Около 300 000 украинци взели руски паспорти от началото на войната

В Одеса пък арестуваха съпрузи, заподозрени в шпионаж за Москва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е във всяко стадо има мърша В България също ще се намерят 300 000 мърши, но още по-долни. Ужасно 'страдат' под гнета на НАТО, тук при гейпарадите и пр. нетрадиционни 'скверности', но странно - плаши ги нещо руския паспорт. Що ли..

Даааа.В Окраина е голяма демокрация..Посочват те и те арестуват за шпионаж.

тези с руски паспорти Путин ще могилизира и Украйна ще им намали бройката.

полутвали руски паспорти ..ама принудително.ха.ха никой те ще са има нищо общо с руската кочина даже и руснаците. а 600 000 руснаци са се наредили пред украинското посолство в Москва да получат украински паспорти че ги е срам да се нарекат руснаци заради вожда Путин..ха.ха

кеф ти руски кеф украински паспорт... а в Украйна, ако оцелееш след следствието, те пращат за 20 години в затвора щото ако имаш и руски паспорт хората на Зеленски те смятат за предател.

и в България тези с руски паспорти ги смятаме за предадели и една част са затвора или смъртни присъди- друга ще изгоним в руската кочина..

май ще трябва да променяме и историята за да зарадваме Зеления Ukrainian court ruled that SS division symbols are not Nazi https://youtu.be/rdE0F9COtNI

Аз мислех, че поне са милион, а те с Крим включително са едва 80 000. И кой тогава освобождава путя? То в в България ще се намерят повече бунаци дето ще поискат руски паспорт!

Хората съвсем ясно са ти го написали- броят само УКРАИНСКИТЕ граждани които от началото на войната са взели руски паспорти... а живеещите в Крим и Донбас отдавна са РУСКИ граждани, така че те не са включени в тази бройка.

Ами ясно е написано, че цялата бройка е 300 000 от 2014 до сега! Колко пъти да го препрочитам! Смешна цифра!

Цитат от статията :"Около 300 000 УКРАИНЦИ са поучили руски паспорти ОТ НАЧАЛОТО НА ВОЙНАТА в Украйна, според независимата руска медия "Медиазона", цитирана от ДПА и БТА. Между 70 и 80 000 души са получили руско гражданство САМО ПРЕЗ ОКТОМВРИ, посочва медията, смятана за критична към Кремъл." 2014-а я споменават колкото да напомянт че от тази година окупираният през 1992от Украйна Крим отново става част от Руската федерация, такъв каквото е бил винаги-)

И 300 000 да е, за територията, която са окупирали е смешна цифра. А и е ясно, че повечето ги насилват да ги вземат. Предполагам повечето са пенсионери.

Според комисариатът за бежанците към ООН към 6 Декември официално регистрираните украински бежанци в Европейският съюз са 2 582 474, украинците избягали от Украйна в Русия са 2 852 385 като служителите на ООН твърдят че от началото на войната 13 218 465 украинеца са напуснали Украйна... а 8 309 718 са се върнали обратно в Украйна, объркванията между различните бройки произтича от това че някои украинци са влезли нелегално, или не са се регистрирали в съответните държавни служби в страната в която пребивават , или са се регистрирали за да получават съответните помощи и след това са се върнали в Украйна. По въпроса за паспортите... е, тука е пълна каша, едва от Декември миналата година украинците могат да получават руски паспорти по ускорена процедура, а дотогова дори и тези които са имали паспорти от Донецката и Луганскта републики във всяко едно отношение са били третирани като чужденци, и са им искани съответните визи и застраховки при влизане в Русия.

Глупости. Големи глупости си написал.

Е, щом казваш... че цитирането на най-официалният източник на света, а именно публикуваната от Комисариатът за бежанците към ООН статистика за това къде и колко украински бежанци са се приютили, са глупости... еми тъй да е, няма да ти трошим хатъра, я-)

Само в Полша са над 1400 000. Колкото и да мяташ измислени цифри,не се връзват с реалността!

