попара)

Русото ще победи !

Доколкото си спомням Фандъкова беше и си остана избора на Цветанов. Без повече коментари.

Гледах интервюто на Хекимян с Мая Манолова тази сутрин. Всеки разумен и мислещ човек би си направил следният извод - БТВ, Мая, БСП, че и другиз за съжаление уж "десни" заедно твърдо срещу ГЕРБ. Нямам думи за т.н. "неутрална" телевизия бтв превърнала се в МОЩЕН ГЛАШАТАЙ против ГЕРБ.

Дай Боже поне София да оттървем от мафията

Сега всичко опира до това как ще се разпределят гласовете на хората гласували за другите кандидати на първи тур. Лично според мен Манолова е по-подготвеният кандидат с повече опит и характер, даскалицата доказа, че не става, просто някаква си кукла на конци без никакви лидерски качества!

Ние искаме промяна на гербаджойския модел: - спиране на излишните харчове - спираме строежа на метрото, излишно разточителство -спиране на ремонтите на улици и булеварди по София - махаме синя , зелена и пемпена зона за паркиране , всеки да си паркира колкото иска и където си иска Досега много се крадеше , има голяма корупция. Ние юожем повече. Ние крадем най-много-доказано е е ЕС. Гладувайте за Косиндбродската Промяна

Голяма част от автентичните антикомунисти не гласува на първи тур защото знаеше, че ще има балотаж. На втори тур антикомунистите ще гласуват масово само и само да наврат червената скучобра там от където е излязла. Време е за шкембе и бира. Отивам в кръчмата.

Учителката по руски Фандъкова.

Да ама не нея.

как го постигате? Това беше отговор на въпроса "Кмет на Костинброд ли избираме?". Уникален Дир хахахах

Смени хапчетата със свещички. Може и да те поолаби.

Тотално си се объркал от мътната бира и ланшното шкембе!! В България комунисти няма! В България, а и в целия свят, никой не протестира срещу социализма и срещу комунизма! Всички протестират срещу капитализма! И жълтите жилетки във Франция протестират срещу капитализма. Големият проблем е капитализма!

Манолова, ние сме с теб! Спомни си как ситният Давид е победил чудовището Голиат. Давид е наблегнал на най-силното си умение, да стреля точно с прашка, и е ударил с камък Голиат в най-слабото му място, между очите. Ти ще победиш, Манолова, срещу чудовището, наречено "герб"!

До дупка! Защото всеки момент ще завали и застудее, а градината още не е почистена и зазимена...

Когато нямаш избор винаги избираш по-малкото зло, в случая Фандъкова. Онази кюстендилска крадла, ще разсипе и малкото направено в София. Да не забравяме, че тя помогна за обира на КТБ

Тичай за лекарства, че не си добре.

то като доди сестра Галева и БСП само с търчането ще си остане Щото и аспирин няма да има в аптеките Само капути- кат оня скъсания дет та е произвел тейко ти

много си назлобял рано сутрин. Сега нали има всичко по аптеките- пий на воля

Процентите на кмета отнасят ли се за нивото на корупцията в столицата ? Мисл

Да не забравяме, че Манолова е слугата на Пеевски, а този кучи син е депутат от ДПС.

ли измисли за днес ? Манолова срещу Топлофикация звучи къде къде по-правдоподобно, а и е доказано !

По заведения и сервизи който откриват данъци и крадат хората е пълно с плакати на ГЕРБ ,защо ли?

Кметицата на Шайката май се уплаши наистина. Иначе няма да ходи на крака да проси за помощ "Демократична България": Не съм искала подкрепа! Говорихме за проекти, заяви Фандъкова.

Ми тя Манолова още в понеделник се опита да ги подкупи, като им обеща зам. кметове срещу подкрепа.

Никой друг освен дивите селяндури вонящи на пръжки, лой и чесън няма да гласува за Костибродска. Дори автентичните софийски комунисти няма да пуснат бюлетина за сестра Галева.

А за ОПГ ГЕРБ гласуват само бандити,заблудени,промити мозъци и роми....!

Смажи комуниста, спаси България!

Хайде, сега да ги видим "десните" граждани, колко са десни?!

Късата памет ни затрива. Само допреди няколко години комунистическата ... Манолова дори такситата не икаха да я качат. Всеки знае, че е слуга на Пеевски и основен участник в Костинбродската афера, която доведе до кражбата на 4.5 милиарда от комунистическо-турското правителство. И сега ще се намерят десетки хиляди хора да гласуват за това чучело?! Е, после не се оплаквайте...

Математиката никога не лъже, а тя показва, че гласовете набрани на втори тур и за едната и за дургата ще се неутрализират и разликата ще се запази.

избирателите на Спаси София...ще я спасят ли,или ще я оставят на статуквото. За градската десница много се съмнявам...защото сме виждали вече тяхното лицемерие...против Герб реват и правят протести на Орлов мост....а като дойде момента да сменят статуквото... изведнъж прозират че Герб били"десни" Само че....всеки последващ вопъл към гражданското общество да ги подкрепи...няма да бъде чут занапред.

Всичкото ром гласува за леля Данка Талибанка!хахах нема такъв резил

Когато няма за кого да гласувам, то винаги гласувам срещу комунистите и турците, независимо как са се пременили. Трябва винаги да помним, че предците им са нанесли непоправими злини на България и са избили жестоко безчет българи.

Стига с тези комунисти измислете нещо друго ако можете?на всички ни писна от вас! Нямаше да гласувам но сега ще за Мая...

И аз не гласувах в неделя, но сега ще гласувам за Данчето.

Кюстендилската слива при Хекимян цяла сутрин ухажваше десния електорат и трижди се отказа от червените. Никой автентичен антикомунист няма да гласува за червената пачавра. А ако в момент на умопомрачение реши да направи тази глупост то ръката му ще се вкамени пред урната и на момента ще му изсъхне оная работа. Смърт на комунизма.

Този за цвят ли не си го триете?

Ало Софиянци не вили е срам роми* дави избират кметове?!

За разлика от в твое село, в София циганите са толкова незначителни като бройка електорат, че от тях нищо не зависи. Друг е въпроса, че въпреки купчината фейк, мангетата си гласуват основно за бсп!