В Полша са влезли 8 040 115 украинеци, от тях 5 942 509 са се върнали в Украйна, така че към момента в Полша има 1 529 355, разликата между влезли, излезли и останали се намира в останалите европейски страни, включително и... Русия. Колкото и да не ти харесва това е официалната статистика на Евросъюза, въз основа на която ООН пуска ежемесечен бюлетин-)

Добре ще е да споделиш страницата, където ги четеш тези данни. Няма никаква логика в числата. Няма как да са влезли 8 000 000, а да са се върнали 6 000 000. В Полша останали 1500 000, а в ЕС се разселили останалите 500 000. Само в Чехия наближават 500 000,а от тези 500 000 повечето са минали през Полша. А към Германия, Великобритания и Франция цифрите са също големи. Тази стъкмистика си я чел на страниците на някое руско ооне! Другия вариант е че си измисляш числата.

Без война! И чехите си тръгнаха от Словакия! Без война!

Взеха, ама не смеят да се преброят за българи в РСМ. Ние не искаме война, ама те си ги асимилират българите навсякъде - както в Украйна, така и в РСМ.

Ами да си вземат руски паспорти, кой им пречи. За такова нещо не е необходима война

Ако Зеленият бе спазил Минските споразумения, нямаше да има война.

Евросоюз в новом пакете санкций запретит экспорт в Россию ноутбуков, жестких дисков, камер и объективов. Об этом сообщает Politicо. По данным издания, Евросоюз хочет расширить список санкционных товаров и распространяет новые ограничения на "ноутбуки, жесткие диски, фотоаппараты и объективы". Малей...кво ще прави Русия без европейските твърди дискове, лаптопи и камери!? У дома само такива имам...страшни са

Ами съмнявам се да имаш руски лаптоп. Защото и руснаците нямат-дори в централата на компанията wagner дето я показваха-и там е изцяло западна техника.

Ми не бе...европеиски е...западна техника братче

В отдельном документе с подробным описанием списка новых организаций, попавших под санкции, также будет приостановлено действие лицензий на вещание НТВ/НТВ "Мир", "России 1", "РЕН ТВ" и "Первого канала". Свобода на словото и демокрация братче..чак дрънка... Ще трябва да си ги гледам на европейския лаптоп...нелегално

Би ли ми казал кои са опозиционните руски медии? И коя е руската действаща медия , дето не е изцяло под контрола на правителството? Я кажи ако беше тръгнал да пишеш коментари по поръчка в русия-както ги пишеш тук-за колко години щяха да те вкарат в затвора????

Дожд бе душко. 5 години работи в Русия без да я закачат а не изкара и 5 месеца в Латвия... Европейски съюз,демокрация и т.н.

В момента Ехо Москвьи бълва соросоиден бълвоч в Русия и нищо Новая Газета и т.н.

Същата тая дожд дето изведнъж се оказа че води руска пропаганда? И недей да лъжеш глупако-абсолютно всички медии в русия са изцяло под контрола на руското правителство. Гледам не искаш да ми отговориш какво щеше да се случи с тебе в русия, ако водеше същата тая пропаганда само че против путин.

Абе платено руско тролче по всички телевизии показаха руските войници с автоматите разнасящи прозрачните урни за гласуване. Да не говорим че запорожка област не беше изцяло под контрола на твоите руснаци и по-голямата част от жителите никога не са гласували на тоя референдум. Твоите руснаци отказват дори медицинска помощ в окупираните територии, ако не си поискал руски паспорт. И понеже с платените си коментари ми обясняваш за някакви 8 милиона украинци в русия-къде са те не уважаемо платено руско тролче????? Къде са всичките украинци, насила изселени от твоята русия от началото на конфликта? В коя част от русия се намират и в какви условия живеят? Да не би случайно да ги откараха в изоставените бивши секретни градчета, превърнати сега в концлагери?

Малоумник...заради това че някакъв пратен провокатор изпял на служба за великая Рус... Зеления малоумник забранява цяла религия, конфискува църкви, обискира дори и женски манастири... Да не говорим колко арестувани попове има с обвинение че са колаборанти... Ти кога точно ходи да се преглеждаш там и ти отказаха лечение без руски паспорт и къде!? Или гио чу от ЕЖК на женския пазар

Путин е комунист-бивш агент на кгб. Руския патриарх е също бивш агентна кгб. Комунизма отрича и забранява религията. Комунистите изписа хиляди православни свещеници и преследваха всеки, показал, че е религиозен. И пак комунистите използваха техните агенти назначение за православни свещеници, за да шпионират обикновените хора. Наистина си жалък моето момче.

Е и!? От КГБ е...ти искаш от ЦРУ ли да е!? Ми няма да ти се отвори парашута... И кво да направим като комунистите отричали религията...да се правим че не виждаме че наркомана краде църкви и арестува попове ли!? Че и Ваньо Драгалевский четеше лекции за научния социализъм пък после стана първии демократ... Татю ти и тпой викаше Слава на БКП Дори и жалък не си...

Антихрист и убиец на свещеници да го изкарваш защитник на християнството? Тоя дето го арестуваха в украйна-да не би да не бивш агент на кгб или още не си го разбрал???? Да не би да не си чул още, колко от назначените от кгб свещеници в украйна са предавали информация на руснаците? Наистина си много жалък моето момче.

Меркел призна,че Минските споразумения са осигурили време да въоръжат укрофашистите и да ги подготвят за война срещу Русия. Путин го подведоха и той се съгласи, с след Дебалцево укросрмията бе ликвидирана и до Румъния нямаше кой да спре танковете Кога западните м ъсници са спазили договори бе Путине.Кскви партньори са ти тези хайдуци?

А какво правим будапещенските споразумения?

Тия триста хиляди са от началото на войната. А преди да започнат военните действия колко са? Много повече! При това вземането на гражданство е личен избор и никой никого не може да накара със сила. Защо е така тогава?

Референдум под дулата на автоматите е напълно доброволен нали? Абе да ти кажа той хитлер разправяше същите неща като тебе и путин.

Промит мозък!!! Гокяма Германска агенция направи социологическо проучване и потвърди избора!!! Провери, а не говори глупости!!! Кой нормален ще остане в държава, която се управлява от Бандеровците, нацисти отвсякъде, които са официално признати от държавата?! Ей, прост народ, слаба държава!!!

и коя е тази "Гокяма Германска агенция "? Нещо като ЕЖК?

В 40 процента от детските поликлиники в Руската федерация няма отопление, в 35 процента няма канализация. Това се посочва в доклада на Сметната палата. От 116 865 сгради на детски поликлиники в Русия 14 процента са в неработещо състояние, 30,5 процента нямат водоснабдяване, 52,1 процента имат топла вода, 41,1 процента имат отопление, а 35 процента имат канализация. Забележете само как политкоректно руската сметна палата се заиграва с процентите. За някои проценти думата е "имат", за други проценти думата е "нямат". Примерно "35 процента имат канализация" означава, че "65 процента нямат канализация." Ахахахахахахаха

Ей деди, "Дойче веле" ряпа да яде пред теб! Върхът си! И доктор Гьобелс би ти завидял!

Ти си знаеш

Знам си, деди. Ша му кажа!

Откога официалните руски медии станаха дойче веле? Защото това е цитат от руски правителствен сайт.

14 % неработещи детски поликлиники!? 116 хиляди!? По леко с фантастиките...Кви са тия 100 хил детски поликлиники... Аз в Русе не знам да има и една... Със сигурност знам че от 5, 6 поликлиники плюс транспортна болница, плюс кожното, плюс белодробния а може и още да има ... останаха само централна болница и Трета поликлиника която е и частна... Специализирани детски поликлиники - нет... Изчисли процентите останали работещи и неработещи...все пак е 4 или 5 по големина град Чета и всеки месец за някой умрял пред болницата докато чака да го приемат... За руските се загрижил трола

30% нямали вода...."65 процента нямат канализация." Ъхъ...и топят шушулки да си мият спринцовките

Само 12% от руските пътища някога са виждаи асфалт. Повечето около Петербург и Москва. Над 10% от руските населени места са достъпни само през зимата, когато замръзнат блатата в тайгата.

Ъхъ..тук е момента да постнеш снимката от калните ровове на трасето Якутск-Магадан... И после аналогичната примерно в Канада...на тия географски условия...Уаитхост -Йелоунаиф... Да я видим 6 лентова ли е!?

Тубата е пълна с филми правени от руснаци.

Че кво търсят руснаците в Уаитхорс!?

Избегали са от цар путлерския Рай

скоро ще има спокойствие на полскокитайската граница

нали им трябват 300 000 окупанта для могилизирация с минимални транспортни разходи е са тия 300 000 са им добре дошли нема да ги транспортират от ленинград или масква...

в двете посоки без транспортни разходи и нема да ги паркират в леминград или масква щото паркоместата са скъпи.

Руснаците се грижат за техните. НИКОГА руснак не е бил изоставян, да не говорим за болнично лечение. Причините за гражданството са няколко. Първо, тези хора НАИСТИНА се чувстват руснаци. После, лихвите по кредитите в Украйна са зашеметяващи, говорим за десетки проценти на година, с тенденция към хиперинфлация. В момента, информацията за печатанато на пари вече е засекретена, по-възрастните у нас помнят какво става, когато печатниците работят като ненормални. Руснаците префинансират всички кредити и лихвите годишно са по 2-3 процента. Поемат се и всички социални разходи, като пенсии, здравеопазване и т.н. Накрая, руснаците държат границите с Украйна ОТВОРЕНИ. Всеки, който се чувства украинец, може да напусне по всяко време. С изключение на пленените украински войници, които са приели руско гражданство. Те трябва да изчакат края на войната, за да се приберат. До тогава, могат да живеят свободно в Русия.

Лошото е, че дори и си вярваш.

Руснаците не могат да напуснат русия когато си поискат и говориш за украинците Ето ти един исторически факт промито мозъчен и руски платен коментатор-след втората световна война , варените руски войници намиращи се в концлагери на окупираните от русия територии-са си останали в концлагерите до смъртта си.

Еха от 44 милиона население, явно само 300х се чувтват руснаци :)

не , даже в тази статия си го пише- 4,5 милиона украинци са влезли в Русия. А още далеч преди войната в Русия работят и живеят 8 милиона украинци.

Всъщност са насилствено откарани в русия Никой не знае къде са и те нямат руски паспорти.

са насилствено изселените украинци от превзетите районо. Голяма част от тях изчезват безследно. А всички мълчат за набързо осиновените "осиротели" украинчета от руски бездетни семейства.

Голяма част от тези украинци са насилствено изселени от домовете си. Има доста видеа как насилствено ги товарят на автобуси и ги карат незнайно къде ... Дори наскоро гледах как украинци от Херсон ги карат да преминат от другата страна на реката, защото щели да бомбардират, но там са само блата и почти няма постройки. Руските медии ги обявяват за украинци бягащи от Украйна, а реалността е друга.

Около 8 милиона в момента са в границите на РФ. Отделно, 3 милиона работят в Русия. и да, 10-15 милиона се чувстват европейци. Докато им плащат, разбира се. Месечна помощ, перманентна почивка по 5-звездни морски хотели и т.н. Разбира се, когато помощите спрат, тези хора пак започват да се чувстат украинци.

Значи ти в прав текст си признаваш че се чувстваш руснак и защитаваш русия само докато ти плащат.

Тия 44 милиона откъде ги взе? Сам ли ги измисли? По официални данни са между 30 и 31 милиона! Сега обаче ще намалеят с около 10 милиона. Толкова са във въпросните области.

но кажете, какво ще ги правим загорелите руски вдовички?

Всички вие които плюете по Русия, явно никога не сте стъпвали там. В много отношения Русия е доста по--напред от западната "цивилизация". Просто мащабите на Русия са без аналог. Там всичко е огромно.

В кое отношение това? Новая Газета онзи ден - 45% от многодетните семейства или общо 30 милиона россияни нямат канализация.

я пак -новая газета на шорош може да ти напише че руснаците ядат бели мечки на улицата, като в същото врече западни медии реват че Русия ако спре износа на храни 1/3 от света ще умре от глад.

само дето русия спира износа на храни от ... Украйна.

Русия е ожънала пшеница за около 1 милиард долара в Украйна тази година, заяви НАСА, цитирана от ДПА. Изследването, проведено от космическата агенция на САЩ заедно с няколко партньорски институции, се основава на сателитни снимки и моделиране. Според НАСА в украинските територии, които не са под контрола на властите в Киев, са били ожънати около 5,8 милиона тона пшеница. Иначе тази година в Украйна са били ожънати общо приблизително 26,6 тона пшеница - значително повече от прогнозното количество. 22 процента от реколтата е прибрана в райони, които са под руски контрол, най-вече в източната част на страната. Макар тазгодишният добив да е по-малък от рекордните 33 милиона тона, регистрирани миналата година, той все пак е близо до средното равнище през последните пет години от 27,9 милиона тона. /БТА/

И с какво е по-напред бе нещастник? С тоталната цензура? Със стандарт на живот по нисък и от българския? С факта, че въпреки огромните си ресурси не може да произведе нищо свястно? Или в русия е хубаво само защото ти плащат за да я хвалиш?? И да бил съм в русия платен руско тролче. Дори децата на управляващите не желаят да живеят в русия-толкова е хубаво.

А да си чул и колко ходят на почивка...ама истинска а не да чакат да има национален празник, да се съберат 3,4 почивни дена, да напълнят багажника на опелчето с манджа на помоция от Кауфланд и да отидат на море...в Гърция... Само да те светна и колко нови автомобила се продават в Русия годишно, колко нови апартамента и че дават 10 хил долара за родено дете.. Да си чул и че 300 млр валутни резерви им блокираха и още толкоз имат останали....демек над 600 млрд... Да си чул и че най важните компании са още държавни - Газпром, Роснефт, банките Сбербанк и ВТБ, Ростелеком диамантения монопол Алроса и т.н. и ако ги продават ще събераи още толкоз... Да си чул и че 90 година- разпадането на СССР бяха 147 млн и сега след 30 г пак са още толкоз... а не са намяляли с една трета от 9 на 6!? Никога Русия не е била по добре - трябваше само да се отърве от кавказките, средноазиатски и балкански паразити...

Много си прост бе сашеее

Според изказване лично на цар путин, в над 45% от детските болници на могучая няма течаща вода.

45% от многодетните семейства или общо 30 милиона россияни нямат канализация. !? 45% нямали вода в болниците...явно сте си харесали това 45%!? Колко процента ходят във външни тоалетни!? Нека да позная - 45... Добре че Иван костов построи българската каналкизация и болници... Остави тия лакърдии за клубчето на ДСБ...

В 40 процента от детските поликлиники в Руската федерация няма отопление, в 35 процента няма канализация. Това се посочва в доклада на Сметната палата. От 116 865 сгради на детски поликлиники в Русия 14 процента са в неработещо състояние, 30,5 процента нямат водоснабдяване, 52,1 процента имат топла вода, 41,1 процента имат отопление, а 35 процента имат канализация. Не е осигурена достъпност за хора с увреждания в 47 процента от тези съоръжения. Това се посочва в доклада на Сметната палата, съобщи агенция Интерфакс. Сметна палата също заяви, че няма достатъчно лекари. Жителите на малките градове често трябва да отделят повече от час, за да стигнат до медицинско заведение и да получат първична помощ. В своя доклад Сметната палата оцени ефективността на разходването на бюджетни средства за развитието на детските поликлиники през 2018-2019 г. Службата извърши одит от 31 май 2019 г., докладът беше одобрен на 11 февруари.

14 % неработещи детски поликлиники!? 116 хиляди!? По леко с фантастиките...Кви са тия 100 хил детски поликлиники... Аз в Русе не знам да има и една... Със сигурност знам че от 5, 6 поликлиники плюс транспортна болница, плюс кожното, плюс белодробния а може и още да има ... останаха само централна болница и Трета поликлиника която е и частна... Специализирани детски поликлиники - нет... Изчисли процентите останали работещи и неработещи...все пак е 4 или 5 по големина град Чета и всеки месец за някой умрял пред болницата докато чака да го приемат... За руските се загрижил трола

Но доклада на руската сметна палата е цитиран лично от Путин. Има изказването му в Тубата.

Ми идеално...предпочитам да има 116хил детски поликлиники от които 14% неработещи..значи остават близо 100 хил работещи Отколкото нито една...щом Путин казва в тубата В София колко ли детски поликлиники има!? Поне 20 хил трябва да са...все пак сме европейска България

Прав си ! - Минималната пенсия в Мащабна и Велика Русия е по-ниска от тази в бедна България, за средната заплата дори няма да говоря...

Така е брат! Всичко е огромно! Корупцията, мръсотията, мизерията, самочувствието, пиянството.

Когато се пускат новини за издаване на "руски паспорти" би следвало авторът и редакторът да уточнят на масовия читател за какъв точно паспорт става въпрос - дали за т.н. вътрешен паспорт, който съответства на лична карта в други страни, или международен паспорт. В случая най-вероятно се касае за вътрешни паспорти. Разбира се от правна гледна точка притежателят на вътрешен паспорт е и руски гражданин и в този змисъл би могъл да получи международен паспорт, но за тази цел следва да подаде заявление и да внесе необходимата такса.

Украйна е 40млн!! Май няма и 1% от населението да желаят да станат руски граждани. Но, пък, 3-4 млн емигрираха на запад, което е около 10%... Математиката казва доста в случая

Забравиш да добавиш около 3 милки, работещи в русия украинци.

Това да не са изселените на сила от русия украинци и вкарани в концлагери?

След което биват мобилизирани и половината вече са Груз 200.. Последния месец никой не иска вече паспорт..

Милите,колко са щастливи!

всъщност това са руски бежанци от засегнатите райони

още мърша им все пак за 44 милиона говорим то в бг са повече

УКрите са Измислена Нация и Държава ! Руски паспорти за всички Укри , а евреите да се омитат в Израел !

А защо взимат руски паспорти, що не взимат западноевропейски ?? Що искат в Русия, а не щат в западна Европа??

Що за тъпотия. Те искат, но кой ще им даде паспорт в ЕС :) Всички чакат по реда си 8 години преди да вземат, и то след изпит. (За българите е 5 години) Познавам про руски украйци. Те се срамуват да се нарекат украйнци както мого българи, предимно от комплекси за малоценност. Искат да са част от нещо по-силно. Същите тези дето ги познавам в момента се чудят как да докарат родитлите си от Крим. Не искат т да отидат при тях или всички заедно в Рузия.

Руски паспорт в Русия е по-евтин от тоалетната хартия.

Всичко в Русия е много евтино, ток, вода, потребителски стоки. Народът може да си го позволи, не е скъпотия като тука.

А мужика струва 2 копейки, за Путлер. Ония ден се чудехте защо баскетболната лесбийка я разменят за дилър, ами щото за американците има някакво значение. Все пак там я осъдиха на повече от убийци за масло, което е легално в половината свят.

А вземи си тогава руски паспорт в русия педалче ! Укрите да се махат от България !

значи почти колкото долара, еми не е зле хехе

Баба Ванга

С рашистки автомат до главата лесно сменяш гражданството. Препечатаната статия тук е за повдигане на духа на рашистките тролове. Все по трудно става да намираш опорки, за оправдание на геноцида на джуджето с ботокса. След войната ще е необходимо да бъде потърсена отговорност от троловете и спонсорите им.

A нашите български русофили,любители на Русия,партизани и ятаци,борци протов фашизъма и капитализъма,милиционери,старшини генерали ,фатмаци от армията на БКП и ДС кога най сетне ще избяфгат във Русия и да вземат руски паспорти и да се заселят във Русия,че да се изчисти най сетне България от корупционери,мафиоти монополисти,създали своя съдебна система да не ги преследва против преателство и измами ,източник на организирана политикоикономическа престъпност!Ето САЩ -Магнитски,ЕУ Шенген!Нещо не е наред със елита на българите!

А вие мазните цигани кога ще се връщате в Индия?

Всички русофили са цигани

Знаех си аз че Ваньо Драгалевский е русофил...Радка Къневата - тоже

А нашата соросоидна измет кога ще си ходи в Гринголанд!? Да види малко демокрация - Как се живее в шперплатова барака, разнасят се пици и се молиш да не се разболееш, че не можеш си плати лечението цял живот. И ако случайно имаш и дете да се надяваш да е по тъпичко че иначе отиването му в колеж че ти струва един бъбрек...такива са таксите... Болничен, отпуска или майчинство са непознати думи - и в речника ги няма даже...И т.н. А не да кисне тука ...да ни набутва с милиарди за чертежи на самолети и да се мъчи да ни вкара във воийнта на страната на бандеровските свини!?

Германия от 30 годони е колония, и е въвлякоха във трета свеъовна война отново със русия и от въд океана отново потриват ръце

Лов на вещици, украинските следствени слубжи са нещо подобно на нашите служби под ръководството на каскета и цвък-цвък.

Зеленият нацист пионкатата на ФАЩ не го интересуват хората в Украйна. Важно е да има бело, милиарди и огромни къщи в ИТАЛИЯ.

Според мен Клаус Шваб не се интересува за живота и здравето на руските нацисти вероломно нападнали съседна държава. Мисля че е правилно да не се интересува.

300к на 43 милиона население. Не е като да са много. Иначе руската пропаганда ги изкара едва ли не 10 мил.

ги изкарваше, че ще чакат руските "освободители" на портите на украинските градове с цветя и водка.... а наглеците стрелят по тях

Миналата седмица в Добрич е открит поредния виртуален руски клуб за запознанства с цел брак. Рускините се съгласни дори български балък да хванат, за да се махат от Могучая. Започвам да си мисля, че това е държавна политика за внедряване на руски шпиони за границе.

Такива неща вършиха украинките пич :)

рускините не си падат по мъже?

От останалите 20 мишиона в украйна половината са пенсионери , а от другата половина от 10 милиона, 2 милиона са мобилизирани, в Украйна е жив нолшевиьма Зеленски е преродения Ттоцки, добре че Путин е глупак и е толкова неефективен, колкото болшееиките от Украйна

От останалите 20 мишиона в украйна половината са пенсионери , а от другата половина от 10 милиона, 2 милиона са мобилизирани, в Украйна е жив болшевизма Зеленски е преродения Троцки, добре е за Троцкистите от Украйнс, че Путин е глупак и е толкова неефективен, колкото болшевиките от Украйна

най-лошото, че всичко това е замислено още през 2015 година от Меркел, Минските споразумения давали време за въоръжаване и организиране на украинската армия за война с Русия, като говореше Путин, че това е изпреварващ удар на това, което са готвели зеленски и неговите съюзници, вечно губещата германия каквото и да предприеме свършва с катастрофа, да пожертваш 40 милионна държава за своите гадни планове, хитлер не е изключение от правилото а потвърждение, вече и в Одеса са без ток и отопление, а в Артьомовск е месомелачка, един от съветниците на зеленски каза с гордост, че украйна е военен полигон на западните съюзници вместо да му са свидни ежедневните убити, осакатени, почернени семейства, деца сираци и в основата отново вечната подпалвачка на войни германия

Че тя Германия е окупирана, както Украйна, само че на Германия им спряха АЕЦовете предо на Украйна и на България

Вие двата платени руски трола спомняте ли си за един будапещенски меморандум подписан от вашата русия? А за това че най-мните от вагнер обявили се за сепаратисти отказаха да изтеглят тежките оръжия, както беше записано в минските споразумения? Или казваш за такива неща не ви плащат да си спомняте?

8 милиона Украйнци са влезли в Русия от 2014, е европа 6 милиона останали са около 20 милиона основмо румънци поляци и наемници

След един хубав бой може да пожелаеш да имаш паспорт дори и на Замбия....

но кажете, какво ще ги правим загорелите руски вдовички?

Шило

Ти специално, ще можеш да се облизваш и да лъскаш пишлето.

Значи всичките вдовички ти ще ги обгрижиш? Ще раждат руски изродчета. Няма лошо.

Много умно решение. Така трябва, вместо да имират за зеления милиардер Зеленкски. ЗЕЛЕНИЯТ НАЦИСТ НЕ Е В УКРАЙНА И НЕ ГО ИНТЕРЕСУМАТ ОБИКНОВЕНИ УКРАЙНЦИ.

Това са като македонците ем не ни обичат хем искат българско гражданство.

То много лесно се раздавал тоя руски паспорт. Раздава се като руска девочка в арабска Дубай.

Раздава се като майка ти в цигантско гето.

Защо тези нерви?

Украйнските сатрапи не си поплюват Солженицин ги описва във втората си книга за Гулаг забранена от запада в която Солжиницин описва евреите, като създатели на концлагерите в Сибир виждаме Зеленски в какво превърна Украйна, заедно с кличко в болшевишки концлагер, и германия вече е такава, добре че путин е от същото котило за да прави толкова грешки

Около 300 000 украинци са поучили руски паспорти от началото на войната в Украйна, според независимата руска медия "Медиазона", цитирана от ДПА и БТА. 80 милиона украинци - 300 000 желаещи да сменят гражданството си. 3 милиона Северна Македония - 400 000 желаещи. А в Северна Македония няма война... Колкото и да се напъва руската пропаганда да обясни агресията си с това, че Просия освобождава, с просто око се вижда, че е окупатор!!! Вън орките от Украйна и путин на съд в Хага!!!

Gugnelid

Направи ли си труда да прочетеш статията или напротив?

Откъде ги измисли тези 80 милиона украинци? В началото на войната бяха 45 милиона, по неофициални данни 8 милиона са избягали на запад, а 4,5 милиона са се изнесли към Русия.

Шило

Укроландия никога не е била 80 млн. В най-добрите си времена- 40 млн. След 2014 год, се опоска с десетки милиони.

Горе долу, половин процент от украинското население. Ама то голям успех за оперативните работници.

Малко ми странно как едни и същи хора викат ан украйнците нацисти, а в същото време нареждат еврейте

Gugnelid

Странно ти е, защото отъждествяваш нацизма с антисемитизма. А разлика има..., даже по-скоро приликите са малко.

Семити са не само евреите. Арабите също!

Gugnelid

Не твърдя обратното, просто движенията срещу евреите са определяни като "антисемитски", докато нацизмът няма конкретна насоченост срещу раса или прослойка, а е за доминация на такава.

Защото са рашисти :) И денацификация според руски означава унищожаване на украинската нация и превръщането им в аморфна российска маса.

Ами то скоро Украйна ще се превърне в пустиня. Еврейчето хубаво я свърши. "Нашият"Лорер е същата гад.

Нали уж освобождавахте украйна? Или за русия освобождаването означава унищожаване на всичко избиване на всеки дето не иска да го освобождават?

Това е руското "освобождение" - робство и избиване. Това е традиция още от древните руски царе Чингиз хан и Тимур.

сащ как освобождаваха Ирак. Като влезеха в град, жив човек не оставаше. Да намираш прилики? Аз не!